تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: همکاری برای ساخت سایت چند رسانه ای شیعه(انگلیسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
از جناب عبدالرحمن عزیز به خاطر اینکه زحمت شروع و مدیریت چنین کار ارزشمندی رو کشیدن تشکر میکنم..

متنم یکم طولانیه اما حتما بخونید

راستش اصلا فکر نمیکردم بچه های تالار در چنین مواردی همکاری کنن و انقدر کار گروهی خوبی رو داشته باشیم...

اما حالا که میبینم چنین کاری ممکنه یه پیشنهادی دارم

حتما تا حالا کلمه shia یا shia muslims رو در گوگل سرچ کردید (اگر تا حالا سرچ نکردید لازم نیست الان هم بکنید!) تصاویری که نمایش داده میشه واقعا فاجعه هست.

قبلا فقط تصویر خون و خونریزی یه عده جاهل بود ولی الان چیزهای بدتری هم نشون داده میشه که هیچ ربطی به مذهب شیعه نداره

شاید از هر 10 تصویر 9 تاش برای ضربه زدن به شیعه هست و اون کسی که برای اولین بار میخواد در مورد شیعه تحقیق کنه با دیدنش پا به فرار میزاره

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTmcs8ay7n-ZZUClYdDcPW...BCZ1RQ0KJQ]
SadSadSad
حتی برداشتن بعضی تصاویر هندو ها رو که روی آتیش راه میرن و کار های عجیب میکنن رو به شیعه نسبت دادن!Sad

نظرتون در مورد راه اندازی یه سایت شیعی به زبان انگلیسی با محوریت محتواهای چند رسانه ای(عکس، تصاویر گرافیکی ،کلیپ ، فیلم ،آهنگ و...) چیه؟

کارمون به این صورته که سایتی راه اندازی میشه و مثل الان بچه ها به صورت گروهی محتوا میسازن و در سایت قرار میدن با هشتگ ها و تگ های مخصوص(مثل shia)

این سایت به عنوان یک مرجع قرار میگیره و میشه از محتواهایی که درش قرار گرفته در سایت های مختلف استفاده کرد و همچنین اگر خوب تلاش کنیم میتونیم نتایج جستجوی تصویری گوگل و ... رو هم عوض کنیم.

راه اندازی و تامین هاست و دامین و ... با من هستش و البته اگه کسی از دوستان در این زمینه هم تجربه داره میتونه کمک کنه.

البته در صورت موافقت طرح های دیگه ای هم برای تشویق تولید محتوا دارم.

اگر موافقید تا بیشتر توضیح بدم...
(۱۳/اسفند/۹۳ ۱۱:۴۲)sarallah نوشته است: [ -> ]از جناب عبدالرحمن عزیز به خاطر اینکه زحمت شروع و مدیریت چنین کار ارزشمندی رو کشیدن تشکر میکنم..

متنم یکم طولانیه اما حتما بخونید

راستش اصلا فکر نمیکردم بچه های تالار در چنین مواردی همکاری کنن و انقدر کار گروهی خوبی رو داشته باشیم...

اما حالا که میبینم چنین کاری ممکنه یه پیشنهادی دارم

حتما تا حالا کلمه shia یا shia muslims رو در گوگل سرچ کردید (اگر تا حالا سرچ نکردید لازم نیست الان هم بکنید!) تصاویری که نمایش داده میشه واقعا فاجعه هست.

قبلا فقط تصویر خون و خونریزی یه عده جاهل بود ولی الان چیزهای بدتری هم نشون داده میشه که هیچ ربطی به مذهب شیعه نداره

شاید از هر 10 تصویر 9 تاش برای ضربه زدن به شیعه هست و اون کسی که برای اولین بار میخواد در مورد شیعه تحقیق کنه با دیدنش پا به فرار میزاره

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTmcs8ay7n-ZZUClYdDcPW...BCZ1RQ0KJQ]
SadSadSad
حتی برداشتن بعضی تصاویر هندو ها رو که روی آتیش راه میرن و کار های عجیب میکنن رو به شیعه نسبت دادن!Sad

نظرتون در مورد راه اندازی یه سایت شیعی به زبان انگلیسی با محوریت محتواهای چند رسانه ای(عکس، تصاویر گرافیکی ،کلیپ ، فیلم ،آهنگ و...) چیه؟

کارمون به این صورته که سایتی راه اندازی میشه و مثل الان بچه ها به صورت گروهی محتوا میسازن و در سایت قرار میدن با هشتگ ها و تگ های مخصوص(مثل shia)

این سایت به عنوان یک مرجع قرار میگیره و میشه از محتواهایی که درش قرار گرفته در سایت های مختلف استفاده کرد و همچنین اگر خوب تلاش کنیم میتونیم نتایج جستجوی تصویری گوگل و ... رو هم عوض کنیم.

راه اندازی و تامین هاست و دامین و ... با من هستش و البته اگه کسی از دوستان در این زمینه هم تجربه داره میتونه کمک کنه.

البته در صورت موافقت طرح های دیگه ای هم برای تشویق تولید محتوا دارم.

اگر موافقید تا بیشتر توضیح بدم...

بنده به شخصه خیلی خیلی موافقم ،اتفاقا میخواستم که از دوستان بپرسم آیا مطمئن هستید که متن درستی در مورد hussein یا hossein به زبان انگلیسی توی اینترنت (جزو اولین صفحات پیشنهادی)هست.؟
اگر نیست پس تمام تلاش بچه ها غیر اصولی و بی فایده میتونه باشه..
این سوال مدت زیادی است که در ذهن من و برخی از دوستان هست
اما حالا با این ایده ناب شما ، خیلی از مشکلات حل میشه

به نظر بنده ما میتونیم برای سایت مورد نظر یک برند سازی قوی انجام بدیم
که اینگونه میتونیم اون رو مرجع شماره اول بکنیم
برای برند سازی مناسب مثلا باید ؛اول هدف و حایگاهی که قراره سایت داشته باشه رو به صورت کلی و جزئی مشخص کنیم و بعد تمام تلاشمون رو در چهارچوب رسیدن به اون جایگاه قرار بدیم

مثلا به طراح سایت میفهمونیم که ما قراره چی باشیم و به کجا برسیم و از سایت و از ایشون چی میخوایم
اون وقت ایشون هم یک طرح متناسب با هدف ما ارائه میدن
یا در ادامه در مبحث انتخواب دامین هم مبنی رو بر روی سیاست ها و اهدافمون میگذاریم
برای برند سازی بهتر میتونیم صفحات توئیتر ، اینستاگرام ، (فیسبوک؟) و.. بسازیم و همه مطالب یا مطالب خاص سایت رو همزمان در فضا های مربوطه نیز منتشر کنیم
و به قول شما ، خودمون هم هی این سایت رو تحویل بگیریم و از عکسهاش توی مطالبمون یا از متن هاش توی ارجاعاتمون استفاده کنیم..

به هر حال بنده خواستم موافقت و حمایت کاملم رو از این ایده اعلام کنم
پیشنهاد بنده این هست که به طور پراکنده وبلاگ های وردپرسی ( wordpress.com ) ایجاد کنید چون هم سئوی و اعتبارسنجی بالا داره و هم ارسال های پراکنده شانس بلاک شدن شما رو می گیره.

اگه تو یک سایت متمرکز فعالیت کنید ، علاوه بر حملات دیداس و مواجه با گروه هایی چون هاگانا ، گوگل می تونه با قرار دادن شما در لیست سیاه براحتی و در یک شب تمام ایندکس شما رو حذف کنه.
و یا با ارسال DMCA تقلبی تمام هاست شما رو برای دو هفته پاک می کنن.

ساختن سایت خصوصا در مبحث تشیع و مهدویت اصلا کار ساده ای نیست.

صفحات توییتر و غیره هم نباید فقط مختص باشن ! انقدر باید این بمباران سهمگین باشن که نتونن براحتی پالایشش کنن.
(۱۳/اسفند/۹۳ ۱۴:۴۰)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]پیشنهاد بنده این هست که به طور پراکنده وبلاگ های وردپرسی ( wordpress.com ) ایجاد کنید چون هم سئوی و اعتبارسنجی بالا داره و هم ارسال های پراکنده شانس بلاک شدن شما رو می گیره.

اگه تو یک سایت متمرکز فعالیت کنید ، علاوه بر حملات دیداس و مواجه با گروه هایی چون هاگانا ، گوگل می تونه با قرار دادن شما در لیست سیاه براحتی و در یک شب تمام ایندکس شما رو حذف کنه.
و یا با ارسال DMCA تقلبی تمام هاست شما رو برای دو هفته پاک می کنن.

ساختن سایت خصوصا در مبحث تشیع و مهدویت اصلا کار ساده ای نیست.

صفحات توییتر و غیره هم نباید فقط مختص باشن ! انقدر باید این بمباران سهمگین باشن که نتونن براحتی پالایشش کنن.

حرف های شما درسته ولی ببینید در مورد مباحث فنی بنده خودم اطلاعات و تجربه هایی دارم.

گوگل بی دلیل نمیاد چنین کاری رو انجام بده و حملات هکری در هر جایی میتونه وجود داشته باشه
اگر اونقدر بزرگ شدیم که بهمون حمله کنن اونوقت یه فکر براش می کنیمSmile

چیزی که من از دوستان میخوام همین تولید محتوا هستش
سلام

یکم بیشتر توضیح بدید
اگه تولید محتوا در این حد باشه منم میتونم در این حد عکس درست کنم.
پس باید خودتون رو برای همه جور مشکلات آماده کنید.
بیداری اندیشه از ابتدا تا همین الان مورد حمله هست. DDOS, Injection و همینطور اعضایی که تالار رو منحرف می کنن.

نقل قول:
سلام

یکم بیشتر توضیح بدید

اگه تولید محتوا در این حد باشه منم میتونم در این حد عکس درست کنم.

بنظر من هر کس همونقدر که همت داره برای تولید محتوا باید خودش به همون اندازه همت کنه برای پخشش تو سطح اینترنت. ( علاوه بر سایت مرجع خودش هم یک پایگاه باشه )

به خدا من قصدم نا امید کردن یا به رخ کشیدن نیست ، نمی خوام زحماتتون از بین بره.
اگر بتونید تصویر شیعه رو تو گوگل شفاف و تمیز و واقعی کنید. کاری بسیار بسیار بزرگی انجام دادید.

ولی من با سدره المنتهی موافق ترم.

بهتره تو وبلاگ های مختلف و همچنین شبکه های اجتماعی اینکار انجام بشه.
داش ثارلله ، رکب زدی؟ مگه نگفتی فردا تاپیکو میزنی؟ Huh
منم قرار شده بود فردا بیام توضیح بدم!
ببینید دوستان ، منو آقا ثارلله ساعتی پیش در این مورد حرف زدیم و به نتایج جالبی رسیدیم ، به نظرم این تاپیک چون از یه تاپیک دیگه کات شده ، یه خورده بد شروع شده
قرار بود یه جور دیگه شروع کنیمBlush
ان شالله به زودی میام و کاملا توضیح میدم و ساختار پایه رو معرفی میکنم ، بعدش رو اون باید نظر داده بشه و یه خورده چکوش کاری بشه تا قدم اول برداشته بشه

راستی در مورد کار کردن توی وبلاگ ها و از این دست مسائل هم حرف زده شده ، بزودی میام و همه مسائل رو مطرح میکنم
فعلا یا علی
نقل قول:اگر بتونید تصویر شیعه رو تو گوگل شفاف و تمیز و واقعی کنید. کاری بسیار بسیار بزرگی انجام دادید.

یک اراده ی قوی برای رسیدن به صدر نتایج گوگل لازمه ، تا یکسال نباید متوقف بشه تا بتونیم کم کم اثراتش رو شاهد باشیم.

اینو ببینید:
[تصویر: c3b0de6a20e86dcf7f67e39fe57d3dc0aa13db87.png]

اولین نتیجه shia muslims متعلق به یک وبلاگ wordpress.com هست ! وردپرس خیلی معتبره.

و اما نتیجه بعدی شگفت انگیزه
[تصویر: 123aece38c0a6851bc9f7afd01d8774702c221e4.png]

سومین صف نتایج متعلق به بلاگفاست!

من بهتون قول سه ماهه میدم با تلاش وبلاگی
سلامی دوباره
این بزودی که میگفتم همین یکی دو ساعت بودBlush
با تشکر از همه دوستان بابت پیشنهادهاشون ، مخصوصا جناب سدره المنتهی با این دقت و نکته سنجیشون

واقعا ببخشید که پستم طولانی شد ، چون سعی کردم بصورت جامع همه چیزو توضیح بدم
خب ، بریم سر اصل مطلب
این بند در پست اول هم آورده شده:
نقل قول:کارمون به این صورته که سایتی راه اندازی میشه و مثل الان بچه ها به صورت گروهی محتوا میسازن و در سایت قرار میدن با هشتگ ها و تگ های مخصوص(مثل shia)

این سایت به عنوان یک مرجع قرار میگیره و میشه از محتواهایی که درش قرار گرفته در سایت های مختلف استفاده کرد
و برنامه هم همینه . اما علاوه بر این ، طوری هدف گذاری کردیم که نتیجه کارمون فقط یک چیز نباشه ، یعنی به نوعی یه کوچولو اهداف رو گسترش دادیم
خب این چطوری میشه؟ پس حالا بذارید کل قضیه رو بگم
اینکه صرفا و فقط انتشار تصاویر در وبلاگ هارو در نظر داشته باشیم ، یه تئوری تقریبا غیر ممکنه. به 2 دلیل
  • اول اینکه باید افرادی باشن که برای همیشه پایه باشن تا این انتقال محتوا رو از سایت به وبلاگ انجام بدن
  • دوم اینکه باید وبلاگ پربازدید و بدرد بخوری وجود داشته باشه تا اون تصاویر داخلش قرار بگیره و بره صفحه 1 گوگل
تجربه با قطعیت تمام میگه که مورد اول یه چیز آرمانیه و وجود خارجی نداره! Big Grin
و چون مورد اول وجود نداره ، بالطبع وبلاگ مناسبی هم برای اینکارا در داخل کشور نداریم.تا حالا معمولا وبلاگای خوب فقط مقطعی بودن

پس نباید سایت بر ستونی بنا بشه که سسته! بعبارتی سایت باید طوری ساخته بشه که در نبود افراد منتقل کننده مطلب و وبلاگ ها ، نابود نشه!

پس تا اینجا ، دلایلی بود برای اینکه صرفا به فکر ساخت سایت منبع و گذاشتن تصاویر در وبلاگ ها نباشیم

اما نکته مهم اینه که چند خط بالا ، فقط استدلال هایی بود برای اینکه بگم سایت نباید صرفا تک محوری و تک عملیاتی باشه

از این به بعد تازه میخوام برم سر اصل مطلب Cool Big Grin

به یک نکته مهم دیگه هم باید توجه کرد. و اونهم اینه که یک سایت نمیتونه از اول کامل باشه . برنامه ای که من به شخصه مدنظرمه اینه که ما در ماه های اولیه سایت پیچیده ای نداشته باشیم و فقط سه چهار بخش کلی در سایت قرار بدیم . بعد از چندماه ، با بررسی آمار لایک ها (با توجه به تعبیه این امکان درسایت) و همچنین نتایج کار در گوگل ، مزه دهن مخاطبای اونور میاد دستمون و تازه اینجاست که بعد از چند ماه میفهمیم که دقیقا چیکار باید کرد

یکی از بهترین و موثر ترین راه های موفقیت یک سایت ، تعامل اون با مخاطبانشه. خب ، پس چی داریم حالا؟ یه جمع بندی کوچیک میکنم

یه سایت انگلیسی که بیشتر به گالری تصویر شباهت داره . در ماه های اولیه 3 بخش اصلی داره. دو بخش اصلی روی صفحه ، تصاویر محبوب و تصاویر جدید هستن و بخش سوم بصورت یک بخش فرعی ، این امکان رو به مخاطب سایت میده تا خودش هم بتونه عکس مورد نظرشو یا مطلبشو ارسال کنه .باتوجه به هدف گذاری خارجی سایت ، به نظرم این بخش خیلی میگیره که بعد از چند ماه میشه درسایت گسترشش داد و اجازه مشارکت بیشتری به مخاطب داد که این خود به خود باعث جذابیت بیشتر سایت برای مخاطب میشه
ضمن اینکه امکان لایک کردن تصاویر و کامنت دهی هم برای تمامی تصاویر موجوده
البته ، کار گروهی که قراره تصاویر رو در وبلاگ ها قرار بده به قوت خودش باقیه !

خب ، این میشه چشم انداز ماه های اول فعالیت
بعد از چند ماه ، اطلاعات بیشتری دستمون میاد که بر اساس اونها میشه تغییرات جالبتری روی سایت داد. چون طرح ماه های اولیه خیلی سادست و تازه بعد از اتمام این دوره اوله که خودشو نشون میده و توسعه پیدا میکنه ، چون واقعا خیلی جای کار داره

خودم هم به شخصه نظرم روی وردپرس هست ، مخصوصا با شواهدی که جناب سدره المنتهی آوردن

من که هرچه میخواست دل تنگم گفتمBig Grin حالا نوبت شماست تا پیشنهاداتتون رو درباره چشم انداز چندماه اول سایت ارائه بدید
یا علی(علیه السلام)
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع