تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چله ی پنجم ، چله ی سوره ی حشر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
نقل قول:آقای سر گروه که گویا به این چله حتی سر هم نمیزنن فک کنم درگیر چله های قبلی و چله های آتی هستن[تصویر: biggrin.png]
هوس شورش زده به سرم[تصویر: rolleyes.png] فک کنم برای این چله باید سر گروه جدید منصوب کنیم.
با دسیسه منو بیرون کردین ، حالا صحنه سازی هم میکنید؟ Dodgy
چله قبلی که تموم شده ، چله بعدی ای هم که فعلا در کار نیست
ینی همچین خیلی ظریف و نرم یه طوری انداختینمون بیرون که خودمون هم نفهمیدیم چیشدBig Grin
مثل اینکه خراب کردم. Bi Dandoon
بابا وقتی میاید تو تاپیک یه اهنی یه اوهونی ... شاید یکی داره نقشه ی شورش میکشه خوبMatShy

(۱۰/دی/۹۳ ۱۲:۲۵)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]با دسیسه منو بیرون کردین ، حالا صحنه سازی هم میکنید؟ Dodgy

تقصیر من نیست که هربار که دارم یه پستی رو مینویسم یهو برای تموم اعضای خانواده یه کار واجب پیش میاد که فقط هم با کامپیوتر راه میفته اصلا هم امون نمیدن من سر ته پست رو به هم بیارم به خاطر همین پست نصفه نوشته ی من همین جور میمونه تا کار بقیه انجام بشهBig Grin(فاصله ی زمانی ارسال قبلیم تا الان هم برادر گرام داشتن به کار مثلا واجبشون میرسیدن ما هم که زورمون بهشون نمیرسهConfused وگرنه اینارم میخواستم همونجا بنویسم) پست صفه ی قبل هم هم چین بلایی سرش اومد وقتی داشتم مینوشتمش ارسال شما رو ندیدم.وگرنه یه زره محتاط تر شورش میکردمBi Dandoon
ای بابا من نمی دونم خانوم مسئول کجان؟Huh
خانووووووووووووووووووووووووووووووم مسئول!!!!!!!!!!
بابا قراربود امشب ختم جدید شروع شه Sad
فکر کنم حالا که خانم مسئول نیستن ، شورش میچسبهBig Grin
البته بنده هیچ تقصیری بر گردن نمیگیرم ، پیشنهاد خانم مهدوی بود در صفحه قبل ، البته علیه من بود اما الان قضیه فرق کردهCool
عاقا تاظهر صبر می کنیم اگه پیداشون نشد تنها راه حل کودتاس والاBig Grin
خانوم مسءول اگه پیداتون نشه بدون شما شروع می شهWink
یه همچین چلچله هایی هستیمBig Grin
البته طبق آحرین باری که من با ایشون حرف زدم ، گفتن تنها برنامه ی فعلی ، همین سوره ی حشر هستش که شروع شده و تا آخر چله ی پنجم ، خبری از چله جدید نیست
بر همین اساس من نمیدونم شما راجع به چی میگید که امشب قرار بود شروع شه؟Huh
(۱۱/دی/۹۳ ۱۲:۱۳)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]عاقا تاظهر صبر می کنیم اگه پیداشون نشد تنها راه حل کودتاس والاBig Grin
خانوم مسءول اگه پیداتون نشه بدون شما شروع می شهWink
یه همچین چلچله هایی هستیمBig Grin

یکم صبر کنید بابا!Wink
صبر کنین تا مهپاره خانم بیان.Smile
سعی نکنین شورشتون گردن من بندازین که فایده ندارهBig Grin
از قبل گفتم که تو چله ی جدید نیستم
آقای فدایی از اونجا که شما کم پیدایین چله جدید تصویب گردید به پیشنهاد خانوم مهپاره سوره یس شدHeart
خودش که نیست دفاع کنه ما می گیم چله جدید دیگه از امشب شروع شه Huh
چون الان فقط یه سوره حشر در جریانه واز اونجا که نصفه راهم رفتیم ودوست داشتیم تو ماه ربیع هم چله جدید بزاریم گفتیم امروز باشه
حالا خانو مسءول کججججججججایییییCool
با سلام.
یه پیام بازرگانی داشتم وسط شورشتون.
تو حرم امام رضا نایب الزیاره دوستان مجرد تالار هستم.
لطفا چلچله نکنید!Big Grin

تا جایی که من یادمه قرار شد چله ها کامل تموم بشه و بعد چله جدید شروع بشه.

بعدش هم با سوره کوتاه انبیا در خدمتتون هستیم Big GrinBig GrinBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع