|
چله ی پنجم ، چله ی سوره ی حشر
|
|
۱۳:۱۳, ۲۱/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۳ ۲۰:۵۲ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() امیدوارم خوب باشید ![]() از فردا ینی اربعین چله ی سوره ی حشررو شروع میکنیم ان شاالله . هرکس همراهی میکنه یه صلوات توتاپیک بزنه. یا علی. از نبی مکرم اسلام صلی الله علیه وآله وسلم روایت شده است: هر کس سوره حشر را قرائت کند بهشت و جهنم و عرش و کرسی و حجاب های آن و آسمان های هفتگانه و زمین های هفتگانه و هوا و بادها و پرندگان و درختان و کوه ها و خورشید و ماه و فرشتگان، همگی بر او درود و صلوات می فرستند و برای او طلب مغفرت و آمرزش می کنند و اگر همان روز یا شب قرائت سوره حشر، از دنیا برود شهید محسوب می شود. ![]() باماهمراه شید: ۱) شفای بیمار هرگاه این سوره را با خلوص بر بیمار بخوانند انشاءالله شفابخش است. در روایتی از نبی مکرم اسلام صلی الله علیه وآله وسلم آمده است: هنگام قرائت سه ایه آخر سوره حشر دست را بر سر بگذارید و آیات را قرائت نمایید که این دستور جبرییل است از جانب خداوند . و این عمل شفای همه بیماری هاست به جز مرگ.(۷) ۲) حفظ و امان امنیت یابی و آسایش از خواص قرائت و کتابت این سوره عظیم الشأن است . پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم در این باره فرمودند: هر کس سوره حشر را در شب جمعه قرائت نماید تا صبح از انواع بلاها در امان خواهد بود.۸ ۳) تقویت حافظه و هوش امام صادق علیه السلام در روایتی فرمودند: هر کس سوره حشر را بنویسد و با آب پاک بشوید و بیاشامد حافظه ای قوی و هوشی سرشار نصیب او خواهد شد.۹ ۴) بخشش گناهان از رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم روایت شده است: هر کس سه آیه پایانی سوره حشر را قرائت کند گناهان گذشته و آینده اش بخشیده خواهد شد.۱۰ ۵) جهت ورم پا امام محمد باقر علیه السلام خطاب به جابر فرمودند: وقتی جایی از پایت ورم کرد برای آن آیه آخر سوره حشر را سه مرتبه بخوان که به اذن الله آن درد و ورم خوب خواهد شد. |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۵, ۱۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۲:۲۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
نقل قول:آقای سر گروه که گویا به این چله حتی سر هم نمیزنن فک کنم درگیر چله های قبلی و چله های آتی هستنبا دسیسه منو بیرون کردین ، حالا صحنه سازی هم میکنید؟ ![]() چله قبلی که تموم شده ، چله بعدی ای هم که فعلا در کار نیست ینی همچین خیلی ظریف و نرم یه طوری انداختینمون بیرون که خودمون هم نفهمیدیم چیشد
|
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۱۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۴:۲۳ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
مثل اینکه خراب کردم.
![]() بابا وقتی میاید تو تاپیک یه اهنی یه اوهونی ... شاید یکی داره نقشه ی شورش میکشه خوب ![]() ![]() (۱۰/دی/۹۳ ۱۲:۲۵)فدايي ولايت نوشته است: با دسیسه منو بیرون کردین ، حالا صحنه سازی هم میکنید؟ تقصیر من نیست که هربار که دارم یه پستی رو مینویسم یهو برای تموم اعضای خانواده یه کار واجب پیش میاد که فقط هم با کامپیوتر راه میفته اصلا هم امون نمیدن من سر ته پست رو به هم بیارم به خاطر همین پست نصفه نوشته ی من همین جور میمونه تا کار بقیه انجام بشه (فاصله ی زمانی ارسال قبلیم تا الان هم برادر گرام داشتن به کار مثلا واجبشون میرسیدن ما هم که زورمون بهشون نمیرسه وگرنه اینارم میخواستم همونجا بنویسم) پست صفه ی قبل هم هم چین بلایی سرش اومد وقتی داشتم مینوشتمش ارسال شما رو ندیدم.وگرنه یه زره محتاط تر شورش میکردم
|
|||
|
|
۱۱:۵۷, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
ای بابا من نمی دونم خانوم مسئول کجان؟
![]() خانووووووووووووووووووووووووووووووم مسئول!!!!!!!!!! بابا قراربود امشب ختم جدید شروع شه
|
|||
|
|
۱۲:۰۶, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
فکر کنم حالا که خانم مسئول نیستن ، شورش میچسبه
![]() البته بنده هیچ تقصیری بر گردن نمیگیرم ، پیشنهاد خانم مهدوی بود در صفحه قبل ، البته علیه من بود اما الان قضیه فرق کرده
|
|||
|
|
۱۲:۱۳, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
عاقا تاظهر صبر می کنیم اگه پیداشون نشد تنها راه حل کودتاس والا
![]() خانوم مسءول اگه پیداتون نشه بدون شما شروع می شه ![]() یه همچین چلچله هایی هستیم
|
|||
|
|
۱۲:۱۷, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
البته طبق آحرین باری که من با ایشون حرف زدم ، گفتن تنها برنامه ی فعلی ، همین سوره ی حشر هستش که شروع شده و تا آخر چله ی پنجم ، خبری از چله جدید نیست
بر همین اساس من نمیدونم شما راجع به چی میگید که امشب قرار بود شروع شه؟
|
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۳ ۱۲:۱۳)رکن الهدی نوشته است: عاقا تاظهر صبر می کنیم اگه پیداشون نشد تنها راه حل کودتاس والا یکم صبر کنید بابا! ![]() صبر کنین تا مهپاره خانم بیان. ![]() سعی نکنین شورشتون گردن من بندازین که فایده نداره ![]() از قبل گفتم که تو چله ی جدید نیستم |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
آقای فدایی از اونجا که شما کم پیدایین چله جدید تصویب گردید به پیشنهاد خانوم مهپاره سوره یس شد
![]() خودش که نیست دفاع کنه ما می گیم چله جدید دیگه از امشب شروع شه ![]() چون الان فقط یه سوره حشر در جریانه واز اونجا که نصفه راهم رفتیم ودوست داشتیم تو ماه ربیع هم چله جدید بزاریم گفتیم امروز باشه حالا خانو مسءول کججججججججاییییی
|
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
با سلام.
یه پیام بازرگانی داشتم وسط شورشتون. تو حرم امام رضا نایب الزیاره دوستان مجرد تالار هستم. |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
لطفا چلچله نکنید!
![]() تا جایی که من یادمه قرار شد چله ها کامل تموم بشه و بعد چله جدید شروع بشه. بعدش هم با سوره کوتاه انبیا در خدمتتون هستیم ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: salavat_gh_11%281%29.jpg]](http://www.salavaty.com/Images/FckEditor/image/salavat_gh_11%281%29.jpg)

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
فک کنم برای این چله باید سر گروه جدید منصوب کنیم.

وگرنه اینارم میخواستم همونجا بنویسم) پست صفه ی قبل هم هم چین بلایی سرش اومد وقتی داشتم مینوشتمش ارسال شما رو ندیدم.وگرنه یه زره محتاط تر شورش میکردم