چه ربطی داشت خانوم؟
کلا علاقه دارید ناراحتی هاتون از مسایل مختلف رو در تاپیکا تزریق کنید.
کلا خود نمایی کار خوبی نیست
حالا به هر طریقی
نقل قول:باید یک پیج باز کنند و چنین عکس هایی رو توش بزارند تا شما گیر ندید :
ای بابا
ای بابا
شما بیاین دونه دونه پست هایی مخالف بودن رو ، نظراتشون رو مستدل رد کنین

(۲/بهمن/۹۳ ۱۴:۴۱)Dido Armstrong نوشته است: [ -> ]باید یک پیج باز کنند و چنین عکس هایی رو توش بزارند تا شما گیر ندید :
![[تصویر: 2010_9_22_14_44_2.jpg]](http://www.humanrights-iran.ir/images/position1/2010/9/2010_9_22_14_44_2.jpg)
خیر، با این هم مخالفیم!
مثل عکس یکی مونده به آخر
حجاب پوشش زینت هست. نه خود زینت!! وای به روزی که بخواد خود به زینت تبدیل بشه برای به به و چه چه کردن مردها!
رکن الهدی جان!
روی صحبتم با شما نبود.
نمیدونم چرا هر وقت آقای عبدالرحمن یه تاپیک در مورد حجاب میزنن یا در مورد چادر بحث میکنن حس جهنمی بودن سر تا پای منو میگیره.
البته خدا شاهده که قصدم توهین به ایشون نیست.
اما خداییش احساس میکنم اگه هر کدوم شماها هم توی شرایطی مثل من زندگی میکردین شاید خیلی چیزا براتون مهم نبود.
بگذریم...
گاهی فکر میکنم اسلام من با اسلام شماها و مال شماها با مال بقیه و مال بقیه با مال بقیه دیگه فرق داره.
من شرکت در هر شبکه اجتماعی رو نوعی علافی میدونم.
اون زمانی که شماها مشق شب دو صفحه از روی درساتون مینوشتین و اینترنت هندلی بود من عضو اورکات بودم.
اما از همون موقع هم به نظرم حضور در شبکه های اجتماعی عین جمع شدن پیرزنای قدیمی دم در خونه هاشون بود.
نمیگم کار بدیه...اما من دوست نداشتم.
چه با چادر و چه بی چادر حضور در شبکه های اجتماعی رو دوست ندارم.
اما خیلی از اونایی که عضو میشن عکس از چهره شون می اندازن که دوستای مدرسه و ... بشناسنشون و ادشون کنن.
چون اسماشون رو شاید واقعی ندن...
ضمن این که شاید داداش آدم داره اون طرف دنیا زندگی میکنه...
عیبی داره بگه چادر بهت میاد؟
میدونم احتمال این که اون کامنت مال داداش دختره باشه یک در هزاره.
اما بدبینی به همه آدمای حتی به ظاهر مذهبی به نظرم کار خوبی نیست.
اصولا تجسس خوب نیست.
اگه من نوعی عضو فیس بوک نباشم، این چیزا رو نمیبینم و ناراحت هم نمیشم.
من یه عمره تمام خانواده ام و دوستام از لحاظ اعتقادی در بدترین مکان ها هستن و بدون این که همدیگه رو آزار بدیم در کنار هم زندگی میکنیم.
شاید به قول آقای عبدالرحمن ما بی غیرتیم.
والا...
خودم بارها دیدم خانمهایی که توی فیس ب عکسهاشون رو در حالت باحجاب حتی می گذارند ، دچار مشکل میشن .
یعنی براشون مزاحمت پیش میاد و شناسایی و ...
قرار دادن عکسهای نصف صورت و تار شده و روگرفته و ...اینها ، از چهره واقعی هم گره ای از مشکل باز نمی کنه که هیچ ! بدترش می کنه به علت فعال بودن تخیل و ذهن در محیط مجازی ...
دیگه از این مدل با آرایش و از جلو که مشخص هست ،
قباحت نمی کنند یعنی واقعا ؟
اگر اینها با همین آرایش در دنیای واقعی می گذارند آقایون توی صورتشون بیان و از شکل و قیافشون به به و چه چه کنند !؟
اگر می گذارند که حجابشون به درد خودشون می خوره .
اگر نمی گذارند پس این چه وضعیتی هست ؟!
یعنی لا یعقلون ؟!! به این حد ؟!!
عکس دختر کوچولوهای محجب خیلی هم بامزه هست . یه صفحه هم توی فیس هست اسمش کوچولوهای مسلمون بود فکر کنم . من که نگاه می کنم کیف می کنم

یک جورهایی تربیت اسلامیه، محجب بار آوردن کودک .
' pid='323400' dateline='1421865716']
کجای دین ما به خانم ها گفته به خاطر حرف مردم و تمسخر آنها بیاید زیبایی های خودتون رو به نمایش بذارید ؟!
این تفکرات شیطانی است
دوست عزیز لازمه توجه کنید که فضای مجازی به هیچ عنوان امن نیست ، به خاطر همین اگر خانومی پیج شخصی خودش رو هم خصوصی کنه ، باز هم در امان نیست
البته بعضی هم متاسفانه پیجشون خصوصی نیست و علنا عکساشون منتشر میشه !!
مشکل اینجاست که بعضی خیال میکنند ، خدای فضای مجازی متفاوت از فضای حقیقی است
فکر نمیکنم اگه کسی ذره ای غیرت داشته باشه ، اجازه بده عکس ناموسش دست به دست بشه و مردم راجع بهش نظر بدن
[/quote]
عزیز لطفا متن منو کامل میخوندی بعد رگبار می بستی
منکه گفتم عکس باحجاب با عکسی که زمینه آرایش داره فرق داره.
یعنی عکس بذارن منتها نه برای زیبایی.الآن این چه ایرادی داره؟
درسته محیط فیس بوک بخاطر فی*ل*تر بودن خیلی آلودست اما مثلا اینستا اینجوری نیست.
ضمنا واکنش اون آدم ها تو کامنت ها احتمالا بخاطر این بوده که اون خانم کلا محجبه نبوده،فقط یه عکس با حجاب برای تنوع گذاشته.مثل کمپین هایی که برگزار میشه.
(۲/بهمن/۹۳ ۱۲:۰۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]1-اگر برادر وعمو و ... اینطور حرف بزنن جلو بقیه که خیلی بهزاد فراهانی هستن
عجب،به بهانه بیداری هر چی دوست دارن میگن
حالا شما ها جلو بقیه نمیگید من نتیجه میگرم که یه ذره بهزاد فراهانی هستید،نه خیلی
(۲/بهمن/۹۳ ۱۴:۵۷)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]مدل های فلان مجله ها هم از کارای کوچیک شروع کردند
خیلی ها با دو سه تا تعریف فکر میکنند زیباترین دختر روی زمینند ولی دقیقا همون لحظه ای که ازشون تعریف شد سرمایشون مفت به تاراج رفته
(ویرایش)
(۲/بهمن/۹۳ ۱۱:۰۸)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]اما اون وقتی که من عضو فیس بوک بودم، داداشام و عموهام و پسرعموهام و ... همه عضو بودن و یه جمله به یکیشون میگفتیم، همه شون بسیج میشدن تا جواب بدن.
والا...
میشه بپرسم چرا بسیج میشدن تا جواب بدن؟

یا این که شما چی می نوشتید که اقوام را به وجد میاورد؟
نقل قول:من یه عمره تمام خانواده ام و دوستام از لحاظ اعتقادی در بدترین مکان ها هستن و بدون این که همدیگه رو آزار بدیم در کنار هم زندگی میکنیم.
اما خداییش احساس میکنم اگه هر کدوم شماها هم توی شرایطی مثل من زندگی میکردین شاید خیلی چیزا براتون مهم نبود.
بگذریم...
میشه بپرسم بدترین مکان ها که اقوام شما زندگی می کنند کجاست؟

صرف دونستن پرسیدم تا برام ملموس تر باشه.
نقل قول:گاهی فکر میکنم اسلام من با اسلام شماها و مال شماها با مال بقیه و مال بقیه با مال بقیه دیگه فرق داره.
اسلام دین واحدی است ، چطور میتونه اسلام شما و با اسلام من و دیگری فرق داشته باشه؟ فکر کنم این ماهاییم که جنسمون فرق داره نه دین.

(۱/بهمن/۹۳ ۲۱:۴۲)Dido Armstrong نوشته است: [ -> ]مگه چادر حجاب کامل نبود؟ اگه چادری هستند که خود نمایی محسوب نمیشه!
چادر با پوشیه حجاب کامل محسوب میشه؟
چادر وسیله کاملی برای دفاع زن از خود هست،منتها هر ابزاری باید ازش درست استفاده بشه تا به نتیجه برسه.