(۵/خرداد/۹۴ ۱۹:۱۶)Bahar نوشته است: [ -> ]ولی من سوالم اینه چرا باید مردم کشور من و کشورهای جهان سوم فقط سمت اینگونه مدها،فیلم ها و در کل فرهنگ ساخته شده از طرف غرب بروند ؟!!!
در فیلم ظهور نشون میده که اونها برای ساختن جهان نوین خودشون ،حتی مردم کشورهای خودشون رو هم مورد حمله فرهنگی قرار دادند،چرا انقدر که مردم کشور من جذب این فرهنگ می شوند،مردم کشور خودشون نه؟!!
چرا انقدر که یه گوشی موبایل،کامپیوتر،اینترنت و... برای جوانان،نوجوانان،حتی کودکان کشور من،میتونه مضر باشه و اونها را به سمت بی راهه ببره، مردم کشورهای غنی(از هر نظر) را نه؟!!!
با این بخش از حرفاتون اصلا موافق نیستم
اول اینو بگم که جامعه ای که در پست اول به تصویر کشیده شده، جامعه ی غالب غرب نیست
جامعه ی بسیار بسیار کوچکی است که بخشی کوچکی از یهودیان و صهیونیست ها را شامل شده
صهیونیست ها با اینکه در آیینشان، جز خود را طفیلی بیش نمی دانند، حتی آنها هم غرق در فسادهای اخلاقی و جنسی و ضد خانوادگی هستند
و این جامعه ی ترسیم شده در پست اول، مربوط به جامعه ی کوچکی از اونهاست
خود غرب اینطور نیست که از این حملات مصون بوده باشد. اتفاقا این ضدارزش ها و ضداخلاق ها آنجا به مراتب بیشتر و فراگیرتره. اینطور نیست که بگیم اونها درگیر تکنولوژی های جدید نشدن، درگیر این سبک زندگی نشدن
اتفاقا برعکس، اونها قبل از جامعه ی ما، تسلیم شدن و این تسلیم شدنشان هم به سرعت و بی هیچ مقاومتی بوده به همین دلیله که خیلی عمومی و فراگیره و به این واسطه ما اون زندگی ها رو عادی تلقی می کنیم و این تصور رو داریم که این برنامه ها روی اونها اثر نداشته
اصولا جامعه ای که از یک فرهنگ اصیل و غنی برخوردار باشه حالا چه ملی چه دینی، باعث می شه که در برابر این حملات و هجمه ها، مقاوم تر باشه و تاثیرات تدریجی باشه بجای دفعی و یکباره ای.
اینه که ما فکر می کنیم، چون در حال حاضر بخشی از جامعه ی ما درگیر اون فرهنگ شده اند و نه همه ی جامعه، اینطوره که اونها رو منعطف می بینیم که خیلی تحت تاثیر قرار نمی گیرن ولی خودمون رو منفعل که به شدت تاثیر می گیریم.
الان توی غرب، چیزی به اسم خانواده ارزشی نداره، جایگاه اصلی خودش رو نداره، باکره بودن دختران دانشجو یک ضدارزش تلقی می شه، همخانگی ها و مصرف گرایی عین عین سبک زندگیه
اینه که اونجا هم همچین مدینه ی فاضله ای نیست.
(۵/خرداد/۹۴ ۱۹:۱۶)Bahar نوشته است: [ -> ]و چه چیزی غرب در مردم من،در کشور من،در فرهنگ من،دیده و فهمیده که از چه ابزارهایی برای گمراه کردنه من و مردمم استفاده کنه، به هدفش میرسه؟؟؟
و اما اینکه اونها چی توی ما دیدن تا از اونها استفاده کنند و ابزار بسازن تا به هدفشون برسن :
ببینید دلیل نتیجه گرفتن برنامه های امپریالیسم اینه که اونها برنامه هاشون رو براساس ساختار و طبیعت انسان چیدن. ربطی هم به نوع دین و اعتقادات جامعه ی هدف در کلیت برنامه هاشون نداره.
مثلا طبیعت انسان طوریه که در اون غریزه ی جنسی و میل به جنس مخالف وجود داره. در انسان شهوت وجود داره، تو فطرت انسان میل به زیاده خواهی و فزون طلبی و ماندگاری و ... وجود داره
همه ی اینها از مشترکات بشریه فارغ از اعتقادات اونها.
خب حالا اونها میان از این طبیعت انسانی و تمایلاتی که در وجودش قرار داده شده، در جهت اهداف خودشون استفاده می کنند و اونها رو به سمتی که می خوان جهت دهی می کنن
در انسان میل به فزون طلبیه. حالا بجای اینکه من بیام اونها رو در جهت صحیح و خدایی و اون چیزی که به عنوان هدف خلقت من قرار داده شده به کار ببرم، اینه که منحرف می شم و عمرم به تباهی می ره.
کیه که از زرق و برق و تجملات بدش بیاد، از زیبایی بدش بیاد، منتها وقتی بیش از حد بهش بها داده می شه، وقتی می شه هدف زندگی، اینه که میفتم رو ریل باطل .
در مورد مابقی ویژگی های فطری و طبیعی هم به همین صورت. مثلا میان از غریزه ی جنسی که تو وجود آدمه در جهت شیطانی و اهداف خودشون استفاده می کنند
اینه که ابزارهای اصلیشون توی وجود جامعه ی بشر و انسان موجوده و از اونها استفاده می کنند.
(۵/خرداد/۹۴ ۱۹:۱۶)Bahar نوشته است: [ -> ]برای فرزندان همه ی خانوادها،میتونه گرگ های زیادی بیرون از خانه وجود داشته باشه،چرا فرزند یا فزرندان یسری خانوادها،مورد حمله گرگ ها قرار میگیرند ولی فرزند یا فزرندان یسری خانوادها،هیچ کدام از این گرگ ها،نمیونند آسیبی بهش وارد کنند؟!! در دسته اول،مشکل کجاست؟!! چه کمبودهایی میتونند داشته باشند و چه ضعف هایی میتونه در خانوادهاشون وجود داشته باشه که باعث این اتفاق شده باشه و چه کوتاهی هایی کردند ؟!!!
حالا اینکه گفتید چرا بچه ی بعضی خونواده ها درگیر می شه و یه عده نمی شن:
گفتم که بسته به میزان پایبندی به فرهنگ اون خونواده و جامعه بر می گرده حالا یا فرهنگ مثلا اصیل ایرانی و یا فرهنگ اسلامی.
وقتی خونواده ها این چیزها رو از اول تو خودشون و بعد تو بچه ها و نسلشون نهادینه کنند، این کشش ها به فرهنگ غرب کمتر می شه و حتی می شه اون رو به طور کامل کنترل کرد.
(۵/خرداد/۹۴ ۱۹:۱۶)Bahar نوشته است: [ -> ](اگر جوانان کشور من،از نظر شغل و امکانات تحصیلی،غنی بودند، آیا انقدر بیکار بودند که همش دنباله مد غربی باشند؟!!
و یا توی شبکه های ناهنجار ماهواره و سایت های منحرف شرخ بزنند ؟!!!
اگر جوانه کشور من که از نظر علمی و درسی در درجه بالایی قرار داره،بهش اهمیت داده میشد،امکانات داده میشد، ارزش داده میشدو تحت فشارهای مختلف قرار نمیگرفت،آیا نیاز داشت برای ادامه ی تحصیل به کشورهای غربی رو بیاورد ؟!!!
اینها خارج از بحث بود ولی تنها یک مثال بود که حرف هایم را روشن تر کنم. )
هر کدوم از این مصادیقی که گفتید خودش پتانسیل یک بحث جدا رو داره
من به هیچ وجه منکر تاثیر وضع اقتصادی و بیکاری روی فرهنگ نمی شم ولی این یک رابطه ی مطلق و یک طرفه نیست
و تنها یک مثال نقض برای رد کردنش کفایت می کنه
مطمئنا اقتصاد موثره
ولی چیزی که بیش از همه باعث مشکلات اقتصادی مردم شده، تغییر سبک زندگی اونها که منجر به مصرف گرایی و تجمل گرایی و تنبلی شده، هستش
مطمئنا اگه خانواده ها از خرج های غیرضروری و اضافیشان بززند بسیاری از مشکلات اقتصادی که درگیرش هستند حل خواهد شد
خانواده سراغ دارم که با هزینه ی تغییر دکوراسیون داخلی خانه اش می توانست برای پسر در سن ازدواجش شغلی جور کند تا او را به موقع سامان بده، ولی این کار رو نکرد
پسر آزاد آزاد می گرده بی هیچ سرمایه ای تا کاری جور کنه اینه که رو میاره به تکنولوژی و شبکه های جدید و از فرهنگ اصیل دینی دور می مونه و نمی تونه به موقع زندگیش رو تشکیل بده
اکثر مشکلات اقتصادی جامعه ی ما از این دسته