تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: به بهانه انتشار عکسهای دختران محجبه در نت (تبرج چادری ها)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
ببینین!
من چند تا از دوستام تو آمریکا زندگی میکنن.
با هم گاهی چت میکنیم.
یه دوست دارم تو لیون فرانسه زندگی میکنه.
یه دوست دیگه ام تو سوئده.
اونایی هم که تو ایرانن، فقط 3-4 تاشون محجبه ان.
خانواده پدریم فقط به حرمت بابام و جلوی ایشون روسری سر میکنن.
خانواده مامانمم همینطور.
همسر خودم و پدرش و برادراش هم اصلا مذهبی نیستن.
البته همسر من در حد واجبات رو قبول داره.
اما خیلی مذهبی نیست.
شما بفرمایین آدم باید چی کار کنه؟
هر دفعه میبینمشون برم بالا منبر که خدا از موهاتون آویزونتون میکنه؟
خوب قبول نداره...
پدرشوهر من خیلی اهل بحثه...
هر دفعه میریم اونجا یکی از همین شبهه های دینی رو مطرح میکنه و من جوابش رو میدم.
از لحاظ عقلی و منطقی دیگه جوابی نداره، اما میگه من به این حرفا اعتقاد ندارم.
چی کار کنم؟
باهاشون قطع ارتباط کنم؟
تنها راهی که توی همه این سالها هم خودم و هم پدر و مادرم تجربه کردن و موفق بوده این بوده که ما خودمون حتی المقدور مسلمون واقعی باشیم و تو مشکلات تک تکشون کمکشون کیم و بگو و بخند باشیم که ما از جمعشون طرد نشیم.
وقتی عموی من میگه من که تو عمرم هر چی چادری دیدم - بلانسبت چادری های این جمع- فلان بوده به جز فرزانه خانوم و دختراش، این برای ما یه موفقیته که فهمیده که آدما خودشون ممکنه یه لباسی رو به لجن بکشن.
ما به همین هم راضی هستیم.
ما همیشه در دسترسشونیم که اگه شبهه داشتن و خواستن که سوالی بپرسن، خیلی مسیر طولانی ای نرن.
من وقتی دور هم جمع میشیم، یا حتی توی فیس بوک خیلی با خانواده ام شوخی میکنم.
حتی با نامحرماشون...
ممکنه از نظر شما این بد باشه و بگین این چه آدمیه...
اما من به همون دلیلی که گفتم بازم این کار رو ادامه میدم.
همین که من به آشنایان جدا لاییکم بفهمونم که اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست برای من کافیه.
ممکنه این کارها از نظر شماها جالب نباشه، اما از نظر من واجبه.
ممکنه حتی خیلی هاتون- کما این که سابقه هم داشته- توهین بکنین به مدل اسلام من...
اما جدا اشتباه میکنین.
من اول که توی این سایت هم عضو شده بودم، خیلی با شوخی حرف میزدم و اون موقع حرفام خیلی خیلی بیشتر اثر داشت تا حالا که از بس در پیدا و پنهان منو متهم کردین تا اینقدر شوخی نکنم و الآن دیگه گیرایی کلامم رو از دست دادم.
اگه با شوخی های من 2 نفر فقط دست از تنفر از اسلام بردارن و گوشاشون رو باز کنن، من این رو موفقیت میدونم.
بازم تاکید میکنم...
من کار اینا رو تایید نمیکنم که با چادر کلوزآپ عکس انداختن.
حرف من اینه...
اگه شما به عنوان یه مرد نگاهش نکنی، یه زن الاغه خودش رو نشون بده؟
حالا مطرح کردن این که چادر فلانی ایراد داره و حجابش مورد داره و چرا با چادر آرایش کرده، صرفا مطرح کننده این موضوعه که شما خیلی دقیق نگاه کردی...
اگه تمام مردها غض بصر داشتن من قسم جلاله میخورم که حجاب ها خود به خود بهتر میشد.
مطمئنم که دخترا خودشون رو واسه شما درست میکنن و به نمایش میذارن که ببینید و بپسندین و بعدشم بگیریدشون و عااااشقشون باشین.
دختر من نسبتا خوشگله...
اما یه بار یه راونشناسی میگفت وقتی توی خونه تون پر از عکس بچه هاتون باشه، بچه ها خودشیفته میشن.
من به خاطر این دیدگاه تا حالا دخترم رو آتلیه نبردم.
حالا جایی که عکس آدما باشه و به به و چه چه بشه 100 درصد صاحب اون عکس خودشیفته میشه.
بهترین کار یا اینه که به به و چه چه نشه که مگه مردا میتونن جلوی این کارشون رو کامل بگیرن؟ و یا این که اصلا هیشکی تو این اماکن نره.
راه دوم با یکم فرهنگسازی شدنیه...
کافیه عقلانی و منطقی خطرات شبکه های اجتماعی به صورات بولد و هایلایت مطرح بشه تا آدما خودشون طرفش نرن.

در این باره دیگه علاقه ای به ادامه بحث ندارم و چنانچه اشتباه هم میکنم عاجزانه ازتون خواهش میکنم اجازه بدین موسی به دین خود و عیسی به دین خود باشه.
اینه که میگم اسلام هامون با هم فرق داره.
چون محیط زندگی هامون و شرایطمون با هم فرق داره.

برای همه آرزوی خوشبختی و سعادت دارم.
باسلام خدمت دوستای عزیزم.کامنتارو خوندم. نظر من اینه که اولا ما نباید دقیقا از همون راه که فساد رواج پیدا میکنه بخواهیم یه جورایی تلافی کنیم چون نه تنها جلویه فساد گرفته نمیشه بلکه هدف ما هم از بین میره.دقیقا مث همین کاری که انجام شده.البته من شک دارم کار ...... بوده بلکه اینم یه دامه برای تخریب چهره حجاب.دوما گذاشتن عکس حتی با حجاب کامل هم جایز نیست چون خودش باعث فساد میشه کم کم.
وای بر غیرت ما مسلمانان امروزی.واقعا کجا داریم میریم ما؟؟؟؟؟؟؟
تو هر زمینه ای که نگاه میکنیم همینجوری هستیم. اگه حرف فرهنگ و جوانمردی و غیرت و ......... پیش بیاد که ما اخرشیم ...بیایید یه ذره بهتر فکر کنیم.
بیایید از خودمون شروع کنیم.
مسلمانی این نیست که ما هستیم.
سر خودمونو گول نمالیم
Smile
(۴/بهمن/۹۳ ۸:۵۸)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]ببینین!
من چند تا از دوستام تو آمریکا زندگی میکنن.
با هم گاهی چت میکنیم.
یه دوست دارم تو لیون فرانسه زندگی میکنه.
یه دوست دیگه ام تو سوئده.
اونایی هم که تو ایرانن، فقط 3-4 تاشون محجبه ان.
خانواده پدریم فقط به حرمت بابام و جلوی ایشون روسری سر میکنن.
خانواده مامانمم همینطور.
همسر خودم و پدرش و برادراش هم اصلا مذهبی نیستن.
البته همسر من در حد واجبات رو قبول داره.
اما خیلی مذهبی نیست.
شما بفرمایین آدم باید چی کار کنه؟
هر دفعه میبینمشون برم بالا منبر که خدا از موهاتون آویزونتون میکنه؟
خوب قبول نداره...
قبول نداره؟ اگه مذهبی نیستن شما چرا با شوهرتون ازدواج کردید اصلا؟ شما که به همه مشاوره ی ازدواج و خانواده میدید ، نمی دونستید که آدم اول از همه باید در اعتقادات و باور های خود با فرد مقابل تناسب داشته باشه؟ بنظرم اگر در انتخاب همسر دقت می کردید ، الان غصه ی این که نمی تونید راحت اعتقادات خودتون رو بیان کنید و به قول خودتون عذاب می کشید ، نداشتید.

نقل قول:پدرشوهر من خیلی اهل بحثه...
هر دفعه میریم اونجا یکی از همین شبهه های دینی رو مطرح میکنه و من جوابش رو میدم.
از لحاظ عقلی و منطقی دیگه جوابی نداره، اما میگه من به این حرفا اعتقاد ندارم.
چی کار کنم؟
باهاشون قطع ارتباط کنم؟

اهل بحث بودن با اهل منطق بودن خیلی فرق داره ، یکی از دوستان من 180 درجه با من فرق داشت ، نزدیک به 2 سال و اندی با ایشون سر مسائل بحث کردم ، با این که آخر سر هم لوله می شد و حرفی برای گقتن نداشت و خودش تصدیق می کرد در نهایت ، باز بعد از چند روز همون آش بود و همون کاسه ، مشکل این دسته افراد اینه که تصمیم قطعی خودشون رو گرفته اند و نمیشه با ایشان بحث کرد ، و به قول خداوند رحمان ، مهر زدیم به قلبشون...
قطع رابطه نکنید ، ولی تصدیق هم نکنید رفتارشون رو ، یا رفتاری متضاد با اعتقاداتتون رو نشون ندید ، مثلا کار زشت و ناپسندی انجام دادند ، لبخند ساده ی شما می تونه کار رو خراب کنه ، یا یک عمل اشتباه شما می تونه اونا رو به اسلام و افراد مومن بدبین تر کنه...

نقل قول:تنها راهی که توی همه این سالها هم خودم و هم پدر و مادرم تجربه کردن و موفق بوده این بوده که ما خودمون حتی المقدور مسلمون واقعی باشیم و تو مشکلات تک تکشون کمکشون کیم و بگو و بخند باشیم که ما از جمعشون طرد نشیم.
وقتی عموی من میگه من که تو عمرم هر چی چادری دیدم - بلانسبت چادری های این جمع- فلان بوده به جز فرزانه خانوم و دختراش، این برای ما یه موفقیته که فهمیده که آدما خودشون ممکنه یه لباسی رو به لجن بکشن.
ما به همین هم راضی هستیم.

این خوبه که با اعمالتون دارید اسلامرو تبلیغ می کنید نه حرفاتون. Smile

نقل قول:ما همیشه در دسترسشونیم که اگه شبهه داشتن و خواستن که سوالی بپرسن، خیلی مسیر طولانی ای نرن.
من وقتی دور هم جمع میشیم، یا حتی توی فیس بوک خیلی با خانواده ام شوخی میکنم.
حتی با نامحرماشون...
ممکنه از نظر شما این بد باشه و بگین این چه آدمیه...
اما من به همون دلیلی که گفتم بازم این کار رو ادامه میدم.
همین که من به آشنایان جدا لاییکم بفهمونم که اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست برای من کافیه.
آیا همین نامحرمان فامیل نمی تونند به شما خرده بگیرند که این چه نوع زن مذهبی هست که با من نامحرم شوخی می کنه!؟ Huh

نقل قول:ممکنه این کارها از نظر شماها جالب نباشه، اما از نظر من واجبه.
ممکنه حتی خیلی هاتون- کما این که سابقه هم داشته- توهین بکنین به مدل اسلام من...
اما جدا اشتباه میکنین.

امام صادق علیه السلام:
رسول خدا فرمان داده بود که زن مسلمان با مردان نامحرم بیش از پنج کلمه – که آن هم در موضوعات ضروری باشد- سخن نگوید.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: هرکس با غیر همسر خویش شوخی و مزاح کند ، به اندازه هر کلمه ای که در دنیا سخن گفته باشد ، خداوند هزار سال او را در زندان دوزخ نگاه خواهد داشت.

هم ما اشتباه می کنیم هم خدا هم پیامبر هم امام صادق هم... Smile

نقل قول:من اول که توی این سایت هم عضو شده بودم، خیلی با شوخی حرف میزدم و اون موقع حرفام خیلی خیلی بیشتر اثر داشت تا حالا که از بس در پیدا و پنهان منو متهم کردین تا اینقدر شوخی نکنم و الآن دیگه گیرایی کلامم رو از دست دادم.
اگه با شوخی های من 2 نفر فقط دست از تنفر از اسلام بردارن و گوشاشون رو باز کنن، من این رو موفقیت میدونم.

هدف وسیله رو توجیه نمی کنه ، اگر شوخی میسر نیست از راه های دیگر ، قرار نیست به هر روشی تن در دهیم تا اسلام رو حداکثری کنیم ، وظیفه ی ما تبلیغ است آن هم نه با حرف با عمل. عمل شماست که اسلام رو تبلیغ می کنه ، نیاید بگید فلان کار رو بکنید فلان میشید ، بیاید بگید فلان کارو انجام می دم اینم نتیجش! این میشه تبلیغ سازنده.

نقل قول:اگه شما به عنوان یه مرد نگاهش نکنی، یه زن الاغه خودش رو نشون بده؟
حالا مطرح کردن این که چادر فلانی ایراد داره و حجابش مورد داره و چرا با چادر آرایش کرده، صرفا مطرح کننده این موضوعه که شما خیلی دقیق نگاه کردی...
اگه تمام مردها غض بصر داشتن من قسم جلاله میخورم که حجاب ها خود به خود بهتر میشد.
مطمئنم که دخترا خودشون رو واسه شما درست میکنن و به نمایش میذارن که ببینید و بپسندین و بعدشم بگیریدشون و عااااشقشون باشین.

خب این خلقت خداوند است که جاذبه ی بین دو جنس مخالف قرار داده است. اما این که چرا این توازن در این قرن بهم ریخته رو باید در مسائل سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی جست.

نقل قول:دختر من نسبتا خوشگله...
اما یه بار یه راونشناسی میگفت وقتی توی خونه تون پر از عکس بچه هاتون باشه، بچه ها خودشیفته میشن.
من به خاطر این دیدگاه تا حالا دخترم رو آتلیه نبردم.
حالا جایی که عکس آدما باشه و به به و چه چه بشه 100 درصد صاحب اون عکس خودشیفته میشه.
بهترین کار یا اینه که به به و چه چه نشه که مگه مردا میتونن جلوی این کارشون رو کامل بگیرن؟ و یا این که اصلا هیشکی تو این اماکن نره.

بستگی به رشد و پرورش خانواده داره ، در اقوام دختری جوان داریم که مادرش مانتویی و خودش چادری ، مادر در صدد آرایش دختر ، دختر در فرار از آرایش و ...

نقل قول:در این باره دیگه علاقه ای به ادامه بحث ندارم و چنانچه اشتباه هم میکنم عاجزانه ازتون خواهش میکنم اجازه بدین موسی به دین خود و عیسی به دین خود باشه.
اینه که میگم اسلام هامون با هم فرق داره.
چون محیط زندگی هامون و شرایطمون با هم فرق داره.

این ضرب المثل هم غلط است ، ان الدين عند الله اسلام ، یعنی چی؟ برای خودمون خدا درست نکنیم خواهرم ، خودمون رو خدایی بسازیم.
نقل قول:مگه چادر حجاب کامل نبود؟ اگه چادری هستند که خود نمایی محسوب نمیشه!
برای ملموس شدن بحث از شما میپرسم زره پلاستیکی به چه دردمی خوره ؟

حجابی که باعث زینت باشه وظیفه خودش رو انجام نداده .

حجاب باید مانع نمایش و بروز زیبایی های موجود بشه . نه اینکه بیشتر انسان رو در چشم بیاندازه .
آقای میتسونری!
خداییش میخواستم جواب ندم، اما گفتم شاید زشت باشه.
اما فکر کنم که این آخرین پست من در تالار باشه.
بنده زمانی که ازدواج کردم، اعتقاداتم خیلی قوی نبود.
یه چادری معمولی رو به پایین بودم.
با یکی ازدواج کردم که از من مذهبی تر باشه.
ایشون هم از من مذهبی تر بود.
بعد از ماجراهای سال 88 همسر عزیزم کمی تغییر موضع دادن و من هم کمی تغییر موضع.
من وقت داشتم توی تالار بیام و ایشون فول تایم پیش آدمای لاییک کار میکردن.
البته همسرم الآن هم در حد واجبات رو قبول داره و انجام میده.
الآن هم مذهبیه.
اما پدر و برادرهاش اصلاً اعتقادی ندارن.
حالا به نظر شما خوبه که من طلاق بگیرم؟
چون همسرم مثلاً نماز شب نمیخونه؟؟!!
یا چون همسرم دوست داره بی بی سی ببینه من هر شب که میاد خونه باهاش دعوا کنم؟؟!!
ایشون برای من یه همسر ایده آله.
برای من و بچه اش چیزی کم نمیذاره و تمام تلاشش رو میکنه که نون حلال سر سفره ما بذاره.
من مثل شماها دنیا رو به دو بخش سفید و سیاه تقسیم نمیکنم.
که آدمای سفید شبیه معصومین باشن و بقیه همه سیاه باشن.
آدمای اطراف من خاکسترین.
بعضی ها خاکستری رو به سفید و بعضی ها هم خاکستری رو به سیاه.
هر کی 2 تا تار موش بیرون بود، جهنمیه، اما کسی که دخترای مردم رو دید میزنه که در مورد لباسشون نظر بده، معصوم و پاک میره بهشت؟؟!!
الله اکبر از این تقسیم بندی ها.
یه حدیث از امام صادق (علیه السلام) هست که نقل به مضمون میگن که در مورد آدم ها قضاوت نکنین که اگه بکنین، نمی میرین تا اون اتفاق برای شما هم بیفته و شما هم باهاش امتحان بشین.
اینقدر همه رو مقصر ندونین.
طبق معمول همیشه معتقدم همه این مسائل به خاطر اینه که همه مون عادت کردیم یه طرفه به قاضی بریم.
ضمن این که...
بنده از همین تریبون چنانچه به کسی مشاوره ازدواج مذهبی دادم، ازش عذرخواهی میکنم.
یکی از دلایلی که من با این تالار قطع همکاری کردم، این بود که دوستان بهتر میدیدن که بخش خانواده با احادیث و سبک زندگی اسلامی و قرآنی پیش بره.
بنده سوادش رو نداشتم.
من در حد سوادم به همه تون گفتم که دو دستی به خانواده هاتون بچسبین و شبکه های اجتماعی رو ول کنین و از دنیای مجازی برین بیرون و زود هم زن بگیرین.
دلایل منطقی هم آوردم.
کاری ندارم که استدلالهای برای کسی قابل قبول بوده و یا نبوده.
اما من جایی به کسی مشاوره ازدواج مذهبی ندادم.
اگرم دادم، از همین جا عذرخواهی میکنم.

بنده سوادم اصلاً در حدی نبوده که بخوام مذهبی و قرآنی شما رو به راه راست هدایت کنم.
حتی المقدور عقلانی و علمی حرف زدم.
من از اونجایی که اسلام با عقل و منطق علی الخصوص در زمینه خانواده اینقدر مطابقت داره عاااشق این دین هستم.
حرفهایی هم که زدم، البته خارج از چارچوب دین نبوده.
اما من و مشاوره مذهبی؟؟!!

علی ایها الحال...
پیروز باشین.
(۶/بهمن/۹۳ ۸:۴۴)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]آقای میتسونری!
خداییش میخواستم جواب ندم، اما گفتم شاید زشت باشه.
اما فکر کنم که این آخرین پست من در تالار باشه.

انشالله که همیشه باشید و دوستان از بیاناتتون بهره ببرند.

نقل قول:بنده زمانی که ازدواج کردم، اعتقاداتم خیلی قوی نبود.
یه چادری معمولی رو به پایین بودم.
با یکی ازدواج کردم که از من مذهبی تر باشه.
ایشون هم از من مذهبی تر بود.
بعد از ماجراهای سال 88 همسر عزیزم کمی تغییر موضع دادن و من هم کمی تغییر موضع.

یعنی یک بحث بیشتر سیاسی روی شما بیشتر تاثیر دینی مذهبی گذاشت؟

نقل قول:من وقت داشتم توی تالار بیام و ایشون فول تایم پیش آدمای لاییک کار میکردن.

ببینید قبول دارم تهران چه خبره ، چون خودم تهران زندگی می کنم میفهمم میدونم چی به چیه. من خودم شاغلم ، در سازمانی که کار می کنم همه ...
ولی این دلیل نمیشه از تاثیر موجودی به نام همسر که برای رشد و تعالی زوج خود قرار داده غافل شویم ، شاید آن همکاران ایشان تاثیر داشته باشند ولی تاثیری که شما دارید بالطبع خیلی بیشتر از تاثیر آنان خواهد بود... این که اکتفا بکنید به واجبات همسر خودتون قابل قبول نیست. نمیگم یک شبه نماز شب خونش بکنید ، از ترک محرمات شروع کنید ، با بی اعتنایی و ساده از کنار گناه همسر گذاشتن ، کار اشتباهی است ، هرکس باید حق همسری رو بنحو کمال و احسن به جا بیاره.

نقل قول:البته همسرم الآن هم در حد واجبات رو قبول داره و انجام میده.
الآن هم مذهبیه.
اما پدر و برادرهاش اصلاً اعتقادی ندارن.
حالا به نظر شما خوبه که من طلاق بگیرم؟
چون همسرم مثلاً نماز شب نمیخونه؟؟!!

کسی حرف از طلاق نزد ، گرهی که بدست باز میشه با دندون بازش نمی کنند... Smile

نقل قول:یا چون همسرم دوست داره بی بی سی ببینه من هر شب که میاد خونه باهاش دعوا کنم؟؟!!
ایشون برای من یه همسر ایده آله.
برای من و بچه اش چیزی کم نمیذاره و تمام تلاشش رو میکنه که نون حلال سر سفره ما بذاره.

بی بی سی دیدن مشکل نداره خواهر خوبم ، اصلا ماهواره داشتن مشکل نداره ، چون جزو ابزار مشترک است. شکر خدا که مقید هستند. Smile

نقل قول:من مثل شماها دنیا رو به دو بخش سفید و سیاه تقسیم نمیکنم.
که آدمای سفید شبیه معصومین باشن و بقیه همه سیاه باشن.
آدمای اطراف من خاکسترین.
بعضی ها خاکستری رو به سفید و بعضی ها هم خاکستری رو به سیاه.

همه جز معصومین خاکستری ان. مگه ما معصومیم که سفید باشیم؟

نقل قول:هر کی 2 تا تار موش بیرون بود، جهنمیه، اما کسی که دخترای مردم رو دید میزنه که در مورد لباسشون نظر بده، معصوم و پاک میره بهشت؟؟!!
الله اکبر از این تقسیم بندی ها.

خدا ارحم الراحمین تر از اونی هست که بخاطر دو تا تار مو فردی رو جهنمی بکنه ، ولی آیا با این استدلال که خدا می بخشه ، می تونیم مجوز انجام گناه رو به خودمون بدیم؟ Huh

نقل قول:یه حدیث از امام صادق (علیه السلام) هست که نقل به مضمون میگن که در مورد آدم ها قضاوت نکنین که اگه بکنین، نمی میرین تا اون اتفاق برای شما هم بیفته و شما هم باهاش امتحان بشین.
اینقدر همه رو مقصر ندونین.
طبق معمول همیشه معتقدم همه این مسائل به خاطر اینه که همه مون عادت کردیم یه طرفه به قاضی بریم.

ببینید من در مورد زندگی شما قضاوت نکردم ، من در مورد خود شما و حرف هایی که خودتون می زنید دارم حرف می زنم ، شما میگید که من با نامحرم شوخی می کنم تا به اسلام ترغیب شه و از اسلام طرد نشه ، درحالیکه این از اساس اشتباه است ، مثل این میمونه من برم پولی رو از فردی بدزدم ، بعد به فقیری کمک مالی کنم ، خب این از نظر اسلام مردود است ، احادیثی هم من باب شوخی با نامحرم آوردم ، نمی دونم کجای حرفم اشکال داشته.

نقل قول:ضمن این که...
بنده از همین تریبون چنانچه به کسی مشاوره ازدواج مذهبی دادم، ازش عذرخواهی میکنم.
یکی از دلایلی که من با این تالار قطع همکاری کردم، این بود که دوستان بهتر میدیدن که بخش خانواده با احادیث و سبک زندگی اسلامی و قرآنی پیش بره.
بنده سوادش رو نداشتم.
یعنی تا قبل از این داشتید سکولارمحور این موضوعات رو پیش می بردید؟Huh

نقل قول:من در حد سوادم به همه تون گفتم که دو دستی به خانواده هاتون بچسبین و شبکه های اجتماعی رو ول کنین و از دنیای مجازی برین بیرون و زود هم زن بگیرین.
دلایل منطقی هم آوردم.
کاری ندارم که استدلالهای برای کسی قابل قبول بوده و یا نبوده.
شما خودتون میگید من تو فیس بوک هستم و بعد دیگر دوستان رو از شبکه های اجتماعی منع می کنید؟ مثل این هست که من نماز نخوانم و به دیگری بگویم نماز بخوان ، خب بالطبع این حرفم تاثیرگذار نخواهد بود.

نقل قول:بنده سوادم اصلاً در حدی نبوده که بخوام مذهبی و قرآنی شما رو به راه راست هدایت کنم.
حتی المقدور عقلانی و علمی حرف زدم.
من از اونجایی که اسلام با عقل و منطق علی الخصوص در زمینه خانواده اینقدر مطابقت داره عاااشق این دین هستم.
حرفهایی هم که زدم، البته خارج از چارچوب دین نبوده.
این مورد رو قبول دارم که عقل و علم منطبق بر دین اسلام هستند ، ولی آیا صرفا علم ما صددرصد صحیح و خدایی است؟ علوم و احادیث چیزی فراتر از علم هستند ، چنانچه که علم روز به روز نقض و به دانسته های آن افزوده میشه ، ولی آیا احادیث هم تغییر می کنند؟ حرف هایی که توسط کسی فراتر از بشر برای زندگی صحیح موجودی به نام انسان تدوین شده است؟ شما بجای علوم قرآنی در پست هاتون اغلب از فلان روانشناس و بهمان روانشناس حرف می آوردید ، این کار به خودی خود مشکلی ندارد ، ولی آیا حرف های خداوند قابل اعتماد تر است یا یک روانشناس؟ Huh

نقل قول:اما من و مشاوره مذهبی؟؟!!

بهترین شیوه خواستگاری
سوالات در جلسه خواستگاری
دوران نامزدی خود را چگونه بگذرانیم؟

یعنی مدعی هستید این ها غیرمذهبی هست؟ Huh ( صرف گفته ی خودتون خواستم مطلع باشم )

نقل قول:علی ایها الحال...
پیروز باشین.

انشالله که همیشه در این تالار باشید و دوستان حاضر در تالار و بیشتر از همه خودم ، بتونم از حرف ها و تجربیات شما استفاده ی لازم رو ببرم. Smile

موفق باشید و خدایی.
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

همین صفحه رو فقط خوندم...

یه نکته فراموش نشه

برا همه یجور نسخه نپیچید....
هر وقت تونستید خودتون رو جای کسی بذارید و در شرایطش زندگی کنید و بهتر از اون شخص اسلام رو اجرا کنید اونوقت بیایید درموردش نظر بدید...
و این امکان نداره مگر برای انسان هایی که نفسشون رو رام کردن...

گاهی مانتویی بودن در شرایط و محیطی عین تبلیغ اسلام هست و درمحیط دیگه ای ممکنه تبلیغ سوء باشه...
زینب خانوم وقتی حرفی رو برای جمع میزنید باید چیزی رو بگید که مطابق با آموزه های دین باشه پس گفتن شرایط و راه حل های شخصی زندگیتون دردی رو دوا نمیکنه و حتی ممکنه تاثیر عکس داشته باشه....نیازی نیست هرچیزی رو بگید

اما شما جناب میتسونری گرامی بنده بااینکه با نظرات شما کاملا موافقم چون اسلام این رو میگه اما هرگز با به چالش کشیدن شخصیت فردی که باهاش بحث میکنید موافق نیستم
شما نظرات ایشون رو نقد کردید کافیه
دیگه به اینکه چرا مشاوره دادید چرا همسر اینجوری انتخاب کردید و.....کاری نداشته باشید.

ببخشید دخالت کردم...
موفق باشید.
یاعلی

پ.ن: منظورم از نسخه پیچیدن برای دیگران کلی بود...
به فرد خاصی نگفتم
حتی مذهبی ها و شاگردایی که در محضر یک استاد کسب معرفت میکنن و میخوان مدارج معنوی رو طی کنن هرکدوم یجور این راهو میرن....شرایط مشابه نیست...
چه برسه به افرادی که حتی محیط هاشون متفاوته....
آوا خانم قضیه زینب خانوم از صفحه پیش شروع شد بهتر بود از صفحه پیش بحث رو دنبال می کردین چون ایشون نسخه ای نپیچیدن صرفا نظرشون رو به موضوع تاپیک گفتن که حق مسلمه همه اعصاسSmile
آقای میتسونری باید بگم قضایای سال 88اصلا به طور کامل سیاسی نبودن هم نطور که می دونید وسیاست ودیانت ما بهم تاثیر میذاره ..پس نگید یسری مساءل سیاسی چه جوری روی اعتقادات تاثیر می ذاره ...خیلی کامل هم تاثیر می ذاره
اما نکته بعد با اجازه زینب خانوم شما تا وقتی از همسر ایشون صحبت می کنید دارین از یه انسان بالغ وعاقل حرف می زنید نه یه نوجوان که تحت تاثیر محیط اطراف یا دوستان هرروز یک رنگ بشه...پس نباید توقع داشته باشین یه خانوم توی خونه بتونه برای همسرش معجزه کنه کمااینکه همسر زینب خانوم تو جامعه با محسوسات طرفه پس نمی شه به راحتی فضای کسی رو عوض کرد واضافه می کنم بنابر گفته هایخود زینب خانوم خانواده پدر همسرشون هم کلا اعتقادی ندارن پس همسرشون تا همین حد اعتقاد هم خیلی جلو هستن
ودر آخر به نظر قضاوت درباره ادمها وزندگیشون وشیوه اون وظیفه مانیست چون ما اصلا درکی از شرایط زندگیشون نداریم مخصوصا آدمایی که میدونیم حداقل تو اعتقادات با ما مشترکن
نکته همینه
اقای میتسونری اگه قرار بود زن و مرد رو هم اینقدر تاثیر بزارن
حضرت اسیه شوهرشو درست میکرد و حضرت لوط ،همسرشو

متاسفانه واقعه 88 رو خیلی ها تاثیر گذاشت
عالمش پاش لغزید دیگه چ برسه ب ادمای عادی
اتفاقا ادمای مذهبی و غیر مذهبی باید باهم وصلت کنن
وگرنه اینطوری جامعه دو شق کاملا مجزا میشه
(۶/بهمن/۹۳ ۱۴:۳۴)Mitsonary نوشته است: [ -> ]خدا ارحم الراحمین تر از اونی هست که بخاطر دو تا تار مو فردی رو جهنمی بکنه ، ولی آیا با این استدلال که خدا می بخشه ، می تونیم مجوز انجام گناه رو به خودمون بدیم؟ Huh

آقای میتسونری!
خودش اینجا نیست، اما خداش هست.
ایشون مطلقاً از کار چادری های بدحجاب دفاع نکردن.
من احساس میکنم حرفی که زدن این بود که هم این کار مذمومه و هم رفتن توی فیس بوک و گشتن و عکس دخترای چادری مردم رو با کامنتاش پیدا کردن و گذاشتن اینجا که شماها بتونین نظر بدین.
ضمن این که میدونین که به راحتی با ایمیج سرچ گوگل میشه فهمید این عکس ها مال کیه.
پس این کار هم به نوعی هیزیه.

(۶/بهمن/۹۳ ۱۴:۳۴)Mitsonary نوشته است: [ -> ]ببینید من در مورد زندگی شما قضاوت نکردم ، من در مورد خود شما و حرف هایی که خودتون می زنید دارم حرف می زنم ، شما میگید که من با نامحرم شوخی می کنم تا به اسلام ترغیب شه و از اسلام طرد نشه ، درحالیکه این از اساس اشتباه است ، مثل این میمونه من برم پولی رو از فردی بدزدم ، بعد به فقیری کمک مالی کنم ، خب این از نظر اسلام مردود است ، احادیثی هم من باب شوخی با نامحرم آوردم ، نمی دونم کجای حرفم اشکال داشته.
من چند سال پیش کتاب مساله حجاب آقای مطهری رو خوندم.
اونجا نوشته شده بود که از نظر اسلام حجاب در خونه و در مقابل نامحرم با حجاب در کوچه و بازار فرق داره.
این یعنی چی؟
یعنی نامحرمی که به خونه ات میاد با نامحرم های دیگه فرق داره.
ایشون هم نگفت من با نامحرم شوخی میکنم.
گفتن با پسرعموهاشون که مسلماً از همون قشری هستن که باهاشون رفت و آمد دارن شوخی میکنن.
من فکر میکنم این دو تا نامحرم با هم فرق داره.

(۶/بهمن/۹۳ ۱۴:۳۴)Mitsonary نوشته است: [ -> ]شما خودتون میگید من تو فیس بوک هستم و بعد دیگر دوستان رو از شبکه های اجتماعی منع می کنید؟ مثل این هست که من نماز نخوانم و به دیگری بگویم نماز بخوان ، خب بالطبع این حرفم تاثیرگذار نخواهد بود.

تا اونجایی که من خوندم، ایشون گفتن که عضو بودن.
یعنی یه راهی رو رفتن و دیگه نمیخوان برن.
به ماها هم توصیه میکنن که نریم.
(۶/بهمن/۹۳ ۱۴:۳۴)Mitsonary نوشته است: [ -> ]بهترین شیوه خواستگاری
سوالات در جلسه خواستگاری
دوران نامزدی خود را چگونه بگذرانیم؟

یعنی مدعی هستید این ها غیرمذهبی هست؟ Huh ( صرف گفته ی خودتون خواستم مطلع باشم )

اولاً این که لینک اول خرابه.
دوماً این که من توش آیه و حدیثی ندیدم.
میشه برای ما قسمتی که ایشون با اتکا به آموزه های اسلامی و شرعی مشاوره داده رو بیارین؟
و سوماً این که به نظرم حرفاش کاملاً درست بود.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع