(۱۸/خرداد/۹۰ ۱۹:۴۰)parisan نوشته است: [ -> ]حرفاتون درسته اما من فکر تو خونه موندن دیوونم میکنه.
اصلا یک روز هم نمینونم بمونم خونه.
با خودم میگم یا ادامه تحصیل یا سر کار.شایدهم الان وقت آزادم زیاده و همچین حسی دارم.
خانم رجبی یا دوستان دیگر.شما همچین حسی ندارین یا نداشتین؟
این درسته اگر شما توی خونه بمونید و هیچ برنامه ای برای خودتون نداشته باشید. نه برنامه فرهتگی نه برنامه تفریحی، نه برنامه خود سازی و... چیزی که متاسفانه در مورد خیلی از خانم های خونه دار صادقه. هیچ برنامه ای ندارند. باری به هر جهت هستند. به همین دلیل هم هرگز از خودشون راضی نیستند و فکر می کنند هدر رفته اند.
از طرف دیگه خانمهای بیرون خونه رو خیلی فعال و کارآمد میدونند. در صورتی که این موضوع در مورد همه ی خانمهایی که بیرون خونه کار میکنند صادق نیست.
جالبه برای من که خانمهای خونه دار از روتین بودن کارهای خونه شکایت دارند ولی توی بعضی محیطهای کار، کارهای محوله به مراتب تکراری تر و روتین تر از کارهای خونه هست. همونطور که گفتم مجموعه ای از عوامل از جمله دید اجتماع به یک خانم شاغل باعث میشه اون خانم محیط کار رو بهتر از خونه بدونه و حس بیهودگی نکنه.
(۱۸/خرداد/۹۰ ۱۱:۴۱)بیداری12 نوشته است: [ -> ]تربیت بچه خیلی مهمه. ولی این مطلب رو درمورد مهد کودک ها نمی دونستم. من توی امتحان حوزه شرکت کردم که اگه قبول بشم باید از اول مهر بچه ام رو بذارم توی مهد کودک همان حوزه! به نظرتون بچه ی دو ساله ی من صدمه می خورد با این کار؟
به این نکته دقت کنید که مهد کودک
محل تربیت کودک نیست. صرفا محل نگهداری کودک است.
درسته که یه سری برنامه ها توی مهدکودک پیاده میشه اما کدوم یک مورد تایید آموزه های تربیتی دین ماست؟
اسلام میگه باید بچه تا هفت سالگی سرور باشه. آموزشهای این دوران باید همه توام با بازی باشه نه کلاسهای رسمی و آموزشهای خشک.
یکی از آشنایان که مدتی مربی مهد بود میگفت ما به بچه ها حتی قسمتی از علوم تجربی دبستان (مفاهیم مخلوط و محلول) رو یاد میدیم!! میگفت مربی ها درست مثل مدرسه بچه ها رو مجبور به نشستن سر کلاس حتی دست به سینه نشستن میکنند. این آموزشها فایده ای به حال کودک در اون سن نداره.
ممکنه کودک مهدکودک رفته در سال اول - دوم دبستان به دلیل آموزشهای مهدکودک از بقیه بچه ها بهتر باشه توی درس. اما تحقیقات نشون داده این بچه ها در مقاطع بالاتر تحصیلی نسبت به بچه های مهدکودک نرفته در سطح پایین تری هستند.
بر فرض که آموزه ها درست باشه در مهدکودک.
عزیز من هیچ «فرشته جون» و «مریم جون» ای مادر بچه نمیشه.
بچه تا زیر سن دبستان باید در چتر حمایتی مداوم مادر باشه. حتی اگر داره با هم سن و سالهاش بازی میکنه باید مطمئن باشه مادرش همین نزدیکی هست و مراقبشه و اگر براش مشکلی پیش آمد در دسترسش قرار داره. این به بچه احساس امنیت میده.
وقتی توی مهدکودک بچه با هم مهدکودکی هاش درگیر می شه یا مربی اش دعواش می کنه اون چتر حمایتی مادرش رو نداره. وقتی هم خونه می یاد نمیتونه این احساس عدم امنیتش رو منتقل کنه بنابراین به شدت دچار مشکلات روحی و حتی جسمی میشه. مشکلات جسمی ای که وقتی به پزشک مراجعه میکنند، هیچ دلیل فیزیکی براش وجود نداره.
من اینو به عینه دیدم. نوه همسایه ما از وقتی به مهد میره به طرز عجیب و مشکوکی دردهای معده داره.
نکته ی خیلی خیلی مهم اینه که وقتی پدر و مادری بچه شون رو مهد میذارن باید منتظر دو یا چندگانگی تربیت فرزندشون باشن. از کجا معلوم مربی مهدکودک (بر فرض که دلسوز و مهربون هم باشه) خط فکری و تربیتی اش با خانواده ی ما هماهنگه و همون ارزشهایی رو به فرزند ما منتقل میکنه که مدنظر ماست؟
توی بعضی از مهدکودکها حتی ساعت رقص دارند و دخترها و پسرها با هم میرقصند. آیا این تربیت همون تربیتی است که مدنظر یک خانواده ی دینی و متدین باشه؟
دوست خوبم من کوچیکتر از اونم که بخوام به شما پیشنهاد بدم ولی اگر جای شما بودم برنامه هامو به نحوی هماهنگ می کردم که تا رسیدن سن فرزندم به سن دبستان چتر حمایتی من بالای سرش باشه.
ما خانم ها خیلی رتبه ی والایی در پیشگاه خدا داریم. خداوند تربیت یک «خلیفه الله» رو به دست ما سپرده. باید به خودمون ببالیم و از این فرصت برای ارتقای معنوی خودمون و فرزندمون استفاده کنیم. باید آن به آن به خودمون بگیم که من امانتی بهشتی در دست دارم و باید به بهترین نحو اونو تربیت کنم. مگر ما آرزو نداریم از دامان ما سربازهایی برای امام زمان ع تربیت بشه؟ مگر نهایت خوشی و شادی ما می تونه چیزی غیر از این باشه که شیعه ی محب اهل بیت تربیت کنیم که آماده جان فشانی برای مولاش باشه؟
در این راه هر چی سختی بکشیم ارزشش رو داره.
اکثر ما فکر میکنیم اگر برای بچه هامون وقت بذاریم، خودمون تباه میشیم. از درس و کار میمونیم. اما همین تربیت فرزند چیزیه که فطرت ما رو آرام میکنه و رشد و تعالی ما رو به دنبال داره ان شاء الله.