تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نوش دارو ی برداشتن سمپاد پس از مرگ سهراب ها
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
فاطمه خانم ، حق با شماست، ما هم همون طور ک eve گفت بین خودمون هم ناراحت بودیم و هستیم ازین موضوع. از شما ناراحت نیستم Smile ولی بعضی دوستان بی انصافی کردند... وگرنه ک اصلن مساله ای نی! باید دفاع میکردم فقط (^_-)
(۱۴/بهمن/۹۳ ۱۸:۳۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]سال هاست که در این مدارس چیزی جز مطالب سال های آتی دانش آموز کار نمیشه
در دهه هفتاد مطالب بصورت خاص و تخصصی بود و مستقل از کوشش دانش آموز یه نفر رو تربیت می کردند
الان اینطور نیست تا حدود زیادی
خوندن درس 2 سال آینده چندان هنر نیست
من نمیدونم شما اطلاعاتتون در مورد آموزش و پروش چقدر هست.
اما برای بچه هایی با فراگیری پایین ارائه درسها، کند میشه و برای بچه های با فراگیری بالا، سرعت ارائه رو بالا میبرند یعنی فشرده سازی میکنند.
اینکه بگیم این کار هنر نیست به نظرم مناسب نمیاد چون بچه ها وقتی فراگیریشون بالا هست حوصلشون سرمیره و کلاس براشون خسته کننده میشه.
بسیاری از این بچه ها که حقیقتا باهوش هستند مشتاق فراگیری هستند و این براشون دلپذیره که مدام در حال آموزش. و یاد گرفتن باشند.
من خودم بچه ای رو دیدم 3ساله. کاملا خوندن رو یاد گرفته بود و از مدرسه رفتن به عنوان یه آرزو حرف میزد این در حالیه که وقتی بره مدرسه بهش سخت میگذره چون همه مطالب رو بلده Sadو باید سیستم لاک پشتی رو تحمل کنه.
به نظر من هر کسی نتیجه تلاشهای خودشو میبینه اگر بیشتر تلاش کنی موفق تری
(۱۷/اسفند/۹۴ ۱۱:۵۳)bitaok11 نوشته است: [ -> ]به نظر من هر کسی نتیجه تلاشهای خودشو میبینه اگر بیشتر تلاش کنی موفق تری
بعضی ها هم نتیجه ی تلاش دیگران رو میبینن. یکی از اهداف دین اینه که با همین بعضی ها مبارزه کنه
دوستان گرامی! سمپاد به خودی خود بد نیست. اولا که من شنیدم خودشون رو تا حد زیادی با شرایط مالی فرد منطبق میکنن. ثانیا سمپادی خوبه که سیستم آموزشیش متفاوت باشه. یعنی به فرد چیزایی آموزش بدن که افراد عادی نمیتونن یاد بگیرن و نهایتا در دانشگاه مخصوص اون شرکت کنن و سر شغل مخصوصش برن. در این صورت ما کارشناسانی خبره داریم که بهترینهای اون کار هستند. سمپاد فعلی که تا مقطع کنکور ادامه داره به هیچ دردی نمیخوره و فقط با یه سری مطالب اضافی مغز بچه ها رو پر میکنه.
مثلا این انرژی هسته ای اگر واقعا نیاز به استعداد داره, چرا رشته ای مثل فیزیک هسته ای رو رتبه های بالای 5000 در تهران میرن؟ اگر نیازه واقعا افراد شاخصی اونجا باشن بهتره از اول تفکیک بشن.
درود بر همه
بنده فارق التحصیل راهنمایی علامه حلی 2 و دبیرستان علامه حلی 1 تهران هستم،مدرسه ای که از نظر من بهترین مدارس ایران هستند...
طلای کشوری المپیاد دارم،مدرک دکترا م رو هم چندوقت پیش گرفتم،بیشتر از سیزده سال هم هستش که درحال تدریس در مدارس سمپاد هستم(یعنی از همون سن 15 سالگی)
متاسفانه سیستم آموزشی ما یک سیستم آموزشی برعکس هستش و کنکور مثل یک قیف وارونه هستش که در نهایت یک خروجی غیر قابل قبول داره و باعث میشه که چندسال از زندگی نوجوون های ما به حفظ کردن خط به خط جزوه از ترس کنکور بگذره
در صورتی که بچه های هم دوره ای ما اکثرا بدون نگرانی از کنکور و المپیاد رفتن امتحان دادن و به راحتی هم قبول شدند

اگه دولت و آموزش پرورش گرامی انقدر چوب لای چرخ سمپاد نکنه،سمپاد به خوبی و خوشی پیش میره،اولش که آقای اژه ای از ریاست رفت کنار،بعدش هم که سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان تبدیل شد به مرکز ملی پرورش استعداد های درخشان،الان هم که یه سازمان جدید به نام سازمان دانش آموزی به وجود اومده که فقط داره اون این سمپادی های بدبخت رو توی شیشه میکنه
تمام موارد بالا باعث شد که مدارس سمپاد آزادی عمل گذشته ازشون گرفته بشه و تبدیل بشن به یه سری مدارس آموزش و پرورشی با پسوند سمپاد(در اصل ممپاد،نه سمپاد Big Grin )،یعنی برای مثال دبیرها دیگه نمیتونستن مباحثی که خودشون موردنظرشون بود رو درس بدهند و مجبورند که منابع آموزش و پرورش رو درس بدن و ... و یا زنگ پژوهشی بسیار محدود هستش و ... (یادش بخیر دوره ی ما یک نمایشگاه 40 روزه برگذار شد که کلی بازدید کننده داشت Sad امسال نمایشگاه ها همه سه چهار روز بیشتر نیست)،از طرفی به وجود اومدن یه سری مدارس مثل سلام و علامه طباطبایی و انرژی اتمی باعث شد که جو مدارس علامه حلی از مدارس سمپاد محور تغییر کنه به مدارس کنکور و المپیاد محور

نمیدونم نویسنده چه مشکلی با سمپادی ها داره اما سمپاد اصن این چیزی نیست که شما میگید،اینی که شما میگید بیشتر شبیه به این مدارس شبه سمپاد مثل سلام و علامه طباطبایی هستش

به والله شما از هر سمپادی ای توی تهران بپرسید که با کم شدن تعداد مدارس مخالفه یا موافق،همه میگن موافق،چون یه سری مدارس سمپاد دارن به راه کج میرن و صرفا دارن اسم سمپاد رو خراب میکنند،یعنی مثلا دارن کاملا کنکوری پیش میرن ولی ادعای سمپادی بودن دارن،از بنده بپرسید الان یکی دوتا مدرسه بیشتر لایق این نیستن که نام سمپاد رو یدک بکشند
شما الان برو یک تحقیق بکن راجع به این که سرانجام فارق التحصیلان مدرسه ی راهنمایی علامه حلی 2(که بهترین مدرسه ی راهنمایی هست از نظر شخص بنده) بین دوره های 1 تا 16 چی هستش؟میبینی که اکثر مدال های المپیاد و رتبه های کنکور
و جشنواره ی خوارزمی و ... مال فارق التحصیلان این مدرسه هستش...خب حالا آموزش پرورش گرامی داره چیکار میکنه به نظرتون؟همه ش داره با بخش نامه های مختلف چوب لای چرخ این مدارس میکنه

اکثر کسایی که الان رفتن خارج از کشور دارن توی دانشگاه های معتبر (مثل ام آی تی،آکسفورد،استنفورد و ...) درس میخونن یا کسایی که رفتن دارن ناسا و مایکروسافت و ... کار میکنند سمپادی بودند
کلا اگه چیزی تا الان مملکت ما رو نگه داشته همین سمپاد بوده،نه تنها تا حالا هیچ خروجی بدی نداشته،بلکه اکثر خروجی های درست و حسابی این کشور مال همین سمپادی ها بوده
پ.ن:سمپاد توسط آمریکایی ها ساخته نشد،بلکه توسط هویدا و به هدف پرورش نسل بعد مدیران و متفکران بزرگ ایرانی ساخته شد
یکی از دلایلی هم که از همون اول با سمپاد مخالفت میکردند همین بودش
استادای برتر بودن که تونستن اسمش رو سر بلند کنن
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع