تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "شلوار لی"....حتما بخونین
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
شلوار لی یا جین یه مزیت هایی داره:
۱- ضخامتش باعث می شه که به سادگی پاره نشه
۲- رنگش و جنسش اجازه می ده تا حداقل یک هفته نیازی به شستشو نداشته باشه
۳- اگر لکه ای مثل گرد و غبار غلیظ یا گل(مشکل کسایی مثل من که توی مناطق بارانی زندگی می کنن)‌ روش باشه به راحتی با یه برس برطرف می شه
۴- ضخامتش باعث می شه توش گرم باقی بمونه. درحالی که شلوار پارچه ای یا کتان و ... حتما باید زیرش یه چیزی پوشید. منطقی نیست دیگه
۵- برای یه تیپ غیر مجلسی خیلی شیک ترین گزینه هست. برای کسی که صبح می زنه می ره کار و دانشگاه و ... و شب حوالی ۱۰ می رسه خونه و نمی تونه توی گرما و سرما لباس فرمالیته داشته باشه. شلوار جین شیک ترین گزینه هست

یه معایبی هم داره:
۱- هوا داخلش محبوس می شه و باعث می شه قسمت هایی از بدن مخصوصا کشاله ی ران عرق سوز بشن.(برای جلوگیری از این مسیله راه حل وجود داره ولی خوب. جاش توی این تاپیک نیست)
۲- ضخامتش باعث می شه برای پوست های حساس مضر باشه. ولی جین انواع مختلف داره. جین هایی هستن که جنس لطیف و بافت ظریفی دارن از داخل و از بیرون ضخامت معروفشون رو دارن.
۳- جدیدا جین های تنگ و فاق کوتاه مد شده که معایب زیاد داره. ولی دلیل نمی شه که هرچی جین هست رو بریزیم دور. من یه جین سیاه دارم که فرقی با شلوار کردی نداره(فقط ضخیمه)
۴- می گن رنگش تحریک کننده است. متوجه نشدم. مگه طلاست که تحریک کنه؟ جین انواع و اقسام رنگ ها رو داره. جین فقط به جنس نمی گن که رنگش منحصر به فرد باشه. جین بود یه پارچه به شیوه بافت و الیفاش هم بستگی داره. جین سفید داریم. جین سیاه داریم. جین همه رنگه هست حالا

خودتون مقایسه کنید. اون بزرگانی که فتوا دادن جین حرامه رو می شه اسمشون رو بیارید ببینیم کیا هستن؟
(۳۱/فروردین/۹۴ ۱۲:۳۰)ali amlashi نوشته است: [ -> ]اینا یه سری اطلاعات هست در مورد شلوار لی.که فکر نکنم تا حالا شنیده باشین..کلی دارم میگم و کپی پیس هم نیست

بعد از جنگ هشت ساله وارد ایران شد.....توسط اتاق فکر آمریکا(سیاه) وبعد از قدرت گرفتن شیطان پرستی استفاده از اون شروع شد......خطوط سفید برای جلب توجه وتحریک قوای جنسی هست-(((دکتر عباسی هم به این موضوع اشاره کردن)))-....شاید اینها رو تا حالا نشیده بودین ....خطوط سفید جلو نشانه همجنس بازی شیطان پرست ها و خطوط سفید عقب برای غیر همجنس باز های شیطان پرست هست ----بعد از مدتی هر دو طرف برای شیطان پرست ها سفید میشه-----

آیواس(یکی از جن های شیطانی، کسی که کتاب آیات شیطانی رو به بوش پدر دیکته کرد)...یکی از دستورات اون به بوش پدر شلوار جین هست ......از دستوارت دیگه او اینه که منطقه امنی برای خودتون در نظر بگیرید که منظورش مثلث برمودا هست والبته دستورات دیگه ای هم داشت.........

دوستان منبع نخواین چون این مطلب از کتاب های مختلف،سایت ها ،وبلاگ ها ...وکلا جاهای مختلف جمع آوری شده ...البته توسط یکی از دوستان بزرگوار

اگر غلط املایی بود بخشید چون سریع نوشتم

این چهار تا مطلب منابع مختلفی دارند ؟
لطفا منبع
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع