سلام
بهتره همه ما با قرآن بیشتر مانوس شیم
جهنم بچگانه نیست
یه روز پیش خودم فکر می کردم واقعا خدا عذاب می کنه
که وقتی قرآن را باز کردم یه آیه توجهمو جلب کرد به این مضمون
بعید است فرشتگان دستور خدا را عمل نکنند و در جهنم افراد را شکنجه نکنند
حالا با این همه آیات عذاب که در قرآن خداوند وعده داده پس چی میشه
همون خدایی که بهشت را آفرید جهنم را هم آفرید
ما آسمانها و زمین و آنچه در میان آنهاست را برای بازی نیافریدیم
موضوع جهنم جديه شوخی نیست که
یه حدیث شنیدم به این مضمون
خدا با ما پیوند خویشاوندی نبسته
یه حدیث دیگه بود به این مضمون
پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) گریه می کردن که اگر خداوند من را به جهنم بفرستد من چی میتونم بگم
البته که رحمت الهی بر خشم او غلبه دارد ولی این به معنای نافرمانی نیست
حدیث دیگری شنیدم که خداوند اسم کسی که نمازش را به آخر وقت می اندازد بالای سردر جهنم مینویسد
بله خداوند حق است
و راهی جز اطاعت از او نیست
(۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۵۴)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]سلام.
درسته که نماز سر وقت خیلی خوبه ولی آیا خدا میاد بخاطر دیر شدن یه عبادتی که فقط بین خودش و شما بوده وهیچ نیازی هم به اون نداره شما رو توی آتیش بریونی کنه؟؟؟؟
این روایتا از کجا میاد؟
اگرم مجازاتی داشته باشه به نظر من این شکلی نیست.
اتفاقا باید بدونید که کلا انسان ها(خوب و بد) یک بار توی آتیش جهنم به قول شما بریونی میشن!!
طبق آیات قرآن
(۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۲۵)sarallah نوشته است: [ -> ]اتفاقا باید بدونید که کلا انسان ها(خوب و بد) یک بار توی آتیش جهنم به قول شما بریونی میشن!!
طبق آیات قرآن
(۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۳۰)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]چرا؟؟؟
انسانهای خوب برای چی؟؟؟
سلام
ثارالله عزیز من یادمه حدیث داشتیم که شیعیان هم طعم اتش رو میچشن تا کاملا پاک بشن ولی بریونیشو نه ندیدم.
البته بگم این متن حدیث رو داشتم ولی الان هرچی گشتم تومدارک نیافتم حتما پیدا کردم براتون میزارم
خانم کورش بزرگ شما فکر کن خوبا وارد اتش نشن ، اتش با جهنم فرق داره ها ، با این حال الان مشکل روایت حل شد براتون؟
یعنی مشکل نماز اول وقت تموم شد؟ اگه اره برسیم به این بحث که شیعه و کلا اهل ایمان و ... هم طعم اتش رو حس میکنن و میچشن یا خیر.

با تشکر از شما که موجبات تحقیق رو فراهم میکنین
راستی یه حدیث شبیه این بود حالا شما این رو از ما قبول کن تا
الْأَعْمَشِ عَنِ الصَّادِقِ (علیه السلام) أَصْحَابُ الْحُدُودِ فُسَّاقٌ لَا مُؤْمِنُونَ وَ لَا كَافِرُونَ وَ لَا يَخْلُدُونَ فِي النَّارِ وَ يَخْرُجُونَ مِنْهَا يَوْماً مَّا وَ الشَّفَاعَةُ لَهُمْ جَائِزَةٌ وَ لِلْمُسْتَضْعَفِينَ إِذَا ارْتَضَى اللَّهُ دِينَهُمْ.
اعمش از امام صادق عليه السّلام روايت میكند كه فرمودند: آنهايى كه حدّ بر آنها جارى شده، نه مؤمن هستند و نه كافر، آنها ، در آتش جاودان نخواهند ماند و روزى از آنجا آزاد خواهند شد و شفاعت به آنها خواهد رسيد، ولى مستضعفان ، خداوند بايد از آنها راضى گردد. »
(بحار الأنوار ؛ج69 ؛ص 159)
پ.ن. در اين روايات ، اصحاب حدود نه کافر و نه مومن بلکه فاسق قلمداد شده اند. و اصحاب حدود کساني هستند که مستحقّ حدّ شرعي هستند ؛ يعني گناهاني را مرتکب شده اند که به موجب آنها شيعه هم باشند ابتدا بايد وارد جهنّم شوند ؛ لکن تا ابد در جهنّم نمي مانند بلکه بعد از مدّتي از جهنّم نجات يافته و وارد بهشت مي شوند ؛ امّا به قرينه روايات قبلي معلوم است که اينها بلا فاصله وارد بهشت نمي شوند بلکه بعد از خروج از جهنّم ابتدا بين بهشت و جهنّم قرار مي گيرند و مدّتي بعد وارد درجات پايين بهشت مي شوند.
وَإِن مِّنكُمْ إِلَّا وَارِدُهَا كَانَ عَلَى رَبِّكَ حَتْمًا مَّقْضِيًّا﴿۷۱﴾
ثُمَّ نُنَجِّي الَّذِينَ اتَّقَوا وَّنَذَرُ الظَّالِمِينَ فِيهَا جِثِيًّا﴿۷۲﴾
و هيچ كس از شما نيست مگر [اينكه] در آن وارد میگردد اين [امر] همواره بر پروردگارت حكمى قطعى است (۷۱)
آنگاه كسانى را كه پرهيزگار بوده اند میرهانيم و ستمگران را به زانو درافتاده در [دوزخ] رها میكنيم (۷۲)
مریم
من با اینکه اینقد وضعم خرابه
ولی تجربه ی گذشته م میگه اتش جهنم به کنار, خود نماز اول وقت یه شیرینی خاصی داره که هیچی جاشو نمیگیره
(۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۵۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]خانم کورش بزرگ شما فکر کن خوبا وارد اتش نشن ، اتش با جهنم فرق داره ها ، با این حال الان مشکل روایت حل شد براتون؟
چه فرقی داره؟؟؟
(۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۵۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]یعنی مشکل نماز اول وقت تموم شد؟ اگه اره برسیم به این بحث که شیعه و کلا اهل ایمان و ... هم طعم اتش رو حس میکنن و میچشن یا خیر.
من با نماز اول وقت مشکلی نداشتم!!!
گفتم این روش تبلیغ درست نیست.....
ضمنا مگه قراره هر کس شیعه هست لزوما با ایمان هم باشه که میفرمایید بررسی کنیم که شیعیان هم طعم آتش رو میچشند یا نه!!!
(۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۵۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]با تشکر از شما که موجبات تحقیق رو فراهم میکنین
کنایه میزنید؟؟؟
این جمله رو معمولا برای وقتی به کار میبرن که احساس کنن طرف مقابلشون به قصد گمراه کردن یا پرسش و پاسخ بی نتیجه مطلبی رو عنوان میکنه!!!
شما همچین برداشتی از حرفای من داشتید.؟؟؟
نقل قول:دست شما درد نکه مارو هم بچه کردی هم کودن
از شما انتظار نداشتم یعنی ما فرق بین اخطار و ترس رو نمی دونم.
خیلی زود قضاوت می کنید.
دلم شکسته
منظورتون چیه؟؟؟
من که شما رو نگفتم!!!
من گفتم اگه بخوان برای یه کودک یا یه نوجوان این شکلی نماز رو تبلیغ کنن درست نیست.
من نمیدونم چرا از حرفای من این شکلی برداشت میشه.....
من یک کلمه گفتم این روش تبلیغ درست نیست .....حالا داستان شد......
نمی دونم خودتون واقعا یه جوری حرف می زنید که از صحبت های دو جور یا شاید هم چند جور برداشت بشه بعد هم بگید منظورم این نه بود و فلان شد و داستان شد . یا این که رو راست هستید. و بچه ها چند جور از صحبت های شما برداشت می کنند.
به هر حال باید همیشه رک بود. تا مشکلی پیش نیاد.