تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سندرم مرد سنگی!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
من قبلا مثل هیتلر فکر میکردم و اعتقاد داشتم که فقط باید ادمای باهوش و ممتاز زنده بمونن،هیتلر یه برنامه داشت،ادمای معلول و عقب مونده رو از بین میبرد و برای دختران جوان یه برنامه اصلاح تغذیه و ورزش داشت که با سرمایه گذاری روی مادران اینده،بچه های قوی و خوبی بدنیا بیان.
وقتی فیلم ،میم مثل مادر رو دیدم،خیلی فکر کردم.به این نتیجه رسیدم که در نزد خدا،یه ادم معلول که مشکل تنفسی داره(مثل پسره) خیلی جایگاه بالاتری میتونه داشته باشه نسبت به یه مرد بالغ سالم با طبقه اجتماعی بالا و به قول ما ادما همه چیز تموم و مرفه.
ادم باید روحش سالم باشه.
من اگه میدونستم که معلول به دنیا میام و حق انتخاب داشتم،واقعا از مادرم میخواستم که منو بدنیا بیاره.عقب مونده ذهنی هم همینطور.
ادم فقط یه بسم الله و یه صلوات به بچه یاد بده،خدا در همون حد ازش میخواد،به جاش اون دنیا ،یه حیات متعالی میتونه داشته باشه.
چرا اتانازی در اسلام حرامه؟
فکر کنید یه ادم از گردن فلج،رو تخت،اصلا کور و کر و لال هم شده ،این ادم فکر که میتونه بکنه،با خداش که میتونه ارتباط برقرار کنه،دعا کنه،توبه کنه ....
یعنی هر ثانیه از عمر انسان اینقدر با ارزشه،که در بدترین حالت جسمی هم کسی حق نداره از این فیض محروم بشه.
سخته،خیلی هم سخته،منم ادعایی ندارم ،اما درستش اینه

یکی از اقوام ما تالاسمی ماژور داره،هر ماه داره خون تزریق میکنه،هر ماه ریسک ابتلا به بیماری های خونی داره،کلی پول میده که اهن بدنش دفع شه چون در بدنش رسوب میکنه و برای قلب بده و ....
خب
اما من دارم میبینم این ادم داره از زندگیش لذت میبره،ازدواج کرده،زنش رو دوست داره،خوشبختند...
پناه بر خدا،خود من جای این ادما بودم شاید کلی کفران نعمت میکردم،امیدوارم خدا به همه ما کمک کنه.

بچه ها اینو ببینید

دانلود

زیر نویس دارش رو پیدا نکردم،حرفای جالبی میزنه،بگردین اگه پیدا نکردین بگین متنش رو بزارم

متاسفانه در کشور ما اینطوریه که هر کسی معلولیتی داره دیگه زندگیش سیاه میشه
اما در جاهای دیگه ادما خیلی بیشتر از ماها امید دارند و از زندگی لذت میبرند
یاسین جان لینک فرستاده شده مشکل داره، میشه بررسی کنید؟
(۱۶/دی/۹۳ ۱۹:۴۹)یاســین نوشته است: [ -> ]من قبلا مثل هیتلر فکر میکردم و اعتقاد داشتم که فقط باید ادمای باهوش و ممتاز زنده بمونن،هیتلر یه برنامه داشت،ادمای معلول و عقب مونده رو از بین میبرد و برای دختران جوان یه برنامه اصلاح تغذیه و ورزش داشت که با سرمایه گذاری روی مادران اینده،بچه های قوی و خوبی بدنیا بیان.
وقتی فیلم ،میم مثل مادر رو دیدم،خیلی فکر کردم.به این نتیجه رسیدم که در نزد خدا،یه ادم معلول که مشکل تنفسی داره(مثل پسره) خیلی جایگاه بالاتری میتونه داشته باشه نسبت به یه مرد بالغ سالم با طبقه اجتماعی بالا و به قول ما ادما همه چیز تموم و مرفه.
ادم باید روحش سالم باشه.
من اگه میدونستم که معلول به دنیا میام و حق انتخاب داشتم،واقعا از مادرم میخواستم که منو بدنیا بیاره.عقب مونده ذهنی هم همینطور.
ادم فقط یه بسم الله و یه صلوات به بچه یاد بده،خدا در همون حد ازش میخواد،به جاش اون دنیا ،یه حیات متعالی میتونه داشته باشه.
چرا اتانازی در اسلام حرامه؟
فکر کنید یه ادم از گردن فلج،رو تخت،اصلا کور و کر و لال هم شده ،این ادم فکر که میتونه بکنه،با خداش که میتونه ارتباط برقرار کنه،دعا کنه،توبه کنه ....
یعنی هر ثانیه از عمر انسان اینقدر با ارزشه،که در بدترین حالت جسمی هم کسی حق نداره از این فیض محروم بشه.
سخته،خیلی هم سخته،منم ادعایی ندارم ،اما درستش اینه

یکی از اقوام ما تالاسمی ماژور داره،هر ماه داره خون تزریق میکنه،هر ماه ریسک ابتلا به بیماری های خونی داره،کلی پول میده که اهن بدنش دفع شه چون در بدنش رسوب میکنه و برای قلب بده و ....
خب
اما من دارم میبینم این ادم داره از زندگیش لذت میبره،ازدواج کرده،زنش رو دوست داره،خوشبختند...
پناه بر خدا،خود من جای این ادما بودم شاید کلی کفران نعمت میکردم،امیدوارم خدا به همه ما کمک کنه.

بچه ها اینو ببینید

nick

زیر نویس دارش رو پیدا نکردم،حرفای جالبی میزنه،بگردین اگه پیدا نکردین بگین متنش رو بزارم

متاسفانه در کشور ما اینطوریه که هر کسی معلولیتی داره دیگه زندگیش سیاه میشه
اما در جاهای دیگه ادما خیلی بیشتر از ماها امید دارند و از زندگی لذت میبرند
خانوم شما از هیتلرم خطرناک ترین. هیتلر می گفت برای اصلاح نژادی باید آدما رو کشت.
از استدلال شما نتیجه می شه باید تا می تونیم بچه میاریم. آخرش به خاطر کمبود منابع هممون یکجا منقرض می شیم می ریم پی کارمون!

به علاوه جامعه چه گناهی داره که هزینه نگهداری ژن معیوبو متقبل بشه؟
نقل قول:من اگه میدونستم که معلول به دنیا میام و حق انتخاب داشتم،واقعا از مادرم میخواستم که منو بدنیا بیاره.عقب مونده ذهنی هم همینطور.
اگر را با مگر... کسی که وجود نداره چه طوری دوست داره به دنیا بیاد؟!
سلام
هر که دندان دهد، نان هم دهد. پس بچه آوری مسئله خیلی خوبیه. ژن معیوب هم اینا همش مسخره بازیه.
سلام.
ای بابا آقای kol این دیگه چه حرفیه؟؟
درسته که هر که دندان داد نان هم داد ولی دلیل نمیشه که مردم با اتکا به این ضرب المثل یه مهد کودک بچه درست کننBig Grin
البته همونطور که میدونین خیلی دندونها هم هستن در سراسر دنیا که نان ندارن.حالا من نمیدونم تکلیف اونا با این ضرب المثل چیه؟؟؟HuhBig Grin

ژن معیوب هم واقعیه.نمیدونم منظورتون از اینکه میگید مسخره بازیه چیه؟؟
پس این همه ناهنجاری ژنتیکی که باعث بوجود اومدن بیماری های مختلف میشه و توسط پزشکان دنیا هم تایید شده چیه؟؟
اقای نام کاربری از ادمی که به ماورا اعتقاد نداره انتظار ندارم حرفای منو درک کنه،من نگفتم تا میتونید بچه بیارید،مگه ملکه مورچه هاییم؟

یه ادمی دلش خواسته یه دونه بچه بیاره،بچه ها گفتن خود خواهیه،منم گفتم ما بلد نیستیم معلول باشیم و از زندگی لذت ببریماما این اقا داره لذت میبره و تازه کلی هم داره به جامعه اش خدمت میکنه و اتفاقا ارز برای کشورش میارهاین جامعه اس که به این ادم مدیونه

نمیدونم چرا لینکش خرابه صبر کنید
nick vujicic

زن داره،بچه داره،شنا میکنه،موج سواری میکنه

[تصویر: un71e7bl7jqwo2srgpsj.jpg]

نقل قول:اگر را با مگر... کسی که وجود نداره چه طوری دوست داره به دنیا بیاد؟!

گفتم اگه حق انتخاب داشته باشمDodgy
(۱۶/دی/۹۳ ۲۰:۲۵)یاســین نوشته است: [ -> ]اقای نام کاربری از ادمی که به ماورا اعتقاد نداره انتظار ندارم حرفای منو درک کنه،من نگفتم تا میتونید بچه بیارید،مگه ملکه مورچه هاییم؟
نمی دونم منظورتون از "ماورا" چیه! چیزی که در مورد وجود قبل از تولد گفتم منطبق بر نظر فیلسوف اسلامی ملاصدراست که دیدگاه غالبه.
نقل قول:من نگفتم تا میتونید بچه بیارید،مگه ملکه مورچه هاییم؟
نتیجه بدیهی حرف شما همینه.
بعضی وقتا حماقت یه پدر و مادر باعث این مشکل میشه،مثلا همسایه خواهرم،رفته سونوگرافی بعد دکتر گفته شکل سر بچه غیر طبیعی...بعد این خانومه هم کلا دیگه تهه قضیه رو نمیگیره و بعد از اینکه بچه به دنیا میاد میبینن که سر بچه خیلی از حد نرمال کوچیکتره و دچار معولیت میشه...خب این شخص میتونست تا قبل سه ماهگی به راحتی و قانونی و شرعی جنین رو از بین ببره!
با این کارش چند کار مثبت انجام میده
1-اون بچه زجر نمیکشه!
2-خانواده بچه زجر نمیکشن با دیدن وضعیت اون بچه
3-کلی هزینه برای دولت و جامعه به وجود میاد

به جای 4 تا عقب مونده،بهتره 4 تا ادم سالم داشته باشیم، شخصی که معلول هست شخص مولد و مفیدی نیست در جامعه و در اصل سربار جامعه میشه و همیشه نیاز به مراقب داره...

الانم که همه دارن میزنن تو سر خودشون بابا جمعیت کمه زیادش کنید!! خب پس بهتره که این معلولها کمتر باشن که حداقل بتونیم از حداکثر توان افراد سالم استفاده کرد،
الان هر شخص معلول کم کم به یک نفر برای مراقبت نیاز داره یعنی با این حساب،شخصی که معلول به دنیا میاد نه تنها برای جامعه مفید نیست و مولد نیست و نمیشه به عنوان نیروی کاری از اون استفاده کرد،بلکه یکی از نیروهای سالم جامعه باید صرف مراقبت از اون شخص بشه!

امیدوارم روزی برسه که هیچ کودک معلولی متولد نشه...

من خودم حتی در 9 ماهگی هم متوجه بشم بچه ام معلوله اجاز نمیدم به دنیا بیاد Smile

چون اصلا عقلانی نیست!
سلام
نقل قول:زن داره،بچه داره،شنا میکنه،موج سواری میکنه
کاشکی منم عین اون معلول بودم! الان من تنم سالمه، ولی نه زن دارم، نه بچه دارم، نه میتونم برم شنا، نه میتونم برم موج سواری ! آخرین کاری که میتونم بکنم اینه که بشینم سیگارمو بکشم و باشگاه 1 ساعت ورزش کنم.
(۱۶/دی/۹۳ ۲۰:۳۷)Kol نوشته است: [ -> ]سلام
کاشکی منم عین اون معلول بودم! الان من تنم سالمه، ولی نه زن دارم، نه بچه دارم، نه میتونم برم شنا، نه میتونم برم موج سواری ! آخرین کاری که میتونم بکنم اینه که بشینم سیگارمو بکشم و باشگاه 1 ساعت ورزش کنم.

خداییش شما به نظر من نویسنده ماهری هستی.
یعنی یه جوری مینویسی هم آدم میخواد بخنده هم گریه کنهBig GrinAngry

بابا این چه آرزوییه؟؟معلول؟؟

بچم نمیخوای.الان دو تا فامیلهای ما(ازدواج فامیلی)سر همین بچه هر روز تو سر و کله هم میزنن...دو تا دو قلو دارن ..خلاصه خیلی گرفتاری دارن.

سیگار؟
واویلا.
با این کار فقط عمر خودتون رو کوتاه میکنین.
نکنید این کارو.حالا نمیدونم اینم شوخی گفتید یا جدی؟؟Big Grin
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع