تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جاهلیت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۴:۰۱)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]بهترین انسانهای عالم اصن بهونه خلقت متو شما واین عالم عرب هستن...خب. این دلیل نژاد پرستیه!!!!

یعنی چی؟؟؟
من متوجه منظورتون نمیشم!!!!
بهترین انسانهای این عالم و دلیل خلقت من و شما اعراب هستن؟؟؟شما اینو از کجا آوردید؟؟؟
این که خودش عین نژاد پرستیه.
(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۳:۵۳)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]ببخشید اینایی که تاپیک میزنن و تاریخ و فرهنگ کشور خودشون رو بهش توهین میکنن چی کارن؟؟؟چه حقی دارن؟؟
حداقل این تاپیک راجع به یه کشور دیگه است نه راجع به وطن خودمون یا فرهنگ خودمون و مسخره کردنش.
شما دوستان که به بحث نژاد و این مسائل اعتقادی ندارید؟؟حالا چطور شده که میفرمایین داره به نژاد عرب توهین میشه؟؟
وقتی به نژاد خودتون توهین میشه چطور چیزی نمیگید؟؟؟

اونا هم هیچ حقی ندارن
اصلا تو اسلام توهین پذیرفتنی نیست

یعنی چی راجع به کشور دیگه است ؟! از شما که نام کاربری تون کوروش کبیره بعیده این حرف
هیچ فرهنگی در هیچ جایی نباید مسخره بشه
از کجای حرف من مسخره کردن فرهنگ خودمون رو استنباط کردین شما ؟!

نمیدونم واقعا ، شما یا نوشته های منو با دقت نخوندین یا نتیجه گیریتون مشکل داره
صد در صد من این مسائل رو قبول ندارم ، من هیچ نژادی را بر نژاد دیگری برتر نمیدونم ، همه رو به چشم انسان نگاه میکنم
به خاطر همین هم هست که دارم به این حرف ها اعتراض میکنم

چرا ما باید به اعراب یا هر نژاد دیگه ای توهین کنیم ؟! به نظرتون عجیبه این حرف ؟!!

در کل هیچ کس با هر نژادی حق توهین و یا تمسخر نژاد دیگری رو نداره

شما کلا روزی 2 ساعت نوشته های منو فوقش ببینین ، شاید 2 خط هم نخونین
از کجا فهمیدین اگه توهینی بشه حرفی نمیزنم ؟!
شما دیدین توهینی بشه و من جواب ندم ؟!!
(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۴:۱۰)انتصـار نوشته است: [ -> ]یعنی چی راجع به کشور دیگه است ؟! از شما که نام کاربری تون کوروش کبیره بعیده این حرف
هیچ فرهنگی در هیچ جایی نباید مسخره بشه

منم نمیگم مسخرشون کنیم.منظورم این نبود.
آقای املشی تاپیکی رو در مورد بررسی اینکه رسم و رسومات اعراب جاهلانه بوده یا نه ایجاد کردن البته منم موافقم عنوان تاپیک رو یکم بد انتخاب کردن ولی به قصد توهین کردن نیست.

(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۴:۱۰)انتصـار نوشته است: [ -> ]از کجای حرف من مسخره کردن فرهنگ خودمون رو استنباط کردین شما ؟!

وای خداااااا...
من نگفتم شما.یه بار دیگه پست منو بخونید.من گفتم هستن توی این تالار افرادی که توهین هم میکنن ولی هیچ کس بهشون تذکر نمیده.

(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۴:۱۰)انتصـار نوشته است: [ -> ]در کل هیچ کس با هر نژادی حق توهین و یا تمسخر نژاد دیگری رو نداره

بسیار عالیSmile

(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۴:۱۰)انتصـار نوشته است: [ -> ]شما کلا روزی 2 ساعت نوشته های منو فوقش ببینین ، شاید 2 خط هم نخونین
از کجا فهمیدین اگه توهینی بشه حرفی نمیزنم ؟!
شما دیدین توهینی بشه و من جواب ندم ؟!!

یه تاپیک بود تحت عنوان "نژاد والای آریایی" البته به عمد اسمش رو اینطوری انتخاب کرده بودن که به قول معروف گربه رو دم حجله بکشن.حالا جالبه نه من نه هیچ کس دیگه نگفته بودیم نژاد آریایی والا هست ولی به عمد این شکلی انتخاب کرده بودن عنوان تاپیک رو که کسی دیگه جرات نکنه حرف بزنه.
اونجا دوستان سنگ تمام گذاشتن.میتونین برین مشاهده کنین.
نهایتا کار به جایی رسید که میگفتن تاریخ و فرهنگ کشورمون به چه دردمون میخوره؟؟بندازیمشون دور!!!
به منم توهین کردن.
آخرشم هیچ کس نیومد بهشون تذکر بده یا ایرادی بگیره.(البته منم نمیگم این وظیفه شماست.)
یه تاپیک دیگه هم بود چند تا از کاربران نوشته بودن کوروش کبیر شیر سگ خورده!!!!!!!!!!!!!!!!
نخیر منظورم اینه که اگه نژاد روی جاهلیت تاثیر داره پس روی برتری هم تاثیر داره ..اگه ایرانی بودن روی عقل وهوش تاثیر داره عرب بودن هم روی بهترین خلق خدا بودن
پس حرف خودتون بی نتیجه اس من حواستم بگم عرب وایرانی کردن نتیجه نداره...چون خوده خدا گفته من می تونستم شما رو یکسان واز یک ملت قرار بدم منتها شمارو ملت ملت وبا شریعت های مختلف و نژاد مختلف گزاشتم تا شما رو امتحان کنم
پس بدونید این عرب وعجم کردنها فقط دسیسه شیطانه وگرنه به قول دوستان هرکس در غیر اسلام باشه جاهله...چون حق رو دیده وروی برگردونده...مگه کسی که حق بهش نرسیده باشه
(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۴:۰۱)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]مگه من گفتم انجام نمی دمWink
بحث اینه زیادی خودمون رو مقدس نکنیم این تو ذات بشره ایرانی وهندی عرب هم نداره...اگه دقت کنید همه فرزند آدم وحوا هستیم...از چهار تا سیاره مختلف که نیستیم
بحث اینه همونطور که شما واسه کارات فلسفه خیر وخوبی می تراشی اونام بهترش رو میتراشن...فک کنم بت پرستیدن بهتر از گاو پرستیدن باشه اگه قراره بگیم کدوم کار بهتر از کدوم کاره می شه تا فردا بحث کرد...
مهم اینکه که این تاپیک داره برخورد نژاد پرستی می کنه نه عقلانی یه جا دیگه هم گفتم بهترین انسانهای عالم اصن بهونه خلقت متو شما واین عالم عرب هستن...خب. این دلیل نژاد پرستیه!!!!
ببین دوست من
من خودم میدونم سبزه گره زدن واقعیت نداره(البته من که گره نمیزنمBig Grin) اما خب یکسری چیزها رسمه
مهم اینه که خودمون میدونیم حقیقت نداره ولی خب رسم،ملتی هم که رسم و رسوم خاص خودش رو نداشته باشه که فرهنگ و هویت نداره!
فلسفه سیزده بدر برمیگرده به نحسی عدد 13 از نظر ایرانیا،که برای نحس بودن این عدد چندین روایت هست! ولی خب ما کار نداریم سیزده نحس یا نیست!(خودم همیشه شماره دفترم تو مدرسه 13 بود Big Grin) ما فقط قسمت خوب ماجرا رو کار داریم
که یک روز با خانواده میریم تو طبیعت و ساعت خوشی رو کنار خانواده میگذرونیم!

مثلا اینکه میگن وقتی شمع تولد رو فوت کن و آرزو کن،آرزوت برآورده میشه،خب همه میدونن همچین چیزی حقیقت نداره ولی بخاطر رسم بودنش انجامش میدنWink
یا مثلا طرف میره قفل میزنه به در امامزاده،این خرافه نیست؟
مثلا تو اروپا به بچه ها میگن بابانوئل واقعیت داره و برای شما کادو میاره،ولی خب همه میدونیم حقیقت ندارهBig Grin فقط میخوان با این کار رسم خودشون رو به جا بیارن به بچه هاشون کادو شب سال نو بدن!

خیلی چیزا هستن که اگر به دقت نگاه کنی متوجه میشی که مردم خرافه بودنش رو قبول دارن و اعتقادی به این کار ندارن ،فقط برای سرگرمی،تفریح و دلایل دیگه این کار رو ادامه میدن
نمونه اش همین چهارشنبه سوری،سیزده بدر،سبزه گره زن،آب ریختن پشت مسافر و کلی مثال دیگه

الان تو مملکت ما انقدر تفریح کم شده ملت دنبال سوژه میگردن که پلیس کاری به شادی کردنشون نداشته باشه که بتونن بیان بیرون یکم شاد باشن Big Grin (نمونه اش،برد تیم والیبال؛سعود تیم ملی،برد پرسپولیس یا استقلال،چهارشنبه سوری و...)
Wink
دوستان خواهش میکنم دقت کنین من اعراب عربستان رو گفتم (که بیشترشون وهابی هستن).....آیا این بازم توهینه؟؟ ..اصلا بزارید بگم چرا این بحث رو آغاز کردم....توی مدرسه مون یکی از معلم ها داشت با ما بحث میکرد در باره ی همین موضوع ...آخر هم به توافق نرسیدیم (در جواب آقای انتصار این هدف بود).....حالا میخواستم نظر شما دوستان رو بدونم ...چه دلایلی دارید؟؟؟....اینکه بعضی از کشور های حاشیه خلیج فارس انقلاب کردن بحث من راجع به اونا نیست ....در مورد بقیه هست..........آقای (رضا 1357 )شما که میگید پیامبر اهل کجا بود؟؟..الان رو مقایسه میکنید؟؟؟آیا اون زمان وهابیت بود؟؟؟ درسته پیامبر اومد به عربستان سر و سامان بخشید ولی از فوتشون آیا به همون صورت ادامه پیدا کرد؟؟

دقیقا همینه..ببینید نگاه من به این مسایل چون ایرانیم ...رسم و رسومه...اما به همین مسایل توی هندتوی چین می شه خرافات!!!چرا اونجا نمی گیم رسم ورسوم!!!
چرا خودمون کاره خوبو انجام می دیم بقیه اشتباه می کنن!!!
آقای املشی گفتم که وهابیت سیستمش فرق داره ..اصن فرقه ی وهابیت رو هیچ مسلمان واقعی از شاخه های اسلام نمی دونه ...پس بحث کردن بی نتیجه اس ..مثلا این همه سلفی ..باید دید اینا کجا پرورش یافتن چه جوری شستشوی مغزی شدن وچه جوری به باورها یقین پیدا کردن
حاج آقا پناهیان می گفتن یدفه یکی از این داعشی ها رو گرفتن بعد بردن فیلمایی که از سرکردشون داشتن نشونش دادن گفتن ببین اینا شمارو میندازن جلو خودتون رو بکشید به اسم بهشت خودشون هر غلطی بخوان می کنن عمرا هم خودشون رو بکشتن بدن...داعشیه گفت خب این خیلی شیعه کشته جاش ته بهشته دیگه کاری نداره انجام بده منم که باید تلاشم روبکنم!!!!
شما ببین چه جوری تو مغز این آدم کردن که رییسشون رو درحالی مشروب خوری و کثافت کاری هم که دیده اصلا شک نکرده!!!!
(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۵:۲۶)A L I نوشته است: [ -> ]الان تو مملکت ما انقدر تفریح کم شده ملت دنبال سوژه میگردن که پلیس کاری به شادی کردنشون نداشته باشه که بتونن بیان بیرون یکم شاد باشن Big Grin (نمونه اش،برد تیم والیبال؛سعود تیم ملی،برد پرسپولیس یا استقلال،چهارشنبه سوری و...)
Wink

این که چیزی نیست.
تیم ملی والیبال نمیدونم مساوی کرده بود یا باخته بود مردم شبش اومدن بیرون واسه شادی کردن!!!!!!!!!!!!!!!
دیگه الان همه اینو میدونن مساوی کردن توی یه بازی یا باختن شادی کردن نداره ولی توی ایران چون مردم دنبال شادی های اجتماعی و قانونمند هستن از این جور فرصت ها واسه شادی کردن استفاده میکنن.
پس حالا که مردم خودشون دنبال یه رفتار قانونمند هستن بهتره در قالب های مختلف در جشن های مختلف که بدست خود مردم اداره بشه این اجازه بهشون داده بشه وگرنه برای برطرف کردن یه خواسته ی خودشون هر چند کوچک میرن به سمت بی قانونی.
(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۴:۲۳)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]منم نمیگم مسخرشون کنیم.منظورم این نبود.
آقای املشی تاپیکی رو در مورد بررسی اینکه رسم و رسومات اعراب جاهلانه بوده یا نه ایجاد کردن البته منم موافقم عنوان تاپیک رو یکم بد انتخاب کردن ولی به قصد توهین کردن نیست.

یه تاپیک بود تحت عنوان "نژاد والای آریایی"
اونجا دوستان سنگ تمام گذاشتن.میتونین برین مشاهده کنین.
نهایتا کار به جایی رسید که میگفتن تاریخ و فرهنگ کشورمون به چه دردمون میخوره؟؟بندازیمشون دور!!!
به منم توهین کردن.
آخرشم هیچ کس نیومد بهشون تذکر بده یا ایرادی بگیره.(البته منم نمیگم این وظیفه شماست.)
یه تاپیک دیگه هم بود چند تا از کاربران نوشته بودن کوروش کبیر شیر سگ خورده!!!!!!!!!!!!!!!!

مهم برداشتیه که خواننده مطلب میکنه و به نظر من این عنوان صد در صد توهین آمیزه
واقعیتش من یادم نیست ، ولی مطمئن باشید که اگه ببینم ساکت نمیشینم

(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۶:۲۷)ali amlashi نوشته است: [ -> ]دوستان خواهش میکنم دقت کنین من اعراب عربستان رو گفتم (که بیشترشون وهابی هستن).....آیا این بازم توهینه؟؟ ..اصلا بزارید بگم چرا این بحث رو آغاز کردم....توی مدرسه مون یکی از معلم ها داشت با ما بحث میکرد در باره ی همین موضوع ...آخر هم به توافق نرسیدیم (در جواب آقای انتصار این هدف بود).....حالا میخواستم نظر شما دوستان رو بدونم ...چه دلایلی دارید؟؟؟....اینکه بعضی از کشور های حاشیه خلیج فارس انقلاب کردن بحث من راجع به اونا نیست ...

نگاه کنید علی آقا ، اگه منظورتون جهالت وهابیته ، که من اصلا میگم اینا آدم نیستن ، اینا شیاطین در پوشش انسانند
شما وقتی میگی اعراب عربستان داری جمع میبندی ، در عنوانی هم که انتخاب کردی کل اعراب رو داری زیر سوال میبری ، اگه منظورتون فقط وهابیته که فقط در این مورد بحث کنید ، عنوان هم عوض کنید

من متوجه نشدم ، دقیقا در چه مورد نظرمون رو بگیم ؟!
در مورد جهالت و حماقت وهابیت بحثی وجود نداره

(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۴:۵۹)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]خوده خدا گفته من می تونستم شما رو یکسان واز یک ملت قرار بدم منتها شمارو ملت ملت وبا شریعت های مختلف و نژاد مختلف گزاشتم تا شما رو امتحان کنم
پس بدونید این عرب وعجم کردنها فقط دسیسه شیطانه وگرنه به قول دوستان هرکس در غیر اسلام باشه جاهله...چون حق رو دیده وروی برگردونده...مگه کسی که حق بهش نرسیده باشه

کاملا حرف درستیه ، ممنون
دوستان کاملا ملتفت شدم لطفا دیگه این تایپیک رو ادامه ندیدBig Grin

ممنون بخاطر همکاریتون
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع