(۳۰/مرداد/۹۶ ۱۷:۵۱)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]چون درکشور ما ارتداد جرم است لذا با مرتد برخورد میشود.
برچه اساس عقلی ارتداد جرمه؟

چرا یک دین برای حفظ خودش باید متوسل به اجبار بشه؟
وقتی قراره به زور (جزیه در صدر اسلام یا مرگ و ...) مسلمان باشیم و الان هم به زور در اسلام باقی بمانیم خوب همان اول خدا همه را مسلمان خلق می کرد که دیگر بگیر و ببندی هم وجود نمی داشت!!
معنی نمیده بگه خودتون دین انتخاب کنید ولی وقتی من دینم موروثیه و میگم دین موروثی را قبول ندارم میگن باید بمیری!
من که دینم را خودم انتخاب نکردم موروثی بوده!!
حتی اگر خودم هم انتخاب کرده بودم و بعد تغییر عقیده دادم چرا باید بمیرم؟ دینی که خروج از اون مساوی مرگ باشه یعنی دینی که نمیتونه با دلیل و برهان معتقدشان را نگه داره و به زور متوسل میشه. به زور متوسل شدن یعنی پایه های ضعیف استدلالی و عقیدتی و دیکتاتور منشی!
نه فقط اسلام هر مکتب و عقیده و گروه و حزب و آرمانی که خروج از اون مساوی حکم مرگ باشه مشکل داره و نشانگر ضعف اون هست.
از اون گذشته وقتی خدای شما مرا ایرانی و زن آفریده و به من مثلا به جای استعداد فیزیک استعداد نقاشی داده و من کاری در این باره نمیتونم بکنم همین خدای شما مرا آفریده که بی خدا باشم! چرا در آفرینش خدا ایراد می بینید؟
(۳۰/مرداد/۹۶ ۱۷:۵۱)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]قانون نسبت بهمه لازم الاجراست مثلا اگر قانون حجاب وجوددارد حتما باید اجرا شود.
وقتی قانون غلطه و زوریه چرا باید اجرا بشه؟
کجای قران گفته حجاب اجباریه؟
کجای سیره پیامبر و امامان حجاب اجباری بوده؟
مسلمانهای کنونی معتقدند از خدای خودشون و پیامبر و امامانشون بیشتر می فهمن! خوب یکباره اعلام خدایی کنن خیال همه را راحت کنن دیگه

بعد هم با وقاحت و پررویی می گن:
تو حجابتو رعایت کن تا من بهت تجاوز نکنم، تو غذا نخور تا من بتونم روزه بگیرم، تو مشروب نخور چون من مسلمونم،تو اروم حرف بزن چون من نماز میخونم
اینارو به عنوان کیس پناهندگی ارائه بدیم در اروپا، کل اروپا بهمون پناهندگی می دن

(۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۲)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]باید عرض کنم که دین همه دین است. اینگونه نمی شود که بگوییم تا این جای دین را قبول دارم باقی اش را خیر.
بستگی داره دین را چطور تعریف کنیم؟
دینی که مطابق قران و سیره پیامبر باشه یا مطابق نظر و عقیده مسلمانهای امروزی؟!!
اگه مسلمانهای کنونی نظرات خودشون را به عنوان دین ارائه بدن و بگن باید بپذیری حرف زور می زنن چون حرفشون حرف دین نیست
همین حجاب، کی پیامبر برای اون گشت ارشاد و امنیت اخلاقی می زاشتن؟ اگه کسی سوار شتر بوده کجاوه را مکان عمومی اعلام می کردن که کسی کشف حجاب نکنه؟!!

این دینی که الان داره اجرا میشه دین اسلام نیست. مطابق نظر قران و پیامبر نیست.
قران گفته رباخواری مبارزه با خداست ولی در ایران اجرا می شه. پس اگه من بگم من اینو قبول ندارم دین رو رد نکردم/ بدعت در دین رو رد کردم
پس لطفا بدعتها را به دین نچسبونید. (جالبه بدعت می زارن بعد هم طلبکار می شن

)