من با این برنامه روزگاری بس شیرین را گذراندم یادش بخیر

برنامه ی بسیار تاثیر گذاریه.
معنای عشق رو فقط باید از زبان شهدا و همسران شهدا شنید

وقتی که پای صحبت هاشون میشینم فقط اشک میریزم و بیشتر احساس گناه میکنم به خاطر اینکه چقدر نسبت به شهدا بی بصیزت بودم...
امیدوارم که روز محشر بتونم در برابرشون سرمو بالا بگیرم

(۱۴/دی/۹۳ ۱۸:۳۶)نرگس مهدوی نوشته است: [ -> ]برنامه ی بسیار تاثیر گذاریه.
معنای عشق رو فقط باید از زبان شهدا و همسران شهدا شنید
وقتی که پای صحبت هاشون میشینم فقط اشک میریزم و بیشتر احساس گناه میکنم به خاطر اینکه چقدر نسبت به شهدا بی بصیرت بودم...
امیدوارم که روز محشر بتونم در برابرشون سرمو بالا بگیرم
نرگس جان به نظرم شهدا هم یه آدمایی بودن مثل ماها...ینی فرشته نبودن...اما سعی میکردن خوب باشن...
حالا این بصیرتی که میگی حس میکنی نسبت به شهدا نداری ... اگه نسبت به خودت بصیرت پیداکنی میشی شکل شهیدا...
عیب و ایرادای خودتو بشناسی....
یه چیزی که هست اینه که ماها همیشه وقتی یکی از بینمون میره فقط از خوبیاش میگیم یه دونه بدی نمیگیم این خیلی خوبه ها اما درمورد شهدا باعث شده ماها فک کنیم اونا دست نیافتنی ان ونمیشه مثل اوناشد...!
شهیدام مثل ما اشتباه میکردن ! و حتی گناه... اما چیزی که من فهمیدم اینه که سعی میکردن اشتباهشونو برطرف کنن.
مثلا همین شهید همت خودمون سیگاری بوده! اما همت کرده و ترک کرده...اینه که باارزشه و خدا دوست داره... وگرنه اگه شهدا هم بی گناه بودن که خدا آدم نمیافریدشون فرشته میافرید...
میدونم همه میدونن اینو من باب یادآوری گفتم...
بیشتر اینی ک گفتی معنی عشق واقعی رو باید از همسرای شهدا شنید منو به گفتن این جملات واداشت....
هنوز هم میشه عاشقانه و خالصانه آدم عاشق همسرش باشه.
حتما که نباید همسرآدم شهید باشه تا قدرشو بدونیم..
الان واقعا تو این وضع حجاب مرد خوب که چشم پاک باشه ، بایدئ خالصانه عاشقش بود. تو اوضاع اقتصادی ، باید عاشق مردی بود که واسه زن و بچش روزی حلال و شاید کم درمیاره....
اینا همش میشه معنای عشق واقعی.
وقتی عشقو منحصرکردیم به شهدا خودمونو تبرئه کردیم و به بیخیالی زدیم. عشق تاوان داره.... هنوز هم میشه عاشق بود...
عاشق کسی که بنده ی واقعیه خداست....
می دونی مهپاره اینکه عشق اونا خاص بوده واقعا توش حرفی نیست
الان خودت رو تصور کن که خواستگاری برات میاد که همه جوره ازش خوشت میاد اصن از خدات بوده که زن همچین ادمی بشی حالا طرف بهت می گه اگه می خوای با من زندگی کنی باید بدونی ممکنه تا یه سال دیگه من شهید شم یا بگه بلاخره من شهید می شم
حالا تو باید اونقدر عاشق باشی که این دردورنج رو هم روی عشقت بپذیری اصلا کاره راحتی نیست من اون موقع ها که سری اول این برنامه رو می ذاشت دبیرستانی بودم انقدر خودم رو جایی این همسران تصور می کردم که برام بدیهی شده بود منم مثه اونا می مونم ولی الان که سنم بالاتر رفته وفکرم نسبت به زندگی وابعادش متفاوت شده اصلا در خودم این توان رو نمی بینم که بتونم شهادت عزیز ترین کسم رو تحمل کنم
پس می بینی که کاره ساده ای نیست اونور ماجرام کاره ساده ای نیست گذشتن از همسرو فرزند واقعا روح بالایی می خواد
نمی گم تو این زمونه پیدا نمیشه چرا هستن شایدم خیلی بهتر
اما واقعا بعضی چیزا تکرار نشدنی مخصوصا اگه تو زندگی شهدایی دقت کنی که مدتی هم مجروحیت سنگین داشتن واین همسرش بوده که فقط تونسته پابه پاش درد رو تحمل کنه همراه با عزیزش درد بکشه ودر نهایت در مقابل چشمانش پرپر شدن اون رو ببینه یکی از زیباتریناش زندگی شهید مدق هست

اما جامعه الان انقدر تحمل ها پایینه انقدر توقع ها بالاس وانقدر عشق ها کذایی وبعضا کاذبه که زندگی ها مثه نقل و نبات ازهم می پاشه

بسم الله الرحمن الرحیم
پست ویرایش شد

من همین الان مستندشو دیدم هر دوقسمت
چه حسیه که فقط سه سال باهم زندگی کردن اما با چه شور و حرارتی از همسرشون میگن
امیدوارم خودشون و دو تا دختراشون (سمیه و سمانه) همیشه سلامت باشند.
صلوات
سلام
از سیمرغ عزیزم بابت این تاپیک ممنونم.
همیشه فکر میکردم چقدر جبهه رفتن سخته،فکر کنید عزیزتر از زن و بچه ادم کیه؟اونوقت ادم هر چقدر خوبتر باشه لطیفتر هم هست.واقعا چه جوری میتونستن انتخاب کنن،خیلی سخته.
بعدا که این برنامه رو دیدم،فهمیدم زن بودن و ماندن سختره.بالاخره شهید از یه جایی به بعد میره پیش خدا اما اونی که میمونه ،خیلی سختره.اصلا قابل تصور نیست.
به قول دوستان از نامزدی تا ازدواج 3 سال بیشتر باهم نبودن و این عشق اونقدر زیاد بوده که تمام ناشدنیه.
این عشق این قدر زیاده که هنوزم وقتی خاطره تعریف میکنن انگار به تازگی اتفاق افتاده.
خدا ان شالله به همه شون صبر بده.
خیلی زیبا بود

بسم الله الرحمن الرحیم
فکر میکنم برنامه بعدی شبکه افق , مجموعه نیمه پنهان ماه باشه
جدول پخش برنامه های شبکه افق تو نت نیس؟
سلام
مثل اینکه چهارشنبه ساعت 7 پخش میشه و تکرارش شنبه ساعت 5
البته بازم تکرار دارند که حفظ نیستم