بیشتر این ها برای خودی نشان دادن هست. وگرنه طرفی که به مقبره کوروش سجده میکنه هم به کوروش اعتقادی نداره. فقط میخواد عکسشو بگیره بزاره اینستا که بگه : " ما هم هستیم "
(۲۲/بهمن/۹۳ ۰:۲۸)"شهید نوشته است: [ -> ]سفر مکه و کربلا و مشهد کسی بره میگن چرا پولشو ندادی فقرا
بعد آقا زاده از سفر دبی و آنتالیا و مالزی خودش که نمیگذره !
من با سطر اولش یخورده مشکل دارم! ببینید افراط در هرکاری صحیح و درست نیست ، مثلا من شخصی رو می شناسم که بظاهر مذهبی بوده ، و تا بحال 33 بار بروایت خودش به مکه رفته! حج یک بار! آن هم حج واجب نه حج تفریحی ، چرا که همین پول هایی که هزینه میشه در کشور عربستان ، فردا اسلحه میشه میره دست داعش ، باهاش شیعه می کشند ، و ما هم در این قتل عام سهیمیم.

این پول ها میشه صرف ازدواج جوانان بی بضاعت و اشتغال زایی آنان گشت. چنانچه که شاعر می فرماید:
کعبه و سنگ بهانه است که ره گم نشود
حاجی احرام دگر بند ببین یار کجاست
کعبه ی امروز ما ، جوانان ماست ، راه رو اشتباه نرویم...
نقل قول: هر سال بدنش زیر سوزن و جوهر پر از تتو و خالکوبی میشه هیچی نیست
اما یکی برای سید الشهدا سینه اش کبود شده میگن چرا به بدن ضرر میزنید !
قاعده «لا ضَرر و لا ضرار» ؛ برگرفته از حدیثی از پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است. اسلام با ضرر دیدن و ضرر رساندن به خود و دیگری مخالف هست ، و با استفاده از این قاعده هست که قمه زنی و ... حرمت شرعی بهشون تعلق می گیرد. سینه زنی در حد معمول ، اگر علمای بزرگ رو دیده باشید بصورت آبرومندانه و در شان آقا اباعبدالله سینه زنی انجام می دهند...
حتی در صحرای کربلا ، امام حسین (علیه السلام) به حضرت زینب می فرمایند ، نمی گویم گریه نکنید و اشک نریزید ، ولی ضجه و شیون نکنید...
متاسفانه ما معارف ناب شیعی رو نادیده گرفتیم و عرف ما همرنگ خودش کرده است. جمله ای زیبا هست که میگه.
حسین (علیه السلام) بیش از آب تشنه ی لبیک بود.
اما افسوس که به جای افکارش زخم های تنش را به ما نشان دادند.
تفکر به جای کبود کردن خود و قمه زنی و ... 
= = = = = = = =
نقل قول:و هزاران مورد مثل اینها....
متاسفم برای احساسات مصلحتی روشنفکر نماهای جامعه ما
که " شتر با بارش " را نمیبنند
اما اندر خم " لنگ پشه کوره ای " وا مانده اند
در کل من با کلیت مطالبتون موافقم ، ولی موارد بالا بنظرم بایستی گفته میشد...
سلام.
متنتون بسیار بی منطق و گمراه کننده هست.
توضیح در مورد بعضی از قسمت هاش:
(۲۲/بهمن/۹۳ ۰:۲۸)"شهید نوشته است: [ -> ]تبریک کریسمس و ولنتاین و مناسبتای غربی شد با کلاسی
تبریک عید غدیر و مبعث و نیمه شعبان شد بیگانه پرستی !
ما خودمون روز
سپندارمذگان داریم که روز عشق
هست و کاملا ایرانیه......با این که مشکلی ندارید؟؟؟؟
(۲۲/بهمن/۹۳ ۰:۲۸)"شهید نوشته است: [ -> ]
گلشیفته فرهانی لخت شد همه گفتن حجاب مسئله شخصیه
الهام چرخنده چادری شد همون آدما گفتن ریا کار و متظاهره !
البته خدا بهتر از دل بنده هاش خبر داره.....شایدم واقعا خانم چرخنده متحول شده باشن!!!
ولی...
شما به من بگو چادری شدن اینقدر تو بوق و کرنا کردن و توی شبکه های مجازی گفتن و...این چیزا رو داره؟؟؟
تازه فقط هم این نبوده ...از فرداش به شکل معجزه آسایی طرز فکر ایشون و حرفایی هم که میگفتن تغییر کرد و البته حرفاشون هم هیچ ربطی به چادری شدن نداشت!!!
طرف علنا بر مقبره کورش کبیر سجده میکنه شد یکتا پرست
اما بوسه بر ضریح مبارک حضرت عباس میگن بت پرستی !
گفتم که سجده به مقبره کوروش به نظر من کار جالبی نیست ولی شاید برای احترام گذاشتن و این چیزا باشه.
اما ضریح هم یک شی هست مقبره حضرت عباس هم داخل اون قرار داره و اون ضریح فقط برای محافظت از مقبره هست یعنی به خودی خود چیز خاصی نداره فقط یک حصار هست.همین!حالا شما بفرمایید بوسیدن ضریح چه معنی میده؟؟کی همچین کاری از ما خواسته؟؟؟
گریه و اشک و آه و شمع و طبل برای مرتضی پاشایی شد انسانیت
اما به عزاداری برای حضرت سید الشهدا (علیه السلام) میگه مرده پرستی !
اگر امکانش هست دست از سر مرحوم پاشایی بردارید.....به اندازه کافی از فوت ایشون منفعت کسب کردید.
دختره سرمای زمستون با یه ساپورت میاد خیابون سردش نمیشه
اما گرمای تابستون اگه روسری سر داشته باشه از گرما هلاک میشه !
شما آقایون لطف کنید در مورد پوشش خانوما نظر ندید چون هیچی نمیدونید در موردش.شما هر وقت تونستی توی خونت زیر کولر توی تابستون یه روسری رو روی سرت تحمل کنی بعد به بقیه ایراد بگیر!
زنه مثل شتر با کفش پاشنه بلند داخل خیابون جولان میده
اما جمع کردن چادر یا مانتو بلند براش خیلی خیلی سخت شده !
چه ادبیات زیبا و شیوایی!!!
الان من کلی دوست دارم که محجبه هم هستن حالا یا مانتویی یا چادری و کفش پاشنه بلند هم میپوشن با این استدلال شما الان همشون شتر شدن!!!
چهارشنبه سوری نارنجک میزنه دیوار مردم نمیگه کسی مریض داره
بعد در سال فقط سه روز هیئت بیرون بیاد میگن مریضا آسایش ندارن !
هر دوش اشتباهه!!
چه معنی میده برای رد شدن هیئت نصف شهر و میبندن و اجازه عبور و مرور نمیدن؟؟
حداقل توی چهارشنبه سوری کسی شهر رو پلمپ نمیکنه....
ضمنا عزاداری ها رو اگه خوب حساب کنید یه چند ماهی میشه توی سال اونوقت شما میگی سه روز؟؟؟
شما که مسجد یا هیئت دم خونت نبوده که بفهمی آدم چه عذابی میکشه اینجور وقتا....
ضمنا این شیوه بسیار مسخره ای است که یک کار اشتباه رو با یک کار اشتباه دیگه توجیه میکنید.....مگه مواقع عزاداری ها نمیشه کسی مریض باشه یا مریض توی خونش داشته باشه که اینطوری میگید؟؟؟
طرف توی خونش آهنگ گوش کنه از در و دیوار میریزن میبرنش به جرم آلودگی صوتی و ایجاد مزاحمت(حالا جالبه هیچ کسی هم شکایتی نکرده هااا) ولی اگه هر روز از 3 بعد از ظهر تا 12 شب صدای بلندگو و جیغ و گریه تو گوشت باشه این مزاحمتی نیستا...آلودگی صوتی هم نیست!!!اگر جرات داری شکایت کن!!!
برای برد باخت الکی فوتبال میاد آرژانتین و عراقو میبنده بار فحش ناموسی
بعد خود رو از نژاد پاک آریایی و از نسل کوروش و باشخصیت پارسی میدونه !
این یعنی چی؟؟؟
مگه هر کس فحش ناموسی داده پشت سرش خودشو دوست دار کوروش معرفی کرده؟؟؟
حرفاتون خیلی بچه گانست.قبل از اینکه این متنهای کپی شده رو جایی قرار بدید یه دور بخونید!
آره تا حالا توی ایران کسی نبوده که فحش ناموسی داده باشه آدم کشته باشه دزدی هم کرده باشه ولی هیچ علاقه ای هم به کوروش نداشته باشه!!کلا از این مدلا اصلا نداریم تو ایران!!
برای نشر جملات جعلی و بی منبع کوروش سر و دست میشکنه
اما به نهج البلاغه پر از حکمت مولا علی که میرسه سکوت میکنه !
جملات کوروش اونقدرش که عاقل بخواد بفهمه منبع داره اگرم نخواد بفهمه براش میشه بی منبع.
طرف چندین دختر نجیب رو فریب داده و بی عصمت کرده هیچی نیست
حالا برای ما پیجوی اسید پاش اصفهان و مظلومیت اون دختراست !
بازم مغلطه و گودرز و شقایق رو به هم ربط دادن!!!
الان شما همه کسانی که معترض به اسید پاشی بودن و این معزل موجب وحشتشون شده بود رو متجاوز خوندید با این حرفتون.!!!
متاسفم برای احساسات مصلحتی روشنفکر نماهای جامعه ما
من هم برای شما متاسفم با این حرفای بی ربط و بی مفهوم سراسر مغلطه!
فکر می کنم سوء تفاهم شده برای شما
اصلا اونچه که در این متن مدنظر هست اینایی که شما فرمودین نیست.
متن یک چیز مدنظرشه:
چگونه افراد نقیضین رو جمع می کنن؟! همیـــــــــن
در این متن اصلا کاری به این نداشته باشید که اولی درسته یا دومی. فقط به این توجه کنید که اولی و دومی هردو عمل های مشابهی هستن که افراد یکی رو خوب و دیگری رو بد میدونن.
متن بالا می خواد این تناقض رو نشون بده. و به چالش بکشه چنین عملکردی رو.
(۱۳/اسفند/۹۳ ۱۲:۲۳)مجید املشی نوشته است: [ -> ]در این متن اصلا کاری به این نداشته باشید که اولی درسته یا دومی. فقط به این توجه کنید که اولی و دومی هردو عمل های مشابهی هستن که افراد با نوع تفکرهای مختلف یکی رو خوب و دیگری رو بد میدونن.
متن بالا این می خواد این تناقض رو نشون بده.
جناب املشی!!!
باور کنید الان به شعورم توهین شد

دیگه هر کس این متنو بخونه متوجه میشه که منظور خواننده اینه که اولی بده و دومی خوب!!
خداییش شما موقع خوندن همچین احساسی بهتون دست نمیده؟؟؟
وقتی که اول تاپیک گفته تاریک فکران بعد هم این جمله ها رو نوشته و بسیاری از دو جمله ها رو به هم ربط داده مثل:
نقل قول: برای برد باخت الکی فوتبال میاد آرژانتین و عراقو میبنده بار فحش ناموسی
بعد خود رو از نژاد پاک آریایی و از نسل کوروش و باشخصیت پارسی میدونه !
اونوقت شما میفرمایید اولی و دومی به هم ربطی نداره؟؟؟!!
(۱۳/اسفند/۹۳ ۱۲:۳۸)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]جناب املشی!!!
باور کنید الان به شعورم توهین شد
دیگه هر کس این متنو بخونه متوجه میشه که منظور خواننده اینه که اولی بده و دومی خوب!!
خداییش شما موقع خوندن همچین احساسی بهتون دست نمیده؟؟؟
بله. مشخصه. متن می خواد بگه:
"دومی خوبه. عجیب اینه که اولی رو رفتار شایسته ای هم نیست چطور خوب میدونیو دومی رو بد؟!"
نقل قول:وقتی که اول تاپیک گفته تاریک فکران بعد هم این جمله ها رو نوشته و بسیاری از دو جمله ها رو به هم ربط داده مثل:
اونوقت شما میفرمایید اولی و دومی به هم ربطی نداره؟؟؟!!
من گفتم اولی رو دومی ربطی نداره؟!
عرضم این هست که در متن بالا قصد داره به
جمع نقیضین اشاره کنه. همین. لذا بدون در نظر گرفتن درستی و نادرستی اولی و دومی هم میشه مفهوم این متن رو درک کرد.
لذا اون چه شما از مفاهیم هر جمله در متن برداشت کردید درست نیست و به نوعی سوء برداشت شماست.
(۱۳/اسفند/۹۳ ۱۲:۵۲)مجید املشی نوشته است: [ -> ]بله. مشخصه. متن می خواد بگه:
"دومی خوبه. عجیب اینه که اولی رو رفتار شایسته ای هم نیست چطور خوب میدونیو دومی رو بد؟!"
خب متن اشتباه میکنه!
شما گفتید اصلا توجه ای نکنیم که کدوم خوبه و کدوم بد ولی حالا با اطمینان میفرمایید: " متن میگه دومی خوبه" ؟؟؟!!
منم نگفتم اولی لزوما خوبه ولی ایشون توی متنشون با اعتماد به نفس بالا گفتن اولی بد و دومی خوب!!!
مثلا کسی که فحش میده رو به کوروش ربط داده.این چه معنی میده؟؟؟
یا مثلا سرو صدای چهارشنبه سوری رو بد دونستن ولی سرو صدای عزاداری رو توجیه کردن!شما الان این دومی رو خوب میدونید؟؟؟
(۱۳/اسفند/۹۳ ۱۲:۵۸)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]خب متن اشتباه میکنه!
شما گفتید اصلا توجه ای نکنیم که کدوم خوبه و کدوم بد ولی حالا با اطمینان میفرمایید: " متن میگه دومی خوبه" ؟؟؟!!
منم نگفتم اولی لزوما خوبه ولی ایشون توی متنشون با اعتماد به نفس بالا گفتن اولی بد و دومی خوب!!!
صحبتم خیلی ساده هستا. گفتم متن می خواد بگه دومی خوبه. اما بدون در نظر گفتن خوب و بد بودن فلان عمل هم میتونید پی به تناقض در عملکرد اون افراد ببرید.
نقل قول:مثلا کسی که فحش میده رو به کوروش ربط داده.این چه معنی میده؟؟؟
یا مثلا سرو صدای چهارشنبه سوری رو بد دونستن ولی سرو صدای عزاداری رو توجیه کردن!شما الان این دومی رو خوب میدونید؟؟؟
با تعصبات غیر عقلانی نگاه می کنید مسائل رو.

بزارید یه مثل بزنم.
دو تا جمله میگم دقت کنید ببنید مشکلی می بینید درش؟
1-کسی که خود را یک ایرانی میداند و تاریخش پر است از رفتارهای شایسته همچون عملکرد کوروش؛ فحش ناموسی به دیگران نمیدهد.
2- کسی که خود را مسلمان و شیعه ی امام علی (علیه السلام) می داند؛ فحش ناموسی به دیگران نمیدهد
پاسخ سوالم رو بدید. سپس ادامه میدیم بحث رو.
(۱۳/اسفند/۹۳ ۱۳:۱۲)مجید املشی نوشته است: [ -> ]با تعصبات غیر عقلانی نگاه می کنید مسائل رو.
آقای املشی!!!
با یک شکلک گذاشتن حرف زشتتون زیبا نمیشه......
این که ایشون سروصدای حاصل از عزاداری رو خوب میدونن ولی سروصدای چهارشنبه سوری رو بد میدونن تعصب نیست؟؟
منم که گفتم افراط در هیچ کدومشون درست نیست.پس دیگه در حرف من چه تعصبی وجود داره؟؟؟
(۱۳/اسفند/۹۳ ۱۳:۱۲)مجید املشی نوشته است: [ -> ]دو تا جمله میگم دقت کنید ببنید مشکلی می بینید درش؟
1-کسی که خود را یک ایرانی میداند و تاریخش پر است از رفتارهای شایسته همچون عملکرد کوروش؛ فحش ناموسی به دیگران نمیدهد.
2- کسی که خود را مسلمان و شیعه ی امام علی (علیه السلام) می داند؛ فحش ناموسی به دیگران نمیدهد
پاسخ سوالم رو بدید. سپس ادامه میدیم بحث رو.
بله مشکل داره.
چون ممکنه هم کسی که به تاریخش افتخار میکنه یه جایی توهین کنه و کار زشت انجام بده و هم کسی که امام علی رو الگوی خودش میدونه!هر دو تاشون میتونن اشتباه کنن.
ولی مفهوم این متن این نیست.این متن اومده یکی رو کوبیده یکی دیگه رو برده بالا.هیج جای متن نگفته هر دو تا میتونن اشتباه کنن که شما این مثال رو میزنید!