تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چادری که زنان را در برابر چشمان مردان حفظ نمیکند
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
زینب جان اینجا کسی منظورش این نیست چادری که شما سر کردی مشکل داره و مردا هم چشمشاون درسته درسته
نه اصلا وابدا به هیچ وجه مردا اتفاقا خیلی هم چشماشون مشکل داره انقدر که خدا واسش ایه صریح داده زودتر از خانوما پس حتما مشکل دارن
بحث اینه حالا که منه چادری با چادرم متلک می شنوم بیخیال حجاب شم دیگه چون مصونیت نمیاره بحث اینه چند درصد از چادریایی که متلک می شنون مشکل از خودشونه چند درصد بیگناهن ما فقط گفتیم دو گروهن من خودم دوستم رو مثال زدم مثل شما و با اطمینان می گم حجابش کامل کامل بود اما خب توی چشم اطرافیان بود اما اونور قضیه رم نگاه کنیم زنایی که مثلا چادرین ولی منه چادری از دستشون خونجگرم از بس که حرمت چادر و حجاب رو به سخره گرفتن...
این وسط قرار نیست به کسی توهین شه قرار بفهمیم مشکل از چادر نیست مشکل از خود ادماس چه مرد چه زن
ان شالله هردو گروه گناه کار به بدترین عذاب گرفتارشن که دقیقا نتیجه عملشون هست من امیدوارم اصن کار به اون دنیا هم نکشه همین جا ضربه اش رو بخورن چه اون مردی که به ناموس مردم به ناحق هیزی می کنه وچه اون زنی که چادر براش بازیچه اس وباعث رنجش بقیه خانومهای محجبه می شه
سلام

چرا انقدر تقصیر رو گردن هم میندازیم اخه؟؟؟؟
تو هر دو جنس زن و مرد خوب و بد هست

یه خانوم محجبه که بهش توهین میشه ممکنه از نظر ارایش چهره یا نوع رفتار تو چشم باشه عرض کردم ممکنه و ممکنه اون مرد مشکل داشته باشه
عذر میخوام کسی که مریض باشه دیگه خانوم چادری و غیر چادری براش فرقی نمیکنه

فایده این چیه که هی به مردا بگیم شما مقصرید و به خانوما بگیم شما مقصرید؟
ولی منکر سرشت و طبیعت ذاتی مذکر و مونث هم که نمیشه شد و با توجه به این موضوع توی دینمون هم الحمدلله توصیه های لازم به خانوما و اقایون شده
رکن الهدی جان!
بنده خودم خیلی دیدم خانوما چادری که آرایش میکنن و موهاشون بیرونه یا لاک زدن یا چادره رو داره باد میبره و یه مانتو و ساپورتم از زیرش داره جلوه میکنه.
از وقتی من اومدم و گفتم با این خانوم همدردی میکنم 10 نفر اومدن گفتن لابد چادر اون خانوم مشکل داشته.
حالا هر چی قسم و آیه که مورد بوده که حجاب کامل بوده و نگاه ها پاک نبوده....
بازم مرغ انگار یه پا داره.
من توی این مساله اجتماعی یه بخشی از تقصیرو به گردن زنها میبینم که واسه کم شوهری یه کاری کردن که حالا پسرا دارن راست راست تو خیابونا راه میرن اما معضل بی شوهری به وجود اومده...
من نخواستم بگم فلان قشر پاکن و همه تقصیرها گردن فلانی هاست.
منم مثل شیدا جان معتقدم هر دو باید اصلاح بشن تا جامعه درست بشه.
من حرفم اینه:
حرمت خانمهای چادری رو نگه دارین.
چه چادری ها توی اماکن مذهبی و چه چادری ها توی خیابون.
اگه یکی چادر سر کرد قاعده اش اینه که حکم الهی از جانب اون خانم رعایت شده.
مردها اگه هیشکدومشون هم به اسلام اعتقاد نداشته باشن مروت حکم میکنه اونا هم به کسی که نمیخواد کسی بهش نگاه کنه، نگاه نکنن.
یعنی من دستور خدا رو انجام دادم...
و از این به بعد هم انجام میدم و هرگز هم توصیه نمیکنم که کسی تو این قضیه کوتاه بیاد.
همه خانوما بااااید حجابشون کامل باشه.
اما این اطاعت امر برای من مصونیت نیاورد.
پس تقصیر کیه؟؟
آقایون!
حرمت چادر و حجاب رو نگه دارین.
شاید اگه خانومای محجبه حرمت مضاعف داشتن کل خانوما به داشتن حجاب ترغیب میشدن.
حرمت اماکن مذهبی و انسانهای مذهبی رو نگه دارین.
چشماتون هر جا رو دید زد تقصیرش گردن اونی که چشماتونو تحریک کرده.
اما اگه کسی چشماتونو تحریک نکرده و از نگاه کردن و متلک انداختن بهش کوتاه نیومدین تقصیر شماست.
اتفاقا بحث من جنسیتی نبود.
بیشتر بحثم مذهبی و اجتماعیه.
احترام چادرو نگه دارین.
از ما گفتن...

رکن الهدی جان!
Enter ات خرابه؟Big Grin
(۴/دی/۹۳ ۱۲:۲۲)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]رکن الهدی جان!
Enter ات خرابه؟Big Grin

[تصویر: enter-key.jpg]

اینتر رایگان خدمت بچه های تالار Big Grin

Rose از اونجایی که تاپیک هایی با اسم Heartمطهری و شریعتیHeart کلا بازدید نداره و خیلی از جوونا خودشون رو از سخنان ایشون محروم میکنن ، تصمیم به این گرفتیم پست هارو به صورت اسپم وار! توی تاپیک های مختلف بذاریم و تا زمانی که ناظر پاکشون نکرده ، دوستان به زور! ازشون استفاده کنن Rose

[تصویر: 8251_226.jpg]

ﮔﺮ ﺗﺮﺑﯿﺖ " ﻏﻠﻂ " ﺑﻪ ﺗﻮ ﺁﻣﻮﺧﺖ
ﻏﯿﺮﺕ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﺧﺎﻟﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺣﯿﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ
ﺻﻨﺪﻭﻕ ﮐﺮﺩﻥ !
ﺷﻬﯿﺪ ﻣﻄﻬﺮﯼ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ :
ﻏﯿﺮﺕ، ﻋﺸﻖ ﻣﺮﺩ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﻮﺳﺶ ﺍﺳﺖ ؛
ﻭ ﺣﯿﺎ، ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﺯﻥ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ !!!...
ﺍﮔﺮ ﺗﺮﺑﯿﺖ " ﻏﻠﻂ " ﺑﻪ ﺗﻮ ﺁﻣﻮﺧﺖ
ﮐﻪ ﻣﺮﺩ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﺪ ﺯﻧﺶ ﺭﺍ ﺑﺰﻧﺪ !
ﺍﺳﻼﻡ ﻣﻦ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺁﻣﻮﺧﺖ ﮐﻪ ﺯﻥ ﺭﯾﺤﺎﻧﻪ ﺍﺳﺖ
ﻭ ﻣﺮﺩ ﻭﻇﯿﻔﻪ ﺩﺍﺭﺩ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﺳﺒﺎﺏ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﻭ ﺁﺳﺎﯾﺸﺶ
ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﮐﻨﺪ !!!...
ﺍﮔﺮ ﺗﺮﺑﯿﺖ " ﻏﻠﻂ " ﺑﻪ ﺗﻮ ﮔﻔﺖ ﮐﻪ
ﺯﻥ ﻋﻘﻠﺶ ﻧﺼﻒ ﻣﺮﺩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ
ﺩﺭ ﺩﺍﺩﮔﺎﻩ ﺷﻬﺎﺩﺕ ﺩﻫﺪ ... ؛
ﺷﻬﯿﺪ ﻣﻄﻬﺮﯼ ﺩﺭ ﮐﺘﺎﺏ ﺣﻘﻮﻕ ﺯﻥ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ :
ﮐﻪ ﺯﻥ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺕ ﻭ ﻋﻮﺍﻃﻔﺶ ﺩﻭﺑﺮﺍﺑﺮ ﻣﺮﺩ ﺍﺳﺖ ﻭ
ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ
ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﺷﻬﺎﺩﺕ ﺩﺍﺩﻥ ﺩﭼﺎﺭ ﺗﺰﻟﺰﻝ ﺷﻮﺩ !!!...
ﺍﮔﺮ ﺗﺮﺑﯿﺖ " ﻏﻠﻂ " ﺑﻪ ﺗﻮ ﮔﻔﺖ
ﮐﻪ ﺩﯾﻪ ﺯﻥ ﻧﺼﻒ ﺩﯾﻪ ﯼ ﻣﺮﺩ ﺍﺳﺖ
ﭼﻮﻥ ﺍﺭﺯﺷﺶ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﺮﺩ ﺍﺳﺖ ... ؛
ﺷﻬﯿﺪ ﻣﻄﻬﺮﯼ ﺩﺭ ﮐﺘﺎﺏ ﺣﻘﻮﻕ ﺯﻥ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺁﻣﻮﺧﺖ
ﮐﻪ :
ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﮐﺸﺘﻪ ﺷﻮﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﺎﺩﺭﺕ ﺩﺭ ﺁﺳﺎﯾﺶ ﺗﻮ
ﺭﺍ ﺑﺰﺭﮒ ﮐﻨﺪ
ﺩﯾﻪ ﯼ ﻣﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺳﺖ !!!....
ﺍﯾﺮﺍﺩﯼ ﺍﮔﺮ ﻫﺴﺖ ﺩﺭ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﯽ ﻣﺎﺳﺖ
ﻧﻪ ﺩﯾﻦ ﺍﺳﻼﻡ ﻭ ﻗﺮﺁﻥ ﻭ ﺍﺣﮑﺎﻡ ﺍﻟﻬﯽ !!!.
نخیر اینترم درستهBig Grin
من عادت ندارم...دیگه به بزرگیتون ببخشیدBlush
من کلا به نگاه آقایون کاری ندارم چون برعکس اون که گفتم کسی بهم زیاد متلک نمی گه خیلی زیاد بهم خیره می شن خب من از خود مطمءنم آرایشی در کار نیست روسریمم کاملا جلو وچادرمم سفت گرفتم بزار انقدر خیره شن تا بمیرنBig Grin
والا بخدا وقتی کنترل چشمشون دستشون نیست من برا چی حرص بخورم ....
یدفه رفته بودم نون وایی تنها خانومی که اومده بود نون بگیره من بودم
10تا آقا هم تو صف بودن عین 10تاشون زل زده بودن انگار دارن تلوزیون نگاه می کننConfused
بعد آقای نون وا که چشمش افتاد به این جماعت به من گفت خانوم شما بیا تو بشین رو صندلی...صندلی هم پشت به همه بودBig Grin
خب اینم مرد بود. چشم پاک اونام مرد بودن ونامرد....
ولی من تا حالا نه به چادرم شک کردم نه به حجابم ونه اینکه واقعا چادر از من محافظت می کنه یانه...چون مطمءنم چادر کامل ترین پوشش وحجاب من واقعی وکامله وحرف خداهم قطعی
از اونورم مردای فی قلوبهم مرض زیادن یه قسمتی شم زینب خانوم اشاره کرد که من برعکسش رو می گم بی همسری قشر زیادی از آقایون
هر کس باید وظیفه خودش رو رعایت کند.
زنها دارند با خوداظهاری مردها و پسرها رو حریص تر می کنند.
هر کس همسر(زن) ندارد فکر می کند چه خبراست! و هرکس دارد فکر میکند زنهای توی خیابان و زنهای خودنما بهتر هستند.
مشکل بیشتر از مجردها، متاهل ها رو تهدید میکند. Dodgy

حالا این خانم با حجاب، آن خانم باحجاب. این همه آدم بدحجاب ، امنیت محجبه ها هم در تهدید قرار میگیرد.
بعد میگوییم در چرا؟! چرایی اش کاملا مشخصه!
البته مبرهن است که امنیته چادری ها بیشتر است البته چادری پوشیده! نه هر چادری!
من یه وسال ذهنمو مشغول کرده...
آیا پوشیدن چادر برای زن واجب هست؟؟
لطفا یک نفر طبق آیات و روایات این رو برای من توضیح بده..ممنون
یه روز قرار بذار این ماجرا رو بیایم از نزدیک ببینیمHuh
(۱۷/آذر/۹۳ ۹:۲۴)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]- مشت نمونه خروار نیست.

- کار برای خدا اما و اگر و بهانه بر نمیداره. شما در اصل برای مردها چادر به سر نمی کنید در اصل بخاطر خدا و امرش اینکار رو انجام میدید. و خدا هم برکاتش رو براتون سرازیر می کنه.

- معیار و ملاک و تشخیص کار خوب یا بد ، خداست نه دوست شما.

- در امر خداوند ما مکلفیم به وظیفه نه نتیجه!

- هر کسی هم لایق مشورت کردن نیست.

جوابتون عالی بود برادر عالییییییییییییییی
به نام خدا

سلام

با یک داستان چنین نتیجه می گیرید؟ عجب منطقی!!

ماودوستانمون سالهاست با چادر فعالیت های متعدد انجام میدیم ومتلکی هم نشنیده ایم در طول همه این سالها به پنج تا هم شاید نرسه
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع