تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سندرم مرد سنگی!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۱۶/دی/۹۳ ۲۰:۳۵)namekarbary نوشته است: [ -> ]نمی دونم منظورتون از "ماورا" چیه! چیزی که در مورد وجود قبل از تولد گفتم منطبق بر نظر فیلسوف اسلامی ملاصدراست که دیدگاه غالبه.
نتیجه بدیهی حرف شما همینه.
من اهل بازی با کلمات نیستم
الان که زنده ام ،میگم حتی اگه معلول بودم،دوست داشتم که وجود داشته باشم.
به قول اقای kol این اقا ،از من شادتر و سرزنده تره،خیلی هم بیشتر از من تفریح میکنه،والا

مدیریت اگه صحیح باشه همه چی درسته،
مثلا چرا یه ادم سالم باید بلیت بفروشه،دره بسته ببنده ....،خیلی از این کارای روتین رو میشه به اونا سپرد.
منتها تو کشور ما واسه ادم باسواد کاربلدشم کار نیست.
جامعه مشکل داره به اون ادمه چه مربوطه.

در ضمن،منه گوینده میگم منظورم ایکس بوده،شما میگی نبوده،دیگه ادم میمونه چی بگه

بچه ها اینو تست کنید،زیر نویسم داره
دانلود
ببینید الان دو تا بحثه
یکی اینه که من خودم معلولم باید از همین زندگی حداکثر استفاده رو کنم یکی هم اینه که یه بچه عین خودم بیارم!!!
خب این عادلانه نیست شما هیچ معلولی رو در کره زمین پیدا نمی کنی بگه من خیلی خوشحالم که سالم نیستم شاید بگن راضی هستیم عادت کردیم زندگی جدید ساختیم اما چون عموما از دنیای انسان های سالم محروم هستن این حس. نداشتن آزارشون خواهد داد حالا من بگم آرزو دارم مادر شم بچم هرچی شد به من چه!!
یه موقع به من می گن اگه بچه بیاری ممکنه زودتر بمیری ولی بچه ات مشکلی نداره خب من شاید به عشق مادر شدن ویک لحظه فرزند رو در آعوش. گرفتن این کار رو بکنم اما یه موقع هست می گن هم خودت میمیری همون اون بچه ناقص به دنیا میاد عین زجرهایی که تو کشیدی رو هم تحمل می کنه حالا من نمی دونم چه مهر مادری هست که اینو می پدیره!!!
سلام بر و بچ
دوستان سالم بودن جسم خوبه ولی همه چیز نیست.
بله علم وظیفه داره بیماریها و معلولیت ها رو شناسایی کنه و براشون درمان پیدا کنه و همه وظیفه داریم از نتایج به دست اومده از روش های علمی استفاده کنیم تا در حد امکان کودک معلول به دنیا نیاریم.
امااااااااااااا
یه موقع فقط دو انتخاب وجود داره برای شخص 1- بچه دار نشدن و مادر نشدن 2- بچه ای مثل خودش
من نمیخوام انتخاب درست و غلط رو مشخص کنم.
من میگم اینجا ما باید به انتخاب شخص احترام بذاریم و بخشی از کار و سرمایه ی ما برای این شخص و بچه اش خرج بشه هیچ مشکلی نداره.
دوستان آرزوهاشونو بیان میکنن
کاش هیچ معلولی به دنیا نیاید
کاش هیچ بیماری نباشد
کاش هیچ بدی نباشد
کاش گل و بلبل باشد
منم این مدل دنیا رو دوست دارم و همه باید برای نزدیک شدن بهش تلاش کنیم اما خدا دنیای ما رو این طوری درست نکرده.
طوری خلق کرده که به درد ازمایش بخوره.
قرار نیست همه توانا و دانا باشند.
قرار نیست همه یکسان به جامعه سود برسانند و یکسان بهره ببرند.
قرار است هر کس به اندازه ی توان سود برساند و به اندازه ی نیاز بهره ببرد.
اگر همه توانا باشند چطور حس زیبای ایثار رو تجربه کنیم؟
فرض کنیم من یک نان دارم شما هم یک نان دارید. تا اینجا مشکلی نیست هر دو نان داریم و میخوریم.
اما اگر من نان نداشته باشم شما فرصت پیدا میکنید من را شریک کنید و احساس زیبای بخشش رو تجربه کنید.
بله در حالت اول جسم ما قویتر است ولی در حالت دوم روح ما (مخصوصا روح شما که بخشنده اید) بزرگتر و زیباتر است.
در انتها باز هم یه سری بزنیم به سینما، به این هنر زیبا و دوست داشتنی.
لینک نمیذارم چون دو بار گذاشتیم پستمون رو با ار پی جی زدن ولی فیلم shaun of the dead محصول 2004 رو ببینید تا علاوه بر لذت بردن از یک کمدی زیبا این نکته رو هم در اخر فیلم متوجه شوید که:
بابا طرف زامبی شده ولی هنوز برای جامعه مفیده (یعنی تدبیری اندیشیده شده تا مفید باشه)
لزومی نداره برای تجربه "احساس زیبای" لذت به دیگران تجربه رنجو اهدا کنیم. لزومی هم نداره برای کاری که ماشین می تونه انجام بده از افراد معلول استفاده بشه. می تونید خیلی کارای قشنگتری انجام بدید!
الان دارم ب این فکر میکنم که در اون ور دنیا،چه جوری معلولا رو تحویل میگیرند اون وقت یه معلول بنده خدا بیاد این پستها رو بخونه،واقعا چه احساسی بهش دست میده؟ این وضعیت واقعا ناراحت کننده اسMat
اونا برای جامعه سربارند؟
قراره جامعه پیشرفت کنه یا ادما؟
اگرم جامعه شانیتی داره،صرفا بخاطر اینه که در یک جامعه ایده ال،یک انسان نوعی میتونه به شکوفایی استعداد هاش برسه.
به نظر من مونگول اون ادمیه که بمب اتم انداخت سر زن و بچه مردم،مونگول اون ادمیه که بخاطر منافعش،افریقایی های روی الماس رو استثمار کرده،مونگول اون ادمیه که جنگل ها رو نابود میکنه تا واسه خودش ویلا بسازه...

مخاطب جمله زیر مسلمین هستند:
معلول ادمیه که این دنیا بخاطر استفاده ناصحیح از چشمش،نبستن اون از حرام،قیامت کور محشور میشه
معلول اون ادمیه که بخاطر دروغ و غیبت در قیامت لال محشور میشه
معلول اون ادمیه که بخاطر اعمال ناشایست،اون دنیا ناتوانه

چه بسا که ادم نابینایی در اون دنیا بینا است ....

واقعا توپ جمع کن زمین فوتبال باید یه ادم با ای کیو 100 باشه؟یا تراکت پخش کنه یا از اینا که لباس جوجه میپوشن،دم رستوران ها.....
کلی شغل وجود داره که این ادمها میتونن انجام بدن.
تازه اونی که معلول ذهنی نیست که خیلی بیشتر،نویسندگی،فیلسوفی،نمایشنامه نویسی،خوانندگی........

اینا رو ننوشتم کسی قانع شه یا نظرش عوض شه،هر کس نظر خاص خودش رو داره.
اما اینقدر شان اونها رو پایین نیاریم.
(۱۷/دی/۹۳ ۲:۳۴)یاســین نوشته است: [ -> ]اونا برای جامعه سربارند؟

نخیر. اونها برای جامعه "ابزارن". من عذرخواهی می کنم.

واقعا هیچ منطقی وجود نداره برای تحمیل رنج به انسان. توهین اینه که از انسان استفاده ابزاری می کنید. توهین اینه که کرامت انسان براتون کوچکترین ارزشی نداره. توهین اینه که انسان رو ابزار می دونید.

تو این مدت که با اسلام آشنا شدم خوشبختانه به یه نتیجه رسیدم که مسلمانان هیچ چیز براشون ارزش نداره به جز ماکزیمم لذت بردن. تنها چیزی که از مسلمان مسلمان می سازه اینه که می خواد تا می تونه حال کنه و به هیچ چیز و هیچ کس دیگه اهمیت نمی ده. و از این بابت خوشحالم که مسلمان نیستم.

(۱۷/دی/۹۳ ۲:۳۴)یاســین نوشته است: [ -> ]الان دارم ب این فکر میکنم که در اون ور دنیا،چه جوری معلولا رو تحویل میگیرند اون وقت یه معلول بنده خدا بیاد این پستها رو بخونه،واقعا چه احساسی بهش دست میده؟
مثل انسان رفتار می کنن. باید نوع خاصی رفتار کنن؟
(۱۷/دی/۹۳ ۲:۳۴)یاســین نوشته است: [ -> ]،مونگول اون ادمیه که جنگل ها رو نابود میکنه تا واسه خودش ویلا بسازه...

این موضوع رو که افراد و سازمانهای خاصی در دست گرفتن و سو استفاده میکنن......
خراب میکنن جنگل ها رو بعد ویلا میسازن به قیمت خون باباشون میفروشن به مردم و پولش رو میذارن تو جیبشون.
تا حالا فکر کردین چرا هیچ وقت نمیتونن متوقف کنن افرادی رو که دارن جنگل ها رو نابود میکنن؟؟

در مورد بحث معلولیت هم فکر کنم بیشتر دوستان منظورشون اینه که شخصی رو که میدونیم ممکنه عقب مانده ذهنی هست یا دارای معلولیت خاصی باشه از به دنیا اومدنش پیشگیری کنن نه اینکه خدایی نکرده به معلولینی که در حال حاضر دارن زندگی میکنن بی توجهی بشه.
من اصلا منظورم این نیست که مادری که بارداره و میدونه بچه ش معلوله بچه رو سقط کنه... ابدا... من بین اینکار و ادم کشی هیچ فرقی نمیبینم ! ولی اگر کسی میدونه و یقین داره که اگر بچه دار بشه بچه ش معلول ه ...اونم به این شکل معلولیت )که در تاپیک بهش اشاره شد نه چیزی مثل کم بودن تعداد انگشتها مثلا!) و بازم بخواد برای دل خودش بچه دار بشه ... اونوقت باید پاسخگو باشه ... باید هزار بار جواب بچه شو بده که چرا منو به دنیا آوردی!
وگرنه به نظرم معلولیت جنین از هر نوعی مجوز برای کشتنش نیست ....
(۱۷/دی/۹۳ ۲:۳۷)namekarbary نوشته است: [ -> ]نخیر. اونها برای جامعه "ابزارن". من عذرخواهی می کنم.

واقعا هیچ منطقی وجود نداره برای تحمیل رنج به انسان. توهین اینه که از انسان استفاده ابزاری می کنید. توهین اینه که کرامت انسان براتون کوچکترین ارزشی نداره. توهین اینه که انسان رو ابزار می دونید.

تو این مدت که با اسلام آشنا شدم خوشبختانه به یه نتیجه رسیدم که مسلمانان هیچ چیز براشون ارزش نداره به جز ماکزیمم لذت بردن. تنها چیزی که از مسلمان مسلمان می سازه اینه که می خواد تا می تونه حال کنه و به هیچ چیز و هیچ کس دیگه اهمیت نمی ده. و از این بابت خوشحالم که مسلمان نیستم.

مثل انسان رفتار می کنن. باید نوع خاصی رفتار کنن؟
سلام
جوابهاتون رو به وجدان خودتون واگذار میکنم
نمیدونم چرا هی اصرار دارید بگید منظور من(یاسین) یه چیز دیگه بوده
انگار یه چیزم بدهکار شدیم

حالا خوبه من اینجا از معلولها دفاع کردم که اوناهم حق زندگی دارند،حق شادی دارند...
من گفتم بین موفقترین فرد جامعه و یه معلول،هیچ فرقی نیست ،در پیش خداهم اونی که با تقواتره مهمتره.
یه سوره داریم،اسمش عبس هست
"دو نفر پیش پیامبر اند،یکی خرپول منطقه و دیگری کارچاق کن،بچه پولدارو رو اورده که اسلام بیاره و به هرحال از پولش در اسلام استفاده بشه ،حالا بماند اینکه ی پولدار اسلام بیاره خودش اثر تبلیغاتی داره بین پولداره(از چشم ما ادمای ظاهر بین،نه اسلام،البتته)
خلاصه اینا داشتن گپ میزدن،یه مرد نابینای ،فقیر،پیر ،با عصا میاد مسجد و هی پیامبر رو صدا میزنه.
اقا کارچاق کنه،عبس و تولی میشه،یعنی ترش رو میشه و رو برمیگردونه.
حالا ببینید خدا چه چیزایی که مخاطب قرارش نداده."
اتفاقا در اسلام در نزد خدا اون پیرمرد نابینای ،عصا بدست فقیر،در نزد خدا بالاتر از اون یکی ادمه است،صرفا بخاطر تزکیه و تقوا.
اینه کرامت انسانی
حالا اگه کشور سرمایه داری بود
خی اون مرد پیر و فقیر و نابیناس،سرباره جامعه است،علی القاعده ادم پولدار و سرمایه دار از اون بهتره.

اونوقت به بنده میگید برای کرامت انسانی ارزشی قائل نیستم؟
بنده از طرف جامعه مسلمین از شما ممنونم که مسلمون نیستید،چون چیزی که اصلا به نام اسلامه،شما اسلام رو متهم میکنید که اونو نداره.

یه اسلام انتزاعی واسه خودتون درست کردید و چیزای زشت بهش میچسبونید و بعد تبری میجویید
جالبه واقعا
تعجب نمیکنم چون همین الان هم به زور میخواهید بگید حرفای من معنی دیگه ای میده

تنها دینی که به انسان کرامت بخشید،دین اسلامه
سرمایه داریشم دیدیم اقا
خونه ها خالی،بدبختا باید تو کمپ زندگی کنن
در حالیکه در اسلام اینکار غیر انسانیه

بنده دیگه رو این موضوع بحثی ندارم.
اون خانم خودش میدونه و بچه اینده اش
امیدوارم که بهبود پیدا کنند و همیشه خوشبخت باشن
یاسین جان حرفهای تو کاملا درسته ما چند مدل معلولیت داریم
یه مدل کسایی که ذهنشون معلوله خب این بچه هیچی از این دنیا نمی فهمه صددرصد تو اون دنیا شرایطش خوبه ولی این بچه به خودی خود توی این دنیا فقط محل ازمایش اطرافیانشه خودش چیزی نداره که به حداکثر برسونه
یه معلولیت هست مثلا نابیناس ناشنواس یا فلج مادرزاده به هر حال از لحاظ عقلی سالمه می تونه مثه همه انسانها فک کنه ورشد وکمال داشته باشه به قول شما اون بخش از معلولیتشم براش یه امتیازه بزرگ تو اون دنیا محسوب می شه
یه دسته دیگه بچه هایی هستن که با بیماری های ناشناخته بعضا بدون درمان وبسیار سخت رنج اور بدنیا میان از لحظه تولد در دردو رنج هستن تا زمانی که عمر کوتاهشون تموم بشه تو این مدت چقدر تحت درمانهای سخت میرن وازار می بینن بماند اینکه اون پدرومادر با بچه زجر می کشن وداغون می شن هم بماند
حالا به نظرت اگه به شما بگن اگر بچه دارشی از نوع اول وسوم خواهد بود چه تصمیمی می گیری ؟
می گی باشه من تا اخر عمر یه بچه عقب افتاده رو بزرگ می کنم تا حس مادر شدن رو بچشم یا می گی من حاظرم ببینم بچم جلوم از درد ورنج جون می ده داغون می شه چون می خوام حس مادر شدن رو بچشم
فک می کنم تو عمل هیچ کدوم از ما اینکارو نمی کنیم
اما اگر به هر دلیل بچه ادم بدون اینکه از قبل بدونیم تو این شرایط قرار گرفت منم مخالفم تو دوران بارداری سقط بشه به هر حال قدرت خدا مبنی بر وجود این انسان قرار گرفته منه مادر باید دیگه از اونجا به بعد تسلیم باشم
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع