تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مسخره ترین جمله ای که شنیدم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
شرمنده من نفهمیدم عکس نوشته ها چه ایرادی داره؟
در واقع اصلا چیزی که شما دارید ازش انتقاد میکنید،گفته نشده...بیشتر شبیه سوء تفاهمه Smile
جمله مسخرست چون داره به مردا میگه کمی به وظایف خودشون نگاه کنن .
اگر دو جین دستوران زنانه بود . احسنت احسنت داشت.
و من الله توفیق جمعیا فی الوموضوع دو تار موی زن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالبه بخونید:??
رسول خدا،ص،از جبرییل سوال کرد آیا فرشتگان هم خنده دارند؟جبرییل گفت بله:
وقتی زن بد حجابی میمیرد وبستگانش او را در قبرمیگذارند وروی آن را با خشت وخاک میپوشانند تا بدنش دیده نشود،

فرشتگان میخندند و میگویند:

تا وقتی که جوان بود وبا دیدنش هرکسی را فریب میداد،بستگانش غیرت بخرج ندادند ،ولی اکنون که مرده او را میپوشانند

?/المواعظ العددیه ص144

?✅?✅?✅
از طرفی اینجا من باید این نکته رو که خیلی وقته بعضیا مطرح میکنن اعلام کنم

نقل قول:میگن چون ما حجاب رو زور کردیم کسی رعایت نمیکنه
اگر ما همین اجبار رو برداریم وضع حجاب خیلی بهتر هم میشه
چون آدمیزاد ذاتا هرچی بهش بگی میخواد عکسش عمل کنی
و ما باید دست جامعه رو برای انتخاب باز بگذاریم تا خودشون بین بی حجابی و با حجابی انتخاب کنند
(و قسم هم میخوره که اینجوری وضع حجاب و عفت عمومی خیلی هم بهتر میشه..)

سوال من اینه که عزیزان من ، آیا الان وضع حجاب ترکیه خوبه.؟
از طرفی آخه این چه حرفیه،
ما این حرف اجباری بودنت چیز ها و اینکه وقتی به کسی چیزی رو اجبار میکنی (هرچی باشه) طرف دلش میخواد عکسش رو عمل کنه ؛ رو کردیم علم عثمان
هرچی میشه این حرف و این بحث بوجود میاد
ببینید من خودم قبول دارم که آدم همیشه ته دلش یه حسی هست که میخواد قانون شکنی کنه و برخلاف کاری که بهش گفتن عمل کنه
اما
آقایون ، آیا ما مسلمان هستیم یا نه.؟
میخوایم حرف خودمون و عمل کنیم ، یا حرف خدامون رو
شما توی اصول دین هرچقدر میخوای بشین تحقیق کن ، بشین با ادله منطقی برای خودت تک تکشون رو بررسی کن
در نهایت یا مسلمان میشی یا نمیشوی
اما اگر مسلمان شدی دیگه حرف حرف خداست ، نمیتونی بگی من با عقل ناقص خودم تشخیص میدم که اینجا بهتره اینجوری عمل کنم
وقتی شما اصول دین رو قبول کردی ، دیگه فروع دین و دستورات خدا یعنی بندگی ، یعنی قبول کنی شما هرچی هستی بنده ی خدایی
هرچی گفت باس بگی چشم

پاسخ من اینه
خدا خودش شما رو آفریده
آیا قبول داری خدا دانای کل هست؟ (اگر نه ، پس بر دینت شک کن و برو از اول شروع کن)
اگر آره پس همون خدایی که قبولش داری ؛ خودش این رو میدونسته ، بیشتر از شما هم میدونسته که همه میل به مخالفت و میل به قانون شکنی ذاتی دارند
میدونسته اگه بگه باید حجابت رو رعایت کنی شما برات رعایت حجاب سخت میشه
اما گفته که اینکار رو بکنی ،؛ و خداوند این رو قشنگ دونسته که تو با همه مشکلاتت ، با همه زیر ساخت های بد ، با جامعه ای که آرمانی نیست و هیچوقت نخواهد شد (جز زمان موعود) ، خدا این و قشنگ دوسته که شما توی همین شرایط و همین سختی ها حجابت رو رعایت کنی

(۱۴/اسفند/۹۳ ۹:۵۹)اسکای نوشته است: [ -> ]یه حاج اقایی حرفای خوبی میزد .

گفت نمره ی حجاب تو مملکت بالاتره یا دزدی و اختلاس و راستی ؟

مملکتی که تفکرش دو تا تار موی زنه ، وضعیتش همینی هست که میبینید .

به قول اون حاج آقا، در رو ببند و به ملت بگو بشین این فیلم اسکار رو ببین. در بسته هست و ادما مجبورن این فیلمو ببینن .

هر وقت در باز بود و تونستی ملت رو بنشونی پای فیلم هنر کردی .

حجاب اجباری بدرد عمه ی داعشی ها میخوره . گاها هم تحلیل حجاب تنها توهین به شعور و جنس زن هست .

خودت رو بپوشون چون سرمایه هات رایگان به دست مرده ها نرسه . نمیدونستم جسم زن سرمایه حساب میشه . شعور زن کیلویی چند . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به قول شهید بهشتی : بهشت را به بها دهند ، نه به بهانه..

و البته خداوند به مردا هم دستوراتی داده که اون ها هم باید بهش عمل کنند
اینجا بهتر و بدتر نیست ، نه مردها و نه زنان برتری بر یکدیگر ندارند ، و هرکدام جداگانه موضف بر انجام مسئولیت خودشان هستند
شما به هیچ عنوان نمیتوانی بگویی زنی حجابش را رعایت نکند ، چرا که مردان موضف اند نگاه نکنند(اصلا اگر قرار بوده مردان نگاه نکنند پس این همه آرایش و .. برای چیست؟)
از طرفی مردی که به زن باحجابی نگاه کج کند نیز شدیدا باید باهاش برخورد بشه (و مطمن باش که میشه)

هیچکدومشون توجیهی بر عمل یکدیگر ندارند و با هرکدوم باید جداگونه برخورد کرد

پس :
حجاب اجباریه ، خداوند داناتر از من و شما اون رو اجبار کرده (که بندگیش بر همه ما واجب هست)
و اون دینِ اجباری هست که بدرد عمه داعشی ها میخوره ،؛، شما حق داری به اسلام بگرویی یا نه ، اگر نه که امیدوارم راه حق را پیدا کنی ، اگر آره پس باید هر آنچه که خدا گفته اطاعت کنی نه هرآنچه که خودتون تشخیص دادید
اون دینی که قرار باشه از روانشناس تا بغال کوچه سر دستوراتش بحث کنند و هرکدام به تشخیص خود عمل کنند ، هرچه باشد اسلام نیست..

اینکه ملت به معرفتی دست یابند که خودشان از ته دل به علیت حجاب برسند و حضرت زهرا را الگو قرار بدهند
بعله
هنر است
هنری باورنکردنی ، ناب و نایاب

اما اگر ما هنوز به آن معرفت نرسیدیم ، اگر درون جامعه دزدی و اختلاص و دروغ و فحشا میشود ؛ دلیل بر این نیست که حرف خدا را بر روی زمین بگزاریم و به تشخیص خودمان عمل کنیم
همان قدر که جلوگیری از دزدی و اقتصاد برای سلامت اقتصاد یک جامعه مهمه ، جلوگیری از بی حجابی ، بد حجابی و فحشا نیز برای سلامت روانی ، سلامت عاطفی و سلامت جنسی یک جامعه مهم هست

( و اون به اصطلاح حاج آقایی که به خاطر عدم توفیق در امر اول ،دومی را هم میگوید زیر پا بگذاریم ، کلا دارد آئین من دراوردی خود را شرح میدهد!)
(۱۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۵۰)اسکای نوشته است: [ -> ]جمله مسخرست چون داره به مردا میگه کمی به وظایف خودشون نگاه کنن .
شما گویا خواب تشریف دارید.!!
موضوع سالهاست که از دو تا تار مو گذشته!

رک می گم:
این تیپی که بعضا خانم های تهرانی می زنن تیپ مخصوص فاحشه ها در کشور های اروپاییه و همچنین کشور های شرق آسیا.Dodgy

تو جامعه ی ما نه مرد ها اغلب به وظیفشون عمل می کنن تو چشم پاکی.
نه زن ها تو حیا.

نه طرف مرد ها رو بگیریم نه زن ها.
خوب وقتی حجاب اجباریه .همین میشه دیگه . مردا حریص تر ! خانوم ها هم لجباز تر . کارکرد حجاب اجباری تو کدوم کشور مثبت بوده ؟

والا تو همین تالار بچه مذهبی برگشته میگه . خانوما با بی حجابی قدر سرمایه هاشونو نمیدونن کجا خرج کنن.

نه دیگه این جوری به شعور ادم توهین میشه . فرداش حتما من نوعی چادری میشم .

حجاب زن با نگاه مرد امنیت میاره . مگر نه من با پوشیه جلوی یک مرد هیز !! هیچ وسیله ی دفاعی ندارم . لابد برم کنج خونه قائم بشم . این شد زندگی .

جامعه ی ما وضعیت حجابش نسبت به دروغگویی خیلی بهتره .
(۱۴/اسفند/۹۳ ۱۳:۴۲)اسکای نوشته است: [ -> ]خوب وقتی حجاب اجباریه .همین میشه دیگه . مردا حریص تر ! خانوم ها هم لجباز تر . کارکرد حجاب اجباری تو کدوم کشور مثبت بوده ؟
حق با شماست ولی خیلی توفیری نمی کنه! مرد حریص حریصه چه عربستان باشه چه امریکا!

چند وقت پی یه کلیپی از امریکا بود یا کانادا منتشر شد که 100 توهین جنسی یا به اصطلاح متلک در 10 ساعت ==> لینک
این از امریکاش.

اینم از مرد حریص تو کشور اسلامی
لینک1 لینک2

این عکس یعنی رو زنها بیشتر کار شده تا مردها یعنی افراط و تفریط! یعنی حجاب اجباری کارکردشو از دست داده (اما برای مرد های هیز)
اما در کل فکر نمی کنم اینجوری که شما می گید حریص تر شدن ، تاثیر عکس گذاشته باشه.

(۱۴/اسفند/۹۳ ۱۳:۴۲)اسکای نوشته است: [ -> ]والا تو همین تالار بچه مذهبی برگشته میگه . خانوما با بی حجابی قدر سرمایه هاشونو نمیدونن کجا خرج کنن.

نه دیگه این جوری به شعور ادم توهین میشه . فرداش حتما من نوعی چادری میشم .
اشتباه کرده!
اما بی حجابی هم تعریف داره! اگه بی حجابی منظورش این خانم هایی که خیابون و محل کار رو با عروسی اشتباه گرفتند باشه، من باهاش موافقم! به شعور هرکی هم که میخواد توهین بشه توهین بشه!
اما بعضیا به خانم های مانتویی و دو تا تار موشون بیرون که هیچ نفس سالمی نسبت بهش حریص نیست! می گن بی حجاب، که اونها اشتباه می کنن و حق با شماست.

(۱۴/اسفند/۹۳ ۱۳:۴۲)اسکای نوشته است: [ -> ]جامعه ی ما وضعیت حجابش نسبت به دروغگویی خیلی بهتره .
ولی ضربه ای که بی حجابی* می زنه به مراتب بدتره

*تعریف بی حجابی رو بالا گفتم. موضوع دو تا تار مو نیست.
(۱۴/اسفند/۹۳ ۲:۱۶)Lancelot نوشته است: [ -> ]در کل پیشنهاد من به شما اینه که شبکه های اجتماعی رو بذارین کنار دوست عزیز که فقط اعصاب خردی داره (مخصوصاً وقتی همکلاسی های دبیرستانتو میبینی که تبدیل به چه موجوداتی دارن میشن :دی).

راستش رو بگم این جمله رو یکی از دوستام که توی این صفحات هست بهم گفت
به نام مادرسادات

چادر مادر من فاطمه، حرمت دارد...

نه فقط شبه عبایی مشکیست
که سرت بندازی
و خیالت راحت
که شدی چادری و محجوبه!

چادر مادر من فاطمه، حرمت دارد

قاعده، رسم، شرایط دارد
شرط اول همه اش نیت توست...
محض اجبار پدر یا مادر
یا که قانون ورودیه دانشگاه است
یا قرار است گزینش شوی از ارگانی
یا فقط محض ریا

چادر مادر من فاطمه،شرطش عشق است

عشق به حجب و حیا
به نجابت به وفا
عشق به چادر زهرا
که برای تو و امنیت تو خاکی شد

تا تو امروز شوی راحت و آسوده
کسی سیلی خورد
خون این سیل شهیدان
همه اش با هدف چادر تو ریخته شد.

خواهرم
حرمت این پارچه ی مشکی تو
مثل آن پارچه مشکی کعبه والاست
یادگار زهراست

نکند چادر او سرکنی اما روشت،منشت
بشود عین زنان غربی
خنده های مستی.عشوه های...............

به خدا قلب خدا می گیرد
به خدا مادرمان فاطمه شاکی بشود

به همان لحظه سیلی خوردن
لحظه پشت در او سوگند

خواهرم
چادر مادر من ، فاطمه ، حرمت دارد

آه مادر
پدرم ایل و تبارم
همه ی دار و ندارم
به فدایت مادر
(۱۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۵۰)اسکای نوشته است: [ -> ]جمله مسخرست چون داره به مردا میگه کمی به وظایف خودشون نگاه کنن .

بحث اینجاست که یه دختر میگه ما چرا باید به خاطر مردها عذاب بکشیم یعنی حجاب رو عذاب برای خودش میدونه ..درسته مردهم نباید چشم چرانی کنه ولی یه خانوم باید حجابش رو کامل رعایت کنه.......همه ی پسر ها که با فرهنگ نیستن ..ممکنه چند نفر باشن که کارشون فقط چشم چرانی باشه ...به نظر شما اون پسرا به یه دختری که حجاب کامل داره نگاه میکنن یا به....؟((چشم ها رو باید شست جور دیگر باید دید))
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع