(۱۷/دی/۹۳ ۲:۳۷)namekarbary نوشته است: [ -> ]نخیر. اونها برای جامعه "ابزارن". من عذرخواهی می کنم.
واقعا هیچ منطقی وجود نداره برای تحمیل رنج به انسان. توهین اینه که از انسان استفاده ابزاری می کنید. توهین اینه که کرامت انسان براتون کوچکترین ارزشی نداره. توهین اینه که انسان رو ابزار می دونید.
تو این مدت که با اسلام آشنا شدم خوشبختانه به یه نتیجه رسیدم که مسلمانان هیچ چیز براشون ارزش نداره به جز ماکزیمم لذت بردن. تنها چیزی که از مسلمان مسلمان می سازه اینه که می خواد تا می تونه حال کنه و به هیچ چیز و هیچ کس دیگه اهمیت نمی ده. و از این بابت خوشحالم که مسلمان نیستم.
مثل انسان رفتار می کنن. باید نوع خاصی رفتار کنن؟
سلام
جوابهاتون رو به وجدان خودتون واگذار میکنم
نمیدونم چرا هی اصرار دارید بگید منظور من(یاسین) یه چیز دیگه بوده
انگار یه چیزم بدهکار شدیم
حالا خوبه من اینجا از معلولها دفاع کردم که اوناهم حق زندگی دارند،حق شادی دارند...
من گفتم بین موفقترین فرد جامعه و یه معلول،هیچ فرقی نیست ،در پیش خداهم اونی که با تقواتره مهمتره.
یه سوره داریم،اسمش عبس هست
"دو نفر پیش پیامبر اند،یکی خرپول منطقه و دیگری کارچاق کن،بچه پولدارو رو اورده که اسلام بیاره و به هرحال از پولش در اسلام استفاده بشه ،حالا بماند اینکه ی پولدار اسلام بیاره خودش اثر تبلیغاتی داره بین پولداره(از چشم ما ادمای ظاهر بین،نه اسلام،البتته)
خلاصه اینا داشتن گپ میزدن،یه مرد نابینای ،فقیر،پیر ،با عصا میاد مسجد و هی پیامبر رو صدا میزنه.
اقا کارچاق کنه،عبس و تولی میشه،یعنی ترش رو میشه و رو برمیگردونه.
حالا ببینید خدا چه چیزایی که مخاطب قرارش نداده."
اتفاقا در اسلام در نزد خدا اون پیرمرد نابینای ،عصا بدست فقیر،در نزد خدا بالاتر از اون یکی ادمه است،صرفا بخاطر تزکیه و تقوا.
اینه کرامت انسانی
حالا اگه کشور سرمایه داری بود
خی اون مرد پیر و فقیر و نابیناس،سرباره جامعه است،علی القاعده ادم پولدار و سرمایه دار از اون بهتره.
اونوقت به بنده میگید برای کرامت انسانی ارزشی قائل نیستم؟
بنده از طرف جامعه مسلمین از شما ممنونم که مسلمون نیستید،چون چیزی که اصلا به نام اسلامه،شما اسلام رو متهم میکنید که اونو نداره.
یه اسلام انتزاعی واسه خودتون درست کردید و چیزای زشت بهش میچسبونید و بعد تبری میجویید
جالبه واقعا
تعجب نمیکنم چون همین الان هم به زور میخواهید بگید حرفای من معنی دیگه ای میده
تنها دینی که به انسان کرامت بخشید،دین اسلامه
سرمایه داریشم دیدیم اقا
خونه ها خالی،بدبختا باید تو کمپ زندگی کنن
در حالیکه در اسلام اینکار غیر انسانیه
بنده دیگه رو این موضوع بحثی ندارم.
اون خانم خودش میدونه و بچه اینده اش
امیدوارم که بهبود پیدا کنند و همیشه خوشبخت باشن