تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: !!!چله ششم ،چله سوره یس
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(۲۸/دی/۹۳ ۲۰:۴۷)Ali#59 نوشته است: [ -> ]اینجا رو! Smile

ببینید چی پیدا کردم Big Grin
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-33...#pid274845

یعنی تو عمرت اینطور رسوا نشده بودی محمد!!!! Big GrinCoolCool

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
نقل قول:
یعنی تو عمرت اینطور رسوا نشده بودی محمد!!!!
[تصویر: biggrin.png][تصویر: cool.png]
رسوا چرا؟!! من که خودم معمارو مطرح کردم!
الان عروس خانوم چند سالشه؟!
احتمالا دوم سوم دبیرستانن دیگه؟!
آقای فدایی الان دخترا تا دانشگاه قبول نشن قصد ازدواج ندارنBig Grin
یادم باشه داداشم نفرستم تا مدرسه اش تموم نشده بره راهیان نور...والا این سفر معنوی هم از دست رفت:cool
(۲۸/دی/۹۳ ۲۰:۵۵)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]الان ینی رفتی واکاوی کردی تاریخچه مارو رو کنی؟Big Grin خداروشکر از جهت کنجکاوی (همون فوضولی خودمون) هم که شده برای یکی مهم شدیمCoolBig Grin
نه به جان خودت!
داشتم تایپیک مهدوم (!) خنده حلال رو برای یادآوری خاطرات میخوندم خیلی اتفاقی به این پست خوردم!!!

فقط یه نصیحت دوستانه :

مهریه بالای 400 تا بدی رفته تو پاچت بیچاره Big GrinBig Grin
ویرایش شد...............!

معذرتSad
اگه میدونستم همچین برخوردی دارید اصلا مطرحش نمیکردم! جدی میگم Confused
درضمن ماجرا به همین سادگی که فکر میکنید اصلا نیست . من فقط گفتم دعا کنید تا یه سری اتفاقات بیفته و یه سری شون هم نیفته!
اگه سفر امسال که ان شالله میریم ، شخص مورد نظر نباشه ، خیلی چیزهای اساسی تو زندگی من تغییر میکنه ، اگه باشه هم چیزهای اساسی تری تغییر میکنه...گفتم که ، پیچیدست.البته نیازی هم به توضیح بیشتر نیست ، بالاخره هرکسی تو ذهنش یا بین خودش و خدای خودش یه چیزایی داره دیگه ،چطور بگمArrogant
چون بخورد آن گندم اندر فخ بماند
چند او یاسین و الانعام خواند
بعد در ماندن چه افسوس و چه آه
پیش از آن بایست این دود سیاه
آن زمان که حرص جنبید و هوس
آن زمان می‌گو کای فریادرس
آن زمان که دیو می شد راه زن
آن زمان باید یاسین خواند
این بنده حقیر و سیاه رو را از دعای خیر خودتان محروم نفرمایید . التماس دعا
(۲۹/دی/۹۳ ۱:۳۸)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]اگه میدونستم همچین برخوردی دارید اصلا مطرحش نمیکردم! جدی میگم Confused
درضمن ماجرا به همین سادگی که فکر میکنید اصلا نیست . من فقط گفتم دعا کنید تا یه سری اتفاقات بیفته و یه سری شون هم نیفته!
اگه سفر امسال که ان شالله میریم ، شخص مورد نظر نباشه ، خیلی چیزهای اساسی تو زندگی من تغییر میکنه ، اگه باشه هم چیزهای اساسی تری تغییر میکنه...گفتم که ، پیچیدست.البته نیازی هم به توضیح بیشتر نیست ، بالاخره هرکسی تو ذهنش یا بین خودش و خدای خودش یه چیزایی داره دیگه ،چطور بگمArrogant

حق باشماست . ویرایش شد... یادم نبود: مجازی هستیم ولی دلمان مجازی نیست میشکند....

معذرت میخوام...

سوره ی یس امروزم تقدیم به جناب سرگروه و آقای میم حسین الف....

Smile

امیدوارم منو ببخشیدSmile
(۲۹/دی/۹۳ ۲۰:۰۱)mahpare نوشته است: [ -> ]حق باشماست . ویرایش شد... یادم نبود: مجازی هستیم ولی دلمان مجازی نیست میشکند....

معذرت میخوام...

سوره ی یس امروزم تقدیم به جناب سرگروه و آقای میم حسین الف....

Smile

امیدوارم منو ببخشیدSmile
ای بابا...من که منظورم به شما نبود فقط ! کلا گفتمBig Grin
خیلی ممنونAngel
بچه ها واقعا نمیتونم بگم چه دعایی واسم بکنین ، چون واقعا اینو میدونم که حداقل توی تین قضیه ، خودم شاید صلاح خودمو ندونم.پس ازتون خواهش میکنم دعا کنید هرچی صلاحه ، پیش بیاد...Angel
آخه همونطور که قدیمیا به شدت میدونن Big Grin در قضیه قبلی خودم اصلا صلاح خودمو نمیدونستم ، یعنی البته بعدا فهمیدم که اون چیزی که میدونستم اشتباه بوده
عاقو به این سوالا جواب بده مام در جریان باشیم دیگه Smile

(۲۸/دی/۹۳ ۲۰:۵۷)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]الان عروس خانوم چند سالشه؟!
احتمالا دوم سوم دبیرستانن دیگه؟!
آقای فدایی الان دخترا تا دانشگاه قبول نشن قصد ازدواج ندارنBig Grin
یادم باشه داداشم نفرستم تا مدرسه اش تموم نشده بره راهیان نور...والا این سفر معنوی هم از دست رفت:cool
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع