۲/دی/۹۳, ۲۲:۵۰
۲/دی/۹۳, ۲۲:۵۰
ببینید آقای کول ، صدا سیما داره اشتباه میکنه واقعا.البته واقعا الان چند درصد واقعا تلویزیون میبینند؟
اما من حرف شما رو متوجه نمیشم... به نظرتون باید بگن ببینید یا خودشون هم نبینند؟ قبول ندارید هردو حالت غلطه؟؟
اگر بگن ببینید انگار تایید ه ، اگر خودشون نبینند نباید انتظار هییچ تغییری رو داشته باشیم ... هرچند الانم که میبینند تغییر مثبتی نیست.
یه بار یه کاربر یه ایده ی خوب داد : فیلم رو بذارند ، اما با نقد فیلم بعدش، مخاطب بدونه با چی طرفه.
و اینکه ، اگر فقط یکم خودمون نقد هارو بخونیم و بهشون فکر کنیم ، مجبور نیستیم برای همه ی فیلم ها منتظر کسی باشیم برامون تحلیلش کنه!
خودمون میتونیم موقع دیدن فیلم اینکار رو بکنیم.
نیازی نیست حتما موافق و مخالف نقد دیگران باشیم ، منتظر تایید برخی ها باشیم، خودمون میتونیم نقاد باشیم
اما من حرف شما رو متوجه نمیشم... به نظرتون باید بگن ببینید یا خودشون هم نبینند؟ قبول ندارید هردو حالت غلطه؟؟
اگر بگن ببینید انگار تایید ه ، اگر خودشون نبینند نباید انتظار هییچ تغییری رو داشته باشیم ... هرچند الانم که میبینند تغییر مثبتی نیست.
یه بار یه کاربر یه ایده ی خوب داد : فیلم رو بذارند ، اما با نقد فیلم بعدش، مخاطب بدونه با چی طرفه.
و اینکه ، اگر فقط یکم خودمون نقد هارو بخونیم و بهشون فکر کنیم ، مجبور نیستیم برای همه ی فیلم ها منتظر کسی باشیم برامون تحلیلش کنه!
خودمون میتونیم موقع دیدن فیلم اینکار رو بکنیم.
نیازی نیست حتما موافق و مخالف نقد دیگران باشیم ، منتظر تایید برخی ها باشیم، خودمون میتونیم نقاد باشیم

۲/دی/۹۳, ۲۲:۵۳
(۲/دی/۹۳ ۲۱:۵۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]بعدا صداوسیما ماله یه کشوره که قواعدوهنجار های اونو بازتاب می کنه قرار نیست به سلایق مردم هر روز تغییر کنه
فعلا که داره به سلیقه ی یه عده کمی اداره میشه نه مردم.
هر وقت به سلیقه مردم اداره شد اونوقت شما بیا بگو چرا.
ضمنا اسم صدا و سیما رو گذاشتن رسانه ملی.
ملی یعنی چی؟؟
یعنی متعلق به ملت ...یعنی بازتاب دهنده علایق و سلایق ملت.
پس اگر هم هر روز به سلیقه مردم تغییر کنه عجیب نیست چون رسالتش همینه.
۲/دی/۹۳, ۲۲:۵۳
اصلا انتظار تایید ندارم السا ، یعنی ماهیت بحث مخالفته! ولی فقط اینجا نیست ، سر به هر تابیکی میزنیم یا کشیده شده به تاریخ ، یا سیاست ، و چون کاربرها نسبت به هم قضاوت بیدا کردند ، دیگه نمیان حرف رو بشنوند ، اول میبینند گوینده کیه!به همین دلیل نمیان بگن شاید طرف درست میگه، بیش فرض میگیرن که اشتباه میکنه...میدونی منظورم چیه؟
اصلا اصلا منظورم این نیست که تقصیر کسیه ، فقط گله کردم ازینکه لحنمون ، موقع مخالفت خصومت بار ه ... تلخه .این خوب نیست ....

اصلا اصلا منظورم این نیست که تقصیر کسیه ، فقط گله کردم ازینکه لحنمون ، موقع مخالفت خصومت بار ه ... تلخه .این خوب نیست ....
۲/دی/۹۳, ۲۲:۵۶
(۲/دی/۹۳ ۲۲:۱۳)السا نوشته است: [ -> ]کوروش خانم، این جو دادن ها دیگه قدیمی شده
من جو نمیدم فقط از اینکه یه نفر رو در حد خدا و پیغمبر ببرن بالا بدم میاد.چون میدونم ذات بسیاری از انسانها خلاف اونی هست که نشون میدن.
۲/دی/۹۳, ۲۲:۵۷
خانم کوروش عزیز 
وااقعیت اینه که درسته میگند نبینید ، ولی اگر واقعا میخواستند ، میتونستند کاری کنند که نبینیم!
میگید ماهواره جمع میشه ، و دیدم شده! ولی آیا کسی زندان رفته به خاطرش واقعا؟؟ یا دیگه خبری نیست؟؟؟
مردم هنوز ماهواره دارن ، به جایی رسیده که جایی میگم ما نداریم براشون عجیبه!!
فیلم هم که در دسترسه ...
اجبار واقعی ای نیست ...
ضمنا تا این حکومت بریاست ، نمیشه آزادی رو در حدی گذاشت که حرمت ها بیشتر ازین شکسته بشه. اگر مردم موافق نیستند باید از راه دیگه ای جلو اومد نه اینکه همه چیز رو راحت در دسترس گذاشت ...

وااقعیت اینه که درسته میگند نبینید ، ولی اگر واقعا میخواستند ، میتونستند کاری کنند که نبینیم!
میگید ماهواره جمع میشه ، و دیدم شده! ولی آیا کسی زندان رفته به خاطرش واقعا؟؟ یا دیگه خبری نیست؟؟؟
مردم هنوز ماهواره دارن ، به جایی رسیده که جایی میگم ما نداریم براشون عجیبه!!
فیلم هم که در دسترسه ...
اجبار واقعی ای نیست ...
ضمنا تا این حکومت بریاست ، نمیشه آزادی رو در حدی گذاشت که حرمت ها بیشتر ازین شکسته بشه. اگر مردم موافق نیستند باید از راه دیگه ای جلو اومد نه اینکه همه چیز رو راحت در دسترس گذاشت ...
۲/دی/۹۳, ۲۳:۰۱
نشد ما یه جا نطر بدیم بعضی دوستان کارو به سیاست وحکومت اعتراض و بی اعتمادی مردم نکشونند
خانوم کوروش شما اگه یه دور پستاتون رو بخونید و بی طرف باشید فک می کنید نویسنده داره تو جهنم زندگی کنه
یخورده انصافم خوب چیزیه بخدا
تمام انتقاد به صداوسیما مال قشر مذهبی از بس که ...
بحث کردن فایده ای نداره هرکس بخواد رو حرف خودش پافشاری کنه به قول خانوم اوا بگه حرف حرف خودمه هیچ کس به نتیجه نمی رسه کلا یادگرفتیم ناراحتی های دیگه رو تو هر بحثی دخالت بدیم
خودمم یکیش
خانوم کوروش شما اگه یه دور پستاتون رو بخونید و بی طرف باشید فک می کنید نویسنده داره تو جهنم زندگی کنه
یخورده انصافم خوب چیزیه بخدا
تمام انتقاد به صداوسیما مال قشر مذهبی از بس که ...
بحث کردن فایده ای نداره هرکس بخواد رو حرف خودش پافشاری کنه به قول خانوم اوا بگه حرف حرف خودمه هیچ کس به نتیجه نمی رسه کلا یادگرفتیم ناراحتی های دیگه رو تو هر بحثی دخالت بدیم
خودمم یکیش

۲/دی/۹۳, ۲۳:۰۳
(۲/دی/۹۳ ۲۲:۱۳)السا نوشته است: [ -> ]هالیوود این همه سرمایه نمیریزه ک مفت و مسلم وقت شما رو پر کنه ک ازش لذت ببرید فقط
در خانه اگر کس است، یک حرف بس است ...
سوال من مشخص بود من گفتم ما نمیتونیم همینطور در مورد مردم قضاوت کنیم که مثلا آیا مسحور رسانه غرب میشن یا نه.
بر فرض هم که بشن اگه این اتفاق بیفته نشان دهنده ی ضعف رسانه های خودمون هست.
یه حالت دیگه هم داره که حرفشون واقعا حق باشه و مردم جذب بشن.
یاد بهشت اجباری و شلاق افتادم
من نمیدونم چرا همه فکر میکنن من طرفدار رییس جمهورم.؟
خب الان که داره به طور کامل این اتفاق میفته با شلاق به زور میخوان مردمو ببرن بهشت.
این بحث ربطی ب این تاپیک نداره، ی تاپیکی بود ک قبلا دعواها توش شده بود، ب اونجا سر بزنین
حرف حق جا و مکان نداره.هر جایی میشه گفت.
اون بحث آموزش و اینا که گفتم حرفی که الان کارشناسان خودتون هم بهش رسیدن.
جوابتون رو توی خود نقل قول نوشتم.
(۲/دی/۹۳ ۲۳:۰۱)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]خانوم کوروش شما اگه یه دور پستاتون رو بخونید و بی طرف باشید فک می کنید نویسنده داره تو جهنم زندگی کنه
دقیقا همینه ما داریم توی جهنم زندگی میکنیم.
(۲/دی/۹۳ ۲۲:۵۷)Eve نوشته است: [ -> ]، نمیشه آزادی رو در حدی گذاشت که حرمت ها بیشتر ازین شکسته بشه.یعنی به نظرتون الان خیلی آزاد بوده که حرمت ها شکسته شده؟؟یا دلیل اینکه حرمت ها شکسته شده چیز دیگه ایی؟؟
ضمنا من میشناسم کسی رو که فقط بخاطر اینکه گفته چرا ماهواره ما رو میبرید(فقط بخاطر گفتن همین جمله)هم زندان رفته هم جریمه داده.
یعنی فکرشو بکنید چیزی که جز اموال خونه ی یک شخص محسوب میشه و بابتش هزینه داده میان میبرن بعد تازه پولم ازش میگیرن.
(۲/دی/۹۳ ۲۲:۵۷)Eve نوشته است: [ -> ]وااقعیت اینه که درسته میگند نبینید ، ولی اگر واقعا میخواستند ، میتونستند کاری کنند که نبینیم!
بله دقیقا .
از یه طرف میگن نبینید که ظاهر اسلامیه قضیه رو حفظ کنن از یه طرف دیگه هم چون سود بالایی توی همین واردات ماهواره هست جلوشو نمیگیرن.
سیاسته دیگه.
۳/دی/۹۳, ۳:۴۶
یه کلیپی دیدم از سخنرانی های دانشگاهی دکتر عباسی داشتن در مورد یکی از ویدئو میوزیک های Madonna صحبت می کردن ایشون که یه دانشجو همین سوال رو از ایشون پرسید ایشون هم این جواب رو دادن (قریب به مضمون):
یه دکتر هم وقتی میخواد مریضی های یک فرد رو متوجه بشه مجبوره بره *ادرار* و *مدفوع* فرد رو بگیره و آزمایش کنه.
آنجا بود که مریدان نعره ها بزدندی و جامه ها از تن بدریدندی
...
واقعاً جواب ایشون عالی و دندون شکن بود.
البته این به این معنی نیست که هر کسی از فردا خودش رو دکتر فرض کنه و بره هر مدفوعی رو آزمایش کنه !!! خود کسی هم که این حرف رو زده قطعاً نرفته و نمیره مثلا فیلم مستهجن ببینه! یا هزارتا چیز دیگه.
نکتۀ بعدی اینکه دوست عزیز شما از کجا مطمئنی که این اساتید و افرادی که تو صدا و سیما هستن نسخه های سانسور نشده رو می بینن ؟!؟
یه دکتر هم وقتی میخواد مریضی های یک فرد رو متوجه بشه مجبوره بره *ادرار* و *مدفوع* فرد رو بگیره و آزمایش کنه.

آنجا بود که مریدان نعره ها بزدندی و جامه ها از تن بدریدندی

...
واقعاً جواب ایشون عالی و دندون شکن بود.
البته این به این معنی نیست که هر کسی از فردا خودش رو دکتر فرض کنه و بره هر مدفوعی رو آزمایش کنه !!! خود کسی هم که این حرف رو زده قطعاً نرفته و نمیره مثلا فیلم مستهجن ببینه! یا هزارتا چیز دیگه.
نکتۀ بعدی اینکه دوست عزیز شما از کجا مطمئنی که این اساتید و افرادی که تو صدا و سیما هستن نسخه های سانسور نشده رو می بینن ؟!؟
۳/دی/۹۳, ۱۳:۱۷
(۳/دی/۹۳ ۳:۴۶)Justice Bringer نوشته است: [ -> ]نکتۀ بعدی اینکه دوست عزیز شما از کجا مطمئنی که این اساتید و افرادی که تو صدا و سیما هستن نسخه های سانسور نشده رو می بینن ؟!؟
شما از کجا مطمئن هستین که نمی بینن؟؟؟