نقل قول:خانم هلن افشار خودشون تاریخدان هستند،این رمان رو هم بر اساس تحقیقات خودشون نوشتند،پانویسش هم پره از ارجاع به منابع تاریخی
اون مطالبی هم که من براتون نوشتم ارجاع به کتب تاریخی داشت.و صدها کتاب دیگر که مطمئنا ارجاع به منابع تاریخی دارن برای اثبات حرف بنده.
نقل قول:من دیدم شما بدیهیات تاریخ باستان رو انکار میکنید،گفتم شاید حوصله خوندن منابع تاریخی رو ندارید،این کتاب روان تر و بهتره.
بدیهیات تاریخ باستان مقبره بانو کاساندان در پاسارگاد هست...
شما به من بگو پس کاساندان کی بوده؟؟؟ از همون کتابی که مثلا خوندید جواب بدید.....
بدیهیات تاریخ لابد از نظر شما دوستان اینه که اصلا کوروش وجود نداره یا هوس ران بوده و.....آخه دوستاتون چند روز پیش داشتن همین ..... رو میگفتن.
نقل قول:خانوم کوروش کبیر وقتی قرار باشه تعصب کنار گذاشته بشه و حرف حق خریداری بشه براحتی تغیر عقیده حاصل میشه میتونید امتحان کنید
اگه قرار بشه تعصب کنار گذاشته بشه ولی بعدش بدون هیچ سند و مدرکی آدم حرفی رو بپذیره هیچ فایده ای نداره.
تعصب یعنی برخورد شماها با نوشته های من.
میدونید اگه من اینجا بگم ماست سفیده میرن دلیل و مدرک میارن که نه سیاهه......

تعصب یعنی این.
نقل قول:خانوم کوروش کبیر تاریخ معاصر چه ربطی به تاریخ باستان داره؟
کتابهای به اصطلاح تاریخی که توی مدارس و دانشگاهها (رشته های مخصوص باستان شناسی فقط) تدریس میشه که باهاش بچه ها رو شستشوی مغزی میدن هم تاریخ باستان رو داره هم معاصر .فقط باستانش یه فرق خیلی کوچولو با معاصرش داره اونم اینه که 90 درصدش رو یا حذف کردن یا فاکتور گرفتن . از صد در صد کتاب هم حدود 95 درصدش مربوط به تاریخ اسلامه.!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:پس تاریخ ایران ویچ ها یا اصلا همین مادها کی میدونه آستیاگ چند تا دختر داشته؟؟؟؟؟؟؟ لطفا این بار شما جواب بدین
شما مدعی هستید که آستیاگ دو تا فرزند داشته یکیش هم همسر کوروش بوده اونوقت من باید ثابت کنم؟؟؟
معمولا کسی که مدعی یک ادعای خلاف واقعیت موجود هست باید اونو ثابت کنه .
تازه با همه ی این اوصاف من توی صفحه قبل لینک دادم و توضیح دادم هر چند میدونم نخوندید.
نقل قول:خانوم کوروش بزرگ کاری که صورت گرفته بت سازی از کوروشه
کجا این بت سازی صورت گرفته که ما ندیدیم؟؟؟توی تلویزیون خودمون؟؟توی ماهواره؟؟؟ ماهواره که صبح تا شب یا رقصه یا خبر سیاسی یا مستند و...... اگرم حرفی از این مسائل باشه سالی یکبار که اونم طبیعیه.
شما چرا فکر میکنید اگر مردم به شخصیتی روی آوردن پس حتما ازش بت سازی شده بوده؟؟؟چرا فکر نمیکنید به خاطر شایستگی های اون شخص و علاقه خود مردم باشه؟؟
اگر یک شخصیت مورد نظر شما در نظر مردم محبوب شود(مثلا بو علی سینا و..) و کسی در مورد وی همچین ادعایی بکنه که مثلا ازش بت ساختید و این حرفا احتمالا اونو دارش میزنید.!!!!
ولی در مورد کوروش هر چی میخواید میگید....
البته من خودمم برای بو علی سینا و زحماتش احترام قائلم.
نقل قول:قبته خوردن و نشستن و سرزنش کردن پدرانتون از اون دوره به این ور طبیعی است
گفتم که بستگی به شرایط خوب و بد داره .... از اینجا نتیجه گرفتم که میتونه طبیعی هم باشه براتون توضیح هم دادم ولی طبق معمول.......
شما فرض کن اگه یه دولتی عملکردش خیلی خوب باشه در تمام زمینه ها ولی مردم در دوره ی بعد بهش رای ندن و دولتی رو انتخاب کنن که کارو خراب کنه به نظرتون به گذشتشون قبته نمیخورن ...؟؟؟خب این یه چیز طبیعی نیست؟؟؟ این یک احساس عمومی بین مردم هست دست من نیست که جوابشو از من میخواید.
من اینو به عنوان مثال گفتم .
نقل قول:من که اون زمان نبودم که بخوام خودم رو با امروزم مقایسه کنم
ولی شواهد و مدارکی که حداقل به اندازه یه اپسیلون براتون اون دوره و واقعیت هاشو نشون بده وجود داره.
شما که نمیتونی بگی تمام شواهد و مدارکی که از گذشته موجوده دروغه!!
این حرفتون هم دلیل خوبی برای انکار گذشته نیست.
نقل قول:چرا دلیل این انزجار کتاب که نه مطالبی هست که میخواد القاء کنه اگر اسلام نبود شما الان شکوه باستان رو داشتید
فعلا که رفتار و عملکرد یه عده هست که حس نفرت و تفرقه ایجاد کرده نه کتاب!!
وقتی میرن خانه های تاریخی رو خراب میکنن خب این کار چه معنی میده ؟؟؟ توقع دارید باعث حس انزجار نشه؟؟؟
اصلا کی اینقدر کتاب تاریخی میخونه که بخواد چیزی بهش القا بشه؟؟
تمام طرز فکری که ایجاد شده حاصل رفتارهایی است که امروزه مشاهده شده نه بیشتر.
پس نوک پیکان تقصیر رو به یه سمت دیگه ای باید بگیرید نه کتب تاریخی.
نقل قول:شعر فردوسی راجب رستم یادم نیست ولی مزمونش این بود که فردوسی میگه رستم نه این رستم بلکه من رستم را رستم کردم
شما میخواید به شخصیتهای خیالی دل ببندید و بزرگشون کنید
خب منم همینو گفتم که توی شاهنامه خیال پردازی شده نه توی کتب تاریخی.چون توی کتب تاریخی با سند و مدرک و منبع صحبت میشه ولی توی شاهنامه.
شما به کوروش میگی شخصیت خیالی؟؟؟
نقل قول:البته شما که با این متنتون تاریخ رو سراسر واقعیت میدونی و شاهنامه رو حاصل تخیلات مشخصه به چی استدلال میکنید تاریخ غربیان
بهتره بدونید اینا نشونه کم آوردن در بحثه.این که همینطوری یه چیزی بگید و برید مثل همین تاریخ غربیان که گفتید و حتی زحمت ثابت کردنش رو هم به خودتون ندید و بعدم منو متهم کنید اینا نشانه چی هست؟؟.
ببینید من از این بحثا زیاد کردم آخرشم هیچ کدوم از دوستان شما نتونستن حرفاشون رو ثابت کنن.
مثلا همین هفته ی پیش بود که با چه اطمینانی میگفتن اصلا کوروش وجود خارجی نداره...!!!!!!!
لابد اونوقت شاهنامه سراسر واقعیاته از نظر شما مثل سیمرغ و رستم و زال و....!!
نقل قول:شما ادعا میکنی کوروش یک زن داشته ما باید اثبات کنیم؟؟؟؟
شما ادعا میکنید کوروش چند تا همسر داشته من باید ثابت کنم؟؟؟(لحن صحبتتون رو هم درست کنید زن نه همسر)
کی اولین بار ادعا کرد کوروش چند تا همسر داشته و بعدش شما هم تایید کردید؟؟؟
پس شمایی که اولین بار یه ادعایی رو مطرح میکنی و میای یه شبهه ای ایجاد میکنی باید جواب بدی نه من.