تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ذات نجس سگ
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
نقل قول:الان کل اعتقادات دینی من رفته زیر سوال ! حیوانات هم مگه جای خاصی میرن که حالا چه بهشت باشه چه جهنم؟ والا از قدیم به ما گفتن فقط ذوالجناح و سگ اصحاب کهف از این قاعده مستثنی هستن . و حیوانات هم که روح ندارن ، ماکه داریم ، بهصت و جهنم هم داریم
اگه قرار باشه همه حیوانات بی روح هم بهشت و جهنم داشته باشن ، پس لابد یخچال و کامپیوتر و گوجه و بادمجان هم بهشت و جهنم دارن دیگه؟!
و گوجه های این دوره زمونه هم لابد همه باید برن جهنم چون نامردا خیلی گرون شدن[تصویر: biggrin.png]
اگه میشه این قضایا رو تشریح کنید
دارم با منبع حرف می زنم
تمام کائنات مثل هم دیگه هستن
هم روح و هم اختیار و هم تعقل دارن
فرقی که انسان با سایر کائنات داره در مسیر کمال و حجابی هست که جلوی چشماشه
مگه تو قیامت اعضا و جوارح شهادت نمی دن؟
مگه پس از ظهور، کائنات محل اختفای عنادالحق رو به صمع ولی عصر نمی رسونن؟
تمام کائنات موجوداتی زنده هستن منتها سایه ی بی جانشون در این دنیا و جلوی چشمان مادی ما هست.
اونا پرده ای جلوی چشمشون نیست. پس وقتی مثلا یک لحظه تسبیج خدا نمی کنن، اثر اون رو به خوبی درک می کنن. پس واسه اینه که در همه حال مسبح هستند.
ولی من باید برم کتابه رو دوباره بخونم تا ببینم کجا حرف هام مشکل دارن.
نقل قول:ببینید اگه سگ اصحاب کهف قابلیت رفتن به بهشت رو پیدا کرده که بنده نمی دونم منبعش چیه؟!الان قرانم دیدم والا اینهمه تعریف از این سگ ندیدم
به هر حال یعنی بقیه سگا بد بودن ایشون خوب شده خدا بردتش بهشت یا بگیم این یه مخلوق جداست !!!
والا اسب امام هم ما نشنیدیم
این که گفتم بقیه میرن ته جهنم منظورم اینه بهشتی بودن این سگ چه جوری ثابت شده حالا اگه الاغ بود چی!!
کسی نگفت آیه وادا الوحوش حشرت یعنی چی ؟!
من آخرش متوجه نشدم. شما با من مشکل دارید؟ من گفتم حرف استاد رائفی پور غلطه؟
من فقط یه سری نظر دادم و منبعش رو هم دادم. منتهی اصلا نظری درباره ی حرف استاد ندارم
فقط دچار شک و تردید شدم. گفتم که این مسئله قابل تصور نیست. حالا دو تا دلیل می خوام تا بتونم قبول کنم این مسئله رو
من هیچ مشکلی نداشتم تو این تاپیک تا این که با این طرز فکر برخورد کردم:
نقل قول:آقای رائفی پور هم شدند اسلام شناس که گفته های ایشون حجت باشه؟
وظیفه ما یا اجتهاده یا عمل به نظریات مجتهد دینی.
و آتیش گرفتمAngry
الآن آقای رائفی پور چون لباس روحانیت به تن ندارن از حیطه ی دین شناسی خارج شدن؟
این چه دینی هست که توش همه به دنبال انحصارند؟
نه آقای بیدل من فقط براساس نتیجه گیری ها گفتم اگه بپذیریم سگ اصحاب کهف بهشتی بوده پس می شه صحبت های استاد راءفی رو هم بپذیریم اگرم بگیم نع اصن حیوانت بهشت وجهنمی ندارن وخلاصه بگیم مثل انسان چیزی رو نپذیرفتن اون موقع حرف ایشون زیر سوال میره
دیدن که من خودم ار دو طرف حرف زدم
من مقصودم شما نبودین اتفاقا منم از افرادی که فک می کنن فقط علما دین رو می شناسن وبقیه که حوزه نرفتن حق ندارن درباره دین حرف بزنن یا اظهار نظر کنن تعجب کردم می دونم ایشون مخالف متعصب زیاد دارن ولی از بعضیا انتظار نداشتم واقعا
خوبه دیگه. همه متخصصیمAngry
ولایت مولا علی امیر المومنین بر تمام آسمان ها و زمین و کائنات واجب هست و ایشون چه در زمین و چه در اسمان ها و چه در ابعاد های دیگر و چه در ابعاد جنیان ولایت دارند و خداوند متعال ولایت همه چیز را به ایشان و سپس به فرزندان ایشان سپرده. اشرف مخلوقات واقعی ایشون هستن.

این هم یک روایت هست در این مورد:

قنبر از قول حضرت علی علیه السلام می گوید: نزد امیرالمومنین علیه السلام بودم که مردی وارد شد و گفت :

ای امیرالمومنین! میل به خربزه دارم.
حضرت علی علیه السلام به من فرمودند که خربزه ای بخرم؛ در همی به من دادند و من سه عدد خربزه خریدم.وقتی یکی از آنها را بریدم، دیدم تلخ است؛ عرض کردم : ای امیرالمومنین! تلخ است.

فرمود : آن را دور بینداز که از آتش است و به سوی آتش می رود.
خربزه دوم را بریدم که ترش بود. عرض کردم: ای امیرالمومنین! ترش است.
فرمود: آن را دور بینداز که از آتش است و به سوی آتش می رود.
خربزه سوم را نیز بریدم که کرم آلود بود. عرض کردم: ای امیرالمومنین! کرم زده است.
فرمود : آن را نیز دور بینداز که از آتش است و به سوی آتش بر می گردد.
باز درهمی به من داد تا خربزه بخرم و من نیز سه تا خربزه خریدم و آوردم جلوی آن حضرت گذاشته و عرض کردم: ای امیرالمومنین! مرا معاف بدار که اینها را ببرم؛ زیرا آن سه تا را که بریدم همگی خراب بودند.
آن حضرت به من فرمود: ای قنبر! بنشین که آنها مامور هستند.
پس نشسته و یکی از آنها را قاچ کردم که شیرین بود. عرض کردم: ای امیرالمومنین! شیرین است.
فرمود: از آن بخور و به ما نیز بده.
پس یک قسمت از آن را من خوردم، یک قسمت را به حضرت علی علیه السلام دادم و قسمت دیگرش را نیز به آن مرد دادم.
امیرالمومنین علیه السلام رو به من کرد و فرمود:
ای قنبر! خداوند تبارک و تعالی ولایت ما را بر اهل آسمان ها و اهل زمین از جن و انس و میوه ها و غیر آنها عرضه داشت؛ پس هرکدام از آنها ولایت ما را قبول کرد، پاکیزه و شیرین و طیب شد و هرکدام از آنها که ولایت ما را قبول نکرد، کرم آلود و بد مزه و متعفن شد.

کتاب خاطرات قنبرالاختصاص،ص ۲۴۹

-------------

در مورد خوک یا سگ هم باید بگم که امکانش هست که این موجودات به دست اولیا الهی توبه کنند و پیرو حق و اهل بیت شوند. همانطور که سگ اصحاب کهف توبه کرد و از پاکان شد. همچنین در روایات و احادیث زیادی داریم که گفته شده پس از قیام حضرت حجت ایشون بین حیوانات صلح بر قرار میکنند تا جایی که کودکی دست در کندو زنبور بکند او را نیش نخواهند زد و گرگ در کنار گوسفند میخوابد و ایشان سیاهی (پلیدی) را از سفیدی (پاکی) جدا کرده و نابود میکنند.

بسم الله الرحمن الرحیم

در مورد این عهد و پیمانی که گفته شد آیا از حیوانات و کلا تمام مخلوقات گرفته شده یا نه فقط انسان :

گفته شده خدای متعال دو پیمان عام و خاص داره.
پیمان عامش از همه ی موجودات عالم گرفته شده (انسان و حیوان و ..) و در رابطه با عبادت و اطاعت و تسبیح و تعظیم خداست.

و عهد و پیمان خاصش که سه گونست :
  • عهدي كه از تمامي فرزندان آدم گرفته تا همانگونه كه به حسب فطرت و حقيقت ذات خويش و از روي شهود عقلي اقرار به ربوبيتش كرده‌اند به زبان نيز اعتراف كنند كه با آيه قالوا بلي شهدنا (اعراف /172) از آن خبر داده است.
  • عهدي كه از پيامبران گرفته تا دين را بر پا دارند و پراكنده نگردند و رسالت را به همه خلق خدا ابلاغ نمايند، و إذ أخذنا من النبيين ميثاقهم (احزاب/7).
  • عهدي كه اختصاص به علما دارد تا حقيقت را آشكار كنند و پنهان نسازند و اين همان فرموده خداوند سبحان است كه و إذ أخذ الله ميثاق الذين اوتوا الكتاب لتبيننه للناس و لاتكتمونه (آل عمران/187)
و از رسول اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) روايت شده است كه «من علم علما فكتمه ألجم يوم القيامه بلجام من نار» (تفسير الأمام العسكري، ص 402، ح 273،مجلسي، 57/300؛ ملاصدرا، تفسير القرآن الكريم، 2/245- 246).

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-

در مورد قیامت و حسابرسی حیوانات :

در مورد حشر حیوانات در قیامت آیات زیادی هستش از جمله :

"وَ ما مِنْ دَابَّةٍ فِی الْأَرْضِ وَ لا طائِرٍ یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاَّ أُمَمٌ أَمْثالُكُمْ ما فَرَّطْنا فِی الْكِتابِ مِنْ شَیْ‏ءٍ ثُمَّ إِلى‏ رَبِّهِمْ یُحْشَرُون‏ " (انعام/38)
هیچ جنبنده ‏اى در زمین، و هیچ پرنده‏ اى كه با دو بال خود پرواز مى‏ كند، نیست مگر اینكه امت هایى همانند شما هستند. ما هیچ چیز را در این كتاب، فرو گذار نكردیم سپس همگى به سوى پروردگارشان محشور مى‏ گردند.

" وَ إِذَا الْوُحُوشُ حُشِرَت "( تکویر/5)
و در آن هنگام كه وحوش جمع شوند.

آیت الله محمد حسین طباطبایی، علامه محمد حسین تهرانی و آیت الله مکارم شیرازی از طرفداران نظریه معاد حیوانات هستند و ادله‌ای را نیز در اثبات اون آوردن:
  • در المیزان در تفسیر آیات فوق اومده که:
حیوانات نیز همچون انسان‌ها در روز قیامت محشور خواهند شد. با توجه به اینکه حشر به معنای جمع کردن افراد و آن‌ها را از جای خود کندن و به سوی کاری بسیج نمودن می‌باشد. حشر حیوانات نیز شبیه انسان‌ها است و آن‌ها نیز مبعوث شده و اعمالشان حاضر می‌گردد و بر طبق آن پاداش و عقاب می‌بینند.

• علامه تهرانی هم گفتن که حیوانات هر كدوم حشرشون به همون روح كلّى كه مدبّر آن‌هاست خواهد بود، و بنابراین ربُّ النّوع یا آن مَلَكى كه آن‌ها را اداره می‌كند و از آن‌ها پاسدارى مى‏ نماید، مرجع و معاد آنان بوده، و برخى از حیوانات كه غذاى انسان مى‏ شوند فانى در انسان می‌گردند.
  • معاد حیوانات‏ نیز مانند معاد انسان و شیاطین به همان نقطه بدءِ وجودشان است، و در موقع بازگشت به سوى خدا به همان نقطه ‏اى كه در عالم ملكوت از آنجا نزول كرده ‏اند و ماهیّت وجودى آن‌ها از آنجا اندازه گیرى و تقدیر شده و سرشت آن‌ها از آنجا بوده است، به همان نقطه بازگشت مى‏ كنند و در همانجا فانى می‌گردند. و بنابراین، حشر هر طائفه و هر دسته از حیوانات‏ مختلفه در همان مَلَک خاصّ و روح كلّى است كه به زبان فلسفه «ربُّ النّوع» آن‌ها بوده است، و آن فرشته نیز در روح كلّى بالاتر، و آن روح كلّى نیز همچنین، تا فناء در ذات اقدس حضرت احدیّت، كه محلّ فنا و بازگشت و حشر جمیع موجودات است.

توی این سه کتاب این مطالب حشر حیوانات اومده :
کتاب معاد شناسی، محمد حسین تهرانی، ج 6، ص 245
تفسیر المیزان، محمد حسین طباطبایی، ترجمه سید محمد باقر موسوی همدانی، ج 7، ص 107
تفسیر نمونه، ناصر مکارم شیرازی، ج 5، ص 225

نظر علامه طباطبایی رو کامل می تونید توی این لینک بخونید که بر چه اساس و ادله ای ایشون قائل به قیامت حیوانات و ثواب و عقاب اونها هستند :

http://www.porseman.org/q/show.aspx?id=178053

فک می کنم طبق لینکی که خانوم مصباح گذاشتن باید بپذیریم حیوانات هم خوب وبد دارن ودر طیف شعوری که خدا بهشون داده مختارن برای ظلم کردن یا احسان کردن پس بازم می شه به نظر استاد راءفی پور بیشتر فکر کرد !!!
يكی از شاگردان شيخ نقل می‌كندسلاخی نزد جناب شيخ آمد و عرض كرد: بچه‌ام در حال مردن است، چه كنم؟
شيخ فرمود:« بچه گاوی را جلوی مادرش سربريده‌ای. »سلاخ التماس كرد بلكه برای او كاری انجام دهد.
شيخ فرمود:
« نمی‌شود، می‌گويد: بچه‌ام را سر بريده، بچه‌اش بايد بميرد »!

دوستان یعنی حیوانات میتونن ازماشکایت کنن؟!!اصلا اینکه خدابخاطرحرف گاوه بخوادیک فرزندآدم رواز این دنیاببره،ناملموسه!!!
بابا حیوانات که عقل و شعور در اون حد ندارن که بخوان ولایت روقبول کنن یا رد کنن.
حالا دوستانی که شک دارن میتونن امتحان کنن مثلا یک سگ رو پیدا کنید و بهش بگید آیا ولایت امام علی رو میپذیری(طبق گفته ی آقای رائفی)بعد اون سگه هم یا میگه آره یا میگه نه دیگه.....چرا اینقدر خودتون رو اذیت میکنید.Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
فقط کافیست یکبار امتحان کنید.Big GrinBig GrinBig Grin

ولی در کل سگها دوست داشتنی و وفادار هستند.

[تصویر: 004.gif] [تصویر: 01.gif] [تصویر: 02.gif]

هر کی هم حرف زیادی بزنه با اینا طرفه.......[تصویر: emoticon-animal-031.gif] [تصویر: emoticon-animal-031.gif] [تصویر: emoticon-animal-031.gif] [تصویر: emoticon-animal-031.gif] [تصویر: emoticon-animal-031.gif] [تصویر: emoticon-animal-031.gif]
(۱۲/دی/۹۳ ۰:۲۴)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]بابا حیوانات که عقل و شعور در اون حد ندارن که بخوان ولایت روقبول کنن یا رد کنن.
حالا دوستانی که شک دارن میتونن امتحان کنن مثلا یک سگ رو پیدا کنید و بهش بگید آیا ولایت امام علی رو میپذیری(طبق گفته ی آقای رائفی)بعد اون سگه هم یا میگه آره یا میگه نه دیگه.....چرا اینقدر خودتون رو اذیت میکنید.Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
فقط کافیست یکبار امتحان کنید.Big GrinBig GrinBig Grin

ولی در کل سگها دوست داشتنی و وفادار هستند.

[تصویر: 004.gif] [تصویر: 01.gif] [تصویر: 02.gif]

هر کی هم حرف زیادی بزنه با اینا طرفه.......[تصویر: emoticon-animal-031.gif] [تصویر: emoticon-animal-031.gif] [تصویر: emoticon-animal-031.gif] [تصویر: emoticon-animal-031.gif] [تصویر: emoticon-animal-031.gif] [تصویر: emoticon-animal-031.gif]

اتفاقا تمام کائنات قدرت تعقل دارن و می تونن انتخاب کنن
شما از دنیای آنها چی خبری داری؟

ببخشید یه سوال واسه من پیش اومد.
منظور از اینکه یه موجودی به ذات نجسه یعنی چی؟
دقیقا می خوام بدونم به ذات نجس بودن یعنی چی؟
می تونه ذات نجس رو تطهیر کرد(مثل سگ اصحاب کهف)
اونوقت ذات به کلی از پایه متحول می شه و منیت اون موجود تکلیفش چی هست؟
کلا سوالم حول این مسئله می گرده
نجاست ذات یعنی چی؟
نقل قول:بابا حیوانات که عقل و شعور در اون حد ندارن که بخوان ولایت روقبول کنن یا رد کنن.

یسبح له ما فی السماوات و من فی الارض
هرچه در آسمان و زمین هست خداوند رو ستایش می کند ...

تمام موجودات و جمادات چه اونهایی که در نظر ما ساکت هستند در حال تسبیح خداوند هستند .
و تمام موجوداتی که اختیار ندارند ولایت خداوند و ائمه معصومین رو پذیرفتند .

(۱۲/دی/۹۳ ۰:۵۲)Bidel.s نوشته است: [ -> ]ببخشید یه سوال واسه من پیش اومد.
منظور از اینکه یه موجودی به ذات نجسه یعنی چی؟
دقیقا می خوام بدونم به ذات نجس بودن یعنی چی؟
می تونه ذات نجس رو تطهیر کرد(مثل سگ اصحاب کهف)
اونوقت ذات به کلی از پایه متحول می شه و منیت اون موجود تکلیفش چی هست؟
کلا سوالم حول این مسئله می گرده
نجاست ذات یعنی چی؟

چیزی که از ذات نجسه یعنی چیزی (شی یا موجود ) که با مطهرات قابل پاک شدن نیست .
مثلا میز وقتی نجس می شود با آب اون رو می شوییم پاک می شود . یا جزء ساختمان (مثل دیوار ) وقتی نجس می شود در صورت تابیدن نور خورشید بهش پاک می شود .
اما سگ یا خوک با شستن پاک نمی شود و این یعنی ذاتشون نجس هست .
ذات متحول نمی شود . صفات متحول می شود ! ( تخصصی شد :| )
البته از اراده خداوند خارج نیست !

اگر سگ مال اصهاب کهف هم باشد در دنیا ، باز هم نجس هست . البته سگ شکار احکامش فرق می کند .

در کل :
در احکام دو دو تا چهارتا نداریم !!!!!!!!!!!

مثلا بخوایم حساب کنیم دیه یک انگشت فلان قدر هست . دیه دوتا انگشت فلان قدر و دیه سه انگشت سه برابر پس چهر انگشت چهار برابر !!!

این اینطوری شده پس اون هم باید اونطوری باشه نداریم !!!!
اصلا بحث احکام نیست فرشته جان.
همه مون میدونیم سگ نجسه.
سگ اصهاب کهف هم مرده و دیگه نمیتونیم بیاریمش ببینیم چی کار میکنه و بررسی کنیم ببینیم نجسه یا نه!
یه سوال کردیم که اگه موجودی در روز الست با علی و اولادش مخالفت کرده، چطور ممکنه بیاد رو زمین و شاید اون اعتقاد رو نداشته باشه.
برعکسش واسه ریا میشه هاااا.
یعنی انسان ها همه گفتن ما خدا رو میپرستیم.
بعد که اومدن رو زمین غیر خدا رو پرستیدن.
اما این که یه موجودی اون روز بگه من از آل علی خوشم نمیاد و بعد این دنیا دنبال شبیه اونا بره جای سواله.
ضمن این که رکن الهدی جان.
من فکر میکنم سگ اصهاب کهف موجود مهمی بوده.
خدا تو قرآن الکی از کسی نام نمیبره.
شاید ما باید از این سگه چیزی رو یاد بگیریم.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع