تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چادری که زنان را در برابر چشمان مردان حفظ نمیکند
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
ما چادری داریم تا چادری من خودم به شخصه دخترایی رو دیدم که چادر رویه سرشونه اما صدای خندشون تا اسمونه
کی گفته هر کس فقط چادر بزنه کافیه براش تا از تیکه های پسرا در امان بمونه خانم ها اگه چادر سر میکنن باید حرمتشم نگه دارن به قصد بد نگیرین ولی شاید همون روز دوستتون یه حرکتی (نه از روی عمد)
کرده که باعث جلب توجه شده وبهش تیکه انداختن ( البته بعضیاهم مریضن چادری ومانتویی سرشون نمیشه اونا دیگه سالم نیستن بیمارن) چادر متعلق به خانم فاطمه زهراست پس کسی که چادر سر میکنه باید سعی کنه اخلاقشم زهرایی بشه در ضمن اقایون شماهم خودتونو نگه دارین به مردان با ایمان بگو دیده فرو نهند وپاکدامنی ورزند که این برای انان بهتر است Smile
والا آقای کل آدم از همجنسش که تیکه بشنوه خیلی مهم نیست من خودم از دخترا بیشتر متلک شنیدم بیشتر دلم براشون می سوزه می دونم که ته دلشون دچارعذاب وجدان شدیدا واسه همین با دیدن امثال من داغ دلشون تازه می شهBig Grin
بزرگواران کمی صبوری به خرج دهند و مظطرب نباشند صریح بگویم احساس می کنیم گاهی اوقات به شدت دچار منیت می شویم
مسلما نمی شود گفت که چادر حجاب ناقص است و ایراد دارد اینکه این همه قیل و قال ندارد .
احتمالا غرض سرکار خانم چیز دیگری بوده به روش نادرست بیان فرموده
مرد مریض دل هم داریم سرکار خانم ، نگویید مردا نگویید همجنسان خودتان
زن مریض دل هم داریم جناب آقا ، ایضا جمله بالا
نتیجه گیری نکنید هرکس زیاد متلک خورد مطلقا به این معنی است ایراد دارد
اگر هر فرد بر تکلیف خود متعهد باشد جامعه ای ، ملتی ، دنیایی متعهد می شود . اصلاح حامعه در گرو اصلاح خود است

حضور گر می خواهی از او غایب مشو حافظ
متی ما تلق من تهوی دع دنیا و اهملها
نقل قول:بزرگواران کمی صبوری به خرج دهند و مظطرب نباشند صریح بگویم احساس می کنیم گاهی اوقات به شدت دچار منیت می شویم
مسلما نمی شود گفت که چادر حجاب ناقص است و ایراد دارد اینکه این همه قیل و قال ندارد .
مرد مریض دل هم داریم سرکار خانم ، نگویید مردا نگویید همجنسان خودتان
زن مریض دل هم داریم جناب آقا ، ایضا جمله بالا
نتیجه گیری نکنید هرکس زیاد متلک خورد مطلقا به این معنی است ایراد دارد
اگر هر فرد بر تکلیف خود متعهد باشد جامعه ای ، ملتی ، دنیایی متعهد می شود . اصلاح حامعه در گرو اصلاح خود است

برادر گرامی سلام علیکم Smile
نشد برادر ، تازه وارد هستید گویا .

در این تالار ید طولانی در نصیحت زن دارند. و گویا زن همچون شیطانی پشت پرده، پتانسیل نابودی بشریت را دارد و این تالار ماموریت دارد که زن را از پشت پرده کنترل کند.

عجبا که وقتی به مردان حمله میشود به ناگهان مردان ، شاعر میشوند
ناگهان زنان چادری ، مشکل دار میشوند و تنها چادر حجاب نیست .
به ناگهان زنان به مردان میخورند و حواسشان نیست.
مشکل در رفتار زن میشود.
نشد برادر ، وقت شعر خوانی نیست .
برادر ، به هم جنسانتان بیشتر گیر دهید .

اجر شما با خدا
حوری های بهشتی ارزانی مردان پاکدامن
حقیقت اینه که دوست من زیباست.
وقتی چادر سر نمیکنه همه فکر میکنن گرگ بارون دیده است.
اما وقتی چادر سر میکنه، مثل همه خانمهای چادری دیگه متین میشه.
لذا آدمای ناجور وقیحتر میشن.
مردها پیش خودشون میگن این که هیچی نمیگه، بذار ما یه کاری بکنیم.
گناه دوست من زیبایی خدادادیه.
منظورمم از متلک کل نگاههای حریص و مریض و طعنه زدنها و کلماتی مثل جووووون و جیگگگگر و از این حرفای سخیف و مسخره بود.
نقل قول:منظورمم از متلک کل نگاههای حریص و مریض و طعنه زدنها و کلماتی مثل جووووون و جیگگگگر و از این حرفای سخیف و مسخره بود.

میخوای به دوستت بگو پوشیه بزنه . تو این تالار گفتن زن باید خودشو بیشتر بپوشونه . مرد حریص تر بشه ، زن باید خودشو جمع کنه .

اینقدر جمع کنه که بشه یه نقطه و تمام .

مردا مشکل ندارنا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دوست شما باید خودشو بیشتر بپوشونه . Smile
تازه واردم ولی آنقدر بودم که بدانم کی چطور است
زن هرزه پتانسیل نابودی سعادت را دارد همانطور که مرد هرزه این پتانسیل را دارد
نصیحت کردن و ذکر مطالبی که انسان را راهنمایی کند چه بدی دارد که شما را مکدر کرده ؟ زن قبل از اینکه زن باشد انسان است هر انسانی نیاز به چراغ دارد چه بسا چیزی که میاموزم روزی من است و در یکی از متون این تالار قرار بگیرد یا هر جایی دیگر اگر به زن اهانت شد حرف شما متین اگر به زن هرزه می گویند چرا ناراحت می شوید یعنی شما قائل نیستید که انسان خطا کار وجود دارد ؟چه زن چه مرد
بنده هم آنقدر خودم لنگ میزنم که به گیر دیگران نرسم خیلی باشم به خودم گیر دهم یقه خودم را بگیرم
شعر هم از جناب حافظ بود بنده قریحه شاعری ندارم و در این راستا بود که باید هر شخص اول سنگش را با خودش وا بکند
شعر نه حدیث نه سیره صالحین نه آیات قرآن نه فقط جدل و دعوا و تمییز جنسیتی
سرکار خانم شما انسان هستید بنده هم همینطور
فصلمان جنسیتمان است آن هم در روحیه و منش و حالات
شما به آنها که زن را عریان می کنند که ارزشش بشود برجستگی بدنش که ارزش بشود 20دقیقه هم گیر می دهید ؟ که به زن پوشیده شده گیر می دهید ؟
اولی محروم از حقوق و آزادی نشده ؟ دومی محروم شده ؟
بحثی ندارم در این مورد فقط فکر کرده اید در این رابطه و اعتقادی دارید ؟ همین که فکر کرده باشید کفایت می کند بنده حرف صحیح شما را از میان کلام تندتان میگیرم و مطمن هستم نظر شما فرقی با بقیه ندارد فقط ایراد اینست که زیاد تمییز می دهید و در خطاب به مردان منحرف از قید مطلق استفاده می کنید می گویید، شما مردا، همه مردا ، مردا ، یا کله کچل ...Smile البته آن مزاح بود
(۱۸/آذر/۹۳ ۲۱:۲۶)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]مسلما نمی شود گفت که چادر حجاب ناقص است و ایراد دارد اینکه این همه قیل و قال ندارد .
عنوان تاپیک گویای منظور هست: «چادری که زنان را در برابر چشمان مردان حفظ نمیکند»

(۱۸/آذر/۹۳ ۱۹:۴۵)SkyGirl نوشته است: [ -> ]
نقل قول:تفاوت رفتار افرادی که پوشش یکسان دارن و به بعضی‌هاشون متلک انداخته نمیشه و به بعضی‌هاشون میشه، به نظر میاد جواب مسئله باشه.
عجب .نه مساله ذات کثیف مردای هیز هست.

جالبه تو این تالار مشکل زنان هستن و بس.
.آقایون هم که درجه ی عرفانشون اونقدر بالار رفته
(۱۸/آذر/۹۳ ۲۲:۱۵)SkyGirl نوشته است: [ -> ]میخوای به دوستت بگو پوشیه بزنه . تو این تالار گفتن زن باید خودشو بیشتر بپوشونه . مرد حریص تر بشه ، زن باید خودشو جمع کنه .

اینقدر جمع کنه که بشه یه نقطه و تمام .

مردا مشکل ندارنا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دوست شما باید خودشو بیشتر بپوشونه . Smile
کی اینها رو گفت؟
توی تالار کسی گفته مردها نباید نگاهشون رو فروبگیرند یا شما گوشهاتون رو گرفته‌اید؟
فعلاً طبق شواهد تنها کسی که نتونسته درک کنه که هر دو طرف باید وظایف خودشون رو انجام بدن شما هستید!

مردم اومدن حرف بزنن به یک نتیجه‌ای برسن.
مگه اینجا قرار به بازی هست که همه‌چیز رو به چیزی که بتونید دست بندازید تغییر میدید و بعد دست میندازید؟

(۱۸/آذر/۹۳ ۲۲:۱۲)ام ابیها نوشته است: [ -> ]حقیقت اینه که دوست من زیباست.
وقتی چادر سر نمیکنه همه فکر میکنن گرگ بارون دیده است.
اما وقتی چادر سر میکنه، مثل همه خانمهای چادری دیگه متین میشه.
لذا آدمای ناجور وقیحتر میشن.
مردها پیش خودشون میگن این که هیچی نمیگه، بذار ما یه کاری بکنیم.
گناه دوست من زیبایی خدادادیه.
منظورمم از متلک کل نگاههای حریص و مریض و طعنه زدنها و کلماتی مثل جووووون و جیگگگگر و از این حرفای سخیف و مسخره بود.
همه‌ی زنها زیبایی دارن.
یعنی دوست شما آرایش هم نکرده بودن و چهره‌شون بدون آرایش هم تا اون اندازه نگاههای مریض رو برمی‌انگیزه؟
حتما مطالعه بفرمایید ارسال های بی نظیری است . گاهی یادمان میرود ... خودمان را ، عقایدمان را، دیگران یادشان میرود ... من را ، عقایدم را حتی اگر در زیر همین صحفه در موضوعات مشابه باشد . با هم جدل نکنید بخوانید تا بیشتر راجب هم بدانید
التماس دعا
نقل قول:صیحت کردن و ذکر مطالبی که انسان را راهنمایی کند چه بدی دارد که شما را مکدر کرده ؟

برادر گرامی ذهن ما وقتی مکدر گشت که یکبار من باب کنجکاوی کلیه ی بخش خانواده را جستجویی کردیم . بخش حجاب و عفاف را هم همین طور .

دیدیدم راهنمایی و ذکر مطالب کار ساز برای جمعیت مذکر جامعه بسیار کم است . از ان بدتر سکوت معنی دار در ان تاپیک ها و فاجعه ای بدتر . تنها تشکرات زنانه و تمام .

اما وای از تاپیک هایی که کمر به همت نصیحت زن پرداخته اند . الا ماشااالله :|

این شد که تصمیمی کبری گونه گرفته و عزمم را جزم کردم و با حاشیه سازی و جنجال و حرفای داغ! در تاپیک های زنانه شلوغ بازی در اوردم :| . ناگهان با حاشیه توجهات جلب میشد و یا خودم و یا کاربران دیگر تاپیک مقابل برای جمعیت زکور را میزدند. این حرکت هماهنگ شده با بقیه نبود. (توهم بر دوستان رنگی غلبه نکند :{ )

ناگهان درصد بهتری از مردان حداقل یکبار مرور میکردند وظایفشان را و یا تشکری میزدند و ما هم به هدف شوم که اگاهی مردان از وظایفشان بود میرسیدیم .

در این راستا چه بسیار کتک هایی که نخوردیم . چه بسیار حرف ها که نشنیدیم . دعوا شد.جنگ شد.تلفات داده شد. البته من هم در مقابل سنگ تمام گذاشتم . الان نیایند و بگویند مظلوم نمایی میکرد Smile .

در این تالار افراطی گونه به زن پرداختند و من هم مقابله به مثل کردم . منتها آدم بد قصه من شدم . تنها نیستم .خدا را دارم . بقیه مهم نیستند .

میبینم تاپیک مردودی های من را رو کردید . تکه نوشته هایی بود که در عنفوان جوانی مینوشتم . اما زمانه من را پیر کرد . ذوقی باقی نمانده است . نشسته ام کنار رودی و گذر عمر میبینم .

گفتم که هدفم چه بود . منتها تغییر استراتژی خواهم داد. افسوس که وقت ندارم .مگر نه جامه ی عشاق را به تن میکردم و جوری تازیانه بر ذهن زنانه ی این تالار میزدم که مردان را خسته میکرد . زنان را دیوانه .
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع