|
نوش دارو ی برداشتن سمپاد پس از مرگ سهراب ها
|
|
۰:۲۴, ۱۴/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۳ ۰:۳۴ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
باسمه تعالی
نوش دارو پس از مرگ سهراب چقدر بچه هاضربه خوردند تا از هر مدرسه دو سه نفر به تیز هوشان راه پید ا کنند . چقدر بچه ها که شاید تیز هوش واقعی هم بودند پول نداشتند خرج کنند تا به تیز هوشان راه پیدا کنند و به خاطر فقر بر چسب کند ذهنی خوردند . الان هم معلوم نیست چه نقشه ی دیگری در راه باشد ؟ احتمالا مسوولین نظم نوین جهانی از نظر متخصص و تیز کوش ثروتمند اشباع شده ا :آیا می دونید مدارس تیز هوشان را قبل از انقلاب آمریکایی ها پایه گذاری کردند و خودشان مستقیما بر آنها نظارت داشتند؟ آیا می دونید بعد از انقلاب تعطیل شد ولی میر حسین موسوی به شدت پیگیر قضیه شد و این اختلاف طبقاتی را در جامعه علوی ما دوباره به وجود آورد ؟ آ ی ا می دونید رتبه های برتر کنکور وکسب کرسی های بهترین دانشگاههی ایران در انحصار بچه های تیز هوشان است و دیگران خودشون را هم بکشند به گرد پای آنها نمی رسند ؟ [/font]اکثریت دانش اموزان از سنین کم در رقابت با فرزندان گروه اندک ثروتمند که بعضا پول هایمیلیونی باد آورده را برای تضمین بالارفتن سطح علمی فرزندانشان نثار معلمان خصوصی می کنند ، طعم تلخ شکست ، ناکامی و سر خوردگی را می چشند وتیز هوشان ودانش آموزان تافته جدا بافته اش تا مدت ها وشاید تا اخر عمر چماق بی پولی پدرانشان رابر سر آنها می کوبند همان پدران بعضاشرافتمندی که به احترام تعهد به کسب حلال توان رقابت با ثروتمندان جامعه را نداشته اند وکمرشان با گرفتن وام وکار زیاددر این راه شکسته است ، وتنها خاصیت سمپاد برای این کودکان این ااست که مظلومانه ، مظلومیت پدران ونیاکانشان را در زمان اختلاف طبقاتی ساسانیان درک می کنند وعملا در س تاریخ ، همان درسی که قیام بر علیه تبعیض است را خوب ، فرا می گیرند. بچه هایی که وارد بهشت آمال و آرزو هایشان تیز هوشان می شوند نمی دانند که این بهشت خیالی دارد آنها را برای جهنم نظام برده داری نوین ودر خدمت آمریکا در آمدن آماده می کند. بعد از ورود در مدارس تیز هوشان با اختصاص پوشش ولوازم التحریر مزین شده به آرم مخصوص تیزهوشان به آنها برتری شان را نسبت به دیگران ،به خودشان ود دیگر دانش آموزان تلقین می کند [font=Times New Roman] و حالا این خبر دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تعداد اندکی از دانش آموزان که استعدادهای فوق برتر دارند جداسازی میشود و در مدارس تیزهوشان ادامه تحصیل میدهند عنوان کرد: تعداد مدارس سمپاد موجود با شیب ملایمی کاهش پیدا خواهند کرد. ![]() به گزارش افکارنیوز، مهدی نوید ادهم، درباره سیاست جدید آموزش و پرورش مبنی بر کاهش فعالیت مدارس استعدادهای درخشان در کشور اظهار کرد: در آخرین مصوبه شورای عالی درباره استعدادهای برتر با الهام از مفاد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اصل را بر عدم جداسازی این دانش آموزان از سایر دانش آموزان گذاشتیم. وی افزود: بر این اساس دانش آموزان با استعدادهای برتر در مدارس عادی درس میخوانند که دلایل متعدد تربیتی و آموزشی دربردارد. دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تعداد اندکی از دانش آموزان که استعدادهای فوق برتر دارند جداسازی میشود و در مدارس تیزهوشان ادامه تحصیل میدهند عنوان کرد: مدارس سمپاد موجود با شیب ملایمی کاهش مییابد. نویدادهم درپاسخ به اینکه آیا مدارس سمپاد موجود تغییرکاربری خواهند یافت؟ گفت: آن بخش از مدارس سمپاد که رشد بی رویه و غیرمنطقی داشتهاند کاهش مییابند و دانش آموزانی که بدون رعایت ضوابط مصوب وارد مدارس تیزهوشان شدند با برنامه ریزی و شیب ملایم ظرف چندسال باید به مدارس عادی بازگردند. کد مطلب: 393118
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۹, ۱۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
خبر خوبی بود
ولی من که نفهمیدم در مورد چی دارید بحث می کنید ! ولی باید در نظر داشته باشید که سازمان سمپاد مدت هاست که زیر مجموعه آموزش و پرورش قرار گرفته و دیگه به عنوان یک سازمان مستقل نیست لذا مدیریت آموزش و پرورش هر شهر متفاوت و در نتیجه اصلا وضعیت مدارس سمپاد اصلا قابل مقایسه با یکدیگر نیست علاوه بر هوش و استعداد که احتمال وجودش تو مدارس تیزهوشان بیشتره , عامل موفقیت نسبی فقط خود باوری و رقابت بود و بس البته مسلما اسم مدرسه هم خیلی در خود باوری دانش آموزان تاثیر داره, البته متاسفانه, چون فقط همین یک تاثیر رو داره |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۱۴/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۳ ۱۶:۰۱ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سال هاست که در این مدارس چیزی جز مطالب سال های آتی دانش آموز کار نمیشه
در دهه هفتاد مطالب بصورت خاص و تخصصی بود و مستقل از کوشش دانش آموز یه نفر رو تربیت می کردند الان اینطور نیست تا حدود زیادی خوندن درس 2 سال آینده چندان هنر نیست |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۱۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۳ ۱۵:۵۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
قاعدتا کسی که واقعا از ضریب هوشی بالایی برخوردار باشد، باید حضور در این کلاسها و مواد درسی براش راحت باشه . یعنی فشاری بهش نمیاد.
چیزی در حدود یک درصد دانش آموزان(دارندگان ضریب هوشی بالای جامعه) لازم دارند از روشهایی که در پست قبلی عرض شد، بهره مند باشند. این دانش اموزان باید بدون کلاس تقویتی و جزوات اضافه وارد این مدارس بشوند وگرنه حضورشون در این مدارس بی فایده هست. جذب زیاد این مدارس هم درست نیست و کیفیتش رو پایین میاره در واقع ابزار موجوده . ان شاء الله درست استفاده بشه.
|
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۱۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۳ ۲۰:۵۴ توسط Eve.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
مطمئن باشید خود سمپادم علاقه ای نداره ۱۲ تا مرکز دخترونه و ۱۲ تا پسرونه فقط تو تهران داشته باشه ...
این دیگه مدارس خاص نمیشه اسمش . مگه چنتا بچه ی خاص هست؟ چنتا معلم قوی هست؟؟؟که از پس یه بچه ی با هوش بالا بربیاد؟صرفا تعویض تابلو بوده خیلی جاها نه تغییر آنچنانی. کیفیت میاد پایین بعد میگن مدارس بازده نداره .الآن، واقعیتش از بعد عوض شدن رئیس سمپاد(بعد از آقای اژه ای) کم کم کل سیستم از هم پاشید . هزینه ی بالا، زیاد شدن مدارس ، رفتن خیلی از معلما با نارضایتی از مدیریت ، زیاد کردن تعداد دانش آموز ها ، آزمون ورودی غیر استاندارد... به هر سمپادی ای بگید دارند تعداد مراکز رو کم میکنند بهتون شیرینی میده!! بعد اینکه ... اخه چه حرفیه؟ سمپاد زهره مگه؟نوشدارو؟؟؟؟؟؟؟؟ السا جان من تنها چیزی که فرزانگان ندیدم تک بعدی بودن بوده .... شهرستان، قبول دارم، راهنماییم رو سمپاد شهرستان خوندم و دیدم این تک بعدی شدن رو. ولی تهران... حداقل مراکز ۱ و ۲ اصلا اینطور نیستند.فعالیت هنری دارند، فرهنگی دارند، مذهبی دارند، درسی هم دارند و درسته درسیش تاکید بیشتری داره اما کسی که بخواد به هر سمتی که بخواد میره. اینی که میگید خیلی به خودشون میبالند ، یسری آدمها کلن مغرورند هرجور حساب کنید . ربطی به سمپادی بودنش نداره .وسیله ست! دوما : پس بچه ای که گیرایی بیشتری داره ، اگه قراره تو کلاسی باشه که همه اختلاف زیادی باهاش دارند، با چی خودش رو بالا بکشه؟ به خاطر چی تلاش کنه وقتی بی تلاش سر ه؟؟؟ سوما:والا ما هرجا رفتیم، وقتی فهمیدن سمپادی هستیم مثل جذامی ها برخورد کردن باهامون! هنوزم، دانشگاه ،میفهمن سرشون رو به علامت تاسف تکون میدن :| چهارما: یسریا واسه هرچیزی دوپینگ میکنن... حالا واسه ورود به سمپاد یا هرمدرسه ی برتر دیگه ای که الان ماشالا ، حداقل تهران همشون آزمون ورودی دارند . بشخصه هیچ کلاسی نرفتم، بالاترین مرکز هم قبول شدم، و خیلی از هم پایه ای هام هم همینطور بودند. کسی که با دوپینگ بیاد ، حذف میشه کم کم. پدر مادر ها باید منطق داشته باشند. |
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۱۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۳ ۲۰:۳۱ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
قسمت دردناکش اینجاست...
بچه های نخبه و واااقعاً تیزهوش مملکت همه یا مهندسی برق و پزشکی میخونن و متاسفانه و متاسفانه و باز هم متاسفانه بچه هایی که رتبه هایی کمتری بیارن اقتصاد و حسابداری و علوم سیاسی میخونن. یعنی یکی دو نسل دیگه 4 تا آدم با ضریب هوشی پایین سردمداران سیاسی و اقتصادی ما میشن، در حالی که نوابغمون دارن نقشه برق فلان ساختمونو میکشن... لطفن کسی نیاد بگه، والا ما نابغه بودیم و خودمون با انتخاب خودمون اقتصاد خوندیم! چون جو غالب جامعه همینه که عرض کردم. |
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۱۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
آره دقیقا همینه وقتی رتبه ات خوب می شه همه میگن حیفی یوقت اشتباه نکنی مشاورا همه وهمه..تو رتبه ات زیر 20باید دانشگاه فلان رشته فلان بری..حالا جوون بیچاره چه می دونه چی خوبه چی بده...زمان من از 10نفر اول کنکور 7نفر رفتن رشته اول رشته تحصیلیشون دو نفر رشته دوم وتنها وتنها 1نفر به نظرم رفت چیزی که دوست داشت خوند...
البته بدتر از این اشتباه تقسیم کردن بچه هاس می گن هرکی زرنگه بره ریاضی نهایتا تجربی خینگا وکم هوشا انسانی ![]() آخه یکی نیس بگه عقله کلا بچه های انسانی باید جامعه رو بگردونن!!!اوندقت شما می بینی تو مجلس مملکت همه نو متخصصی پیدا می شه غیر از متخصص قانون گذاری.....و بقیه ارگانآ که دیگه بماند دو تا جامعه شناس درست حسابی دو تا متخصص مدیریت کلان مدیریت رسانه ..مدیریت منابع انسانی...بعله رشته های مهم تو مملکت شدن رشته های درجه10هرچی ... |
|||
|
|
۱۹:۰۵, ۱۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۳ ۱۹:۰۷ توسط Fatemeh.h.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
من واااقعا به عنوان یه سمپادی اذیت شدم با خوندن این پست. همه ی چیزایی که بهش باور داشتم و یجا بردید زیر سوال :-| نمیدونم به کدوم قسمت حرفا و نظرا انتقاد کنم، میگید جای بچه مایه داراست؟! من پدرم یه کارمند ساده بود و چهار سال فرزانگانی بودم، من که هیچ، هم دوره ی ما بود کسی ک پدرش نونوا بود، کم در آمد بود، و در کنار ما درس میخوند. میگید تک بعدی هستیم ما، واقعا شما چقدر از نزدیک ارتباط داشتید با این افراد؟؟ شما چه اطلاعی از تمام چیزهای فوق برنامه ای که وجود داشته تا این تک بعدی بودن حتی بوجود نیاد اینطوری که میگید، دارید؟؟ خبر دارید که اکثر همین بچه های فرزانگان یا کنار درسشون مشغول عکاسی ن یا نویسندگی یا خیلی کارهای دگ؟ ؟؟ میگید با کلاس تقویتی و اینها نباید وارد شن دانش اموزا، هرکسی با همین کلاسای تقویتی، میتونه وارد شه؟ هم زمان با خود من، بودند کسایی که از کلاسهای واله و کوفت گرفته میرفتن تا انواع معلم خصوصی و غیره، ولی قبول نشدند. میگید اینکه دو سال بعد و یاد بدن هنر نیست، از فعالیتهای پژوهشی مدارس سمپاد خبر دارید؟؟ چقدر نسبت به تک تک گفته هاتون ناراحتم...منطقی کاش میبودید یک درصد. و راجبه مسایلی ک اطلاع درستی ازش ندارید نظر نمیدادید اونم اینقدر مطمئن...خوشحالم ک قراره مدارسی ک بصورت باکتری واری تعدادشون رشد کرد، کاهش پیدا کنن، امیدوارم هستم زودتر این اتفاق بیفته. شما دوستان هم با همین متد هایی ک گفتید تلاش کنید ببینم میتونید همینجوری ک گفتید قبول شید و بتازید یا نه
. موفق باشید |
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۱۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۳ ۱۹:۳۹ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام. همه پستا رو نخوندم، اگه تکراری هست عرایضم ببخشید دیگه
الان تو پایه چهارم دارن طرحی رو انجام میدن به نام شهاب: شناسایی و هدایت استعداد های برتر تو این طرح میخوان بچه ها و استعداد هاشون رو بشناسن و در مسیر اون استعدادی که دارن هدایت بشن قصدشون اینه همه ی بچه ها چه نخبه، چه عادی کنار هم درس بخونن ولی چون استعداد هاشون شناسایی شده در همون زمینه پرورش داده میشه... کلا مخالف مدارس تیزهوشان هستن مجریان این طرح مطمئنا طرح نواقصی داره، یکی این که اگه همه ی بچه ها از هر سطحی تو یه کلاس باشن، زرنگ تر ها از جو کلاس خسته میشن، چون زود مطالب رو یاد میگیرن و از تکرار و توضیح بیشتر خسته میشن و در نتیجه مخل نظم کلاس میشن از جهاتی هم خوبه واسه ضعیف ترها چون بعضیا ممکنه با اونایی که تیز هوشان درس میخونن، فاصله فرانجومی ببینن بین خودشون و احساس سرخوردگی کنن اگه واقعا این طرح خوب اجرا شه میشه گفت بد نیست چون ما همش به دکتر و مهندس نیاز نداریم و اینطوری فراگیرها در شغل های مختلف پراکنده میشن اینجا ظاهرا سمپادی زیاد داریم جسارت به دوستان نباشه ولی گاها ( گفتم گاها ناراحت نشید ازم لطفا )دیده شده این بچه ها به نوعی دچار غرور هم میشن به خاطر همین جدا شدن و برچسب برتر بودنی که بهشون میخوره به قول استادم اسم تیزهوشان رو باید بردارن بذارن سخت کوشان، تیزهوش ها انگشت شمارن تو مدارس تیزهوشان اطلاعاتی فراتر از اون پایه با دانش آموز کار میشه و هستن افرادی که فقط حفظ میکنن تا یاد بگیرن در کل میدونید مسئله چیه اول باید پدر مادرا رو قانع کرد مثلا تو همین طرح شهاب اگه معلوم بشه دانش آموزی استعداد ریاضی یا هنر یا موسیقی نداره؟ آیا خانواده این رو قبول میکنه آخرش کار خودشو میکنه و فرزندش رو هم کلاس موسیقی میبره، هم ریاضی، هم هنر به جای این که این طرح عملی میشد باید تو پایه سوم خانواده ها رو توجیه میکردن بعد وارد پایه چهارم و اجرای طرح میشدن |
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۱۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۳ ۲۰:۵۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۷/بهمن/۹۳ ۱۹:۰۵)Fatemeh.h نوشته است: من واااقعا به عنوان یه سمپادی اذیت شدم با خوندن این پست. همه ی چیزایی که بهش باور داشتم و یجا بردید زیر سوال :-| نمیدونم به کدوم قسمت حرفا و نظرا انتقاد کنم، میگید جای بچه مایه داراست؟! من پدرم یه کارمند ساده بود و چهار سال فرزانگانی بودم، من که هیچ، هم دوره ی ما بود کسی ک پدرش نونوا بود، کم در آمد بود، و در کنار ما درس میخوند. میگید تک بعدی هستیم ما، واقعا شما چقدر از نزدیک ارتباط داشتید با این افراد؟؟ شما چه اطلاعی از تمام چیزهای فوق برنامه ای که وجود داشته تا این تک بعدی بودن حتی بوجود نیاد اینطوری که میگید، دارید؟؟ خبر دارید که اکثر همین بچه های فرزانگان یا کنار درسشون مشغول عکاسی ن یا نویسندگی یا خیلی کارهای دگ؟ ؟؟ میگید با کلاس تقویتی و اینها نباید وارد شن دانش اموزا، هرکسی با همین کلاسای تقویتی، میتونه وارد شه؟ هم زمان با خود من، بودند کسایی که از کلاسهای واله و کوفت گرفته میرفتن تا انواع معلم خصوصی و غیره، ولی قبول نشدند. میگید اینکه دو سال بعد و یاد بدن هنر نیست، از فعالیتهای پژوهشی مدارس سمپاد خبر دارید؟؟ چقدر نسبت به تک تک گفته هاتون ناراحتم...منطقی کاش میبودید یک درصد. و راجبه مسایلی ک اطلاع درستی ازش ندارید نظر نمیدادید اونم اینقدر مطمئن...خوشحالم ک قراره مدارسی ک بصورت باکتری واری تعدادشون رشد کرد، کاهش پیدا کنن، امیدوارم هستم زودتر این اتفاق بیفته. شما دوستان هم با همین متد هایی ک گفتید تلاش کنید ببینم میتونید همینجوری ک گفتید قبول شید و بتازید یا نهخواهر عزیز من هم که دقیقا همین حرفها رو عرض کردم. قاعدتا باید بچه هایی که وارد مدارس سمپاد میشن به لحاظ ضریب هوشی و فراگیری، بالاتر از بچه های عادی و نرمال ِ جامعه باشند. وقتی که میتونن علاوه بر درسهای غنی شده به کارهای فوق برنامه هم بپردازند هم همین رو نشون میده. اما اگر بچه های با ضریب هوشی متوسط یا عادی وارد این مدارس بشن بر فرض محال، دچار مشکل تحصیلی میشن و نميتونن حجم درسها رو تحمل کنند. اصلا و قاعدتا بسیاری از فاکتورهای هوشی ذاتی و ارثی هست و قابل پرورش نیست که بچه بخواد بره کلاس تقویتی تا هوشش بالا بره اصلا ممکن نیست این! تبلیغات بیخودی هست!! این برنامه ها از حقوق بچه هایی هست که بهتر و بیشتر میتونن یاد بگیرن ولی مجبورن با میانگین جامعه پیش برن. ولی اینکه حجم ورود به این مدارس زیاد هست باعث میشه این مدارس نتونه به بچه هایی که واقعا باید جاشون در این مدارس باشه، برسه. امیدوارم توضیحاتم کافی باشه و شما از دست من ناراحت نشید
|
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۱۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۳ ۲۱:۰۰ توسط Eve.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۷/بهمن/۹۳ ۲۰:۵۴)فاطمه خانم نوشته است: خواهر عزیز من هم که دقیقا همین حرفها رو عرض کردم.دقیقا همینطوره که شما میگید ![]() وااااقعا بالا بردن تعداد دانش آموز ها و مراکز به ضرر ه نه نفع ... اونهایی که میخوان سمپاد برداشته شه بهتره تلاش کنن تعداد مراکز و بالا ببرن! ما یه طنز تلخی داشتیم ، میگفتیم ، هرکوچه یک فرزانگان !! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: n00393118-b.jpg]](http://www.afkarnews.ir/images/docs/000393/n00393118-b.jpg)
![[تصویر: bookmark_afs.png]](http://www.afkarnews.ir/images/bookmark_afs.png)
![[تصویر: bookmark_cloob.png]](http://www.afkarnews.ir/images/bookmark_cloob.png)

)دیده شده این بچه ها به نوعی دچار غرور هم میشن به خاطر همین جدا شدن و برچسب برتر بودنی که بهشون میخوره