شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
من بیشتر حرفم با عربستان بوده ...درسته من کلی گفتم ولی منظورم عربستانه ..در مورد بقیه حق با شما هست
.ولی عربستان چی ؟؟؟؟جاهل نیستن؟؟؟
ببینیدبازم باید دقیق تر شد...منظورتون وهابیت می باشد!!!
یعنی مصادیق دینیشون که خودشون انتخاب کردن جاهلانه اس؟؟
منظورم مردم عربستان بوده به طور کلی(دین.رفتار.....) که جاهلانه هست
خب مردم عربستان چند دسته هستن بخش عظیمی وهابین که ما بیشتر اونارو می بینیم قشر کمی شیعه واهل سنت که خب تحت ظلم بسیار هستن..
پس جاهلیتی که شما منظورتونه برمی گرده به وهابیت که درواقع دین نیست ..مثه صهیونیزم در یهود...حالا به نظرتون اسراییلی ها جاهلن!!
به نظرتون پادشاه عربستان که برای نابودی شیعه پیشنهاد تشکیل داعش. رو داده جاهله

فعلا که جاهل اونایی هستن که تءوری داعش رو قبول کردن همشونم عرب نیستن می دونید که چندین هزارنفرشون اروپایین یسریشونم ایرانی افغانی وپاکستانی هستن..خود عربستانی ها هم نشستن پولاشونو رو می شمرن...به جاهلیت بقیه هم می خندن
آره میشه همین برداشت رو کرد
هدف از این تاپیک چیه دقیقا ؟!
سلام
تا اونجایی که من باهاشون صحبت کردم شیعیانشون مودبانه صحبت میکردند ولی این وهابی ها وسعودی هاو اعراب حاشیه خلیج فارس واقعا بی شعورن هر ناسزا هم هست میگن و مدرک دال برجهالتشون این بود که همشون میگفتن ایران لبنان سوریه نوکر اسراییل هستند

تازه در بعضی موارد میگفتن شما روافض داعشی هستید

اینا رو هم از خودم در نیاوردم بخدا تو گلوبال کلش اف کلنز بهم گفتن خواهشن مدیر پاک نکن

مدرک محکم تر از این بر جهالتشون میخوای ندارم دیگه
يه عمر سرمون رو گرم كردند با مزخرفاتي مثل هوش و ذكاوت ايراني و عرب سوسمارخور جاهل و ...
ما هم امر بهمون مشتبه شده و باورمون شده كه سرور و آقاي جهانيانيم و رو دست ما ايرانيا ملتي نيست!!!
و نشستيم.... تا صبح دولتمان بدمد!!!!
ایرانی باهوش و با ذکاوت هست.
اگر به نظر شما به جایی نرسیده دلیلش چیز دیگه ایه!
(۱۴/بهمن/۹۳ ۲۲:۵۹)رضا1357 نوشته است: [ -> ]يه عمر سرمون رو گرم كردند با مزخرفاتي مثل هوش و ذكاوت ايراني و عرب سوسمارخور جاهل و ...
ما هم امر بهمون مشتبه شده و باورمون شده كه سرور و آقاي جهانيانيم و رو دست ما ايرانيا ملتي نيست!!!
و نشستيم.... تا صبح دولتمان بدمد!!!!
خودتون میگید ایران رو از نظر هوش و ذکاوت با عربستان جاهل مقایسه کردند ....کی گفتند آقای جهانیانیم ؟؟ خودتون چی فکر میکنید؟؟شما واسه این ملت یه افتخار آفرینی بکن تا بقیه از شما الگو بگیرن