۱۲/اسفند/۹۳, ۱۲:۱۳
سلام خدمت همه.
این مدتی که نبودم خیلی توی نت میگشتم.
درباره این که جوونای ما کجا گیرن که ازدواج اینقدر سخته؟
دیدم خیلی از بچه ها گیرن.
گیر کسانی که دارن به خاطرش زندگی هاشون رو تباه میکنن و اون ها وجود خارجی ندارن.
عکس های زیر رو میشناسین؟
![[تصویر: q1txreywl3fprumpsc06.png]](http://8pic.ir/images/q1txreywl3fprumpsc06.png)
یکیش افسر مین جان گو ئه تو یانگوم که عااااشق یانگوم بود.
یکیش جومونگ افسانه ایه که عاشق سوسانو بود.
یکیش اون افسره است تو سریال سرنوشت که عاشق خانوم دکتره میشه.
یکیش هم بازیگر نقش دکتر لی تو بیمارستان چونا ست که عاشق خانوم دکتر قصه میشه.
چند تا چیز توی همه اینا مشترکه که باعث میشه دخترای ما عاشق اینا بشن.
بی تعارف بگم...
پسرهای بازیگر کره ای هم به خاطر ژنتیکشون و هم به خاطر این که مجبورن به جای سربازی کمربند سیاه تکواندو داشته باشن، اکثراً خوش هیکلن.
لزوماً لخت نمیشن که هیکل شیش تیکه شون رو به نمایش بذارن، از روی لباس هم خوش اندامیشون مشخصه.
همه شون توی فیلم ها پسرهای مغروری هستن که به دخترا محل نمیذارن، اما ناگهان عاشق یه دختری میشن که اولش هم ممکنه بچزوننش، اما بعد از 20 تا 50 قسمت بلاخره میگیرنش.
صحنه های محرک جنسی توی فیلماشون نیست.
نهایتاً دست دختر رو توی فیلم میگیرن.
اما...
یه امای گنده...
چی میشه که دخترای ما عاشق اینا میشن؟
چی میشه که دخترای ما زندگیشون فنا میشه به خاطر اینا، بدون این که خودشون بدونن؟
من به شما میگم...
چند تا موضوع توی این مساله دخیله...
یکی حرفهای عاشقونه ایه که نویسنده روزها و هفته ها در موردش فکر میکنه و مینویسه که اینا تو فیلم بگن.
یکیش موقعیت هاییه که نویسنده خلق میکنه که اینا اون حرف ها رو توش بزنن.
اکثراً این ها عشقشون رو جلوی ضلع سوم مثلث به دختره ثابت میکنن.
خوب معلومه که هر دختری باشه خوشش میاد.
نکته بعدی اینه که اینا توی فیلم ها واسه عشقشون فداکاری میکنن.
یعنی توی فیلماشون اکثراً توی یه نقطه ای از فیلم از خودشون میگذرن که عشقشون راحت باشه.
شاید همین موضوع باعث بشه که عشقشون هم طولانی بشه، اما جذاب میشه.
نکته بعدی ای که باعث میشه این فیلم ها تاثیر بذارن، موسیقی فیلم هاشونه.
موسیقی های آرام و بسیار تاثیر گذار که در کنارش شعرهایی خونده میشه که واسه ما که کره ای بلد نیستیم شبیه زمزمه میمونه.
دلیل دیگه اینه که مردهای داستان های کره ای دنبال روابط جنسی نیستن و دختر فیلم رو واسه خودش میخوان.
همین باعث میشه که تمام دخترها چنین مردهایی رو آرزو کنن.
همه این ها باعث میشه سریال های کره ای بین مردم محبوب بشن.
علی الخصوص بین دخترها.
تا اینجاش که چیز جدیدی نبوده و همه این ها رو میدونستیم.
من از خانومای تالار یه سوالی داشتم.
مجرد و متاهل فرقی نداره.
شما بین شخصیت های خیالی که نویسنده ساعت ها و شاید روزها وقت برای خلقش گذاشته، و حضرت علی (علیه السلام) کیو برای ازدواج ترجیح میدین؟
آدمی که واقعاً وجود خارجی داشته و سر تا پا عشق به همسر بوده.
تمام شجاعت هایی که کره ای ها توی فیلماشون نشون میدن که با شمشیر میزنه، طرف 10 دیقه بعد میفته رو زمین، به گفته آقای رحیم پور ازغدی منصوب به امامان ما بوده.
آدمی که خدا واسه خلق کاراکترش وقت گذاشته.
همه مون میدونیم که با پاسخ ما، امام علی یا افسر مین جان گو نمیاد خواستگاری ما...
اما خواهشاً پاسخ بدین که دوست دارین همسر ایده آلتون چه طوری باشه؟
این رو هم در نظر بگیرین که شاید اگه همسر امام علی بودین، زیاد از خونه بیرون نمیرفتین و واقعاً باید رعایت تمام اصول اسلامی رو هم میکردین.
متاهل ها پاسخ بدن که دوست دارن همسرشون شبیه کی باشه؟!
وقتی این روزا به روضه های ایام فاطمیه گوش میدم، از صمیم قلب عشق به همسر رو میتونم تو رفتارها و گفتارهای ایشون و حضرت زهرا حس کنم.
چطور بدون این که فیلمش رو ببینم، میتونم عشق سرشار بین این دو رو درک کنم؟!
من مطمئنم که اگه صدا و سیما اندکی شعور داشت و سریالی با موضوع رفتار علی ابن ابی طالب در خانواده میساخت، دخترها عاشق چنین شخصیتی میشدن.
وقتی دخترها عاشق چنین شخصیت هایی بشن، مسلماً مردها هم تلاش خواهند کرد که خودشون رو به اون کاراکتر نزدیک کنن.
به خدا قسم اگه داستان زندگی این دو رو کره ای ها ازش فیلم بسازن، همه میخکوب تلویزیون میشن.
پ.ن:
شهادت دلخراش حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو به پیشگاه همسرشون تسلیت میگم.
بقیه ائمه اولادشون هستن و فکر نمیکنم کسی به اندازه علی ابن ابی طالب غصه دار این مطلب باشه.
این مدتی که نبودم خیلی توی نت میگشتم.
درباره این که جوونای ما کجا گیرن که ازدواج اینقدر سخته؟
دیدم خیلی از بچه ها گیرن.
گیر کسانی که دارن به خاطرش زندگی هاشون رو تباه میکنن و اون ها وجود خارجی ندارن.
عکس های زیر رو میشناسین؟
![[تصویر: q1txreywl3fprumpsc06.png]](http://8pic.ir/images/q1txreywl3fprumpsc06.png)
یکیش افسر مین جان گو ئه تو یانگوم که عااااشق یانگوم بود.
یکیش جومونگ افسانه ایه که عاشق سوسانو بود.
یکیش اون افسره است تو سریال سرنوشت که عاشق خانوم دکتره میشه.
یکیش هم بازیگر نقش دکتر لی تو بیمارستان چونا ست که عاشق خانوم دکتر قصه میشه.
چند تا چیز توی همه اینا مشترکه که باعث میشه دخترای ما عاشق اینا بشن.
بی تعارف بگم...
پسرهای بازیگر کره ای هم به خاطر ژنتیکشون و هم به خاطر این که مجبورن به جای سربازی کمربند سیاه تکواندو داشته باشن، اکثراً خوش هیکلن.
لزوماً لخت نمیشن که هیکل شیش تیکه شون رو به نمایش بذارن، از روی لباس هم خوش اندامیشون مشخصه.
همه شون توی فیلم ها پسرهای مغروری هستن که به دخترا محل نمیذارن، اما ناگهان عاشق یه دختری میشن که اولش هم ممکنه بچزوننش، اما بعد از 20 تا 50 قسمت بلاخره میگیرنش.
صحنه های محرک جنسی توی فیلماشون نیست.
نهایتاً دست دختر رو توی فیلم میگیرن.
اما...
یه امای گنده...
چی میشه که دخترای ما عاشق اینا میشن؟
چی میشه که دخترای ما زندگیشون فنا میشه به خاطر اینا، بدون این که خودشون بدونن؟
من به شما میگم...
چند تا موضوع توی این مساله دخیله...
یکی حرفهای عاشقونه ایه که نویسنده روزها و هفته ها در موردش فکر میکنه و مینویسه که اینا تو فیلم بگن.
یکیش موقعیت هاییه که نویسنده خلق میکنه که اینا اون حرف ها رو توش بزنن.
اکثراً این ها عشقشون رو جلوی ضلع سوم مثلث به دختره ثابت میکنن.
خوب معلومه که هر دختری باشه خوشش میاد.
نکته بعدی اینه که اینا توی فیلم ها واسه عشقشون فداکاری میکنن.
یعنی توی فیلماشون اکثراً توی یه نقطه ای از فیلم از خودشون میگذرن که عشقشون راحت باشه.
شاید همین موضوع باعث بشه که عشقشون هم طولانی بشه، اما جذاب میشه.
نکته بعدی ای که باعث میشه این فیلم ها تاثیر بذارن، موسیقی فیلم هاشونه.
موسیقی های آرام و بسیار تاثیر گذار که در کنارش شعرهایی خونده میشه که واسه ما که کره ای بلد نیستیم شبیه زمزمه میمونه.
دلیل دیگه اینه که مردهای داستان های کره ای دنبال روابط جنسی نیستن و دختر فیلم رو واسه خودش میخوان.
همین باعث میشه که تمام دخترها چنین مردهایی رو آرزو کنن.
همه این ها باعث میشه سریال های کره ای بین مردم محبوب بشن.
علی الخصوص بین دخترها.
تا اینجاش که چیز جدیدی نبوده و همه این ها رو میدونستیم.
من از خانومای تالار یه سوالی داشتم.
مجرد و متاهل فرقی نداره.
شما بین شخصیت های خیالی که نویسنده ساعت ها و شاید روزها وقت برای خلقش گذاشته، و حضرت علی (علیه السلام) کیو برای ازدواج ترجیح میدین؟
آدمی که واقعاً وجود خارجی داشته و سر تا پا عشق به همسر بوده.
تمام شجاعت هایی که کره ای ها توی فیلماشون نشون میدن که با شمشیر میزنه، طرف 10 دیقه بعد میفته رو زمین، به گفته آقای رحیم پور ازغدی منصوب به امامان ما بوده.
آدمی که خدا واسه خلق کاراکترش وقت گذاشته.
همه مون میدونیم که با پاسخ ما، امام علی یا افسر مین جان گو نمیاد خواستگاری ما...
اما خواهشاً پاسخ بدین که دوست دارین همسر ایده آلتون چه طوری باشه؟
این رو هم در نظر بگیرین که شاید اگه همسر امام علی بودین، زیاد از خونه بیرون نمیرفتین و واقعاً باید رعایت تمام اصول اسلامی رو هم میکردین.
متاهل ها پاسخ بدن که دوست دارن همسرشون شبیه کی باشه؟!
وقتی این روزا به روضه های ایام فاطمیه گوش میدم، از صمیم قلب عشق به همسر رو میتونم تو رفتارها و گفتارهای ایشون و حضرت زهرا حس کنم.
چطور بدون این که فیلمش رو ببینم، میتونم عشق سرشار بین این دو رو درک کنم؟!
من مطمئنم که اگه صدا و سیما اندکی شعور داشت و سریالی با موضوع رفتار علی ابن ابی طالب در خانواده میساخت، دخترها عاشق چنین شخصیتی میشدن.
وقتی دخترها عاشق چنین شخصیت هایی بشن، مسلماً مردها هم تلاش خواهند کرد که خودشون رو به اون کاراکتر نزدیک کنن.
به خدا قسم اگه داستان زندگی این دو رو کره ای ها ازش فیلم بسازن، همه میخکوب تلویزیون میشن.
پ.ن:
شهادت دلخراش حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو به پیشگاه همسرشون تسلیت میگم.
بقیه ائمه اولادشون هستن و فکر نمیکنم کسی به اندازه علی ابن ابی طالب غصه دار این مطلب باشه.

![[تصویر: b1addfa752a139adb580513ee78a1ef1.jpg]](http://www.donya-e-eqtesad.com/upload/iblock/b1a/b1addfa752a139adb580513ee78a1ef1.jpg)