تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چیزی که مانع ازدواج میشود ........
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
مرغ ماشینی که اکثرا تو هر سفره ای هست ولی معلوم نیست چیه که داریم میخوریم...همین ماشینیش به نظرم طعمش نسبت به سالیان قبل خیلی بدتر شده معلوم نیست چی بهشون میدن
بزرگی میگفتن خوبه مرغای ماشینی رو زنده بگیرین یه چند روز بهشون اب و غذا بدین تا اثر این هرموناشون از بین بره( البته برای همه مقدور نیست متاسفانه)

این چیزای شیمیایی که ضررشون بیشتره تا سودشون

اینجا به خیارها یه سمی(سمه، کوده نمیدونم) میزنن یه شبه رشد میکنه...دیگه خودتون ببینید چیه
حرف های دکتر (!) روا زاده رو کلاً جدی نگیرید! ایشون مبتلا به توهم توطئه هستند.

تو جامعه هم جایی حرفاشو تکرار نکنید!Wink مرد اینا رو می گذارن پای طب سنتی!
(۲۸/فروردین/۹۴ ۲۱:۲۷)mahpare نوشته است: [ -> ]مرغ که درکل چیز بدیه. اما من سخنرانی رو گوش دادم. معقول به نظر میومد.!Dodgy

مرغ در کل بده؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!!!!!!
ExclamationSurpriseDodgy
هیچکی منکر این نمیشه که به مواد غذایی که امروزه ما میخوریم کلی مواد شیمیایی و غیره میزنن تا نگه داری اونها اسون تر بشه
خیلی از این مواد اگر در میزان مورد تایید باشه ضرری برای بدن نداره...
ولی شما اگر در هرچیزی زیاده روی کنید صددرصد نتیجه خوبی نداره،شما کله پاچه گوسفند کاملا طبیعیBig Grin(برید از عشایر بگیرید) به مدت یه هفته هر روز بخور..روز هفتم صد در صد سکته میکنی و دهنت کج میشهBig Grin با مثلا یه دستت کلا فلج میشه!

هرکی زندگی شهری و جنب و جوش و راحتی و آسایش شهر رو میخواد باید اینجور مواردش رو تحمل کنه!

هرکسم زندگی طبیعی میخواد تشریف ببره روستا یا همراه عشایر زیر چادر زندگی کنه.

بازم میگم این مواد همه زیر نظر بهداشت و کاملا کنترل میشه! تا حالا کشتارگاه رفتید؟!

تا حالا دیدید دامپزشک کشتارگاه چه سختگیری برای گوشتی که قراره وارد بازار بشه نشون میده؟!

برای همینه که میگن همیشه گوشتی رو بخرید که از کشتارگاه اومده باشه مهر داشته باشه و مرغی رو بخرید که بسته بندی یا کشتار روز در کشتارگاه باشه...

شما همه چیزی که میخورید یک درصدی مواد نگه دارند یا شیمیایی داره

تمام کنسروها،نوشابه ها،سوسیس،کالباس،همبرگرد،کیکهای صنعتی و بسته بندی،پفک ها،وغیره...

اما اما...اگر همه چیز به اندازه و درست مصرف کنیم مشکلی پیش نمیاد
درسته که مواد غذایی امروزی خیلیاش واقعا مواد غذایی نیست و کلی افزودنی داره ولی اگه:
شما صبح فقط یک تا دو تا کف دست نون و پنیر بخورید(کره چون یه ویتامین خاصی داره خوردن مقدار کمیش بد نیست)
برای نهار نهایتا 10 تا قاشق برنج.اگرم غذاتون با نان بود یک یا دو کف دست نون میل کنید!!(برای آقایون یکم بیشتر)Smile
شام نخورید!!نهایتا یه دونه سیب یا یه بشقاب سالاد.
سوسیس کالباس به هیچ وجه نخورید.....خیلی اگه دوست دارید سالی یه بار بخورید!!!
کله پاچه اصلا نخورید اونم نهایتا سالی یه بار.....
نوشابه به هیچ وجه نخورید .....
و.......
تقریبا برنامه غذایی خودمم همینه.....
شما همینارو رعایت کنید حالا مواد غذایی هم هر چقدر ناسالم شده باشه میزان سلامتیتون بالاتر از اونایی هست که اینا رو رعایت نمیکنن.

باسمه تعالی
چه جالب تمام کسانی که عاشق کوروشن و داریوش طرفدار مرغ هم هستن

حالا یه مرغ نخوریم یا بخوریم خیلی مهمه که اهمیتش میشه اندازه خدا
بابا میگه مرغ ضرر داره عقل سلیم میگه حتی اگر شک هم داشته باشی باید این موضوع رو جدی بگیری چون مرغ نخوری نمی میری از بی مرغی
اما بخوری احتمال مردن هست واقعا شکم چه قدر مهمه که همه چی میشه فدای شکم
(۲۸/فروردین/۹۴ ۲۲:۰۰)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]مرغ در کل بده؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!!!!!!
ExclamationSurpriseDodgy
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

بده دیگه. هورمونیه. موی زاید میاره مشکلات هورمونیشم به عینه دیدم. شما تخم مرغ محلی رو با ماشینی مقایسه کن وخامت اوضاع دستت میادBig Grin

رنگشون پریده ماشینی هاBig Grin
چه بحثیه
دو دسته ایم
مرغ دوست ها و مرغ ندوست ها
ما نمیخوریم
شما هم بخورید
این دیگه دعوا نداره که
(۲۸/فروردین/۹۴ ۲۲:۴۲)mahpare نوشته است: [ -> ]Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

بده دیگه. هورمونیه. موی زاید میاره مشکلات هورمونیشم به عینه دیدم. شما تخم مرغ محلی رو با ماشینی مقایسه کن وخامت اوضاع دستت میادBig Grin

رنگشون پریده ماشینی هاBig Grin

بله مرغای هورمونی و ماشینی(مرغای الان) و ..... مضر هستن اینو منم قبول دارم...
ولی اون غیر هورمونیاش که به طور طبیعی بزرگ میشن اونام مشکل دارن؟؟؟
تعجب من از این بود که شما گفتین مرغا در کل بد هستن .....
یعنی اون طبیعی هاشونم بد هستن؟؟؟

(۲۸/فروردین/۹۴ ۲۲:۴۳)عقیق نوشته است: [ -> ]چه بحثیه
دو دسته ایم
مرغ دوست ها و مرغ ندوست ها
ما نمیخوریم
شما هم بخورید
این دیگه دعوا نداره که

من خودمم همچین مرغ دوست نیستم....
ولی از نظر غذایی مرغ پروتئین خاص خودش رو داره و نمیشه کلا حذفش کرد از برنامه غذایی(البته مرغای واقعی)
(۲۸/فروردین/۹۴ ۲۲:۴۶)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]بله مرغای هورمونی و ماشینی(مرغای الان) و ..... مضر هستن اینو منم قبول دارم...
ولی اون غیر هورمونیاش که به طور طبیعی بزرگ میشن اونام مشکل دارن؟؟؟
تعجب من از این بود که شما گفتین مرغا در کل بد هستن .....
یعنی اون طبیعی هاشونم بد هستن؟؟؟

نه دیگه کوروش جان دلSmile

توضیح واضحات میپرسی؟

اونا که خوبن. من اشتباه لپی کردم.Big Grin

بحث ما مرغهایی هست که الان تو خونه های هممون هستDodgy
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع