تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: محبوب ترین مدیر بیداری اندیشه سال 1393
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۲۶/اسفند/۹۳ ۲۲:۳۱)Mitsonary نوشته است: [ -> ]محدودیت ذهنی؟! یعنی دین برای ذهن آدمی محدودیت آفرین است؟ DodgyHuh

این جملتون رو نمیشه درک کرد... یعنی چی واقعا نمی دونم؟

عید هم تالاری های عزیز هم مبارک...RoseRoseRose

ای بابا. به نظر شما آدم تو تالار بیدار اندیشه میتونه همچین منظوری داشته باشه.؟Big Grin استغفرالله.

منظورم این بود که فقط دین محدودشون میکنه (چیزهای حرام) . حلال خدارو حرام نمیکنن.

فرزانه خانم یه تاپیک دارن نامه ای به دایی شهیدم دراستانه سال جدید. تا حالا توش نرفتمBig Grin منظورم اون بود.
سلام
البته واقعا تمام مدیران زحمت میکشند و بنده هم از همینجا از همگی تشکر میکنم مخصوصا بخش های حاشیه دار.
منم هر سال و هر دفعه انتخابات باشه به اقای املشی رای میدم.Cool
مدیری که میتونه پتانسیل بالقوه کاربرا رو به بالفعل تبدیل کنه.
(۲۶/اسفند/۹۳ ۲۲:۴۸)یاســین نوشته است: [ -> ]اقای املشی رای میدم.Cool
مدیری که میتونه پتانسیل بالقوه کاربرا رو به بالفعل تبدیل کنه.

عالی بود یاسین جان.
سلام....

همه واقعا خوب هستن و انتخاب یک نفر واقعا سخته ....
ولی در کل من به آقای املشی رای دادم.Smile
من به خانم یاسین رای دادم.
چون یکی از معدود مدیران فعال در عرصه مشارکت در مباحث هستن.
اما اگه حق انتخاب دوم و سوم داشتم، حتماً توی انتخاب دوم به آقای املشی و توی انتخاب سوم به آقای ابراهیم رای میدادم.
راستی...
ما توی سال 93 بوووق بودیم، اگه ناظر نبودیم؟Big Grin
چرا اسم من نیست؟Big Grin
این انتخابات باطله.
یه لحظه....

بعله!
مثل این که از اتاق فرمان دارن اشاره میکنن که بنده با اکثریت آرا برنده شدم.HappyHappy
هر کی هم نتیجه ای به جز این داد، بدونین تقلب شده و بریزین تو خیابونا...
والا...
بالاخره باید یه نفر انتخاب بشه دیگهSmile

Blushمن هم خودم به آقای املشی رای دادم که خیلی در تالار فعال هستن و البته اخلاقشون هم خیلی خوبه

Angel و البته از mohamad عزیز به خاطر کارهای گرافیکی درجه یکشون
Smileاز حسن عزتي به خاطر اخلاق خوب و کارهای خارج از تالاریشون
Winkسید ابراهیم عزیز به خاطر اخلاق خوب و مفید بودن برای تالار
Coolاز میلاد.م به خاطر فعالیت های خوبی که در تالار دارن( ولی کسی کمکشون نمیکنه!Sad )

Big GrinShyBasijiRolleyes2Happy و از سایر ناظران و مدیران عزیز که به خاطر تالار زحمت میکشن تشکر میکنم.
ولی واقعا این نظر سنجی جامع نیست ...
چون مثلا من سه تا مدیر رو خیلیی قبول دارم یکیش خانوم یاسین..ولی خب دوست داشتم به اون دو تای دیگه هم رای بدم ..
حالا انتخابات بکشه به دور دوم یا سوم والا..اینجوری من دلم برا یسری از مدیرا می سوزه‌ Blush
واقعا زحمت کشیدن تو این مدت
بسم الله الرحمن الرحیم

باسلام خدمت تمامی بزرگواران وزحمت کشان مولا صاحب الزمان
همه ی بزرگواران بسیارعالی بودن

به نظر بنده کاش یه گزینه دیگه هم اضافه میکردین
مثلا:
همه ی موارد

یاعلی
ان شاالله همگی عاقبت به خیر باشین
خب اون دو نفر هم اقای حسن عزتی و اقای املشی هستن
بقیه مدیرها هم واقعا خوبن زحمت بسیار می کشن من تو تالارای دیگه هم هستم اینو وجدانا می گم هیچ کجا مثله اینجا مدیران دلسوز وکارامد و بااخلاق ندارن و واقعا من همیشه توی اون تالار ها از دست مدیران ناراضی ام اما اینجا همه با روحیه تقوا منشانه به کاربرا کمک می کنن...
چه خانوم ها چه اقایون برادران و خواهران دینی ما هستن که مسلما حق بسیار به گردن ما دارن من همین جا از این خواهران و برادران عزیزم حلالیت می طلبم ان شالله بتونیم حقشون رو ادا کنیم
وان شالله سال خوب و پربرکتی رو هم شروع کنن وبدونن همشون برای ما محبوبن Heart
از بین این همه بزرگوار انتخاب یک نفر واقعا سختهSad
شاید بهتر بود انتخاب مدیران و ناظران رو از هم جدا در نظر میگرفتین و کمی دامنه ی انتخاب رو بیشتر میکردین.
مثلا 2 انتخاب از بین مدیران
و 3 انتخاب از بین ناظران
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع