|
سوالی در مورد اسامی کاربران!!!
|
|
۱۹:۰۶, ۱۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۳ ۱۹:۱۰ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
حتما همه ی کاربران تا حالا بعضا با اسامی جالب به عنوان نام کاربری رو به رو شدن. حالا اگه ایرادی نداره میخوام چند موردش رو مثال بزنم...فقط دوستانی که اسمشون رو میبرم ناراحت نشن همونطور که گفتم برای مثال میگم تا حرفمو بهتر متوجه بشید.و حالا مثالها: مجتبی 110 ![]() مصطفی مازح 7610 ![]() ریحانه 104 ![]() king 110 ![]() saeed6121 ![]() و........و.......... و....... چرا کاربران این تالار اینقدر علاقه به استفاده از اعداد عجیب و غریب و ترسناک توی نام کاربری شون دارن؟؟اینجا شده مثل مرکز مامور مخفی ها که هر کدوم برای خودشون یه کد یا شماره واسه شناسایی دارن!! بیشتر منو به یاد فیلم معراجی ها میندازه که اون پسر تپله هی دوست داشت بگه 10-2 که خفن نشون بده خودشو!الان یه سرچ کوچیک اگه توی نام کاربری داشته باشید می بینید فراوانی استفاده عدد 110 چقدر بین کاربرا بالاست! دوستانی که اسمشون 110 داره پلیسن یا دوست داشتن پلیس بشن؟؟؟؟ ![]() همونطور که گفتم یه وقت کاربرانی که اسمشون رو گفتم ناراحت نشن چون به عنوان مثال بود.... و خواهشا حتما این تاپیک رو حذف نکنید چون واقعا برام سوال شده.... |
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
110 ابجد نام حضرت علی (علیه السلام) هست.
دلیل این اعداد هم کاملا مشخصه چون نمیشه نام کاربری تکراری انتخاب کرد و اکثرا قبلا ثبت شده از این اعداد استفاده میکنن دوستان |
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بله صحبت شمام درسته ولی بعضی اسامی خاص هستن یعنی شاید یک بار یا دو بار استفاده شدن ولی بازم عدد دارن همراشون
![]() دیگه این فکر کنم بر میگرده به سلیقه شخصی کاربرا. |
|||
|
|
۲۰:۲۷, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|