تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: Game of Thrones شبکه نمایش
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۵/دی/۹۳ ۲۰:۰۲)Kol نوشته است: [ -> ]سلام
شما که تو مرکز ایران ساکن هستید از قاچاق چی میدونید؟
وقتی که تو اتوبان ماشین پر از جنس و میبینن ، دنبالش هم نمیرن. وقتی دست پلیس با قاچاقچی ها تو یک کاسه است شما دارین از قاچاق حرف میزنید؟

برادر گل گفتی .....
یه هفته است دارم فکر میکنم همین جمله ای رو که شما گفتی چه جوری بگم که یه وقت.......
فقط جای اون کلمه پلیس رو باید با یه چی دیگه عوض کنی.
(۵/دی/۹۳ ۱۸:۴۲)Kol نوشته است: [ -> ]سلام.
دنبال فهمیدن علت هستیم.
که چرا تبعیض قائل شده .
اگه این جور فیلم ها حرامه ، برای دکتر عباسی هم باید حرام باشه.
اگه حرام نیست، با چه علتی میان ماهواره هارو میندازن بیرون؟ مگه اموال باباشونه که هرکاری دلشون خواست باهاش بکنن؟
سلام
خب اینجا کامل براتون توضیح داده بودم.
با دقت بخونید. توضیح ِ تمام جوانب در اون داده شده.
آقای کول یجوری مظلوم نمایی نکنید انگار کسی تو مملکت ماهواره نداره اونیم که داره اعدامش کردن...
ما خونمون تو محلی که فک کنم فقط ما بین این همه خانواده ماهواره نداریم نه تا حالا دیدم کسی بیاد اینارو جمع کنه نکسی رو بندازن زندان هرکس بخواد راشاتودی ببینه یا فرانس 24مختاره الحمدالله شرایطش فراهمه
اما ارباره قاچاق بعله قاچاق زیاده خب این دلیل می شه پلیس تعطیل بشه بی نمازم تو این مملکت زیاده خداهم نزده نصفشون کنه شما نماز رو ترک می کنی؟!قانون هم همینه از اول تاریخ همین طور بوده از اول اسلام هم همین بوده یکی شرب خمر می کرد وحضرت علی حد می زدن یکی هم خودش می خورد هم می دهد دیگران هم تو سپاه حضزت بود
نقل قول:kol
سلام.

اشکالش شرعی هست یا اخلاقی؟
شما فعلا شرع رو فاکتور بگیرید.
به نظر شما درجه بندی سنی برای خنده هست؟
دیدن یه سریال +18 برای یه نوجون اشکال اخلاقی داره. یه نوجون که تازه به بلوغ رسیده چرا باید همچین چیزی ببینه با چنین داستان درهم برهمی که اگه حتی یه قسمت جا بیفته آدم قاطی میکنه همه چیزو. خیانت پشت خیانت، زنا با محارم، پیمان شکنی، خدایان جورواجور که تنها خدای اصلی داستان هم خود شیطانه. به دنیای پس از مرگ هم که اعتقادی نیست. (در اصل و در نظر خدای نور) مردان تویه سریال یا میخوان بکشن یا پول بگیرن یا تجاوز کنن و هیچکس جز یه کوتوله که به ارباب فاح...ها و سکه ها معروفه، از اصول اخلاقی پیروی نمیکنه.
والا افراد +18 هم ممکنه گیج بشن چه برسه به یه نفر که تازه به بلوغ رسیده.
شما روش درستی رو برای اعتراض درپیش نگرفتید. بیخودی هم به حسن عباسی گیر میدید.
(۵/دی/۹۳ ۲۱:۲۵)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]آقای کول یجوری مظلوم نمایی نکنید انگار کسی تو مملکت ماهواره نداره اونیم که داره اعدامش کردن...
ما خونمون تو محلی که فک کنم فقط ما بین این همه خانواده ماهواره نداریم نه تا حالا دیدم کسی بیاد اینارو جمع کنه نکسی رو بندازن زندان هرکس بخواد راشاتودی ببینه یا فرانس 24مختاره الحمدالله شرایطش فراهمه

حتما باید کسی رو اعدام کنن تا از نظر شما رفتار غیر انسانی صورت گرفته باشه؟؟؟
خانوم وقتی توی قانون هر کسی ماهواره داره مجرم محسوب میشه خب دیگه این چه ماهواره داشتنیه؟؟؟
اگه اینطوری باشه با این حساب اکثریت ملت ایران الان مجرمن.خب این چه قانونیه که همه ی مردمش رو مجرم میدونه؟؟
وقتی اکثریت یه چیزی رو قبول دارن نمیشه اونو جرم دونست .
اصلا قانون وقتی قانون میشه که همه اونو قبول داشته باشن و اجرا کنن مثل قوانین راهنمایی رانندگی.
درسته خیلی ها قانون راهنمایی رانندگی رو زیر پا میذارن ولی نفس اون قانون رو مثل بستن کمربند و...قبول دارن و میدونن این کار خوبیه.
در مورد ماهواره هم باید همینطور باشه.
اصن حرفتون درست نیست چون اونجوری باید دین خدارم فاکتور بگیرید چون خیلیا نه انجامش می دن نه ته قلبشون راضیه...
اتفاقا قانون راهنمایی رانندگی هم جای فرار نداره وحتما مجازات می شن که مردم سعی می کنن مراعات کنن...خدا واسه احکامش از مردم نظر خواهی نکرد حتی واسه خلقتشون
اما ما واسه قانون اساسی نظر خواهی کردیم نماینده ها رم خود ملت انتخاب می کنن پس جای گله نیست
(۵/دی/۹۳ ۲۲:۳۹)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]اما ما واسه قانون اساسی نظر خواهی کردیم نماینده ها رم خود ملت انتخاب می کنن پس جای گله نیست

شما لطف کردید .منتی بر سر بشریت گذاشتین.شما قانون خدا رو با قانون کشورمون مقایسه میکنی که چون واسه اون نظرخواهی نکردن واسه اینم نباید باشه.!
واسه قانون اساسی 36 سال پیش نظر خواهی کردید نه الان و حتما میدونین مردم از اون موقع تا حالا خیلی فرق کردن.اگه مردم این قانون و این نظرخواهی رو قبول داشتن خب الان هیچکس نباید ماهواره میداشت.
نماینده ها رو مردم انتخاب میکنن؟؟پیس چرا هیچ وقت حرف مردمو نمیزنن؟؟؟
چرا جای گله هست.
شما خیلی آرمانی فکر میکنین.
نه په نماینده ها رو ملائکه انتخاب می کنن بابا اونا که دیگه تو هر شهری معلوم می شن اخه دیگه چقدر بدبینید...
والا قانون خدا می گه نگاه به تصاویر گناه الود فساد و فحشا گناه رواج سبک زندگی کفار گناهه شنیدن موسیقی های مبتذل گناهه....خب شما که قانون خدا رو قبول دارین پس چرا اینجا حرفی نمی زنید...
تو هیچ جای دنیا هر 5 سال واسه قانونشون نظر خواهی نمی کنن ...
(۶/دی/۹۳ ۱۱:۲۴)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]نه په نماینده ها رو ملائکه انتخاب می کنن بابا اونا که دیگه تو هر شهری معلوم می شن اخه دیگه چقدر بدبینید...

چه ادبیات درخور و شیوایی.نه په!!
خانوم من سوالم واضح بود گفتم اگه مردم نماینده ها رو انتخاب میکنن پس چرا هیچ وقت حرف مردمو نمیزنن؟؟
مردم الان از نماینده ها راضی ان؟؟
توی کشورهای دیگه هم مردم نماینده ها رو انتخاب میکنن ولی این دلیل میشه که راضی باشن ازشون؟؟
مگه صدا و سیمای خود شما نیست که نارضایتی مردم کشورهای اروپایی رو از دولت و مسئولینشون میره فیلم میگیره نشون میده؟؟

(۶/دی/۹۳ ۱۱:۲۴)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]خب شما که قانون خدا رو قبول دارین پس چرا اینجا حرفی نمی زنید...

الان من منظورتون رو متوجه نشدم .یعنی شما میگی قانون کشور ما قانون خداست و ما اگه قانون خدا رو قبول داریم باید تماما قانون کشور رو هم قبول داشته باشیم.؟؟؟

(۶/دی/۹۳ ۱۱:۲۴)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]تو هیچ جای دنیا هر 5 سال واسه قانونشون نظر خواهی نمی کنن ...

گفتم که شما لطف کردید بر مردم!
توی جاهای دیگه دنیا هم نظرخواهی صورت میگیره فقط طول زمانش متفاوته یکی هر 4 سال یه بار یکی هر 5 سال یه بار این دلیل نمیشه که بگید چون هر 5 سال یه بار انجام میشه پس بهتر و درست تر از جاهای دیگه است.
سوال دوم شما که میگی نظرخواهی میکنن یعنی بلاخره یه جای قانون باید بر اساس نظرخواهی که از مردم صورت گرفته تغییر کنه.کجا ما تا حالا همچین چیزی داشتیم؟؟؟کجای قانون تا حالا تغییر کرده؟؟
اولا این نماینده ها از خود شهر ها کاندید می شن کسی نمیره اونارو کاندید کنه دوما بازم خود مردم رای میدن بدون اینکه طرف رو بشناسن بهش اعتماد می کنن پس شما برو به مردم ایراد بگیر که با 4تا شعار دهن پرکن به یه نفر رای می دن
نخیر بنده متظورم اینه قانون خدا رو هم که مثلا همه قبول دارن امی دونن برای خداس بهش عمل نمی کنن پس ان قلت اوردن تو قانون بشر یه چیز طبیعیه
بعدم قانون اساسی ما بر اساس احگام اسلامی نوشته شده شده پس هر روز نمی شه تغییرش داد با این حال در بعضی بخش ها وموادش تا حالا تغییراتی دادن مثله حذف نخست وزیر یا موارد دیگه
اما من واقعا متوجه این چونه زدنای شما نمی شم قانون قانونه
باید بهش عمل شه نمی شه هروقت به صلاح وبه نفعمون بود قبول داشته باشیم هرجاهم دیدیم داره یه ضرری به ما می زنه کلا ریشه اش رو بزنیم

راستی یه چیزه دیگه اگه قرار باشه واسه هر قانونی مردم نظر بدن واقعا می شه به اون قانون عمل کرد شما میری دکتر راجع به نسخه دکتر نظر می دی اگه خوشت نیومد رد می کنی !!!قانونم یه چیز الکی نیست کلی کارشناسی وتحقیق و تفحص داره تا به نتیجه برسه می تونید برید شرح تصویب قوانین مجلس رو گوش بدین ببینید واسه تصویب یه قانون چقدر بحث و بررسی می شه
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع