۳۰/شهریور/۹۴, ۲۲:۴۵
سلام
اول اینکه من از مدیران گله دارم
بارها و بارها عرض کردم وقتی حوصله جواب دادن رو ندارید اجازه ندید این افراد جولان بدن
این سایت با هزینه ماهیانه اداره میشه
این افراد میان با استفاده از امکانات شما حرفاشون رو خیلی شیک میزنن و چندتا کاربر دغدغه مند میان بحث میکنن و این دور باطل ادامه داره
چند درصد مطمئنید وقتی یه کاربر کم سن و سال شبهات این ها رو میخونه تو دلش اثر نمیزاره؟
چند درصد مطمئنید اون شخص خواننده مطلب بعد از خوندن شبهه برمیگرده برای خوندن جواب (نه جواب مدیر بلکه افراد دغدغه مند و نه خودم)؟
میدونید به خاطر این بیخیالی شما ممکنه چه دینی گردنتون بیفته؟
یه آدم مریض 200 تا کاربری میسازه و ساخته میاد وقت کاربرا رو میگیره و فکرشون رو خراب میکنه
لطفاً جمشون کنید
قبلا هم گفتم این ها انواع دارند
یکی میاد مثل فلانی عکس های موهن میزاره یکی منکر خداست یکی منکر پیامبره یکی امامان و یکی هم تو ولایت فقیه و حجاب و اینا کار میکنه و تازه اینها لایه اول هستن ... برخی هم میان برای اذیت مدیرا و افراد موثر سایت تا سرخورده بشن و برن یا افرادی که مخفی تر کار میکنن
دوم!
این بنده خدا شیطنت کرد و این مطلب رو گذاشت
مهم نیست کپی کرده یا خودش نوشته
منبعت کجاست آقا ؟ که خشم امام برانگیخته شده؟؟؟
آیا دروغگویی کار خوبیست؟ بد نیست حداقل آزاده باشید
چیزی که امام به آقا فرمودن یجور جنبه تربیتی داشته
ینی چی
اگر تربیتی بوده چرا در نامه خصوصی گفته نشده؟
چووووون اصل کاری افرادی بودن که همون موقع یا بعداً در این مسائل حرف هایی میزدند که....
همیشه آدم به اونی که دوستش داره اینطور حرف میزنه
خود خدا در قرآن عباراتی داره خطاب به پیامبر
که ای پیامبر اگر فلان کار رو میکردی فلان جزای بد رو میدیدی یا اگر فلان کار رو نمیکردی ... (مثل 73 اسراء )
آیا این یه تهدیده یا بد حرف زدنه؟
خیر چون این رابطه رابطه عادی نیست و قراره بقیه ای بفهمن که در حالت عادی نمیفهمن
در مورد حکومت اسلامی و ولایت مطلقه فقیه
خود نفس حکومت اسلامی از جان امام معصوم بالاتره
چرا؟
وقتی حکومتی نباشه جان خود امام هم به خطر میفته پس برقراری حکومت و داشتن سلطه امنیتی،سیاسی از همه چیز مهم تره
بنظر شما یکی از فرق های بین شهادت امام حسن و حسین در چیه؟
امام حسن ترور شدند یعنی سلطه (خیلی کم) داشتن ولی امام حسین کلا هیچ سلطه ای نداشتن
در واقع امام حسن ترور شدند ولی امام حسین به قتل رسیدند
نمیتونم خوب منظورمو برسونم ولی احتمالا اهمیت حکومت اسلامی براتون جا افتاده
ولایت فقیه هم کاملا مشخصه
مبانی اجرایی ولایت فقیه از کجاست؟ از همون اسلام پیامبره
هیچ شرط و شروطی در حوزه ولایت فقیه نداریم
همه چیزش تمام و کماله یعنی نه در مورد آقای سید علی خامنه ای بلکه در مورد این جایگاه ولایت فقیه
یعنی قابل تفکیک نیست و تبصره نداره
مشخصه سوزش امثال شما از کجاست
وقتی امام خامنه ای یه حرف میزنن و تو اونطرف دنیا شخصش میفهمه چی گفته شده و تنشون میلرزه برخی افراد داخلیشون شروع میکنن به خاک پاشی که البته تو چشم خودشون میره
سید علی یه مرررررده که دوستان و نه دشمنان بعدا میفهمن چکار کرد تو این سال های پایانی غیبت
چه چیزایی رو تحمل کرد و دم برنیوورد که امانت 1400 ساله اسلام آسیب نبینه (انقلاب اسلامی مردم ایران)
بله یه زمانی میرسه که میگن این انقلاب اسلامی مردم ایران همون خط شکنان ظهور بودن و روسیاهی میمونه به روسیاه!!!
لطفا پاکشون نکنید .... اگرم خواستید بگید افراطی بگید
حرفایی موند تو سینه که قلبمو سوزونده (یکبار)
اول اینکه من از مدیران گله دارم
بارها و بارها عرض کردم وقتی حوصله جواب دادن رو ندارید اجازه ندید این افراد جولان بدن
این سایت با هزینه ماهیانه اداره میشه
این افراد میان با استفاده از امکانات شما حرفاشون رو خیلی شیک میزنن و چندتا کاربر دغدغه مند میان بحث میکنن و این دور باطل ادامه داره
چند درصد مطمئنید وقتی یه کاربر کم سن و سال شبهات این ها رو میخونه تو دلش اثر نمیزاره؟
چند درصد مطمئنید اون شخص خواننده مطلب بعد از خوندن شبهه برمیگرده برای خوندن جواب (نه جواب مدیر بلکه افراد دغدغه مند و نه خودم)؟
میدونید به خاطر این بیخیالی شما ممکنه چه دینی گردنتون بیفته؟
یه آدم مریض 200 تا کاربری میسازه و ساخته میاد وقت کاربرا رو میگیره و فکرشون رو خراب میکنه
لطفاً جمشون کنید
قبلا هم گفتم این ها انواع دارند
یکی میاد مثل فلانی عکس های موهن میزاره یکی منکر خداست یکی منکر پیامبره یکی امامان و یکی هم تو ولایت فقیه و حجاب و اینا کار میکنه و تازه اینها لایه اول هستن ... برخی هم میان برای اذیت مدیرا و افراد موثر سایت تا سرخورده بشن و برن یا افرادی که مخفی تر کار میکنن
دوم!
این بنده خدا شیطنت کرد و این مطلب رو گذاشت
نقل قول:اما این سخنان خشم آیت الله خمینی را برانگیخت و او در نامه ای سرگشاده به سید علی خامنه ای نوشت
مهم نیست کپی کرده یا خودش نوشته
منبعت کجاست آقا ؟ که خشم امام برانگیخته شده؟؟؟
آیا دروغگویی کار خوبیست؟ بد نیست حداقل آزاده باشید
چیزی که امام به آقا فرمودن یجور جنبه تربیتی داشته
ینی چی
اگر تربیتی بوده چرا در نامه خصوصی گفته نشده؟
چووووون اصل کاری افرادی بودن که همون موقع یا بعداً در این مسائل حرف هایی میزدند که....
همیشه آدم به اونی که دوستش داره اینطور حرف میزنه
خود خدا در قرآن عباراتی داره خطاب به پیامبر
که ای پیامبر اگر فلان کار رو میکردی فلان جزای بد رو میدیدی یا اگر فلان کار رو نمیکردی ... (مثل 73 اسراء )
آیا این یه تهدیده یا بد حرف زدنه؟
خیر چون این رابطه رابطه عادی نیست و قراره بقیه ای بفهمن که در حالت عادی نمیفهمن
در مورد حکومت اسلامی و ولایت مطلقه فقیه
خود نفس حکومت اسلامی از جان امام معصوم بالاتره
چرا؟
وقتی حکومتی نباشه جان خود امام هم به خطر میفته پس برقراری حکومت و داشتن سلطه امنیتی،سیاسی از همه چیز مهم تره
بنظر شما یکی از فرق های بین شهادت امام حسن و حسین در چیه؟
امام حسن ترور شدند یعنی سلطه (خیلی کم) داشتن ولی امام حسین کلا هیچ سلطه ای نداشتن
در واقع امام حسن ترور شدند ولی امام حسین به قتل رسیدند
نمیتونم خوب منظورمو برسونم ولی احتمالا اهمیت حکومت اسلامی براتون جا افتاده
ولایت فقیه هم کاملا مشخصه
مبانی اجرایی ولایت فقیه از کجاست؟ از همون اسلام پیامبره
هیچ شرط و شروطی در حوزه ولایت فقیه نداریم
همه چیزش تمام و کماله یعنی نه در مورد آقای سید علی خامنه ای بلکه در مورد این جایگاه ولایت فقیه
یعنی قابل تفکیک نیست و تبصره نداره
نقل قول: به این ترتیب بود که تئوری ولایت مطلقه سرانجام به تعطیلی احکام اسلام کشیده شد .
مشخصه سوزش امثال شما از کجاست
وقتی امام خامنه ای یه حرف میزنن و تو اونطرف دنیا شخصش میفهمه چی گفته شده و تنشون میلرزه برخی افراد داخلیشون شروع میکنن به خاک پاشی که البته تو چشم خودشون میره
سید علی یه مرررررده که دوستان و نه دشمنان بعدا میفهمن چکار کرد تو این سال های پایانی غیبت
چه چیزایی رو تحمل کرد و دم برنیوورد که امانت 1400 ساله اسلام آسیب نبینه (انقلاب اسلامی مردم ایران)
بله یه زمانی میرسه که میگن این انقلاب اسلامی مردم ایران همون خط شکنان ظهور بودن و روسیاهی میمونه به روسیاه!!!
لطفا پاکشون نکنید .... اگرم خواستید بگید افراطی بگید
حرفایی موند تو سینه که قلبمو سوزونده (یکبار)