شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صنعت فضایی و ارسال ماهواره برای ایران ضروریه و توجیه اقتصادی هم داره ولی من نفهمیدم پرتاب انسان به فضا چه فایده ای برای کشور داره ؟؟

که اینقدر در دولت قبل پیگیر بودند و باعث فشار تبلیغاتی ضد کشور می شد
25 ارسال سیاسی حذف شد و حقیقتاً جای تاسف داره که حتماً باید زوری بالای سر باشه تا قوانین رعایت بشن.
(۱۷/بهمن/۹۳ ۱۴:۲۰)Hadith نوشته است: [ -> ]25 ارسال سیاسی حذف شد و حقیقتاً جای تاسف داره که حتماً باید زوری بالای سر باشه تا قوانین رعایت بشن.
واقعا واسه تیم مدیریت تالار باعث تاسفه! که این پاشون واسه اون پاشون جفت می اندازه!
تو قوانین صفحه ثبت نام هم ارسال سیاسی ذکر نشده! این قانون من درآوردی هم توسط شما فقط واسه زمانی استفاده می شه که مطابق میلتون نباشه وگرنه تو این تالار پر ارسال سیاسی هست!
در ضمن مجددا ما ارسال سیاسی خواهیم داشت. شما هم که جز زور چیز دیگه ای یاد نگرفتید بفرمایید حذف کنید!!
فکر کنم این موضوع رو نخوندید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-37587.html
نقل قول: 2. بحث سیاسی
درسته سیاست عین دیانت ماست. درسته بحث سیاسی باعث تنویر افکار میشه. درسته رهبری عزیز فرمودن کرسی آزاد اندیشی اما اینها لزوما به معنی بودن بحث سیاسی در هر فضایی نیست. فضای مربوطه باید شرایط لازم رو داشته باشه. ما همین الان بدون بحث سیاسی هم تنش های زیادی رو باید مدیریت کنیم. کاربران قدیمی تالار شاهد بودن ما دو بار به طور رسمی فضا رو برای انجام بحثهای سیاسی بدون تنش باز گذاشتیم. اما متاسفانه هر دو بار مواجه شدیم با دعوا ها و تنش ها و صحبت های زننده و خصومت ها و قهرها و کدورت ها... در حالیکه میشد با سعه صدر و حفظ آرامش به کار ادامه داد اما چنین ظرفیتی متاسفانه در ما نبود و به همین دلیل بحث سیاسی برای همیشه ممنوع شد.
البته گاهی پیش اومده بعضی اقدامات خاص دولت یا حتی بحثهای سیاسی منطقه و خاورمیانه به صورت خبری مطرح شده و باز توسط چند کاربر معدود به تنش کشیده شده و باعث شده حتی ما در مجاز دونستن چنین مطالبی هم با محدودیت مواجه بشیم. در چنین شرایطی باز بسته به نظر ناظر، تاپیک مربوطه بسته یا حذف میشه.
درسته بیشتر تنش ها رو مثلا چند فرد خاص ایجاد می کنن اما ما مجبوریم برای اینکه زمینه تنش در تالار ایجاد نشه و برای اینکه متهم نشیم به دفاع یکجانبه از فلان گروه سیاسی، سعی می کنیم همه تاپیکهای سیاسی رو حذف کنیم یا در نهایت به صورت خبر بسته نگه بداریم. بنابراین کسانی که اقدام به ایجاد تاپیکهای سیاسی تنش زا می کنن مرتکب این تخلف شدن.
بهتر بگید پستهای سیاسی که باب میل افراد خاصی نبود حذف شد
اگر قراره این تالار مخصوص افراد خاصی باشه و فقط علیه سیاسیون خاصی اجازه حرف زدن داشته باشیم،بفرمائید که بدونیم
(۱۷/بهمن/۹۳ ۱۶:۲۲)Hadith نوشته است: [ -> ]فکر کنم این موضوع رو نخوندید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-37587.html
اولا به تاریخ ارسال توجه کنید! 20 دی! شما ماه هاست این رویکرد رو دارید!
ثانیا ایشون یک چیزی برای خودشون گفتند دلیل نمی شه ما قبول کرده باشیم!
ثالثا زمان ورود شما به تایپیک ها و حذف مطالب هم قابل تامله و هم خنده دار!
بسم تعالی
دوستانی که میگن پست افراد خاصی پاک شده دیگه نامردی نکنن دیگه
انصاف داشته باشید.
انصافا پست های ما هم پاک شده
متاسفانه حتی کاربران فعال این تالار آتیش بیار معرکه میشن و پست های سیاسی و طعنه دار میزنن . خوب طبیعیه که سایر کاربران جوابیه واسشون داشته باشن . بحث داغ میشه. روند و مسلک سیاسی این تالار مشخصه به کدوم جناح نزدیکتره . در اون راستا پست ها زیاد مورد دار نمیشه . من خودم یه پای ارسالات گزارش از پست های سیاسی هستم . کاربران مخالف منش سیاسی تالار چندان جای فعالیت ندارن .
آقا یه چیزی بگم به نظر من آدم(خودم) هر ایرادی که از جامعه یا دولت میگیره ببینه چقدش در درون خودش وجود داره...
اول خودشو درست کنه بعد به دولت و جامعه گیر بده...
اما وقتی هم گیر داد لطفا بقیه بهش گیر ندن!!!
می دونید من همیشه اعتقاد دارم
مردم تو هر جایی که باشن تو هر شغلی خدا اونا رو امتحان می کنه لازم نیست. حتما یک کاره مملکت باشی ..فقط فرقش اینو وقتی مسءول مملکت بودی مدیون کل مملکت می شی ولی مردم عادی مدیدن همون آدمایی میشن که میرن سراغشون...الان تو هرشغل و کاسبی که وجود داره آدم دزد بسیار زیاد شده متاسفانه بهونه شونم جالبه چون تو مملکت بخور بخور....منم تا اونجا که دستم برسه بخورم یوقت مدیون خودم نشم...
اول خودمون رو درست کنیم...