تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تصحیح یک اشتباه در مورد جن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
به نام خدا

قبلا بحث هایی در مورد جن و ارتباط با اونها وجود داشت که بنده احتمالا در اثر ندانسته صحبت کردن و یا اینکه فکر میکردم میدانم چیزهایی گفتم .
یادم نیست چه گفته ام و کجا منتها احتمالا مطلب اشتباهی در میان انهاست و البته در مورد مطالب دیگر بنده نیز این اشتباهات وجود دارد . مگر انهایی که نقل قول بوده . بنابرین خواننده گرامی مطالب بنده را حجت فرض نکنند . فقط نظر شخصی بوده اکثرا

اما مطلب صحیح به نقل از کتاب شریف سفینه الصادقین این است . بقیه توضیحات نیز در ان کتاب قابل پیگیری است

، آﻧﭽﻪ ﻣﺴﻠﻢ و ﻗﻄﻌﻰ اﺳﺖ اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ وﺟﻮد ﺟﻦﺧﯿﺎﻟﻰ و واﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﺗﺨﯿﻞ اﻧﺴﺎن ﻧﯿﺴﺖ بلکﻪ ﺟﻦ ﻣﻮﺟﻮدى اﺳﺖ ﮐﻪ ،واﻗﻌﯿﺖ ﺧﺎرﺟﻰ دارد.

اﺻﻞ ﺧﻠﻘﺖ ﺟﻦ از آﺗﺶ اﺳﺖ و ﻋﻠﺖ اﯾﻨﮑﻪ ﻣﻰ ﺗﻮ اﻧﺪ ﺑﺎ اﻧﺴﺎن ارﺗﺒﺎط ﺑﺮﻗﺮار ﮐﺮده و ﺑﻪ او راه ﭘﯿﺪا ﮐﻨﺪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺗﻨﺎﺳﺒﻰ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ اﻧﺴﺎن دارد. زﯾﺮا ﯾﮑﻰ از ﻋﻨﺎﺻﺮ ارﺑﻌﻪ ﮐﻪ ﺟﻨﺒﻪ ﻣﻰ ى ﺧﻠﻘﻰ اﻧﺴﺎن را ﺗﺸﮑﯿﻞ دﻫﺪ آﺗﺶ اﺳﺖ و از اﯾﻦ ﺟﻬﺖ اﯾﻦ دو ﻣﺨﻠﻮق ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺸﺘﺮك ﻫﺴﺘﻨﺪ

ﻫﻢچنان که انسان به واﺳﻄﻪ روﺣﻰ ﮐﻪ از ﻋﺎﻟﻢ اﻣﺮ در او دمیده شده ﻣﻰ ﺗﻮاﻧﺪ ﺑﺎ ﻋﺎﻟﻢ ﻣﻠﮑﻮت ارﺗﺒﺎط ﺑﺮﻗﺮار ﮐﻨﺪ و ﺑﺎ ﻣﻼﺋﮑﻪ ﻣﺄﻧﻮس ﮔﺮدد.
اما چون اجانین ﻣﻮﺟﻮداﺗﻰ از ﻋﺎﻟﻢ ﺳﻔﻠﻰ ﻫﺴﺘﻨﺪ اﮔﺮ ﮐﺴﻰ ﺑﺨﻮاﻫﺪ ﺑﺎ آﻧﻬﺎ ارﺗﺒﺎط و آﺷﻨﺎﯾﻰ ﭘﯿﺪا ﮐﻨﺪ ﺑﺎﯾﺪ از ﻋﺎﻟﻢ ﺧﻮد - ﯾﻌﻨﻰ ﻋﺎﻟﻢ اﻧﺴﺎﻧﻰ ﮐﻪ ﺑﺮﺗﺮ و ﺑﺎﻻﺗﺮ اﺳﺖ- ( ﺗﻨﺰل ﻧﻤﺎﯾﺪ ﺗﺎ ﺑﺘﻮاﻧﺪ ﺑﺎ آﻧﻬﺎ ﺗﻤﺎس ﺑﺮﻗﺮار ﮐﻨﺪ؛ ﻟﺬا دوﺳﺘﻰ و اﻧﺲ ﺑﺎ آﻧﻬﺎ ﺑﻪ وﯾﮋه ﺑﺮاى ﺳﺎﻟﮏ و ﮐﺴﻰ ﮐﻪ ﻣﻰ خواهد راه قرب خدا را طی نماید ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻤﺎل ﻣﺤﺴﻮب نمیشود بلکه مانع راه و سبب ﻣﻨﻘﺼﺖ و دورى او ﻧﯿﺰ ﻣﻰ ﮔﺮدد

. ﮔﺎﻫﻰ ﻧﯿﺰ ﺿﺮرﻫﺎى ﺟﺒﺮان ﻧﺎﭘﺬﯾﺮ روﺣﻰ و ﺟﺴﻤﻰ از ﻗﺒﯿﻞ ﺟﻨﻮن و اﻣﺮاض ﺑﺪﻧﻰ ﺑﺮاى اﻧﺴﺎن د ر ﭘﻰ دارد. از اﯾﻦ رو ﺑﻪ ﻃﻮر ﮐﻠﻰ ﻗﺪم ﻧﻬﺎدن در اﯾﻦ وادى ﺑﻪ ﺧﺼﻮص در راه ﺗﺴﺨﯿﺮ اﺟﺎﻧﯿﻦ ﮐﺎر ﺻﺤﯿﺤﻰ ﻧﯿﺴﺖ

در ﺑﺴﯿﺎرى از ﻣﻮارد ﻧﯿﺰ ﻣﻘﺪﻣﺎت و ریاضت های ان مشروع نبوده ﺑﻠﮑﻪ اﺻﻮﻻً ﺗﺴﺨﯿﺮ ﮐﺮدن و ﻓﺮﻣﺎن دادن ﺑﻪ ﻣﻮﺟﻮداﺗﻰ ﮐﻪ ﺧﺪاوﻧﺪ آﻧﻬﺎ را آزاد آﻓﺮﯾﺪه ﻣﺠﻮز ﺷﺮﻋﻰ ﻧﺪارد و ﻓﻘﻬﺎ رﺿﻮان اﻟﻠ ﻋﻠﯿﻬﻢ - داده ﻧﯿﺰ ﻓﺘﻮا ﺑﻪ ﺣﺮﻣﺖ ﺗﺴﺨﯿﺮ اﻧﺪ.

اﻟﺒﺘﻪ ﻣﻤﮑﻦ اﺳﺖ اﺟﺎﻧﯿﻦ ﻧﺰد ﺑﺮﺧﻰ از ﻣﺆﻣﻨﯿﻦ ﺑﺎ ﺗﻘﻮا ﮐﻪ ﺑﻪ ﺑﻨﺪﮔﻰ ﺧﺪا ﻣﺸﻐﻮل ، اﻧﺪ ﺣﺎﺿﺮ ﺷﺪه و ﺑﻪ آﻧﻬﺎ ﺧﺪﻣﺖ ﮐﻨﻨﺪ ﻟﮑﻦ ﺑﻪ اﯾﻦ ﺻﻮرت ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻣﺴﺨﺮﺷﺎن ﺷﺪه و ﺗﺤﺖ ﻓﺮﻣﺎن آﻧﻬﺎ ﻗﺮار ﮔﯿﺮﻧﺪ.

ﻫﻢ ﭼﻨﺎن ﮐﻪ اﻣﺎم باقر ﻋﻠﯿﻪ اﻟﺴﻼم در ﺣﺪﯾﺜﻰ ﻓﺮﻣﺎﯾﻨﺪ : از میان اجانین شیعیانی هستند که به ما خدمت میکنند
ببخشید اینایی رو که شما گفتین ماله زمانیه که انسان خودش میره سراغ اجنه اما اگه اونا خودشون بیان چی؟
پدر من کلی خاطره از بچگی هاش داره که اجنه رو می دیده البته وقتی بچه بوده یا مادرم هم یه دورانی توی کودکی جن زده شده بوده یعنی مدام می اومدن توی خواب واذیتش می کردن برای مادرم دعا گرفتن تا خوب شد
حتی پدرم می گه 100سال پیشا انقدر رابطشون با انسان زیاد می شد که ازشون رابطه های نابجا می خواستن مثله ازدواج یا تهدیدشون می کردن حتی واسه اذیت کردن نوزادهای تازه به دنیا اومده رو خفه می کردن
اینایی که گفتم تخیل نیستا واقعیته فقط من نفهمیدم چه جوری ممکنهHuh
سلام
به به جناب وحید یه چند وقتی نبودی
فکر نکنم در مطالب قبلی تون چیزی غیر از اینی که گفتید باشه

(۸/دی/۹۳ ۱۱:۲۱)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]ببخشید اینایی رو که شما گفتین ماله زمانیه که انسان خودش میره سراغ اجنه اما اگه اونا خودشون بیان چی؟
پدر من کلی خاطره از بچگی هاش داره که اجنه رو می دیده البته وقتی بچه بوده یا مادرم هم یه دورانی توی کودکی جن زده شده بوده یعنی مدام می اومدن توی خواب واذیتش می کردن برای مادرم دعا گرفتن تا خوب شد
حتی پدرم می گه 100سال پیشا انقدر رابطشون با انسان زیاد می شد که ازشون رابطه های نابجا می خواستن مثله ازدواج یا تهدیدشون می کردن حتی واسه اذیت کردن نوزادهای تازه به دنیا اومده رو خفه می کردن
اینایی که گفتم تخیل نیستا واقعیته فقط من نفهمیدم چه جوری ممکنهHuh

سلام
چی چجوری ممکنه
خب همانطور که ممکنه بعضی در حوادث مثل زورگیری قرار بگیرن و صدمه ببینن اینم دیگه خب ممکنه براشون پیش بیاد اتفاق ه دیگه
البته فکر کنم برخورد به این موجودات به خاطر پستی ما باشه به دلیل گناه البته مطمئن نیستم ولی برای آدمهای خوب معمولا پیش نمیاد چون بدلیل گناه فرشتگان الهی دور می شن و خب راه برای اومدن شیاطین باز میشه البته ممکنه برای امتحان برای آدمهای خوب هم پیش بیاد ولی نادره

یاد خداوند و توکل بر او حلال همه مشکلات است
اتفاقا یادم نیس که در برنامه سمت خدا دیدم یا جای دیگه شنیده.اجنه و شیاطین چون در این عالم خیلی به مومنین اشراف ندارن،در عالم خواب میان اذیتشون میکنند
مثلا طرف کسی رو که خیلی دوست داره از دست میده یا حتی ببخشید محارمش به همسرش تبدیل شده و ..... که میگفتن با این چیزا مومنین رو ازار میدن.
این مسائل پیچیده است تفسیرش به این راحتی نیست.
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:فکر نکنم در مطالب قبلی تون چیزی غیر از اینی که گفتید باشه

منم موافقم
نقل قول:اجنه و شیاطین چون در این عالم خیلی به مومنین اشراف ندارن،در عالم خواب میان اذیتشون میکنند

بله درسته
نباید اهمیت داد به این خواب ها
البته ساعت خواب هم مهمه
کلا برای کسی تعریف نکنید خوابتون رو مخصوصا ازاین دست خوابها
صدقه بدید و بیخیال شید

سخنرانی استاد به نظرم جامع بود خوب توضیح دادن
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-80...#pid246417
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...47485.html
ببخشید من بچه ها رو گفتم آدم بزرگسال رو که نگفتم گناهکار باشه بعدم به نظرم ربطی به گناهکاری نداره واقعا
من سوالم این مگه وارد شدن اونا به دنیای انسانها ممنوع نیست پس برای چی راحت وارد دنیای ما می شن؟!!
یه بنده خدایی می گفت که نا خواسته یکی از اجدادش یکی از این اجنه رو به بردگی گرفته!!!!اونم نسل این آدم رو نفرین کرده به بی نظمی...ونفرینشم گرفته!!
من خودم واقعا آدمایی رو می شناسم که نه بی ایمان بودن نه خیلی گناهکار ولی این اجنه اونارو آزار دادن!!
البته همیشه هم بد نبودن مثلا پدربزرگ من یدفه ناخواسته توجوونیش میره تو مجلس عروسی اونا واونام از پدربزرگ من تشکر می کنن آخر مجلس تازه پدربزرگم روشن می شه این مجلس آدمیزاد نیست...
وایSurpriseSurpriseSurpriseSurprise
یعنی چی؟
پس چی میگن که اونا دیده نمیشن؟
خب اگه قرار باشه اونا هر وقت دوست دارن،هر کاری دوست دارن بکنن که نمیشه
حالا عالم خواب خیلی مهم نیست
اما در عالم بیداری ادم اینا رو ببینه که زهره اش میترکه
(۸/دی/۹۳ ۱۴:۱۶)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]ببخشید من بچه ها رو گفتم آدم بزرگسال رو که نگفتم گناهکار باشه بعدم به نظرم ربطی به گناهکاری نداره واقعا
من سوالم این مگه وارد شدن اونا به دنیای انسانها ممنوع نیست پس برای چی راحت وارد دنیای ما می شن؟!!
یه بنده خدایی می گفت که نا خواسته یکی از اجدادش یکی از این اجنه رو به بردگی گرفته!!!!اونم نسل این آدم رو نفرین کرده به بی نظمی...ونفرینشم گرفته!!
من خودم واقعا آدمایی رو می شناسم که نه بی ایمان بودن نه خیلی گناهکار ولی این اجنه اونارو آزار دادن!!
البته همیشه هم بد نبودن مثلا پدربزرگ من یدفه ناخواسته توجوونیش میره تو مجلس عروسی اونا واونام از پدربزرگ من تشکر می کنن آخر مجلس تازه پدربزرگم روشن می شه این مجلس آدمیزاد نیست...
سلام
علم ما همین قدره
گفتم که مثل حادثه میمونه برای یکی پیش میاد برای یکی نه
کی گفته اونا نباید وارد دنیای ما بشن اگر دین گفته خب دیندار هاشون گوش می دن اگر بحث توان ورود هست که با این داستان هایی که گفتید می تونن
گناه پدر را به پای پسر ننویسند مگر اینکه پسر به گناه پدر راضی باشد پس اگر پسر راضی نباشد عقوبتی ندارد پس اون حرف بنده خدا درست نیست
منم آدم با ایمان میشناسم که گرفتار شده ولی گناه می کرده
این داستان پدربزرگتون رو من شنیدم چند سال پیش از کسی شنیدم که در جنوب کشور اتفاق افتاده
به هر صورت جن انواع داره
1_ شیاطین و بدها
2_ پری ها یا خوب ها
حالا نمیدونم بازم هست یا نه ولی یا خوبن که آزاری ندارن یا بد که انواع دارن
من از دوستان اینطور شنیدم که برای شیعیان علی (علیه السلام) از این موارد پیش نمیاد که اگر بیاد عیب از خود طرف بوده
حالا دیگه نمیدونم
بالاخره اذیت کردنشون مراتب داره مثلا کسانی که تو خواب راه میرن هم یه جورشه
یعنی اونایی که تو خواب راه میرن،جنی شدن؟SurpriseSurprise
(۸/دی/۹۳ ۱۵:۱۲)عقیق نوشته است: [ -> ]یعنی اونایی که تو خواب راه میرن،جنی شدن؟SurpriseSurprise
سلام
حالا نه به این غلیظی که شما گفتی

نمی دونم ولی میگن باید برن یه دعایی به خودشون ببندن
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع