تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: محبوب ترین مدیر بیداری اندیشه سال 1393
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله
بنده هم به دو نفر از دوستان که در فهرست نیستند ولی همیشه هستند و در واقع قلب همیشه تپنده تالار می باشند، رای می دهم.

[تصویر: mahdy2021bidariandishe.gif]

با سپاس
یا علی مدد

بنا به درخواست اکثر کاربرانی که در این موضوع مطلبی ارسال کرده اند، نظرسنجی به صورت "انتخاب چند گزینه ای" تغییر پیدا کرده است. البته می دانیم که افرادی که رای داده اند دیگر امکان تغییر رای و یا ارسال مجدد ندارند.
JUST این المنتظر Big Grin
البته کلا زیاد پیداشون نیست...
ولی به هر حال ، بازم JUST این المنتظر Angel
آقا نامردیه حسن عزتی رای هاشو عوض کرده من نمی تونم Blush میخوام به سیمرغ و ترنم رای بدم.
در رای دادن اینجانب رفیق بازی کاملا رعایت شده است HappyRolleyes2
سلام منم موندم اینطوری بشه که حق هیچ کدوم از همکاران ضایع نشه

نظرسنجی: محبوب ترین مدیر تالار در سال 93
[تصویر: mahdy2021bidariandishe.gif]
که خیلی دوستشون داریم کمتر هم میبینمشون ولی میبینیم که هستن جای خالی دوستان قدیم رو برای من یاد اور میشن ( علی 110 - وحید 110 و ...که دیگه نیستن جاشون خالی نباشه )
البته یادمون نره که پدر تالار کیه - مدیر هوامو داشته باش، من میدونم اخراجم با این حرفمConfused
اما مدیران معرفی شده تو نظر سنجی
mohamad . با کارای هنریش واقعا حس خوبی میده به تالارHeart براشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
Hadith . ایشون از همکارانی ستن که من تو این مدت نیمه دوم سال زیاد برخورد نداشتم ولی قبلتر ها فعال بودن البته بصورت ناپیدا الان هم فعال هستن Smileبراشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
حسن عزتي . دوست خوب و گلHeartبراشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
Admirer . اولین کسی که اولین پستمو حذف کرد ،و سکوی پرتابی شد برام با این کارش که دنبالل مطالب و مفاهیمی باشم که تالار بهش نیاز داره نمیدونم چقدر موفق شد واینم باید دوستان بعدها بگن، اما با مباحث خوبش خیلی استفاده میبرمHeartبراشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
سید ابراهیم . داداش تمام نشدنی و پشتیبانی و ستونی که میتونی بهش تکیه بدیHeart براشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
فاطمه خانم . همکاری ساعی و دلسوزو البته از همکارانی که اوایل خیلی مزاحمشون میشدیم حلال کنن Smileبراشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
مجید املشی . مجری و مدیر طرح های جذاب Winkبراشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
Agha sayyed .چی میتونم بگم در مقابل این برادر ایمانی؟Heartبراشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
Farzaneh ایشونم تو مواردی که باهاشون در ارتباط بودم تو مباحث پست ها و مباحث نظارتی و ... همفکر و کوشا بودنSmileبراشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
Havbb 110 . همکاری دلسوز و متعهدHeartبراشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
MAHDI59 . همکاری متعهد و دلسوزHeartبراشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
N.Mahdavian . زیاد برخورد نداشتم ببخشینSadبراشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
Tolou . از همکارانی که بازم زیاد برخورد نداشتم ببخشینSadبراشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
أین المنتظر . داداش من که وقتی هست مفیده وقتی نیست پستاش مفیده کلا دوستش دارم Heartبراشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
ترنم . از همکارانی که بازم زیاد برخورد نداشتم ببخشینSadبراشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
سیمرغ . از ناظرینی که اینده خوبی دارن ( چون تازه ناظر شدن میگم ) تلاشگر و دنبال رشد هستن Smileبراشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
شیدا . همکاری فعال ، نکته سنج و دقیق که متعهد هست نسبت به کارش Smileبراشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
میلاد.م . این داداشمون رو هم مثل بقیه داداشامون هم دوستش داریم هم اینکه ممکنه کم باهش در ارتباط باشم ولی از دوستانی هست که مطالبش و کارهاش روی اهداف تربیتی هست ( نمونش رو تو اون طرح هایی که داشت نماز صبح و ... یادتونه دیکه )Heartبراشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
یاســین .خوب خانم یاسین ببخشین دیگه همه مطالب رو برای وستان دیگه گفتم و هرچی بگم تکراری میشه فقط میگم : فعال ، متعهد ، ساعی ، پاسخگو ، با حرفاشون پتانسیل فعال کن ....Blushبراشون ارزوی سلامتی و سعادت دارم تو سال 94
خوب ببینین دوستان من کل مدت اشنایی با تالار رو حساب کردم واینکه با همکاران مدیر و ناظر برخورد داشتم و تو بحثاشون بودم و دیدم رو میگم ممکنه همکاری مباحث خوب گذاشته باشه ولی بخاطر ترافیک تالار و مطالب نتونسته باشم برخورد کنم و یا اینکه مطالب دوستان در عین مفید بودن تو رصد من بنوده باشه ، پس مدیران گرامی و ناظرین ارجمند از ما راضی باشن
اینجا جا داره هم سال 94 تبریک و ایام فاطمیه رو تسلیت بگم و هم اینکه از همه مدیران و ناظرین اولیه تا مدیران و ناظرین اینده تقدیر و تشکر کنم .تو نظر سنجی شرکت نمیکنم چون همه رو میزنم پس همین مطالب رو جزو ارا بدونینBlush
پ.ن. sarallah گرامی شما پستت اسمش مدیر هست بعد چرا ناظرین رو اوردی؟
من قبول ندارم باید کاربر فعال ها رو هم میاوردیBig Grin

دوستان فعال کودتاSoldier
(۲۷/اسفند/۹۳ ۱۵:۱۲)mahdy30na نوشته است: [ -> ]
پ.ن. sarallah گرامی شما پستت اسمش مدیر هست بعد چرا ناظرین رو اوردی؟
من قبول ندارم باید کاربر فعال ها رو هم میاوردیBig Grin

دوستان فعال کودتاSoldier
ناظر ها هم یجورایی مدیر محسوب میشن چون پست ها رو مدیریت میکنن ولی توی بیداری اسمشون فرق میکنه.Smile

برای کاربران فعال هم میخواستم بزنم ولی گزینه های نظرسنجی محدوده و همه کاربران توش جا نمیشن!
مگر اینکه جفت جفت بزاریمBig Grin
برادر ها و خواهرهای عزیز لطف دارند و خوبی از خودشون هست وگرنه بنده که در خودم دانش و مهربونی احساس نمی کنم که قابل محاسبه باشه تا کسی بیشتر یا کمتر باشه .Blush

من فقط دارم از همه عزیزان ، یاد می گیرم و همینه اینجا رو دوست دارم .
اگر بخوام رای بدم باید به همه رای بدم واقعا با رای به یک دونفر کار ما راه نمی افته .Smile

از همه مدیران و ناظران حاضر و سابق ، کاربرهای پیشرو و فعال و تازه وارد و خودمونی ها ، آسیموها ، که باعث شدند یک کلمه بیشتر یاد بگیرم ، باید تشکر کنم Smile.

از همه کسانی که دارند زحمت می کشند بدون توقع مالی و فقط دلی ، انرژِی و وقت خودشون رو می گذارند برای هم افزایی توی این تالار ...

اما از شیدا ی بیش از مهربون ، به طور ویژه تشکر می کنم Heart
در ضمن نظرسنجی اصلاح شد و دوستان میتونن به بیش از یک نفر رای بدن
عه آقا اینجوری که بد شد
منم میخواستم به چندنفر دیگه از عزیزان علاوه بر آقا mohamad گل رای بدم !

خب اینجا بقیه رأی هامو به صندوق میاندازم Big Grin
آقا سید ابراهیم عزیز Rose
آقای مجید املشی عزیز Rose
خانوم فاطمه خانم بزرگوار Rose
خانوم یاسین بزرگوار Rose
خانوم شیدا بزرگوار Rose
و البته از بقیه دوستان عزیز و فعال دیگر تالار هم بسیار متشکر و قدردان هستمHeart
ان شاءالله همه ی دوستان تو سال جدید موفق باشند و زندگی پربرکتی داشته باشندHeart
مجرداشون هم به خانه بخت بروند Big Grin
سلام.....
به نظرم بهتر بود مثل قبل هر کی فقط میتونست یه گزینه رو انتخاب کنه چون اینطوری دقیق تر انتخاب ها انجام میشد....Confused
در ضمن حالا که اینطور شد برای کاربران پیشرو و حرفه ای و پایه ثابت و...... هم باید نظر سنجی بذارید وگرنه کودتا میکنیمSoldier
فردام میاید میبینید مدیر عوض شده خودم شدم مدیرBig Grin
والا......
(۲۷/اسفند/۹۳ ۱۷:۱۶)sarallah نوشته است: [ -> ]در ضمن نظرسنجی اصلاح شد و دوستان میتونن به بیش از یک نفر رای بدن

خوب من چون قبل از اصلاح نظر سنجی نظرم رو دادم، علاوه بر آقای املشی به 4 بزرگوار دیگه هم رای میدم (هر چند هم چنان انخاب بسیار دشواره)و هر چند که باز هم کافی نیست ولی از بقیه ی مدیران و ناظران کمال تشکر رو دارم... اجر همه ی این بزرگوار ها نزد صاحب اصلی تالار محفوظه ان شاء اللهHeart
برادر بزرگوارم آقای حسن عزتي
[b]برادر بزرگوارم آقای
MAHDI59[/b]
خواهر عزیزم شیدا
خواهر بزرگوارم یاســین
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع