(۱۲/بهمن/۹۳ ۱۳:۲۵)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]اولا که لفظ حکومت علی وار رو شما اول آوردید اگه نداریم پس چرا ادعا می کنید و قیاس می کنید با حکومت علی وار!
ثانیا به بحث کاملا مرتبطه! من خودم دارم می گم کو حکومت علی وار که شما می خواید همخوانی زن یا اصلا تک خوانیش جلوش گرفته بشه!
ثالثا مگر من گفتم سنتی خواندن زن حلاله؟
رابعا، خوب شد در مورد جمله آخر توضیح دادم!
ماشالا به شما...
خامسا من مگه اسم دولتی رو آوردم؟ 
راستی این حکومت هیچگاه ادعای حکومت علی وار رو نداشته! اگر هم بخواد به اونجا برسه باید اول فساد های کلان رو از خودش دور کنه تا 4 تا چیز به شدت پیش پا افتاده
خیلی با کنایه صحبت می کنید ، لطفا منظورتون رو واضح بگید
من اگه لفظ حکومت علی وار رو آوردم ، چون
دقیقا همین ادعاها هست ، عدل علی و اسلام ناب محمدی و ...
توضیح میدید یعنی چی اینا ؟! جملاتی که از مسئولین بلندپایه شنیده میشه؟!
جمله آخرتون رو متوجه شدم ، این هم نوعی فساده ، هر دو نوعش هم حق الناسه
دقیقا هم منظورم از تحریف بحث همین جمله آخرتونه
« اینقدر فاسد » منظور شخص خاصی نیست ؟! اگه نه پس حرفتون رو واضح بگید
4تا چیز پیش پا افتاده چیا هستن دقیقا ؟!
اگه منظور مجوز دادن به آوازخوانی خانم هاست ، که اینو نباید به من بگید برید به مراجع تقلید بگید که اینهمه فتوا دادن در این مورد
(۱۲/بهمن/۹۳ ۱۳:۴۱)انتصـار نوشته است: [ -> ]من اگه لفظ حکومت علی وار رو آوردم ، چون دقیقا همین ادعاها هست ، عدل علی و اسلام ناب محمدی و ...
توضیح میدید یعنی چی اینا ؟! جملاتی که از مسئولین بلندپایه شنیده میشه؟!
هر کسی گفته اشتباه کرده!
امام و رهبر که چنین ادعایی نداشتند!
البته هدفشون حکومت علی وار بوده و هست.
(۱۲/بهمن/۹۳ ۱۳:۴۱)انتصـار نوشته است: [ -> ]جمله آخرتون رو متوجه شدم ، این هم نوعی فساده ، هر دو نوعش هم حق الناسه
دقیقا هم منظورم از تحریف بحث همین جمله آخرتونه
به هر حال یک خورده ای هم دامنه دادن به بحث اشکال نداره
(۱۲/بهمن/۹۳ ۱۳:۴۱)انتصـار نوشته است: [ -> ]« اینقدر فاسد » منظور شخص خاصی نیست ؟! اگه نه پس حرفتون رو واضح بگید
فساد که عام هست! اگه بخوام در مورد پاکدستی صحبت کنم اونوقت
خاص می شه! امیدوارم واضح گفته باشم!
(۱۲/بهمن/۹۳ ۱۳:۴۱)انتصـار نوشته است: [ -> ]4تا چیز پیش پا افتاده چیا هستن دقیقا ؟!
به نظر من تو وضعیت فعلی، پیش پا افتاده تر از اینه که بهش پرداخته بشه!
همین چیزای پیش پاافتاده کافیه یه ممکلکتو ببره زیر اب.
همونطور که هیچ گناهی کوچیک نیست هیچ کار خلاف شرع هم نباید ازش ساده گذشت.زورمون به اون مفسد اقتصادی نرسید دیگه نمیذاریم راست راست احکام ازخودشون اضافه کنن.شمافک کردی مااز مسئولین راضیم همه؟
مادرماهیت وجود جمهوری اسلامی شک نداریم ولی هر کسی که فساد کنه چه رئیس جمهورش چه معاونش چه سوپریه سر کوچه باید جلوش گرفته بشه.
هر حکومتی که بگه عقل زن نصف و نیمه هست و ناقصه حکومت علی وار هست . به نظر من .
ایران هم حکومت علی وار نیست . چون همچین جمله ای رو من از سران حکومتی نشنیدم .
(۱۲/بهمن/۹۳ ۲۰:۰۰)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]هر حکومتی که بگه عقل زن نصف و نیمه هست و ناقصه حکومت علی وار هست . به نظر من .
ایران هم حکومت علی وار نیست . چون همچین جمله ای رو من از سران حکومتی نشنیدم .
من که قبلا هم گفتم ! شما خوبید !
تازه نه تنها شما خیلی خوبید ، بلکه هوا هم خیلی تمیزه ، تورم هم کاملا خوابیده ...جان ریچارد راست میگم
با قدرت ادامه بدید...
(۱۲/بهمن/۹۳ ۲۲:۲۹)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]من که قبلا هم گفتم ! شما خوبید !
تازه نه تنها شما خیلی خوبید ، بلکه هوا هم خیلی تمیزه ، تورم هم کاملا خوابیده ...جان ریچارد راست میگم
با قدرت ادامه بدید...
عزیزم . حضرت علی این رو گفته . منم اشاره به یکی از خطبه های حضرت علی داشتم . نمیدونم منظور شما چیه ؟
آخه شما چی از نهج البلاغه می دونید...یعنی حیفه وقت که من می ذارم

باور کنید ما اونقدرها هم هوشمون کم نیستا ...باور کنید این شبهه ها ماله عهد دقیانوسه...باور کنیدشیعه علی می دونه مولاش چی میگه ..حالا کسی که شیعه نیس ازش توقعی هم نیست..به هر حال به قول آقای فدایی شما خوش باش تو همین ظاهر زندگی به هر حال چشم روهم بزارید عمر بسر میاد دیگه همه زندگی کشکه ...اصن برام سواله تو این زندگی کشکی چرا انقدر شما با ما بحث می کنید

امروز داشتم یه مستند می دیدم نامه امام به گورباچف ..توصیه می کنم حتما نامه رو بخونید گورباچف که بعد 10سال نامه رو باور کرد نمی دونم شما بعده 25سال به حقانیت ما پی می برین یا نه...
نقل قول:امروز داشتم یه مستند می دیدم نامه امام به گورباچف ..توصیه می کنم حتما نامه رو بخونید گورباچف که بعد 10سال نامه رو باور کرد نمی دونم شما بعده 25سال به حقانیت ما پی می برین یا نه...
نمیدونم گورپاچف به خوانندگی زنان چه ربطی داره!
اگه کسی ربطشو فهمید به ما هم بگه!
من با شما که مباحثه ای ندارم...نامه گورباچفم درباره خدا بود همون مفهموم نامفهوم آقای دکتر...
ناقص العقل بودن خانوما چه ربطی به خوانندگیشون داره