تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چیزی که مانع ازدواج میشود ........
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
مرغ در کلام امام علی (علیه السلام) خوک پرندگان است، ولی بنا به دلایلی سر سفره ما رایج شده
البته برخی مرغ داری ها، مرغ را بدون آنتی بیوتیک تولید می کنند که بسیار بهتر است ولی گران تر

در مورد محصولات گلخانه ای هم تولید کنندگانی هستند که بعد از مصرف سم حتی با وجود اینکه اثر سم از بین نرفته و برای انسان مضر است، محصول خود را روانه باز فروش می کنند
سلام به همگی ...

قصد ورود به این بحث رو نداشتم اما لازم دیدم چند مورد رو بازگو کنم .

خوشبختانه 2 عموی من و هر کدوم مجزا مرغداری دارن و حقیر از نزدیک و با لباس مخصوص وارد مرغداری شدم و در جریان مراحل کاری پرورش اونها هستم ...چه مرغ گوشتی و چه مادر ..

مورد اول اینکه :
با توجه به اینکه فضای مرغداریها کم و تعداد مرغها بالاست برای اینکه مرغها دچار بیماری نشن به مرغها طی زمانهای مشخص واکسنهای شیمیایی تزریق میشه .

مورد بعدی :
اینکه سرانه فضای باز برای هر مرغ تو مرغداری های معمولی تقریبا 40 تا 50 سانت در نظر گرفته میشه که این با فضای طبیعی مورد نیاز برای رشد مرغ خیلی فاصله داره .

نکته سوم :
گاها اگر قرار باشه قیمت تخم مرغ بالا بره کارهای نادرستی رو متاسفانه انجام میدن که برای نمونه میشه به تغییر زمان خواب مرغها اشاره کرد . با خاموش و روشن کردن نور به ظاهر طبیعی تو فضای بسته مرغداریها تو بعضی موارد تا 3 برابر تخم گذاری معمول مرغها از اونها تخم میگیرن !!! ( که این طبعا با کم شدم مواد مغذی داخل تخم مرغ همراه میشه چون سیکل طبیعی طی نشده )( از کربنات کلسیم هم برای این کار استفاده میشه )!!!!

موارد زیاده اما اینم بگم که جناب دکتر میگفتن سابقه وجود مرغ به کمتر از 60 سال منتهی میشه(حداعقل تو ایران ) که این رو هم من تحقیق کردم و متاسفانه باید بگم همینطوره و قدیم اصلا مرغی وجود نداشته و حقیر از چندین نفر از کسانی که هوش بالایی داشتن و بالای 80 سال عمر داشتن پرسیدم و توضیحات تکمیلی هم به من دادن . !!!
غاز و اردک و ... استفاده میشده ...

مباحث زیاده که تو اینجا فرصت نیست ...
ببخشید اگر طولانی شد . پاینده باشید .

(۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۲۸)soshiant نوشته است: [ -> ]
موارد زیاده اما اینم بگم که جناب دکتر میگفتن سابقه وجود مرغ به کمتر از 60 سال منتهی میشه(حداعقل تو ایران ) که این رو هم من تحقیق کردم و متاسفانه باید بگم همینطوره و قدیم اصلا مرغی وجود نداشته و حقیر از چندین نفر از کسانی که هوش بالایی داشتن و بالای 80 سال عمر داشتن پرسیدم و توضیحات تکمیلی هم به من دادن . !!!
غاز و اردک و ... استفاده میشده ...
دوست عزیز نمیشه که :|
از قدیم،خیلی قدیم! مردم تو خونه هاشون مرغ خانگی نگه میداشتند.
60 سال چیه؟!
ناصرخسرو که میخواد امت پیامبر رو به چیزی تشبیه کنه میگه :
چون خروسان بر زدن دعوی کنند اینها ولیک / وقت حجت پر کنیده ماکیانند ای رسول.
اوحدی یه غزل داره که توش میگه :
هر حریفی را به قدر حال او تیمار کن / طوطیان را شکّر آر و ماکیان را دانه ده
و هزاران مورد دیگه در ادبیات از خروس و ماکیان (مرغ) نام برده شده... .
در فقه اسلامی داریم که در قدیم نماز شکسته رو از جایی میخوندند که صدای بانگ خروس محله خود شخص دیگه شنیده نشه.
در روستای خود ما از قدیم الایام رسم بوده که زیر پای مسافر یا عروس و داماد خروس سیاه سر می بریدند.
و ... . Confused

حالا دکتر روازاده ادعا میکنه که سران استعمار ما را مرغ خور کردن،
خب کو دلیل،کو مدرک؟
مرغ جزء نخستین پرندگانی بوده که انسان اونها رو رام کرده،
چه ربطی به استعمار داره آخه ConfusedSad
(۲۸/فروردین/۹۴ ۲۲:۳۷)yektasepas نوشته است: [ -> ]
باسمه تعالی
چه جالب تمام کسانی که عاشق کوروشن و داریوش طرفدار مرغ هم هستن

حالا یه مرغ نخوریم یا بخوریم خیلی مهمه که اهمیتش میشه اندازه خدا
بابا میگه مرغ ضرر داره عقل سلیم میگه حتی اگر شک هم داشته باشی باید این موضوع رو جدی بگیری چون مرغ نخوری نمی میری از بی مرغی
اما بخوری احتمال مردن هست واقعا شکم چه قدر مهمه که همه چی میشه فدای شکم
به دوستان عزیزتون در بالا بگید قیمت گوشت قرمز رو کم کنن،گوشت قرمز میخوریمBig Grin عـــــــــــه گوشت قرمز هم همش ضرر داره
باعث چربی و فشار خون میشهBig Grin

هیچی دیگه مثل دوران صدر اسلام،همه شیر،نون و خرما میخوریم....ای بابا شیرای امروزی هم که همه مواد افزودنی دارن

خب شیرم حذف کنیم،فقط خرما و نون موند!
ای بابا نون هم که گرون شدهBig GrinBig Grin

خب همون خرمای تنهای تنها میخوریم! کاملا سالم...

اما جهت اطلاع یکی از سالمترین و بهترین پروتئین های دنیا گوشت سینه ی مرغ،که اصلا و ابدا چربی نداره،کلا به هرکی مریض یا رژیم داره میگن سینه مرغ بخورWink

در ضمن شما اگر پست منو کامل میخوندید و جبهه گیری نمیکردید،متوجه میشدید که من گفتم خیلی از این خوراکی های امروزی مواد افزودنی داره
ولی اگر در حد معقول مصرف بشه موردی نداره
(۲۸/فروردین/۹۴ ۲۲:۲۹)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]درسته که مواد غذایی امروزی خیلیاش واقعا مواد غذایی نیست و کلی افزودنی داره ولی اگه:
شما صبح فقط یک تا دو تا کف دست نون و پنیر بخورید(کره چون یه ویتامین خاصی داره خوردن مقدار کمیش بد نیست)
برای نهار نهایتا 10 تا قاشق برنج.اگرم غذاتون با نان بود یک یا دو کف دست نون میل کنید!!(برای آقایون یکم بیشتر)Smile
شام نخورید!!نهایتا یه دونه سیب یا یه بشقاب سالاد.
سوسیس کالباس به هیچ وجه نخورید.....خیلی اگه دوست دارید سالی یه بار بخورید!!!
کله پاچه اصلا نخورید اونم نهایتا سالی یه بار.....
نوشابه به هیچ وجه نخورید .....
و.......
تقریبا برنامه غذایی خودمم همینه.....
شما همینارو رعایت کنید حالا مواد غذایی هم هر چقدر ناسالم شده باشه میزان سلامتیتون بالاتر از اونایی هست که اینا رو رعایت نمیکنن.

سلام
کله پاچه بدبخت چه گناهی کرده این وسط بهش حمله کردید
من اگه مثل شما بخوام نون بخورم دو روزه میشم نصف اینی که هستمWink
کاملآ درسته فرمایشتون.آدم هرچی به اندازه بخوره بهتره تا واسه شکم سیری بخوره اما من معمولا شب غذا بیشتر میخورم،برعکس چیزی که توصیه میشه!
..........................
در مورد مرغ دوستان توضیح دادن که معلومه طبیعیش بهتره!اصلا من وقتی یه مرغ یا خروس محلی رو میخورم میفهمم از اندازه استخون و استحکامش که این اون مرغی نیست که همیشه میخورم!اومدم بگم خب مرغ نخورید،بجاش بوقلمون بخورید یا بلدرچین یا...البته من تقریبا همیشه مرغ میخورم،زیاد از بوقلمون خوشم نمیاد
اگه اشتباه نکنم گوشت بوقلمون مضراتی نداره به اندازه مرغ هرچند اونم اگه صنعتی باشه بهرحال بی ضرر نیست
نمیدونم حرفی که میخوام بگم درسته یا نه ولی اگه نمیتونید از زندگی صنعتی فاصله بگیرید زیاد دنبال این نباشید که غذاها و مواد غذایی مضر رو بشناسید چون همشون تقریبآ مضر هستن و در اینصورت شما ممکنه از همه چی زده بشید!
با جناب ALI موافقم.تنها ماده غذایی که تو سلامتش شکی نیست،خرماست
(۲۹/فروردین/۹۴ ۱۰:۱۵)A L I نوشته است: [ -> ]خب همون خرمای تنهای تنها میخوریم! کاملا سالم...

خرما تازه اسلامی ترم هست....
چیه؟؟؟
نخندیدBig Grin

(۲۹/فروردین/۹۴ ۱۰:۱۸)افشین نوشته است: [ -> ]سلام
کله پاچه بدبخت چه گناهی کرده این وسط بهش حمله کردید

سلام
کله پاچه بدبخته؟؟؟
کله پاچه عامل بدبختیه خودشBig Grin
نگید که هفته ای یه بار کله پاچه میخورید!!!!!!!!!Dodgy

(۲۹/فروردین/۹۴ ۱۰:۱۸)افشین نوشته است: [ -> ]من اگه مثل شما بخوام نون بخورم دو روزه میشم نصف اینی که هستمWink

خب این که خوبه .....
مثلا دو برابر اینی که الان هستید بشید چه خوبی داره؟؟؟؟
تازه برای وعده نهار یکم به آقایون تخفیف دادم.....Big Grin
..................................
(۲۹/فروردین/۹۴ ۱۰:۳۶)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]خرما تازه اسلامی ترم هست....
چیه؟؟؟
نخندیدBig Grin

سلام
کله پاچه بدبخته؟؟؟
کله پاچه عامل بدبختیه خودشBig Grin
نگید که هفته ای یه بار کله پاچه میخورید!!!!!!!!!Dodgy

خب این که خوبه .....
مثلا دو برابر اینی که الان هستید بشید چه خوبی داره؟؟؟؟
تازه برای وعده نهار یکم به آقایون تخفیف دادم.....Big Grin
چرا؟کله پاچه چشه مگه؟من متأسفانه سالی یه بارم گیرم نمیاد شاید به زور!چون از مغازه ها خوشم نمیاد بگیرم هرچی میخورم همونیه که خونه درست میکنن
نه دوبرابر الان اگه بشم که باید برم واسه کشتی سنگین وزن اسم بنویسمWink
.................
تو تاپیک ایده های کسب و کار حلال پرورش گنجشک رو هم بنویسیدCoolنمیدونم تا حالا خوردید یا نه ولی گوشت گنجشک یکی از لذیذترین گوشتهای پرندگانه اما حیف که آدم دلش نمیاد بره شکارشون کنه
..............
..................
[تصویر: 122049_927.jpg]

کباب گنجشک یکی از غذاهای خیلی قدیمیه دزفوله منتهی ادم وقعا دلش نمیاد واسه یه نهاد چندتا گنجشک کشته بشه. چون به صورت طبیعی زندگی میکنن و کسی پرورششون نمیده که مثلا تعدادشون کم نشه.

حدود ده یا پونزده ساله که دیگه خیلی کم شده فروشش ولی هنوز هم پیدا میشه. بگم که گوشت پرندگان واقعا سالم ترین گوشته.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع