تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اصول دین؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۱۸/اسفند/۹۳ ۱۷:۰۹)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]تا بحال این چنین قانع نشده بودم!!!!

از همه ی دوستان منصف استدعا دارم یکبار با دقت پست های بنده و جناب مهدی را بخوانند و خود، قضاوت کنند

از اول بحث یک سوال پرسیدم که ایشون به انحا مختلف از جواب دادن به آن طفره رفتند

سوالم سادست دوست عزیز و کمی پرخاشگرم:

من یک ایرانیم در قرن 7 هجری شمسی! بعد از سالها تحقیق از سن 15 سالگی تا 30 سالگی به مرور به این نتیجه رسیدم که اسلام حق نیست، آیا حق دارم در این رابطه در کشوری اسلامی کتاب بنویسم؟ نتایج تحقیقاتم را بازگو کنم؟ و...؟
اگر آره پس دیگر ارتداد چیست؟ و اگر نه که در آن صورت تحقیقی بودن اصول دین، کاملاً بی معنیست

جانِ دل، اگر جوابی نداری، بیخیال شو، پیلیـــز :دی

اینهارو هم تایپ کردم، صرفاً از این جهت که اگر انسان آزاده ای این مطالب را خواند، جواب ندادنم را دال بر قانع شدنم و یا درست بودن جواب های شما نگذارد ولی فی الواقع مرا از بحث کردن، پشیمان کردید!
سلام خوبین؟
دوستان مطالعه کردن که به این بازدید رسیده خو
سوالتون رو جواب دادم که چرا همش میخواین بگین ندادم؟Blush
من اصلا نه ناراحتم و ن چیزی
این شمایی که میخوای اینطور وانمود کنی
میشه بگیئ تو قرن 7 چطور به این نتیجه رسیذین؟
الان قرن چندمه؟
و اینکه اینهمه من میگم براهینتون رو بگید ولی شما نمیخونی تا جواب بدی
حالا دیدی کی مطالب رو نمیخونه و فقطدنبال مطالب خوئتون هستینSmile
برادر من شما اصلا مطالب رو نمیخونی چون گفتم که اگه دلیل داری بگو و اینکه ما هم طبق قران گوش میکنیم و سخن خوب رو قبول میکنیم
شما بگو تا ما دلایل شما رو بدونیم
دوباره این رو براتون میزارم تا یکم بیشتر درباره ارتداد بدونین
نقل قول:
در فقه اسلام ما یک « شاک » در حال تفحص و جستجوی حقیقت داریم و یک مرتد و معاند، و این دو با هم تفاوت اساسی دارند.
« شاک » آن کسی است که نمی خواهد به طور موروثی عقیده ای را باور کند و دینی را بپسندد، درباره ی آن چه که پدر و مادر و محیط خانواده و یا اجتماع درباره ی خدا و اسلام به او تلقین کرده اند تردید و دودلی دارد که مبادا این عین حقیقت نباشد ؟ و لذا به شک می افتد و برای کشف واقع و حقیقت دست به مطالعه و تلاش و تفحص می زند.
این شک و این کار از نظر اسلام مذموم و ناپسند نیست بلکه مورد تمجید نیز هست، چرا که در قرآن، ملل پیشین به خاطر تقلید از آبا و اجدادشان در مورد دین و مذهب مورد نکوهش قرار گرفته اند.
حتی از بیت المال مسلمانان باید امکانات مطالعاتیِ « شاک در حال تفحص » فراهم شود. چون ریشه ی این شک در معرفت و صداقت قرار گرفته است. شک گذرگاه بسیار خوب ولی توقف گاه بسیار زشت و ناپسندی است.
اما مسأله ارتداد یک مسأله خدعه و خیانت عقیدتی است و منشأ آن عناد و یا نفاق است.
سرنوشت کسی که به طور مادرزادی بی دست به دنیا می آید با سرنوشت کسی که در اثر بیماری خطرناک و سرایت کننده ای باید دستش قطع شود تفاوت دارد. ارتداد یک فرد مسلمان و مسلمان زاده همان بیماری عفونی لاعلاج و خطرناکی است که در پیکر یک امت پیدا می شود و حیات آن را تهدید می کند و لذا این عضو فاسد باید بریده شود.
مرتد معاندی است که به عنوان ستون پنجم دشمن اسلام و مسلمانان در درون امت رخنه داشته و از موقعیت طبیعی و فطریش سوء استفاده کرده است.
و البته پیشنهاد میکنم همون متنی ک میگین
(۱۸/اسفند/۹۳ ۱۳:۴۵)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]چه کپی پیست جالبی! دوست عزیز بنده هم میتونم 100ها خط کپی کنم و بعد هم به راحتی در همین تاپیک پیست بفرمایم!! Cool

کوتاه و مختصر جواب عرایضم را بدهید! لطفاً!
رو دوباره مطالعه کن تا شاید پاسخوتون توش پیدا کنی البته پاسخی که میخوای رو
حالا شما میخوای بکی اسلام حق نیست بفرما
قل هاتوا برهانکم ان کنتم صادقین
(۱۸/اسفند/۹۳ ۱۷:۰۹)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]تا بحال این چنین قانع نشده بودم!!!!

از همه ی دوستان منصف استدعا دارم یکبار با دقت پست های بنده و جناب مهدی را بخوانند و خود، قضاوت کنند

من یک ایرانیم در قرن 7 هجری شمسی! بعد از سالها تحقیق از سن 15 سالگی تا 30 سالگی به مرور به این نتیجه رسیدم که اسلام حق نیست، آیا حق دارم در این رابطه در کشوری اسلامی کتاب بنویسم؟ نتایج تحقیقاتم را بازگو کنم؟ و...؟
اگر آره پس دیگر ارتداد چیست؟ و اگر نه که در آن صورت تحقیقی بودن اصول دین، کاملاً بی معنیست

اینهارو هم تایپ کردم، صرفاً از این جهت که اگر انسان آزاده ای این مطالب را خواند، جواب ندادنم را دال بر قانع شدنم و یا درست بودن جواب های شما نگذارد ولی فی الواقع مرا از بحث کردن، پشیمان کردید!
حالا نتایج تحقیقاتتون رو بگید ببینیم .
بعد راهنماییتون کنیم که کجا میتونید چاپشون کنید.
من ویراستار خوب هم سراغ دارم.
بفرماییدSmile
(۱۸/اسفند/۹۳ ۱۷:۲۴)mahdy30na نوشته است: [ -> ]سلام خوبین؟
دوستان مطالعه کردن که به این بازدید رسیده خو
سوالتون رو جواب دادم که چرا همش میخواین بگین ندادم؟Blush
من اصلا نه ناراحتم و ن چیزی
این شمایی که میخوای اینطور وانمود کنی
میشه بگیئ تو قرن 7 چطور به این نتیجه رسیذین؟
الان قرن چندمه؟
و اینکه اینهمه من میگم براهینتون رو بگید ولی شما نمیخونی تا جواب بدی
حالا دیدی کی مطالب رو نمیخونه و فقطدنبال مطالب خوئتون هستینSmile
برادر من شما اصلا مطالب رو نمیخونی چون گفتم که اگه دلیل داری بگو و اینکه ما هم طبق قران گوش میکنیم و سخن خوب رو قبول میکنیم
شما بگو تا ما دلایل شما رو بدونیم
دوباره این رو براتون میزارم تا یکم بیشتر درباره ارتداد بدونین
و البته پیشنهاد میکنم همون متنی ک میگین
رو دوباره مطالعه کن تا شاید پاسخوتون توش پیدا کنی البته پاسخی که میخوای رو
حالا شما میخوای بکی اسلام حق نیست بفرما
قل هاتوا برهانکم ان کنتم صادقین
دوست عزیز، اشاره به قرن 7، صرفاً یه مثال بود، غرضم اشاره به عصری ماقبل عصر مدرن(عصری قبل از IT و...) بود
براهین؟؟ چه برهانی؟؟ در چه زمینه ای؟! دوست عزیز و بزرگوارم مثل اینکه شما هنوز متوجه نشدین که اصلاً بحث من در این تاپیک حق یا باطل بودن اسلام نیست، بحث سر تحقیقی بودن اصول دین و ارتباطش با حکم ارتداد است که به حد کافی هم برهان آوردم

در مورد نقل قولی هم که آوردید: شک
من واقعاً سپاسگذارم از اینکه اجازه میدید که دیگران در ذهنشون به باورهای اسلامی شک کنند!!!! نه خداییش با خودتون چه فکری کردین که این نقل قول رو آوردین؟! :دی، نکنه میخواستید که رو ذهن مردم هم کنترل داشته باشین؟!!

اما قسمت دومش:
نقل قول:
سرنوشت کسی که به طور مادرزادی بی دست به دنیا می آید با سرنوشت کسی که در اثر بیماری خطرناک و سرایت کننده ای باید دستش قطع شود تفاوت دارد. ارتداد یک فرد مسلمان و مسلمان زاده همان بیماری عفونی لاعلاج و خطرناکی است که در پیکر یک امت پیدا می شود و حیات آن را تهدید می کند و لذا این عضو فاسد باید بریده شود.
مرتد معاندی است که به عنوان ستون پنجم دشمن اسلام و مسلمانان در درون امت رخنه داشته و از موقعیت طبیعی و فطریش سوء استفاده کرده است.
خدا عزیزانتو حفظ کنه، کارمو راحت کردی، منم که از اول دارم همینو میگم، دوستان خود بخوانند و قضاوت کنند!

(۱۸/اسفند/۹۳ ۲۲:۰۳)یاســین نوشته است: [ -> ]حالا نتایج تحقیقاتتون رو بگید ببینیم .
بفرماییدSmile
اتفاقاً دوست و همکار عزیزتون در پست قبل از پست شما جوابتون رو داد:
نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم

بَشِّرِ الْمُنَافِقِينَ بِأَنَّ لَهُمْ عَذَابًا أَلِيمًا
إِنَّ الْمُنَافِقِينَ فِي الدَّرْكِ الأَسْفَلِ مِنَ النَّارِ وَلَن تَجِدَ لَهُمْ نَصِيرًا
يَحْذَرُ الْمُنَافِقُونَ أَن تُنَزَّلَ عَلَيْهِمْ سُورَةٌ تُنَبِّئُهُمْ بِمَا فِي قُلُوبِهِم قُلِ اسْتَهْزِؤُواْ إِنَّ اللّهَ مُخْرِجٌ مَّا تَحْذَرُونَ
يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ جَاهِدِ الْكُفَّارَ وَالْمُنَافِقِينَ وَاغْلُظْ عَلَيْهِمْ وَمَأْوَاهُمْ جَهَنَّمُ وَبِئْسَ الْمَصِيرُ
(۱۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۵۹)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]دوست عزیز، اشاره به قرن 7، صرفاً یه مثال بود، غرضم اشاره به عصری ماقبل عصر مدرن(عصری قبل از IT و...) بود
براهین؟؟ چه برهانی؟؟ در چه زمینه ای؟! دوست عزیز و بزرگوارم مثل اینکه شما هنوز متوجه نشدین که اصلاً بحث من در این تاپیک حق یا باطل بودن اسلام نیست، بحث سر تحقیقی بودن اصول دین و ارتباطش با حکم ارتداد است که به حد کافی هم برهان آوردم

من واقعاً سپاسگذارم از اینکه اجازه میدید که دیگران در ذهنشون به باورهای اسلامی شک کنند!!!! نه خداییش با خودتون چه فکری کردین که این نقل قول رو آوردین؟! :دی، نکنه میخواستید که رو ذهن مردم هم کنترل داشته باشین؟!!

اما قسمت دومش:
خدا عزیزانتو حفظ کنه، کارمو راحت کردی، منم که از اول دارم همینو میگم، دوستان خود بخوانند و قضاوت کنند!

سلام طبق اعترافای خودتون تو این پست ، معترف شدین که مباحث پیشین رو اصلا نمیخوندین و گرنه دوباره نیومئدین الان اینو بگین .
شمایی که اساس اسلام رو قبول ندارین و اینکه فقط خدا رو اونم فرضا قبول دارین و برای اینکه بحث رو پیش ببرین میگین قبول دارم ، پس باید مباحثی رو که میگید بر بی حقی اسلام ارایی دارم براساس تحقیقاتم ، اونها رو بیان کنین و این میشه براهینتون گرامی.

این سخنان شما در مباحث پیشین و دوباره مطالعه بفرمایید
(۱۸/اسفند/۹۳ ۱۵:۱۳)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]بگذریم از اینکه جوابهاتون هیچ دخلی به سوال من نداره!

یه سوال ساده می پرسم، فرض کنید مسیحی ای در امریکا مسلمون بشه، واقعاً می پسندین که امریکایی ها جلوی تبلیغ اسلامش رو دقیقاً با استدلالهایی همچون استدلالهای شما بگیرن؟ یا نه تو بوق و کرنا می کنید، که یا ایها الناس یه مسیحی، مسلمون شد، برادر بزرگوار مهمترین اصل اخلاقی در تاریخ بشریت، هر آنچه برای خود می پسندی برای دیگران بپسند و هر آنچه برای خود نمی پسندی برای دیگران نپسند، بوده

در مورد سن تحقیق هم، فکر می کنم تازه از سن بلوغ تحقیق حقیقی آغاز می شود، به اون مطالبی که از بچگی به خورد بچه ها می دهند، تحقیق نمی گویند

و بماند که تو جامعه ای که فقط مسلمونها حق تبلیغ داشته باشن و محققین مخالف اسلام نتونن حرف بزنن، تحقیق اساساً بی معنیه! تحقیق وقتی معنی داره که همگان بتونن به راحتی باورهاشون رو عرضه کنن تا بتوان به درستی تصمیم گرفت، استدعا دارم نفرمایید که الان اینترنت و ... وجود داره، این هم از صدقه سری مدرنیته هست که اگه مدرنیته نبود، بسیاری به سرنوشت زنده یاد کسروی دچار می شدن(و باز بماند که با این حال هم عده ی کثیری، سرنوشتی مشابه کسروی داشتن)

فکر می کنم گفتنی ها گفته شد و ما بقی تکرار مکرراته!

پاینده باشید، بدرود

(۱۸/اسفند/۹۳ ۱۵:۳۷)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]تعصب؟ Big Grin
هر آنچه برای خود می پسندی برای دیگران بپسند کجاش عجیبه؟ یعنی اگه دوست ندارین با مسلمونها در سایر کشورها همون رفتاری بشه که شما با سایر عقاید در کشورهای اسلامی می کنید، خب طبیعتاً خودتون هم باید دست از این اعمال بردارید، خیلی سادست!
استدعا دارم، یکبار دیگر پستم رو بخونید، بنظرم اصلاً متوجه منظورم نشدین
استدلالهاتون هم حیرت آوره

قضاوت با خوانندگان!

حرفی نیست، پاینده باشید

(۱۸/اسفند/۹۳ ۱۵:۴۹)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر دادن تو یک تالار اینترنتی، مصداق آزادی بیانه؟ نه بیاید اعدامم کنید!

تحقیق واقعی یعنی رسانه ها و امکانات به یک اندازه در اختیار تفکرات مختلف قرار بگیره، یا حداقل این امکان وجود داشته باشه که بقیه هم بتونن به راحتی کتابهاشون رو منتشر کنن و...

چرا به زور میخوای حرف خودتو به کرسی بنشونی؟

از اول هم عرض بنده این بود که تحقیقی بودن اصول دین با حکم ارتداد و... در تضاده، تاپیک رو برای همین زدم دیگه!

دوباره تکرار می کنم:

یه سوال ساده می پرسم، فرض کنید مسیحی ای در امریکا مسلمون بشه، واقعاً می پسندین که امریکایی ها جلوی تبلیغ اسلامش رو دقیقاً با استدلالهایی همچون استدلالهای شما بگیرن؟ یا نه تو بوق و کرنا می کنید، که یا ایها الناس یه مسیحی، مسلمون شد، برادر بزرگوار مهمترین اصل اخلاقی در تاریخ بشریت، هر آنچه برای خود می پسندی برای دیگران بپسند و هر آنچه برای خود نمی پسندی برای دیگران نپسند، بوده

در مورد سن تحقیق هم، فکر می کنم تازه از سن بلوغ تحقیق حقیقی آغاز می شود، به اون مطالبی که از بچگی به خورد بچه ها می دهند، تحقیق نمی گویند

و بماند که تو جامعه ای که فقط مسلمونها حق تبلیغ داشته باشن و محققین مخالف اسلام نتونن حرف بزنن، تحقیق اساساً بی معنیه! تحقیق وقتی معنی داره که همگان بتونن به راحتی باورهاشون رو عرضه کنن تا بتوان به درستی تصمیم گرفت، استدعا دارم نفرمایید که الان اینترنت و ... وجود داره، این هم از صدقه سری مدرنیته هست که اگه مدرنیته نبود، بسیاری به سرنوشت زنده یاد کسروی دچار می شدن(و باز بماند که با این حال هم عده ی کثیری، سرنوشتی مشابه کسروی داشتن)

فکر می کنم گفتنی ها گفته شد و ما بقی تکرار مکرراته!

پاینده باشید، بدرود

بقول خودتون خواننده محتر بخونه ببینه چقدر تناقض دارین شما تو این حرفاتون
اینجا میگین که
(۱۸/اسفند/۹۳ ۱۷:۰۹)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]من یک ایرانیم در قرن 7 هجری شمسی! بعد از سالها تحقیق از سن 15 سالگی تا 30 سالگی به مرور به این نتیجه رسیدم که اسلام حق نیست، آیا حق دارم در این رابطه در کشوری اسلامی کتاب بنویسم؟ نتایج تحقیقاتم را بازگو کنم؟ و...؟
[/quote
بعد که جناب یاسین میگن
[quote='یاســین' pid='331172' dateline='1425922402']
حالا نتایج تحقیقاتتون رو بگید ببینیم .

بفرماییدSmile

حرف ارتداد رو مطرح میککنین درحالی که شما اگه واقعا مطلبی دارین که بی حقی رو اثبات میکنه بگید
ولی شما میگید که
(۱۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۵۹)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]دوست عزیز، اشاره به قرن 7، صرفاً یه مثال بود، غرضم اشاره به عصری ماقبل عصر مدرن(عصری قبل از IT و...) بود

اما قسمت دومش:

یه بار میگین چه برهانی بعد میگین که به حد کافی برهان اوردم. برادر من تناقض داره حرفات
شما یا با ناد و نفاق میخوای مطالب رو مطرح کنی که میشی شامل حال مرتد و یا اینکه با حس حقیقت جویی که میشی شامل حال اونی که طور مادرزادی بی دست به دنیا می آید
حالا شما دوست داری تو کدوم دسته باشی؟
البته طبق مطالبی که میگین جزو دسته طور مادرزادی بی دست به دنیا می آید نمیتونین باشین چون تناقضاتتون اینقدی هستکه نگیم جاهلین ، جزو دسته کسی که در اثر بیماری خطرناک و سرایت کننده ای باید دستش قطع شودفعلا نمیشه گفت ولی مطالبتون رو اگه نتونین اثبات کنین شاملش میشین.
شما تحقیق کردی بیا بکو البته با پیش شرط عدم توهین و تهمت و افترا و خیانت در نقل قول.
اگه تونستی اسلام رو و مبانی اصولیش رو زیر سوال ببری و با براهینتون براهین اصیل اسلامی رو خدشه دار کنین ممنون میشیم.
این مبحث
ضرورت نبوت؟! و این مبحث
اصول دین؟
و این شما برای اثبات یافته های شما
بعدشم شما که میگی
[/b]
(۱۸/اسفند/۹۳ ۱۵:۴۹)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نظر دادن تو یک تالار اینترنتی، مصداق آزادی بیانه؟ نه بیاید اعدامم کنید!

پس چرا میترسی نظراتت رو بگی؟مگه الان یه شخصیت واقعی هستی؟یا مجازی ؟
نقل قول:یه بار میگین چه برهانی بعد میگین که به حد کافی برهان اوردم. برادر من تناقض داره حرفات
شما یا با ناد و نفاق میخوای مطالب رو مطرح کنی که میشی شامل حال مرتد و یا اینکه با حس حقیقت جویی که میشی شامل حال اونی که طور مادرزادی بی دست به دنیا می آید
حالا شما دوست داری تو کدوم دسته باشی؟
الان اخلاقیه که من اسم این رو بذارم ....؟
یه ذره خجالت بکش، اینکه گفتم چه برهانی یعنی تو چه زمینه ای باید برهان بیارم؟!!! برهان در باب حقانیت یا عدم حقانیت اسلام؟!! برهان در باب ضعیف بودن رئال مادرید؟؟؟؟؟؟؟؟ تو چه زمینه ای؟ در چه موردی؟؟؟
بعد هم گفتم اگه منظورتون در مورد موضوع تاپیک که همانا ارتداد و تحقیقی بودن اصول دینه که به حد کافی برهان آوردم(البته متناسب با عقل ناقص خودم)

فک کنم فارسی من خیلی ضعیفه، من دارم در مورد ارتداد و تحقیقی بودن دین بحث میکنم، شما حرف از حقانیت اسلام میزنی!!

مابقی حرفاتم که به حد کافی جواب دادم!

دست از این تحمیل عقاید بردارید! با همین کارا کشورو به این روز کشوندین

ادامه بحث تا همینجا هم اشتباه بود

پاینده باشید
واقعا متاسفم!!!!Sad
همین........
(۱۹/اسفند/۹۳ ۱۴:۴۶)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]الان اخلاقیه که من اسم این رو بذارم ....؟
یه ذره خجالت بکش، اینکه گفتم چه برهانی یعنی تو چه زمینه ای باید برهان بیارم؟!!! برهان در باب حقانیت یا عدم حقانیت اسلام؟!! برهان در باب ضعیف بودن رئال مادرید؟؟؟؟؟؟؟؟ تو چه زمینه ای؟ در چه موردی؟؟؟
بعد هم گفتم اگه منظورتون در مورد موضوع تاپیک که همانا ارتداد و تحقیقی بودن اصول دینه که به حد کافی برهان آوردم(البته متناسب با عقل ناقص خودم)

فک کنم فارسی من خیلی ضعیفه، من دارم در مورد ارتداد و تحقیقی بودن دین بحث میکنم، شما حرف از حقانیت اسلام میزنی!!

مابقی حرفاتم که به حد کافی جواب دادم!

دست از این تحمیل عقاید بردارید! با همین کارا کشورو به این روز کشوندین

ادامه بحث تا همینجا هم اشتباه بود

پاینده باشید

شمایی که نمیدونی داری بحث میکنی در چه موردی بعد میخوای برای بی حقی دین دلیل بیاری برادر من؟
برادر من یه کمی ارومتر که شدی مباحث رو یکبار بخون زیاد نیست بعد ببین چیا گفتی.
معلومه که داری حرص میخوری که نتونستی اون جوابی که میخوای رو بگیری.
حرص نخور کمی مطالعه بفرما و اینقد به دنبال بی جوابی نباش.
ببین داداشم چه شما و چه دوستان دیگه بیایین بگین نمیدونم خدا نیست و نبی نیست و چه دلیل داره خداباشه و چه دلیل داره نبی باشه و چه دلیل داره ما اصلا تحقیق بکنیمو چه دلیل وووو باید خودتون هم متوجه بشین که کی و کجا و برای چه هدفی بحث میکنین.
شما گفتی من میخوام تحقیق کنم تا روشن بشم بعد میگی که اینها رو نوشتم برای یک چی؟
خو برادر من شما نوشتی؟ چیزی جز اینکه فقط مطالب بی ارتباط با هم؟
اگه هم مخالفی که با بنده ادامه بدی میتونی به اون دکمه ای که روش نوشته گزارش کلیک کنی تا توضیح بدی این شخص مباحثش بی ارتباط هس و مدیرا به من تذکر بدن و یا مباحث رو برسی کنن تا تکلیف روشن بشه

جناب بنده هیچ تحمیلی نکردم و باز هم میگم شما به هر ایینی بری برای من توفیقی نداره
حالا میخوای برو تو گروه نام کاربری و دوستان یا میخوای برای خودت گرئه داشته باش و یا اصلا ازاد مرد باش و باز هم تحقیق کنBlush
ببین هیچ اجباری نیست.
جنتب یه رهگذر عزیز همکار محترم بنده دوست اهل تحقیق من شما یا میخوای دین و ایینی رو تبلیغ کنی یا میخوای دربارش بدونی غیر از اینه؟
اگه تو دسته اولی خو همونطور که گفتم و میگم شما حق داری بپرسی حالا میخوای از هرکی بپرس
فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذِینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ. یستمعون القول فیتبعون احسنه
اگه هم میخوای مبلغ باشی و عقایدی رو تبلیغ کنی بفرما بگو .
ایا کسی مشکلی باشما داره؟شما با کسی مشکل داری؟
شما اگه غیر مسلمان بودی و الان فهمیدی یه دین دیگه و یا اصلا یه تفکر دیگه مفیده براتون تشریف میتونین ببرین به اون دین چون حق رو با عقل سلیم در اون پیدا کردین ولی اگه اون عقل سلیم چیز دیگه میگه و اون اراده شما چیز دیگه اون یه حرف دیکست.

دوست من شما اگه میخوای در باره ارتداد بحث کنی باید عنوانت رو هم مطابق با سوالت مطرح کنی نه اینکه بزنی این عنوان رو
من واقعا برای شما ارزوی توفیقات روز اوفزون در کسب علم دارم.
اگه میل داشتین در چارچوب همین بحث اصول دین صحبت کنین ادامه میدم باشما ولی اگه میخواین درباره ارتداد صحبت بشه پیشنهاد میکنم در بحث جداکانه ادامه بدیم.
(۱۴/اسفند/۹۳ ۱۶:۱۷)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]درود

گفته شده اصول دین تحقیقیست؟ حال سوالی دارم، اگر اصول دین تحقیقیست، چطور کسی که والدینش مسلمان بوده اند حق ندارد، به دینی غیر از اسلام گرایش پیدا کند؟ مگر اصول دین تحقیقی نیست؟ پس دیگر دین موروثی بی معناست و تحقیق هم حداقل چند سال زمان می برد

یحتمل در جواب خواهید گفت نه افراد حق دارن قلباً دینی غیر از اسلام را برگزینند اما علناً نباید اعلام کنند!!!!!

فی الواقع این مصداق هر آنچه برای خود می پسندی برای دیگران بپسند است؟!!

گذشته از آن وقتی افراد نتوانند دینی غیر از اسلام را تبلیغ کنند و باورهای قلبیشان را ترویج کنند، دیگر تحقیق به چه معناست؟ تحقیق وقتی معنا دارد که همگان بتوانند به راحتی عقایدشان را تبلیغ و ترویج کنند
بر اساس یک قانون ساده تحت عنوان : حق جامعه،ارجح است بر حق فرد.
اگر عقیده ای بر ضرر جامعه باشه،از انتشار اون جلوگیری میشه،
چه نازیسم در آلمان باشه چه آتئیسم در ایران.
مهم اینه که شما چه چیز رو مضر بدونید.
(۱۹/اسفند/۹۳ ۱۵:۳۳)mahdy30na نوشته است: [ -> ]بنده هم متاسفم که شما دارین حرص میخورین
کسی اعتراض داره دکمه گزارش رو برای همن روزا گذاشتن.

و من خیلی خیلی بیشتر متاسفم...چون من اصلا نه گفته بودم منظورم کیه نه چیزی نوشته بودم ولی شما شتابزده اومدید و حرف منو تکرار کردید....خب معلومه که کی داره حرص میخوره....
بعضی حرفا اصلا ارزش گزارش دادن هم نداره....
جناب Ye Rahgozar
ارتداد رو که میگین اول ذقت کنین که
کسی که منکر خدا ، نبوت و اصول دین اسلام بشه بعد از پذیرفتن اون ، اون شخص میشه چی؟مرتد
اگه خواستین به بحث ارتداد کمی بیشتر بدونین میتونین این مباحث رو دنبال کنین

ارتداد و بحث آزادی انتخاب دین
ارتداد، آزادی بیان و استقلال تفکر در اسلام
ارتداد و عدم اختیار
حكم مرتد
آیا کسی که از دین اسلام به مسیحیت گرایش پیدا کند مرتد محسوب می شود؟
تغییر دین چه حکمی دارد؟؟؟؟؟
تناقض بين «لا اكراه فى الدين »و حكم قتل مرتد

آیا قتل کسی صرفا به خاطر عقیده اش ، از نظر اخلاقی و اسلامی مجاز است؟
این مطالب رو مطالعه بفرماید تا شاید ابهامتون حل بشه درباره این بحث
دقیق مطالعه بفرمایید تا بعدا اگه بحثی شد نگین این متن رو نخوندم و یا دوباره باز اوری بکنیم مباحث رو/
اگه خواستین در این زمینه ارتداد بحث رو ادامه بدین در عنوانی جدا بعد از مطالعه موارد بالا لطف بفرمایید.

(۱۹/اسفند/۹۳ ۱۶:۴۰)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]و من خیلی خیلی بیشتر متاسفم...چون من اصلا نه گفته بودم منظورم کیه نه چیزی نوشته بودم ولی شما شتابزده اومدید و حرف منو تکرار کردید....خب معلومه که کی داره حرص میخوره....
بعضی حرفا اصلا ارزش گزارش دادن هم نداره....
خانم کورش بزرگ ؛ کسی میگه متاسفم با تون شکلک که از بحث ثمره نبره و مخصوصا پاسخ هایی که میخواد.
دقت بفرمایید که بند اخر مطلب :
(۱۹/اسفند/۹۳ ۱۵:۳۳)mahdy30na نوشته است: [ -> ]کسی اعتراض داره دکمه گزارش رو برای همن روزا گذاشتن.
این رو کلی عرض کردم شما چرا خودتون رو ناراحت میکنین Blush
فعلا کسی که داره حرص میخوره از متنش معلومه
و اینکه گزارش کردن رو وقتی استفاده نمیکنین دلیل بر بی ارزشی و باارزشی نیست بلکه برای :
نقل قول:هرگونه موردی ضد قوانین تالار نظیر توهین و تخریب ، اسپم یا تبلیغات بی مورد را از این طریق به مسئولان تالار گزارش بدهید.سایر موارد نظیر ابراز عقیده و نظر نمی تواند مبنای گزارش باشد(اگر موضوع تکراری است، لینک موضوع اصلی را اینجا ارسال کنید)
موفق باشین
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع