شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
خانوم رکن الهدی لینیک که گذاشتید که داره حرفای کاربرا رو میزنه . دیگه متخصص پوست و موی دانشگاه تهران هم داره میگه که تو طول روز بردارید که سرتون یه هوایی بخوره .
از شلوار لی رسیدید به حجاب سر؟؟ باز ؟؟
ببینید نمیشه گفت اصلا ضرر نداره پوشش سر که ... ولی خب از لحاظ بهداشتی میشه کاری کرد که ضرر این طوریش به حداقل برسه و حتی اگه نرسه بازم می ارزه به پیامد های اجتماعیش . کسی نگفت چون باعث ریزش مو میشه پس حجاب نذارید!! گفتن هرچیزی میتونه یه ضرر ی داشته باشه ، حداقلی حتی

بله ، پوشش سر باعث مصون بودن از یسری آلودگی ها میشه ، و بله تعرق و هوا نرسیدن میتونه باعث بیماری بشه اما یک : خانم ها همیشه بیرون نیستند که در این شرایط باشن!! دو : میشه با رعایت بهداشت این مورد اخر و به صفر رسوند!
برید سراغ شلوار لی!
ولی واقعیتش من هر مدل و هر جنسی شلوار رو امتحان کردم باز لی راحتتر بوده ... نه هر جنسی و هر مدلی ولی بازهم در نهایت لی.
این لباس نیست که بده این ماییم که بدلباس میپوشیم. ممکنه یکی یه شلوارو انقدر خوب و مرتب بپوشه که اصلا بد نباشه بعد همون شلوارو یکی دیگه بپوشه که خیلی بد باشه.
خلاصه لی و کتون و پارچه ای زیاد توفیری نداره. مهم خوب پوشیدن + متانت + آراستگی.
هرچند من خودم کتان رو ترجیح میدم نه وارفتگی شلوار پارچه ای رو داره. نه مث شلوارلی تنگه. مرتب هم هست.

(۱۷/اسفند/۹۳ ۱۶:۳۸)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]خب پس با این حساب تمام زنان قاره اروپا و 80 درصد زنان قاره آسیا و حدود 50 درصد زنان قاره آفریقا باید هزار جور مرض داشته باشن چون فرق سر که هیچی کل سرشون + یه قسمتهای دیگه ای از ..... کلا همیشه بیرونه

اولا:شما کلا چادر و روسری و...بردین زیر علامت سوال ...روسری نخی که مشکلی نداره واصلا نمیشه با شلوار لی مقایسه کرد
دوما: بحث ما اصلا کجا رفت در باره شلوار لی بود ومضراتش که رسید به سر ...اگه مطالبش رو آماده کنم درباره اون خطوط سفید هم توضیح میدم
...سوما:من خودم شلوار کتان رو ترجیح میدم چون یه چیزی بین لی و پارچه ای است نه ضرر داره و نه زود از بین میره
به نام حق
سلام
این موضوع شلوار لی قدیمیه....حداقل برا من تکراریه و شاید اولین ایرادی که بشه به حرفای استاد گرفت( با همه احترامی که براشون قاءلم و اینکه چشم منو به روی خیلی از واقعیت ها باز کردن) اینه:
...
" کلمه "جین Jen" به چه منظور بر چنین لباسی گذاشته شد؟ معنی Jen چیست؟ و چرا باید آبی باشد؟ آنها که طالب اند بدانند یک جستجوی ساده داشته باشند که کلمه رائفی پور جین را شامل شود. و من یکی این لینکها را آورده ام. در آپارات هم بسیار هست"
جسارتا اون جین که برای شلوار لی استفاده میشه به اینصورت هست: Jean
در صورتیکه مانور شما روی کلمه Jen بود، البته درست اون کلمه ای که شما منظورته اینه: Jin ( به معنای جن ) ...پس اسامی و در نتیجه توضیحات ربطی به Jean نداره
.
.
.
البته این حرفم به معنای خوب بودن و تایید شلوار جین نیست...فقط خواستم متوجه شید. باید ثابت بشه که توضیحات استاد برای کلمه Jean هم صدق میکنه وگرنه درست نیست...
~~~~~~~~~~~~~~~
در جواب کسایی که روسری رو مانع رسیدن هوا به پوست سر میدونن عرض کنم که ما قرار نیست 24 ساعت روسری سرمون باشه....
وقتایی که خونه ایم یا شب ها که استراحت میکنیم و کلا جایی که نامحرم نیست نیازی به روسری هم نیست! و به اندازه کافی هوا به پوست سر میرسه!
پس لطفا اینو بهانه بی حجابی نکنید.
ممنون
یاعلی.
نقل قول: شما کلا چادر و روسری و...بردین زیر علامت سوال
خب من خودمم از روسری استفاده میکنم پس این حرف بی معناست.
نقل قول:نمیشه ی سری مسائل رو واضح درباره شون حرف زد اما پوشیدگی و رد و بدل نشدن هوا روی سر، خیلی متفاوته با موضوعی ک مطرح شده
خب منم همین رد و بدل نشدن هوا روی سر رو گفتم دیگه ..... در این مورد هم خانوم EVE به خوبی توضیح دادن.....دیگه بیشتر نمی نویسم که موضوع مثلا منحرف نشه ....آخه بعدش میان فقط پست های منو پاک میکنن .(الان بار سومه که دارم مینویسم)
نقل قول:خب بخاطر همینه ک مردها اکثرشون کچل هستن دیگه
با این حساب همونطور که گفتم کل زنهای اروپا و آسیا و .....به همراه مرداشون باید کچل باشن!
نقل قول:اتفاقا اگه ب دکتر پوست و مو مراجعه کرده باشی، میگه ک در چندسال اخیر طاسی بین خانم ها زیاد شده و علتش هم هوای آلوده ذکر می کنن
به دکتر پوست مراجعه کردم ولی همچین چیزی نشنیدم....
خانوم آوا اگر تصور میکنید من موافقم بی حجابیم اشتباه میکنید چون یه جای دیگه هم توضیح دادم در این مورد ولی مثل اینکه علاقه ای به خوندن و دقت در موردش نداشتید....اینکه میشنوم میگید آلودگی هوا باعث کچلی و... میشه یکم خنده داره حقیقتش ...خب توی شهرهای دیگه که آلودگی هوا وجود نداره ولی اونجام کچل وجود داره؟؟؟پس اونا واسه چی کچلن؟؟
اینا یه سری اطلاعات هست در مورد شلوار لی.که فکر نکنم تا حالا شنیده باشین..کلی دارم میگم و کپی پیس هم نیست
بعد از جنگ هشت ساله وارد ایران شد.....توسط اتاق فکر آمریکا(سیاه) وبعد از قدرت گرفتن شیطان پرستی استفاده از اون شروع شد......خطوط سفید برای جلب توجه وتحریک قوای جنسی هست-(((دکتر عباسی هم به این موضوع اشاره کردن)))-....شاید اینها رو تا حالا نشیده بودین ....خطوط سفید جلو نشانه همجنس بازی شیطان پرست ها و خطوط سفید عقب برای غیر همجنس باز های شیطان پرست هست ----بعد از مدتی هر دو طرف برای شیطان پرست ها سفید میشه-----
آیواس(یکی از جن های شیطانی، کسی که کتاب آیات شیطانی رو به بوش پدر دیکته کرد)...یکی از دستورات اون به بوش پدر شلوار جین هست ......از دستوارت دیگه او اینه که منطقه امنی برای خودتون در نظر بگیرید که منظورش مثلث برمودا هست والبته دستورات دیگه ای هم داشت.........
دوستان منبع نخواین چون این مطلب از کتاب های مختلف،سایت ها ،وبلاگ ها ...وکلا جاهای مختلف جمع آوری شده ...البته توسط یکی از دوستان بزرگوار
اگر غلط املایی بود بخشید چون سریع نوشتم
سلام عزیزان.فکر میکنم دلایل پزشکی که برای منع استفاده از شلوار جین مطرح شد خودش کافی باشه.
گرچه بنده انقدر از دینم مطمئن هستم که بدونم الکی چیزی منع نمیشه و وقتی بزرگان گفتن لباس بدن نما نپوشین دلیل داشتن و حالا نمونه هاییشو خوندین.
اما دوستان بهتر نیست بجای پر داختن به حاشیه ها سر این صحبت کنیم که چطور میشه این اگاهی رو به بقیه افرادم داد و چطور میشه لباس های مناسبو جایگیزن کرد و باامیخته کردن لباسهای مدرن با شرایط فرهنگی و دینیمون و همچنین حمایت از تولید داخلی لباسی مناسب ارائه بدیم؟
و اما درمورد بیانات استاد رائفی هم عرض کنم قضیه اینکه این شلوار اسم اصلیش jeanهستش نهjin عرض کنم این داستان همون داستان املای کلمه ی هالی وود هست که اگه holy woodبنویسی که همه جا اینطوره میشه چوب درخت راش که معنی خاصی نداره در حالی با توجه به اینکه هالی وود دست یهودهholly woodمنظورشونه که میشه چوب مقدس.ولی خب واضح منظورشونو بیان نمیکنن.
بسم الله...
سلام دوستان گرامی
پست های نامربوط حذف شد...
دوستان گرامی لطف کنید رعایت کنید
حقیر خواستم که پستی رو حذف نکنم و امیدوار بودم که شما بزرگواران رعایت میکنید اما روند ادامه پیدا کرد و مجبور به حذف پست ها شدم...
(۴/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۲۸)Farzaneh نوشته است: [ -> ]بسم الله...
سلام دوستان گرامی
پست های نامربوط حذف شد...
دوستان گرامی لطف کنید رعایت کنید
حقیر خواستم که پستی رو حذف نکنم و امیدوار بودم که شما بزرگواران رعایت میکنید اما روند ادامه پیدا کرد و مجبور به حذف پست ها شدم...
خیلی ممنون