نقل قول:آقای سر گروه که گویا به این چله حتی سر هم نمیزنن فک کنم درگیر چله های قبلی و چله های آتی هستن![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
هوس شورش زده به سرم
فک کنم برای این چله باید سر گروه جدید منصوب کنیم.
با دسیسه منو بیرون کردین ، حالا صحنه سازی هم میکنید؟

چله قبلی که تموم شده ، چله بعدی ای هم که فعلا در کار نیست
ینی همچین خیلی ظریف و نرم یه طوری انداختینمون بیرون که خودمون هم نفهمیدیم چیشد

مثل اینکه خراب کردم.

بابا وقتی میاید تو تاپیک یه اهنی یه اوهونی ... شاید یکی داره نقشه ی شورش میکشه خوب

(۱۰/دی/۹۳ ۱۲:۲۵)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]با دسیسه منو بیرون کردین ، حالا صحنه سازی هم میکنید؟ 
تقصیر من نیست که هربار که دارم یه پستی رو مینویسم یهو برای تموم اعضای خانواده یه کار واجب پیش میاد که فقط هم با کامپیوتر راه میفته اصلا هم امون نمیدن من سر ته پست رو به هم بیارم به خاطر همین پست نصفه نوشته ی من همین جور میمونه تا کار بقیه انجام بشه

(فاصله ی زمانی ارسال قبلیم تا الان هم برادر گرام داشتن به کار مثلا واجبشون میرسیدن ما هم که زورمون بهشون نمیرسه

وگرنه اینارم میخواستم همونجا بنویسم) پست صفه ی قبل هم هم چین بلایی سرش اومد وقتی داشتم مینوشتمش ارسال شما رو ندیدم.وگرنه یه زره محتاط تر شورش میکردم

ای بابا من نمی دونم خانوم مسئول کجان؟

خانووووووووووووووووووووووووووووووم مسئول!!!!!!!!!!
بابا قراربود امشب ختم جدید شروع شه

فکر کنم حالا که خانم مسئول نیستن ، شورش میچسبه

البته بنده هیچ تقصیری بر گردن نمیگیرم ، پیشنهاد خانم مهدوی بود در صفحه قبل ، البته علیه من بود اما الان قضیه فرق کرده

عاقا تاظهر صبر می کنیم اگه پیداشون نشد تنها راه حل کودتاس والا

خانوم مسءول اگه پیداتون نشه بدون شما شروع می شه

یه همچین چلچله هایی هستیم

البته طبق آحرین باری که من با ایشون حرف زدم ، گفتن تنها برنامه ی فعلی ، همین سوره ی حشر هستش که شروع شده و تا آخر چله ی پنجم ، خبری از چله جدید نیست
بر همین اساس من نمیدونم شما راجع به چی میگید که امشب قرار بود شروع شه؟

(۱۱/دی/۹۳ ۱۲:۱۳)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]عاقا تاظهر صبر می کنیم اگه پیداشون نشد تنها راه حل کودتاس والا
خانوم مسءول اگه پیداتون نشه بدون شما شروع می شه
یه همچین چلچله هایی هستیم
یکم صبر کنید بابا!

صبر کنین تا مهپاره خانم بیان.

سعی نکنین شورشتون گردن من بندازین که فایده نداره

از قبل گفتم که تو چله ی جدید نیستم
آقای فدایی از اونجا که شما کم پیدایین چله جدید تصویب گردید به پیشنهاد خانوم مهپاره سوره یس شد

خودش که نیست دفاع کنه ما می گیم چله جدید دیگه از امشب شروع شه

چون الان فقط یه سوره حشر در جریانه واز اونجا که نصفه راهم رفتیم ودوست داشتیم تو ماه ربیع هم چله جدید بزاریم گفتیم امروز باشه
حالا خانو مسءول کججججججججاییییی

با سلام.
یه پیام بازرگانی داشتم وسط شورشتون.
تو حرم امام رضا نایب الزیاره دوستان مجرد تالار هستم.
لطفا چلچله نکنید!
تا جایی که من یادمه قرار شد چله ها کامل تموم بشه و بعد چله جدید شروع بشه.
بعدش هم با سوره کوتاه
انبیا در خدمتتون هستیم