تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا این سبک عزاداری صحیحه؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام
یه سوال ذهنمو مشغول کرده.آیا بستن خیابانها برای عزاداری کار درستیه؟کسی عجله داشته باشه چطور باید از این محلها عبور کنه؟
سلام و عرض تسلیت

قطعا مصداق حق الناسه و گردانندگان هیئت مسئول این قضیه هستن فقط

اما یه جاهایی انقدر جمعیت زیاد هست که بحث فرق می کنه

مثالش تو راهپیمایی اربعین یا 22 بهمن یا تو زنجان (حسینه اعظم)

در این مراسم ها بحث ناچاری پیش میاد و تقصیر کسی هم نیست

چون اکثریت اومدن و اون اکثریت هم قانونی رو نقض نکردن

اینجا کثرت جمعیته که باعث بستن خیابون میشه
سلام
ببینید در هر شهری یک مسیرهایی هست مخصوص این امور
مثلا در مشهد مسیرهای منتهی به حرم تا حدود 2-3 کیلومتر مختص عزاداری هستند.
اما مثلا می آن در یک منطقه دیگه که مخصوص عزاداری نیست راه رو می بندند و شروع می کنند به عزاداری و حتی خیلی از مجالس عزاداری هم مختل می شه (مثلا مداح و منبری دیر می رسند به مراسم) ، این به نظر من مصداق صد در صدی حق الناس هست.
لذا فرق داره کی و کجا باشه و از قبل اعلام شده باشه یا نه.
همین طور برخی خیمه ها هم که در میان خیابان اقدام به پخش چای و ... می کنند هم کار اشتباهی می کنند.باید بگذارند در مکان های خاصی و صرفا در پیاده رو ها.
بستن خیابان ها با مدیریت پلیس راهور مشکلی را بوجود نمیاره حتی در شب های محرم و روز عاشورا که اوج جمعیت عزادار در خیابان هاست بازهم مسیر تردد ماشین ها در خیابان پیش بینی شده
پدر بنده شب 8 محرم پارسال دچار کسالت شد و باید ایشون به بیمارستان میرسوندیم اتفاقا بیمارستان پشت میدانی قرارداشت که هیئت مشغول عزاداری بودن که با هماهنگی نیروی انتظامی ، موانع برداشته شدن و خیلی سریع به بیمارستان رسیدیم
عزاداری توی مسجد میتونه این مشکل رو حل کنه ولی اگه تو خیابون هم باشه با مدیریت صحیح مشکلی ایجاد نمیشه
(۴/فروردین/۹۴ ۱۶:۵۷)قاتل مرگ نوشته است: [ -> ]عزاداری توی مسجد میتونه این مشکل رو حل کنه ولی اگه تو خیابون هم باشه با مدیریت صحیح مشکلی ایجاد نمیشه

شعائر حسینی جزو شعائر الهی هستند و باید در موردشون تظاهر بشه

هرچی بیشتر بهتر

فردا بعضیا میگن تو خونتون عزاداری کنید و فرداش تو دلتون
(۴/فروردین/۹۴ ۱۷:۵۸)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]شعائر حسینی جزو شعائر الهی هستند و باید در موردشون تظاهر بشه

هرچی بیشتر بهتر

فردا بعضیا میگن تو خونتون عزاداری کنید و فرداش تو دلتون
حتما قمه زنی هم جزو شعاعر حسینی و الهی است و چه بهتر که تو خیابون باشه هااااااا؟
چهارشنبه سوری ذهن من هم مشغول کرده! این مواد منفجره این رقص و آواز تو ده ی فاطمیه این سر و صدا
سوال من این کار درستیه!
کسی عجله داشته باشه! یا اینکه برای چهارشنبه سوری ایراد نداره یه جشن سنتی باستانیه اذیت و آزار مردم ایران نداره اما عذا داری ایراد داره چون سنت ایرانی نیست
راجب قمه زنی همه چیز معلوم هست و کسی حمایت از این عمل نکرده . چی ارتباطی با مبحث داشت برادر ؟
چرا کارنیوال عروسی مشکلی ندارد دسته امام حسین مشکل ساز است
پاسخ هایی که داشتند دوستان درست بود و معقول . حداقل برای ما که در این شهر و کشور زندگی میکنم و 25 سال است این مراسم ها و ازدحام ها را در ماه محرم می بینیم . اتفاقا محرم گذشته در محله هایی که شلوغی بسیار داشت آمبولانس هایی هم مستقر بودند برای شرایط اضطراری .
فکر می کنم بهتر است مسئله حل شود نه اینکه صورت آن پاک شود مثلا شهرداری مسیر هایی را مشخص می کند . نیروهای انتظامی و امدادی آماده باش هستند برای مواقع لزوم و ... اینکه عزاداری اباعبدالله را محدود کنیم و حصاری دور آن بکشیم زیاد جالب نیست
(۴/فروردین/۹۴ ۲۰:۳۰)soora نوشته است: [ -> ]چهارشنبه سوری ذهن من هم مشغول کرده! این مواد منفجره این رقص و آواز تو ده ی فاطمیه این سر و صدا
سوال من این کار درستیه!
کسی عجله داشته باشه! یا اینکه برای چهارشنبه سوری ایراد نداره یه جشن سنتی باستانیه اذیت و آزار مردم ایران نداره اما عذا داری ایراد داره چون سنت ایرانی نیست
ممنون از طرز برخوردتون
این فقط یه سوال بود
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع