شما پوشیه بزن بزار چشمای یه مرد هیز پر از خون بشه اصن از حدقه بیاد بیرون...قدرت حظ بردن نداره اما مثه این دخترا که با لباس تو خونه میان بیرون اگه یکی استعداد هیزی کردنم نداشته باشه پیدا می کنه لذتشم می بره
یعنی یه خانوم مجانی به کل بشریت خدمت می کنه...
وقتی ارزش زنهای ما به ۷قلم ارایش ولباس هرچی کوتاه تر وتنگ تر باشه خانواده هایی که از توش دزد و دروغ گو واختلاس و گر رشوه گیرو دهنده است بیشتر می شه که کمتر نمی شه...
چون زنه که خودش راه سقوط رو در پیش گرفته به شوهرشم چراغ سبز داده بچه هاشم که دیگه...
(۱۴/اسفند/۹۳ ۱۴:۰۳)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]اما بی حجابی هم تعریف داره! اگه بی حجابی منظورش این خانم هایی که خیابون و محل کار رو با عروسی اشتباه گرفتند باشه، من باهاش موافقم! به شعور هرکی هم که میخواد توهین بشه توهین بشه!
اما بعضیا به خانم های مانتویی و دو تا تار موشون بیرون که هیچ نفس سالمی نسبت بهش حریص نیست! می گن بی حجاب، که اونها اشتباه می کنن و حق با شماست.
ولی ضربه ای که بی حجابی* می زنه به مراتب بدتره
*تعریف بی حجابی رو بالا گفتم. موضوع دو تا تار مو نیست.
سلام
من متوجه مطالبی که فرمودین هستم
درسته که خیلی از افرادی که حجابشون مناسب نیست ( به قول شما همون دو تار موشون بیرونه ) انسانهای شریفی هستن چه اینکه بعضی از دوستای خودمم هستن ولی خب اینم یه ضعفه دیگه. من نوعی ممکنه در دروغ گفتن یا غیبت کردن ضعف داشته باشم این افراد در زمینه حجاب، منتها اینطور که شما این افراد که حجاب ضعیفی دارن رو کنار میذارید به نظر میاد که در این حد مجازه و اشکالی نداره . درسته که شاید نفوس سالم آقایون بهشون حریص نشه ولی خالی از اشکال نیست
حالا اون بی حجابای خفن که بحثش جداست که چه ضربه ای به خودشون، خانوادشون و اجتماع میزنن و از هم پاشیدگی خانواده ها و ....
که گفت در رخ زیبا نظر خطا باشد؟ ~~~ خطا بُوَد که نبینند روی زیبا را...
(۱۴/اسفند/۹۳ ۱۴:۵۶)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]که گفت در رخ زیبا نظر خطا باشد؟ ~~~ خطا بُوَد که نبینند روی زیبا را...
روی زیبا را...
شمایلی که در اوصاف حسن ترکیبش/مجال نطق نماند زبان گویا را
گفتار سعدی رو به تاریک اندیشان عشوه فروش تعمیم ندید.
به قول علی شریعتی:کسی که زیبایی اندیشه نداشته باشد،زیبایی بدنش را به نمایش میگذارد.
نقل قول: منتها این تنها دلیل پوشش بد بعضی چادریها نیست
محیط و دوستان و تاثیر پذیری از اونها هم در این رفتار بی تاثیر نیست
بله این صحبت شما هم درسته خانوم شیدا ولی در نظر داشته باشید کسی که میخواد این همه قر و فر بده و 7 قلم آرایش کنه و دوستان آنچنانی هم داره پس دیگه چه علاقه ای به چادر داره؟؟؟اینکه چادر سر میکنه دلیل دیگه ای داره و اونم اینه که شاید بهش تحمیل شده.یعنی بیشتر این جنبه تاثیر گذاره چون همونطور که گفتم اگه بخواد میتونه با همین تیپ ولی مانتویی باشه پس چرا چادر سر میکنه؟؟
نقل قول:چادر مادر من فاطمه، حرمت دارد
قاعده، رسم، شرایط دارد
شرط اول همه اش نیت توست...
محض اجبار پدر یا مادر
یا که قانون ورودیه دانشگاه است
یا قرار است گزینش شوی از ارگانی
یا فقط محض ریا
چادر مادر من فاطمه،شرطش عشق است
این شعرو باید سر در تمام شهرها نصب کنن تا اونایی که با تحمیل چادر فقط میخوان بقیه رو اون شکلی که خودشون دوست دارن ببینن بفهمن که چادر حرمتی داره ....به جای اینکه اجباریش کنی به دخترا یاد بده با همون لباسی که تنشون هست با حجاب و با حیا باشن.
(۱۴/اسفند/۹۳ ۱۵:۱۰)Ali#59 نوشته است: [ -> ]روی زیبا را...
شمایلی که در اوصاف حسن ترکیبش/مجال نطق نماند زبان گویا را
گفتار سعدی رو به تاریک اندیشان عشوه فروش تعمیم ندید.
به قول علی شریعتی:کسی که زیبایی اندیشه نداشته باشد،زیبایی بدنش را به نمایش میگذارد.
خب با این اوصاف و در راستای پیروی از فرمایش شیخ اجل، اگر من تاپیکی بزنم و در آن فقط عکس از چهره ی انسانهای زیبا، اون هم بدون آرایش بگذارم، عیبی ندارد؟

نقل قول:مجتبی 110
ولی ضربه ای که بی حجابی* می زنه به مراتب بدتره
اما من شک دارم جناب مجتبی 110 . وقتی به دنیا میاییم و شناسنامه ای مسلمون هستیم . خوب باید بریم و تحقیق کنیم . تو این پروسه ی تحقیق یه دختر حق نداره بی حجاب باشه . باید حجاب داشته باشه و تلقین کنه که آره این حجاب خیلی خوبه . وقتی قدرت تجربه نداری ، جچوری میشه به یقین رسید ؟
من هنوز متوجه ضربه ی بدتر بی حجابی نسبت به دزدی و دروغ نشدم .
نقل قول:
ali amlashi
:
بحث اینجاست که یه دختر میگه ما چرا باید به خاطر مردها عذاب بکشیم یعنی حجاب رو عذاب برای خودش میدونه
شما نوشته ی اول تاپیکو برداشتی و حمله کردی و گفتی این جمله مسخرست . بهتره برید واسه هم جنس های خودتون کلاس فرهنگ بزارید نه اینکه وظیفه ی مردونه رو مسخره بدونید . به اندازه ی کافی این تالار کلاس فرهنگ و نحوه ی شوهرداری و بچه داری واسه خانوما داره . کلاسا ظرفیتش هم تکمیله .
خوب برای بعضی دخترا حجاب عذابه . دوست نداره. مسلمون شناسنامه ای هست . پول نداره مهاجرت کنه . مجبوره .مجبور .
واسش میشه عذاب دیگه .چکار کنه خوب ؟
بابا چادر چندجا اجباریه بگیم مثلا یسری جاهای دولتی باشه قبول
ولی یسری ها رو اون حد معمولیه معمولیش رو هم حاضر نیستن نگه دارن شاید باورنکنید اما تو تهران مناطقی داره که دخترای دوم سوم راهنمایی خیلی راحت وقتی از مدرسه میاد بیرون سر کوچه مقنعه رو در میاره دکمه های مانتو رو باز می کنه یه هنزفیری میزاره تو گوشش خیلی راحت قدم زنان تا خونه میره دیگم نگم
دبیرستانیا تو سرویس این کارو می کنن
خود من چند وقت پیش می خواستم برم جایی سوار تاکسی شدم دو تا دختر دوم سوم دبیرستان اومدن عقب پیش من نشستن خیلی راحت مقنعه ها رو دراوردن موهاشون رو شونه کردن چندتا عکس سلفی به قول خودشون یهویی انداختن
سر صبر مقنعه رو سر کردن حالا از اول تا اخر به صورت کامل از تو اینه راننده قابل رویت بودن جلو هم یه مرد دیگه نشسته بود
خب واقعا اجباره تو این مملکت معنا داره؟
خانومه با ساپرت نازک و یه بلوز استرج کوتاه با یه کت بدون دکمه راحت میاد تو خیابون ...اینجا شما اجبار می بینی..
باشه مسلمون نیست توی خونه هرجا که خصوصیه اصن عریان باشه...خود خدا کاری باهاش نداره
ولی وقتی یه جا یه قانون تصویب شد برمبنای نظر اکثریت این فقط لج بازی و بی منطق بودن اونا رو میرسونه مگه ازشون می خوان چیکار کنن؟چرا حجاب و واسه دیگران به اندازه مرگ بزرگ می کنید

اسلام پیشنهاد داد حرمت خودت رو بدونی
حالا دیگه خودت اگه دوست نداری میتونی بشی معشوقه زنای ذهنی یک مرد مریض
و بشی عامل مریض شدن یک مرد سالم
.
.
.
.
.
توی نوعی رو میگم ، مخاطب خاص نداره
نقل قول:خوب برای بعضی دخترا حجاب عذابه . دوست نداره. مسلمون شناسنامه ای هست . پول نداره مهاجرت کنه . مجبوره .مجبور .
ما باید تاوان ذهن شست و شو شده ی یک سری افراد رو بدیم ؟!

جدای از اسلام،
هر جامعه ای قانون داره و هر کسی ملزم ب رعایت اونه
اگه خیلی سختشه توی جامعه زندگی کنه، بره توی بیابون، زندگی انفرادی رو شروع کنه و با قوانین خودش
نقل قول:بره توی بیابون، زندگی انفرادی رو شروع کنه و با قوانین خودش
اون آمریکاست که میتونی بری تو بیابون زندگی کنی:| تو ایران نمیشه اصلا.