تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جن زدگی!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام.
این فیلمایی که توی اینترنت هست و نشون میده افراد جن زده شدن واقعیه یا ساختگی؟؟؟(البته من ندیدم)
اصولا آیا انسان میتونه جن زده بشه یا نه؟؟
اصلا جن زدگی به چه معناست....یعنی چه اتفاقی برای شخص میفته در این حالت؟؟
البته یه بار یه روزنامه میخوندم یه آقای روحانی گفته بود که اصلا جن زدگی نداریم و اینا همه ساختگیه......
نظرتون چیه؟
بسم الله الرحمن الرحیم
ممکنه یک نفر یک سری از این موجودات رو ببینه و وحشت کنه ولی کسای دیگه نبینن.
برای مثال شما تو خونتون بدون هیچ دلیلی اجنه ببینی ولی خانوادت نبینند.
تو اینجور موارد به نقل از یک استاد اخلاق شما بایستی به حضرت عاصف ابن برخیا (که در زمان حضرت سلیمان علیه السلام اجنه در تسخیر او بودند) متوسل بشی. ظاهرا مزار ایشون در ایران هست.

البته بنده به توصیه این استاد حاشیه ای می زنم:
شما میتونید به حضرت امام زمان ارواحنا فداه نیز متوسل بشی که مطمئنا مقام ایشون از حضرت عاصف ابن برخیا بالاتر است ولی متوسل شدن به ایشون رو برای کسب فیوضات خرج کنیم بهتر است.
یا حق
اطلاعات کامل و قابل اطمینان اگه میخوایداین سخنرانی استاد رائفی پور رو گوش بدید

در مورد جن و رمالی هست

http://www.yasdl.com/55096/%D8%B1%D8%A7%...86-92.html
بسم الله الرحمن الرحیم

اینجا هم توضیحات کاملش اومده
کلا تو این سخنرانی استاد از نمونه های عینی زیاد میگن که بخاطر ارتباط با اجنه چه بلایی سرشون میاد!

فتنه اجنه در آخرالزمان (در مورد سخنرانی استاد رائفی)
مسخ رو من یکی از کرامات علما خوندم که فتواش رو امام عصر برای امتحان از اون شخص پرسید و در صورت هایی مختلف گفت اکر ایجاد باشد این فتواش میشه که حضرت فرمود انت المجتهد چون شخص اجتهادش رو میخواست بسنجه از لیحاظ لیاقت،عکس روی کتاب عارف بالله محمدباقر حکمت نیا بود و در مورد جن زدگی که خیلی سهله تشخیصش جن اگر تصرف کنه در شخص دیده میشه که اکثر اوقات اشتباه شخص دامن به تصرف میشه و جن زدگی!!! اجنه هم خطوط قرمزی دارند یکی از کتب بنام خاصی توی خانه ما بود که لفظ غلط اون اصلا حضور بیجاش باعث بلا بود و مخصوص علوم غریبه و استیدش بود دادین خاک کردن،گاهی این بازیا توسط مذهبیون معتدل هم هست که لطف کرد بنام کتب روحانی بما داد که وقتی پیش یکی از بزرگان معتمد مردم رفتم گفت اصلا با چنین اشخاصی نگردید به بهانه عرفان شیطان رو رسوخ در وجودتون میکنند 3جا هم خاطره از استاد رایفی درباره جن زدگی دوروبر که یکیش گفتن طرف با اهانت قرآن جذب جن کرده بود که اعدام هم شد...!موید این مطالب برام شد...!خلاصه بگم تا ملک هست چرا جن؟آقای حق شناس تنزل الملائکه در صحن رضوی خووندن نزوول فرشتگان دیدن...ببینید:http://www.namasha.com/v/qKqQEzfkفیلمی نادر از آیت الله سیبویه و آیت الله حق شناس
سلام.
ممنون از پاسخ ها....
ولی سوال اصلی من این بود که کلا آیا چیزی به اسم جن زدگی یا تسخیر انسان به وسیله جن وجود داره یا نه.......همین.!
اگر وجود داره چطور این اتفاق میفته؟
در مورد سوال اولتون جواب مشخصه.

بله جن زدگی وجود داره!
اتفاقا همین چند شب پیش شبکه افق فیلم ملک سلیمان رو نشون داد که ایکاش این فیلم که بر اساس قصص قرآنی هم هست رو می دیدید! نص صریح قرآن رو که نمی شه انکار کرد.
در کل اگر بخوایم بگیم انسان اشرف هست به اجنه و در حالت کلی جن نمی تونه انسان رو تسخیر کنه. نهایتا کارش آزار و اذیت و .. است.
البته دوران آخر الزمان کمی قضیه فرق می کنه. و قبل از ظهور ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بسیاری از اتفاقاتی که در زمان حضرت سلیمان افتاد، بطور گسترده اتفاق خواهد افتاد. (چون حکومت حضرت سلیمان ماکتی از حکومت امام مهدی هست)، در این زمینه بهتره بیشتر صحبت نکنم و واگذار کنم به اهل فن.
(۶/اردیبهشت/۹۴ ۸:۵۰)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]در مورد سوال اولتون جواب مشخصه.

بله جن زدگی وجود داره!
اتفاقا همین چند شب پیش شبکه افق فیلم ملک سلیمان رو نشون داد که ایکاش این فیلم که بر اساس قصص قرآنی هم هست رو می دیدید!
ملک سلیمان رو دیدم....
حالا چرا یه جن باید همچین کاری بکنه؟؟؟
(۶/اردیبهشت/۹۴ ۸:۰۷)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]سلام.
ممنون از پاسخ ها....
ولی سوال اصلی من این بود که کلا آیا چیزی به اسم جن زدگی یا تسخیر انسان به وسیله جن وجود داره یا نه.......همین.!
اگر وجود داره چطور این اتفاق میفته؟

(۶/اردیبهشت/۹۴ ۹:۳۵)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]
ملک سلیمان رو دیدم....
حالا چرا یه جن باید همچین کاری بکنه؟؟؟

خوب اگه اون سخنرانی رو گوشی میدادید جواب همه سوالاتتونو میگرفتید!!!

نگران نباشید انقدر جذاب هست که از اول تا آخرشو گوش کنیدBig Grin
(۶/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۲۸)sarallah نوشته است: [ -> ]خوب اگه اون سخنرانی رو گوشی میدادید جواب همه سوالاتتونو میگرفتید!!!

نگران نباشید انقدر جذاب هست که از اول تا آخرشو گوش کنیدBig Grin

خیلی علاقه ای به سخنرانی های ایشون ندارم.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع