تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سوالی در مورد اسامی کاربران!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام

حتما همه ی کاربران تا حالا بعضا با اسامی جالب به عنوان نام کاربری رو به رو شدن.

حالا اگه ایرادی نداره میخوام چند موردش رو مثال بزنم...فقط دوستانی که اسمشون رو میبرم ناراحت نشن همونطور که گفتم

برای مثال میگم تا حرفمو بهتر متوجه بشید.و حالا مثالها:

مجتبی 110 Big Grin

مصطفی مازح 7610 Big Grin

ریحانه 104 Big Grin

king 110 Big Grin

saeed6121 Big Grin

و........و.......... و.......

چرا کاربران این تالار اینقدر علاقه به استفاده از اعداد عجیب و غریب و ترسناک Big Grinتوی نام کاربری شون دارن؟؟

اینجا شده مثل مرکز مامور مخفی ها که هر کدوم برای خودشون یه کد یا شماره واسه شناسایی دارن!!

بیشتر منو به یاد فیلم معراجی ها میندازه که اون پسر تپله هی دوست داشت بگه 10-2 که Big Grinخفن نشون بده خودشو!

الان یه سرچ کوچیک اگه توی نام کاربری داشته باشید می بینید فراوانی استفاده عدد 110 چقدر بین کاربرا بالاست!

دوستانی که اسمشون 110 داره پلیسن یا دوست داشتن پلیس بشن؟؟؟؟Big Grin

همونطور که گفتم یه وقت کاربرانی که اسمشون رو گفتم ناراحت نشن چون به عنوان مثال بود....

و خواهشا حتما این تاپیک رو حذف نکنید چون واقعا برام سوال شده....
110 ابجد نام حضرت علی (علیه السلام) هست.

دلیل این اعداد هم کاملا مشخصه

چون نمیشه نام کاربری تکراری انتخاب کرد و اکثرا قبلا ثبت شده از این اعداد استفاده میکنن دوستان
بله صحبت شمام درسته ولی بعضی اسامی خاص هستن یعنی شاید یک بار یا دو بار استفاده شدن ولی بازم عدد دارن همراشونBig Grin
دیگه این فکر کنم بر میگرده به سلیقه شخصی کاربرا.
(۱۳/بهمن/۹۳ ۲۰:۰۷)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]بله صحبت شمام درسته ولی بعضی اسامی خاص هستن یعنی شاید یک بار یا دو بار استفاده شدن ولی بازم عدد دارن همراشونBig Grin
دیگه این فکر کنم بر میگرده به سلیقه شخصی کاربرا.
ممکنه تاریخ تولدشون .....یا سنشون باشه ...به هر حل هرکس سلیقه خودش رو داره
آدرس های مرجع