۴/بهمن/۹۳, ۸:۵۸
ببینین!
من چند تا از دوستام تو آمریکا زندگی میکنن.
با هم گاهی چت میکنیم.
یه دوست دارم تو لیون فرانسه زندگی میکنه.
یه دوست دیگه ام تو سوئده.
اونایی هم که تو ایرانن، فقط 3-4 تاشون محجبه ان.
خانواده پدریم فقط به حرمت بابام و جلوی ایشون روسری سر میکنن.
خانواده مامانمم همینطور.
همسر خودم و پدرش و برادراش هم اصلا مذهبی نیستن.
البته همسر من در حد واجبات رو قبول داره.
اما خیلی مذهبی نیست.
شما بفرمایین آدم باید چی کار کنه؟
هر دفعه میبینمشون برم بالا منبر که خدا از موهاتون آویزونتون میکنه؟
خوب قبول نداره...
پدرشوهر من خیلی اهل بحثه...
هر دفعه میریم اونجا یکی از همین شبهه های دینی رو مطرح میکنه و من جوابش رو میدم.
از لحاظ عقلی و منطقی دیگه جوابی نداره، اما میگه من به این حرفا اعتقاد ندارم.
چی کار کنم؟
باهاشون قطع ارتباط کنم؟
تنها راهی که توی همه این سالها هم خودم و هم پدر و مادرم تجربه کردن و موفق بوده این بوده که ما خودمون حتی المقدور مسلمون واقعی باشیم و تو مشکلات تک تکشون کمکشون کیم و بگو و بخند باشیم که ما از جمعشون طرد نشیم.
وقتی عموی من میگه من که تو عمرم هر چی چادری دیدم - بلانسبت چادری های این جمع- فلان بوده به جز فرزانه خانوم و دختراش، این برای ما یه موفقیته که فهمیده که آدما خودشون ممکنه یه لباسی رو به لجن بکشن.
ما به همین هم راضی هستیم.
ما همیشه در دسترسشونیم که اگه شبهه داشتن و خواستن که سوالی بپرسن، خیلی مسیر طولانی ای نرن.
من وقتی دور هم جمع میشیم، یا حتی توی فیس بوک خیلی با خانواده ام شوخی میکنم.
حتی با نامحرماشون...
ممکنه از نظر شما این بد باشه و بگین این چه آدمیه...
اما من به همون دلیلی که گفتم بازم این کار رو ادامه میدم.
همین که من به آشنایان جدا لاییکم بفهمونم که اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست برای من کافیه.
ممکنه این کارها از نظر شماها جالب نباشه، اما از نظر من واجبه.
ممکنه حتی خیلی هاتون- کما این که سابقه هم داشته- توهین بکنین به مدل اسلام من...
اما جدا اشتباه میکنین.
من اول که توی این سایت هم عضو شده بودم، خیلی با شوخی حرف میزدم و اون موقع حرفام خیلی خیلی بیشتر اثر داشت تا حالا که از بس در پیدا و پنهان منو متهم کردین تا اینقدر شوخی نکنم و الآن دیگه گیرایی کلامم رو از دست دادم.
اگه با شوخی های من 2 نفر فقط دست از تنفر از اسلام بردارن و گوشاشون رو باز کنن، من این رو موفقیت میدونم.
بازم تاکید میکنم...
من کار اینا رو تایید نمیکنم که با چادر کلوزآپ عکس انداختن.
حرف من اینه...
اگه شما به عنوان یه مرد نگاهش نکنی، یه زن الاغه خودش رو نشون بده؟
حالا مطرح کردن این که چادر فلانی ایراد داره و حجابش مورد داره و چرا با چادر آرایش کرده، صرفا مطرح کننده این موضوعه که شما خیلی دقیق نگاه کردی...
اگه تمام مردها غض بصر داشتن من قسم جلاله میخورم که حجاب ها خود به خود بهتر میشد.
مطمئنم که دخترا خودشون رو واسه شما درست میکنن و به نمایش میذارن که ببینید و بپسندین و بعدشم بگیریدشون و عااااشقشون باشین.
دختر من نسبتا خوشگله...
اما یه بار یه راونشناسی میگفت وقتی توی خونه تون پر از عکس بچه هاتون باشه، بچه ها خودشیفته میشن.
من به خاطر این دیدگاه تا حالا دخترم رو آتلیه نبردم.
حالا جایی که عکس آدما باشه و به به و چه چه بشه 100 درصد صاحب اون عکس خودشیفته میشه.
بهترین کار یا اینه که به به و چه چه نشه که مگه مردا میتونن جلوی این کارشون رو کامل بگیرن؟ و یا این که اصلا هیشکی تو این اماکن نره.
راه دوم با یکم فرهنگسازی شدنیه...
کافیه عقلانی و منطقی خطرات شبکه های اجتماعی به صورات بولد و هایلایت مطرح بشه تا آدما خودشون طرفش نرن.
در این باره دیگه علاقه ای به ادامه بحث ندارم و چنانچه اشتباه هم میکنم عاجزانه ازتون خواهش میکنم اجازه بدین موسی به دین خود و عیسی به دین خود باشه.
اینه که میگم اسلام هامون با هم فرق داره.
چون محیط زندگی هامون و شرایطمون با هم فرق داره.
برای همه آرزوی خوشبختی و سعادت دارم.
من چند تا از دوستام تو آمریکا زندگی میکنن.
با هم گاهی چت میکنیم.
یه دوست دارم تو لیون فرانسه زندگی میکنه.
یه دوست دیگه ام تو سوئده.
اونایی هم که تو ایرانن، فقط 3-4 تاشون محجبه ان.
خانواده پدریم فقط به حرمت بابام و جلوی ایشون روسری سر میکنن.
خانواده مامانمم همینطور.
همسر خودم و پدرش و برادراش هم اصلا مذهبی نیستن.
البته همسر من در حد واجبات رو قبول داره.
اما خیلی مذهبی نیست.
شما بفرمایین آدم باید چی کار کنه؟
هر دفعه میبینمشون برم بالا منبر که خدا از موهاتون آویزونتون میکنه؟
خوب قبول نداره...
پدرشوهر من خیلی اهل بحثه...
هر دفعه میریم اونجا یکی از همین شبهه های دینی رو مطرح میکنه و من جوابش رو میدم.
از لحاظ عقلی و منطقی دیگه جوابی نداره، اما میگه من به این حرفا اعتقاد ندارم.
چی کار کنم؟
باهاشون قطع ارتباط کنم؟
تنها راهی که توی همه این سالها هم خودم و هم پدر و مادرم تجربه کردن و موفق بوده این بوده که ما خودمون حتی المقدور مسلمون واقعی باشیم و تو مشکلات تک تکشون کمکشون کیم و بگو و بخند باشیم که ما از جمعشون طرد نشیم.
وقتی عموی من میگه من که تو عمرم هر چی چادری دیدم - بلانسبت چادری های این جمع- فلان بوده به جز فرزانه خانوم و دختراش، این برای ما یه موفقیته که فهمیده که آدما خودشون ممکنه یه لباسی رو به لجن بکشن.
ما به همین هم راضی هستیم.
ما همیشه در دسترسشونیم که اگه شبهه داشتن و خواستن که سوالی بپرسن، خیلی مسیر طولانی ای نرن.
من وقتی دور هم جمع میشیم، یا حتی توی فیس بوک خیلی با خانواده ام شوخی میکنم.
حتی با نامحرماشون...
ممکنه از نظر شما این بد باشه و بگین این چه آدمیه...
اما من به همون دلیلی که گفتم بازم این کار رو ادامه میدم.
همین که من به آشنایان جدا لاییکم بفهمونم که اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست برای من کافیه.
ممکنه این کارها از نظر شماها جالب نباشه، اما از نظر من واجبه.
ممکنه حتی خیلی هاتون- کما این که سابقه هم داشته- توهین بکنین به مدل اسلام من...
اما جدا اشتباه میکنین.
من اول که توی این سایت هم عضو شده بودم، خیلی با شوخی حرف میزدم و اون موقع حرفام خیلی خیلی بیشتر اثر داشت تا حالا که از بس در پیدا و پنهان منو متهم کردین تا اینقدر شوخی نکنم و الآن دیگه گیرایی کلامم رو از دست دادم.
اگه با شوخی های من 2 نفر فقط دست از تنفر از اسلام بردارن و گوشاشون رو باز کنن، من این رو موفقیت میدونم.
بازم تاکید میکنم...
من کار اینا رو تایید نمیکنم که با چادر کلوزآپ عکس انداختن.
حرف من اینه...
اگه شما به عنوان یه مرد نگاهش نکنی، یه زن الاغه خودش رو نشون بده؟
حالا مطرح کردن این که چادر فلانی ایراد داره و حجابش مورد داره و چرا با چادر آرایش کرده، صرفا مطرح کننده این موضوعه که شما خیلی دقیق نگاه کردی...
اگه تمام مردها غض بصر داشتن من قسم جلاله میخورم که حجاب ها خود به خود بهتر میشد.
مطمئنم که دخترا خودشون رو واسه شما درست میکنن و به نمایش میذارن که ببینید و بپسندین و بعدشم بگیریدشون و عااااشقشون باشین.
دختر من نسبتا خوشگله...
اما یه بار یه راونشناسی میگفت وقتی توی خونه تون پر از عکس بچه هاتون باشه، بچه ها خودشیفته میشن.
من به خاطر این دیدگاه تا حالا دخترم رو آتلیه نبردم.
حالا جایی که عکس آدما باشه و به به و چه چه بشه 100 درصد صاحب اون عکس خودشیفته میشه.
بهترین کار یا اینه که به به و چه چه نشه که مگه مردا میتونن جلوی این کارشون رو کامل بگیرن؟ و یا این که اصلا هیشکی تو این اماکن نره.
راه دوم با یکم فرهنگسازی شدنیه...
کافیه عقلانی و منطقی خطرات شبکه های اجتماعی به صورات بولد و هایلایت مطرح بشه تا آدما خودشون طرفش نرن.
در این باره دیگه علاقه ای به ادامه بحث ندارم و چنانچه اشتباه هم میکنم عاجزانه ازتون خواهش میکنم اجازه بدین موسی به دین خود و عیسی به دین خود باشه.
اینه که میگم اسلام هامون با هم فرق داره.
چون محیط زندگی هامون و شرایطمون با هم فرق داره.
برای همه آرزوی خوشبختی و سعادت دارم.