شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
یک کشف بزرگ: چگونه حیات می تواند از هیچ آغاز شود؟
نتیجه تحقیقات دانشگاه کمبریج نشان داد که چگونه حیات می تواند از هیچ آغاز شود.تاکنون تصور می شد که RNA (یا فرم هایی از اسید نوکلئیک) بلوک های اولیه آغاز حیات بوده اند زیرا آنزیم هایی رو تولید می کند که می تواند واکنش های متابولیکی پیچیده ای را کاتالیز کند. اما در کشف جدید بدون وجود هرگونه RNA دو مسیر متابولیک پیچیده در آزمایشگاه و از مواد ساده ابتدایی به وجود آمدند.نتایج این کشف مهم نشان می دهد که واکنش های پیچیده و آغاز کننده حیات می توانند خود به خودی و در کمال شگفتی از مواد اولیه بسیار ساده و بدون نیاز به هرگونه سلول اولیه ای به وجود بیایند.این مسیرهای متابولیکی کشف شده در این تحقیق آنقدر پیچیده هستند که تصور اینکه بدون نیاز به هرگونه سلول و فقط در یک محیط شیمیایی اولیه آغاز شده باشند مشکل است.تائید این کشف مهم: از آنجا که این کشف تقریبا غیر قابل باور است، محققین چندین بار این آزمایش را تکرار کردند و در کمال شگفتی دوباره همان نتایج با موفقیت به دست آمد.اهمیت این کشف در این است که نشان می دهد که منبع مولکول های اولیه ای که حیات از آن ها آغاز شده است چیست و این تحقیق اولین تحقیقی است که در واقع نشان می دهد که حیات می تواند از هیچ آغاز شده باشد و تیر خلاصی است بر فرضیه های غیرعلمی طراحی هوشمند که همیشه آغاز حیات را چالشی برای فرگشت می دانند.منبع1 جهت مطالعه بیشترمنبع 2
![[تصویر: MTdjMmRjMTEzYiMvRHIwSUpkemF6M0VWcFo2V0ha...pwZw==.jpg]](http://media3.mic.com/MTdjMmRjMTEzYiMvRHIwSUpkemF6M0VWcFo2V0hadmpsdS0tOXBnPS8xMXg2NjA6NTUwMHg0MTIyLzg0MHg1MzAvZmlsdGVyczpxdWFsaXR5KDcwKS9odHRwczovL3MzLmFtYXpvbmF3cy5jb20vcG9saWN5bWljLWltYWdlcy8zYjlmOTU3NjhlMzM5MDQ0ZTk5YWE2OWE1YjJlODcyZDU1NGM3NjM4Mzk2YTAxMDEwMTU4NWUzNDg0NTkxYTkyLmpwZw==.jpg)
سلام
خوش اومدید و تبریک میگم بابت این کشف علمی.
راستی ممنون میشم نه از هیچ بلکه با امکانات پیچیده امروزی از مواد اولیه و نه از یه سلول زنده یه مگس ساده تولید کنند. اونوقت دیگه میشه به حرفشون ایمان آورد.
من بی صبرانه منتظر نتایج تحقیقات ارزشمند این دانشمندان پرکار هستم.
سلام
هر تحقیقی که وجود آفریننده را انکار کند درست نیست
حالا من نمیدونم نتیجه این تحقیق در نفی خداوند متعال است یا خیر
(۹/اسفند/۹۳ ۱۷:۴۶)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]سلام
خوش اومدید و تبریک میگم بابت این کشف علمی.
راستی ممنون میشم نه از هیچ بلکه با امکانات پیچیده امروزی از مواد اولیه و نه از یه سلول زنده یه مگس ساده تولید کنند. اونوقت دیگه میشه به حرفشون ایمان آورد.
من بی صبرانه منتظر نتایج تحقیقات ارزشمند این دانشمندان پرکار هستم.
بفرمایید:
مگس Drosophila synthetica که اولین بار انسان اون رو خلق کرد.
حالا من ممنون می شم الله در شرایط آزمایشگاهی یک ویروس ساده خلق کنه.
من بی صبرانه منتظر خلقت ارزشمند الله شما هستم.
(۹/اسفند/۹۳ ۱۸:۳۶)namekarbary نوشته است: [ -> ]بفرمایید:
![[تصویر: e_334.jpg]](http://www.labtimes.org/editorial/img/e_334.jpg)
ممنون از لطفتون عزیز ولی اگر درست تو اینترنت بگردید این یه مگس مهندسی ژنتیکی شده است.
لطفاً موجود زنده ای رو خلق کنید بدون پایه یه موجود زنده قبلی، بدون سلول زنده قبلی و از مواد اولیه. نه از یه سلول!!
ادعا می کنند اونقدر به لحاظ ژنتیکی روش دستکاری کردند که (
از گونه اول) متمایزه. توجه کنید از گونه اول.
ضمناً عزیز خداوند در شرایط پیچیده کل آفرینش رو خلق کرده

(۹/اسفند/۹۳ ۱۸:۳۶)namekarbary نوشته است: [ -> ]بفرمایید:
![[تصویر: e_334.jpg]](http://www.labtimes.org/editorial/img/e_334.jpg)
فکرنمیکنیدتاحالا نه تنهاخیلی ازاین ویروسها بلکه چیزهای خارق العاده ی دیگه ای توسط الله آفریده شده؟!!!!
مگس که سهله اگر بشر می تونست از هیج در شرایط آزمایشگاهی یه سلول زنده خلق کنه اون میشد اختراع قرن، نه ببخشید اختراع هزاره، نه ببخشید اختراع برتر کل تاریخ.
با سلام
دوست عزیز این کشف جدیدی نیست چند وقت پیش یه مستند میدیدم به نام
Unlocking the Mystery of Life
در مورد نظریه داروین و این جور مسایله،
توش یه بنده خدایی بود که در مورد ایجاد حیات از مواد ساده موجود تحقیق میکرده و چند تا کتاب هم در این مورد داشته و کتاباش جزو پرفروش ترین کتابا سال بودن، خودش آخر مستند اعتراف به این مسیله میکنه که حتما یک هوش برتر تو ایجاد جهان دخیل بوده.
توصیه میکنم ببینید
تو مستند همه دانشمندایی هستند که به این مساله که نظریه داروین به عنوان تنها نظریه توجیه کننده حیات در عالم تو دانشگاه ها تدریس میشه اعتراض دارن.
به نظر من همین "امکانِ از هیچ به وجود اومدن" هم معجزه خداست برای کسانی که می اندیشند !!
ان الله علی کل شی قدیر -
بقره 20
وَ لِلَّهِ مُلْكُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ اللَّهُ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَديرٌ - آل عمران 189
در مورد این نظریه داروین باید بگم دوستان،
این اروپایی ها کلاً از نسل همون کلیسا هستند با همون فرهنگ. اون موقع می گفتند خورشید دور زمین می گرده و هر کسی که می گفت نه یه جور دیگه است دارش میزدن. الان میگن فرگشت اول و آخرشه و هر کی غیر از این بگه دارش میزنیم (البته یه ذره با کلاس تر)
می پرسیم احتمال ایجاد این عالم به شکل تصادفی چقدره؟
میگن، (خودشون می گن) یک در خیلی خیلی میلیون
بعد جالبه، ازشون بپرسیم یک در خیلی خیلی میلیون احتمال پیدایش از هیچه و شما پذیرفتی، یعنی (خیلی خیلی میلیون منهای یک) در خیلی خیلی میلیون هم احتمال عکسش هست یعنی آفرینش بوسیله خداوند متعال. چرا این رو نمی پذیرید؟ این که به عقل نزدیک تره!!!!!!