تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: !!!چله ششم ،چله سوره یس
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
سلام
من می خواستم یه چله حشر بگیرم اینقدر دیر شد الان این چله هم که تموم شد
ولی دوستان چله بعدی منو خبر کنید
تازه فهمیدم برای تاثیر آیات باید 40 روز خوند
پس حتما منو خبر کنید
هنوزم دیر نشده تازه چند روزه شروع شده می تونید از امشب شروع کنیدAngel
مورد داشتیم بعضی هام به صورت غیر محسوس توی چله ها شرکت میکردن!!! CoolSmile
البته من کلا آدم چله نشینی نیستم،دلی کار میکنم Heart

این آیه خیلی زیبا بود :
يَا حَسْرَةً عَلَى الْعِبَادِ مَا يَأْتِيهِم مِّن رَّسُولٍ إِلاَّ كَانُوا بِهِ يَسْتَهْزِئُون
ترجمه خودمونی : افسوس که هرکس را فرستادم تا به تو بگویم که دوستت دارم و راهی پیش پایت بگذارم او را به مسخره گرفتی... .
ما یاتیهم من رسول...جالبه که از لفظ «رسول» استفاده شده نه «نبی».
(۱۵/دی/۹۳ ۲۰:۲۳)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]حالا فوقش یه شورشی بشه یه چند نفری کشته بشن ... چیزی نمیشه کهBig Grin

کاش یکی از اون چند نفر شما باشی[تصویر: hysterical-laughter-smiley-emoticon.gif] [تصویر: hysterical-laughter-smiley-emoticon.gif] [تصویر: hysterical-laughter-smiley-emoticon.gif]

خانم مهپاره ممنون از شما.
خواستم بنویسم التماس دعا دارم... اصلا دلم نیومد فقط واسه خودم دعا بخوام...

بچه ها لطفا همه رو دعا کنید. بچه های این تاپیک اون تاپیک این تالار اون تالار این شهر اون شهر این کشور و....

علی الخصوص:

فدایی ولایت

حضرت عشق
نرگس مهدوی

بچه های گم نام
رکن الهدی
ثارالله
ساویور
فیروزه
سابرینا

masoudmoosavy

کوروش کبیر
محمد تروست
بیدل
سیمرغ
سوشیانت

Ali#59
،
مرضیه.م
،
amrtat71
، 135، یاسین

،

پ ن: اگه راه داشت منم دعا کنید. حالم سرجاش نیست.

[/b]

(۱۷/دی/۹۳ ۲۱:۰۹)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]کاش یکی از اون چند نفر شما باشی[تصویر: hysterical-laughter-smiley-emoticon.gif] [تصویر: hysterical-laughter-smiley-emoticon.gif] [تصویر: hysterical-laughter-smiley-emoticon.gif]

خدا نکنهSad

خواهش میکنم.
نمیدونم دعام کردین یا نه ولی خوب شدمBig Grin

امیدوارم همه حالشون سرجاش باشهSmile

گفتم بده فقط وقتی حالم خوب نیست بهتون بگم. الان که خوب شدم هم باید ازتون تشکر میکردمSmile

خداروشکر به خاطر وجود شماهاSmile
(۲۰/دی/۹۳ ۲۳:۱۲)mahpare نوشته است: [ -> ]نمیدونم دعام کردین یا نه ولی خوب شدمBig Grin

امیدوارم همه حالشون سرجاش باشهSmile

گفتم بده فقط وقتی حالم خوب نیست بهتون بگم. الان که خوب شدم هم باید ازتون تشکر میکردمSmile

خداروشکر به خاطر وجود شماهاSmile
ای خداااااا....
ینی چند روز تو ذهنم بود یه پستی درباره شما بزنم ، اومدم بزنم دیدم شما پست گذاشتین همه چی حل شده Mat

آخه چرااا واقعا؟! ...یعنی چی؟! من نمیفهمم . یعنی فقط خواستید منو کنف کنیدااا
البته خدارو شکر که مشکلتون حل شدهBig GrinBig Grin ولیایکاش قبلش یه هماهنگی میکردیدHappy
(۲۰/دی/۹۳ ۲۳:۴۸)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]ای خداااااا....
ینی چند روز تو ذهنم بود یه پستی درباره شما بزنم ، اومدم بزنم دیدم شما پست گذاشتین همه چی حل شده Mat

آخه چرااا واقعا؟! ...یعنی چی؟! من نمیفهمم . یعنی فقط خواستید منو کنف کنیدااا
البته خدارو شکر که مشکلتون حل شدهBig GrinBig Grin ولیایکاش قبلش یه هماهنگی میکردیدHappy

چه پستی میخواستین بدارین؟Huh

مشکلم حل نشده فقط بادعاهای بچه ها حالم خوب شدSmile
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):هیچ دعایی زودتراز دعایی که انسان درغیاب کسی میکند مستجاب نمیشود.

بحارالانوار ج 93 ص 359

من که براتون دعا میکنم. اگه راه داره...

پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود : در کتاب تورات " سوره یاسین " را معمه می خوانند . گفته شد : یا رسول الله ! معمه چیست ؟ فرمود : یعنی برای خواننده اش خیر و برکت دنیا و آخرت را عمومی و فراگیر می سازد . (مستدرک الوسائل۴/۳۲۳)

" سوره ی مبارکه ی یاسین " را دافعه و قاضیه نیز گویند زیرا به سبب خواندن آن تمام بدیها را از خواننده اش دفع می سازد و حاجت های قرائت کننده اش را روا می کند . (همان)

پیامبر اکرم صلوات الله علیه می فرمایند : قرآن برتر از هر چیزی غیر از خداوند است و فرمود : ان فی کتاب الله سوره تسمی العزیزه . در کتاب خدا سوره ای است که به آن عزیزه گویند . روز قیامت این سوره قرائت کننده ی شریف خود را صدا می زند و او را نزد خداوند شفاعت می کند ... سپس فرمود : بدانید آن " سوره ی یاسین " است . در تفسیر درالمنثور گوید : تسمی العظیمه یعنی : به آن سوره ی عظیمه گفته می شود . ( درالمنثور۷/۴۰)

سلامی دوباره
چقدر تاپیک سوت و کور شده Confused
یادش بخیر دوسه تا تاپیک اول ، چه همهمه و جو باحالی بود BlushRolleyes
التماس دعا
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع