تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: به کریاس جوئل خوش‌آمدید!!!بخوانید و تامل کنید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
البته بايد جامعه ي غرب رو از يهوديان و صهيونيستها تفكيك كرد

غرب منهاي صهيونيستها از اين نوع سبك زندگي طراحي شده، مبرا نيستن و اونها هم تا ته زير سلطه رفتن و اين نوع زندگي ها رو پذيرفتن
اين يهوده كه دور خودش حصار كشيده و البته اون هم تا حدي نه كاملا، و خودش رو از فسادها و كاهش جمعيت و ... دور نگه داشته(بارم مي گم اين قضيه شامل جامعه ي كوچيكي از يهودياست)

نكته ي جالبتر اينكه در اكثر دانشگاههاي معتبر غرب، شرايط رعايت شئونات اخلاقي و جنسي به شدت اجرا مي شه. چرا كه معتقدند براي پيشرفت بايد محيط عاري از اين نوع مسائل باشه
اينه كه اونجاها حراستياشون واقعا حراستينWink
تا صاحب تاپيك جواب مي دن من موقتا جواب شما رو بدم خانوم بهار :
ببينيد اينطور نيست كه انقدر واضح و روشن، شبكه ي استعمار و امپرياليسم بياد بگه بله ما اين برنامه ها رو براي شما گذاشتيم و يه عده هم واضح بگن ما سينه سوخته ي غربيم (البته ناگفته نماند كه عكس اين حالتها هم هست ولي تعدادشون معدوده)

اونا براي سبك زندگيامون طرح و نقشه كشيدن و اون سبك رو در قالب هاي مختلف و ابزارهاي متفاوت ترويج دادن

حالا اينكه ما مي گيم سبك و سبك زندگي يعني چي؟
برخلاف تصور غلطي كه از سبك و به خصوص سبك زندگي مي شه، به معني برنامه نيست. چرا كه برنامه يه طرح رو كاغذه
سبك زندگي يعني ارائه ي الگوي عملي رفتاري و ذهني و ..
وقتي مي گيم سبك زندگي مون رو نشانه گرفتن يعني به جامعمون الگوي عيني ارائه دادن كه من فرد و شهروند ببينم و به كار بگيرم
براي پوششم الگو ارائه دادن. مثلا از طريق فلان سريال ماهواره اي يا فلان برنامه ريزي كه با فلان بازيگر مشهور داشتن تا من از پوشش ايشون الگو بگيرم

يا با ساختن فيلم هاي ضداخلاقيشون كه اباحه گري و لاقيدي رو ترويج مي دن و يك فضاي آزاد رو از محيطهاي دانشجويي و ارتباط با جنس مخالف رو نشون مي دن به همين صورت

ازدواج كه تو برنامه هاشون جايي نداره اگرم باشه براي سنين ميانسالي و صرفا با هدف زناشوييه نه همون لتسكنوا اليهاي قرآن

زندگي هاي پر زرق و برقي كه نشون مي دن، كيه كه طالبشون نباشه

اينه كه كم كم چهارچوب هاي ذهني و تمايلات من تغيير پيدا مي كنه به اون الگوها

پس حالا من مي خوام شبيه فلاني لباس بپوشم، اما از اونجا كه قبلا تو بازارهاي ما از اين لباسها و وسايل نبوده، اينه كه تقاضا و ميل بهشون پيش مياد و بالتبع عده اي ميان اين تقاضاها رو جواب بدن
و از اونجا كه هجمه زياد بوده تقاضا هم زياد و بالتبع عرضه هم زياد مي شه
اينه كه وقتي من مي خوام اين نوع سبك زندگي رو نداشته باشم، وقتي مي رم بازار به دليل اون هجمه ها و عرضه هاي نامتعارف لباس مناسب خودم و بچم و كلا خانوادم رو نمي تونم انتخاب كنم
نمي تونم جنس و كالاي ايراني و توليد داخلي پيدا كنم و بعضا براي اين تقاضا هم ممكنه مورد تمسخر واقع شم

در مورد مابقي مسائل هم كه گفتيد من جمله راهنمايي و رانندگي، اين مسائل اكثرا همه جا ديده مي شه
ولي اگه ما به عنوان مسلمان حقيقي تنها و تنها اين يك حديث اميرالمونين رو سرلوحه قرار بديم، هيچ كدوم از اين مشكلات كه اشاره كرديد پيش نمياد:
اوصيكم بالتقوا الله و نظم في الامور
حديثي كه هر هفته از تريبونهاي نماز جمعه خونده مي شه ولي...
سلام و وقت بخیر به همه
ببخشین فرصت نذاشتم همه پست های ارزشمند عزیزان رو بخونم
تو اساس مذهب کتاب های تحریف شده صهونیست ها اومده که خداوند تنها یهودیان رو انسان واقعی آفریده و سایر مخلوقات بشری ( با عرض پوش و دور از محضر عزیزان ) جانور های انسان نما هستند که هدف از خلقتشون هم در خدمت یهودیان بودنه !!!
اونها سیاست های کاری شون رو طوری برنامه ریزی میکنن که درست با تخریب ریشه و سنت های دینی و ملی مون به اهدافشون میرسند . نه تنها کشور ما بلکه سایر کشورهایی که همسو با حرف اونا نیست رو هم همین کارها رو به صورت بومی سازی شده انجام میدن
دشمن اینو خوب مطالعه کرده که الان بهترین اسلحه برای نابودی یک جامعه هدف ، نشانه رفتن به سوی روح و ذات انسان هست و اگه قلب ش قسی بشه همونی میشه که اونا میخوان . این همه شبکه های ماهواره ای ، اجتماعی رایگان با انواع و اقسام امکانات و خیلی چیزای دیگه که در اختیار جامعه های هدف قرار دادن تا از داخل ریشه رو بخشکونن .
نفس انسان هم اگه اعتقاد کافی نداشته باشه خیلی راحت تو سرازیری قساوت میافته .
و همراه این برنامه ها سایر اقدامات خودشون رو با آخرین پیشرفت های علمی دارن برامون اعمال میکنن و برای رسیدن به اهدافشون از هیچ کاری عبایی ندارن . پزشکی ، تغذیه ای و خیلی چیزای دیگه .
خارج از بحث تالار بود ولی خوندنش خالی از لطف نیست
اما با توکل بخدا و توسل به ائمه معصوم زیر الطاف الهی حق همیشه پیروزه حتی اگه با سختی راه همراه باشه Big GrinBig GrinBig Grin

سپاس . یا علی
ای خراب شه این اسرائیل به مولا پامیشم میام سمت حیفاهاAngry
(۵/خرداد/۹۴ ۱۹:۱۶)Bahar نوشته است: [ -> ]ولی من سوالم اینه چرا باید مردم کشور من و کشورهای جهان سوم فقط سمت اینگونه مدها،فیلم ها و در کل فرهنگ ساخته شده از طرف غرب بروند ؟!!!

در فیلم ظهور نشون میده که اونها برای ساختن جهان نوین خودشون ،حتی مردم کشورهای خودشون رو هم مورد حمله فرهنگی قرار دادند،چرا انقدر که مردم کشور من جذب این فرهنگ می شوند،مردم کشور خودشون نه؟!!
چرا انقدر که یه گوشی موبایل،کامپیوتر،اینترنت و... برای جوانان،نوجوانان،حتی کودکان کشور من،میتونه مضر باشه و اونها را به سمت بی راهه ببره، مردم کشورهای غنی(از هر نظر) را نه؟!!!

با این بخش از حرفاتون اصلا موافق نیستم
اول اینو بگم که جامعه ای که در پست اول به تصویر کشیده شده، جامعه ی غالب غرب نیست
جامعه ی بسیار بسیار کوچکی است که بخشی کوچکی از یهودیان و صهیونیست ها را شامل شده
صهیونیست ها با اینکه در آیینشان، جز خود را طفیلی بیش نمی دانند، حتی آنها هم غرق در فسادهای اخلاقی و جنسی و ضد خانوادگی هستند
و این جامعه ی ترسیم شده در پست اول، مربوط به جامعه ی کوچکی از اونهاست
خود غرب اینطور نیست که از این حملات مصون بوده باشد. اتفاقا این ضدارزش ها و ضداخلاق ها آنجا به مراتب بیشتر و فراگیرتره. اینطور نیست که بگیم اونها درگیر تکنولوژی های جدید نشدن، درگیر این سبک زندگی نشدن
اتفاقا برعکس، اونها قبل از جامعه ی ما، تسلیم شدن و این تسلیم شدنشان هم به سرعت و بی هیچ مقاومتی بوده به همین دلیله که خیلی عمومی و فراگیره و به این واسطه ما اون زندگی ها رو عادی تلقی می کنیم و این تصور رو داریم که این برنامه ها روی اونها اثر نداشته

اصولا جامعه ای که از یک فرهنگ اصیل و غنی برخوردار باشه حالا چه ملی چه دینی، باعث می شه که در برابر این حملات و هجمه ها، مقاوم تر باشه و تاثیرات تدریجی باشه بجای دفعی و یکباره ای.
اینه که ما فکر می کنیم، چون در حال حاضر بخشی از جامعه ی ما درگیر اون فرهنگ شده اند و نه همه ی جامعه، اینطوره که اونها رو منعطف می بینیم که خیلی تحت تاثیر قرار نمی گیرن ولی خودمون رو منفعل که به شدت تاثیر می گیریم.
الان توی غرب، چیزی به اسم خانواده ارزشی نداره، جایگاه اصلی خودش رو نداره، باکره بودن دختران دانشجو یک ضدارزش تلقی می شه، همخانگی ها و مصرف گرایی عین عین سبک زندگیه
اینه که اونجا هم همچین مدینه ی فاضله ای نیست.

(۵/خرداد/۹۴ ۱۹:۱۶)Bahar نوشته است: [ -> ]و چه چیزی غرب در مردم من،در کشور من،در فرهنگ من،دیده و فهمیده که از چه ابزارهایی برای گمراه کردنه من و مردمم استفاده کنه، به هدفش میرسه؟؟؟

و اما اینکه اونها چی توی ما دیدن تا از اونها استفاده کنند و ابزار بسازن تا به هدفشون برسن :

ببینید دلیل نتیجه گرفتن برنامه های امپریالیسم اینه که اونها برنامه هاشون رو براساس ساختار و طبیعت انسان چیدن. ربطی هم به نوع دین و اعتقادات جامعه ی هدف در کلیت برنامه هاشون نداره.

مثلا طبیعت انسان طوریه که در اون غریزه ی جنسی و میل به جنس مخالف وجود داره. در انسان شهوت وجود داره، تو فطرت انسان میل به زیاده خواهی و فزون طلبی و ماندگاری و ... وجود داره
همه ی اینها از مشترکات بشریه فارغ از اعتقادات اونها.

خب حالا اونها میان از این طبیعت انسانی و تمایلاتی که در وجودش قرار داده شده، در جهت اهداف خودشون استفاده می کنند و اونها رو به سمتی که می خوان جهت دهی می کنن

در انسان میل به فزون طلبیه. حالا بجای اینکه من بیام اونها رو در جهت صحیح و خدایی و اون چیزی که به عنوان هدف خلقت من قرار داده شده به کار ببرم، اینه که منحرف می شم و عمرم به تباهی می ره.
کیه که از زرق و برق و تجملات بدش بیاد، از زیبایی بدش بیاد، منتها وقتی بیش از حد بهش بها داده می شه، وقتی می شه هدف زندگی، اینه که میفتم رو ریل باطل .

در مورد مابقی ویژگی های فطری و طبیعی هم به همین صورت. مثلا میان از غریزه ی جنسی که تو وجود آدمه در جهت شیطانی و اهداف خودشون استفاده می کنند
اینه که ابزارهای اصلیشون توی وجود جامعه ی بشر و انسان موجوده و از اونها استفاده می کنند.

(۵/خرداد/۹۴ ۱۹:۱۶)Bahar نوشته است: [ -> ]برای فرزندان همه ی خانوادها،میتونه گرگ های زیادی بیرون از خانه وجود داشته باشه،چرا فرزند یا فزرندان یسری خانوادها،مورد حمله گرگ ها قرار میگیرند ولی فرزند یا فزرندان یسری خانوادها،هیچ کدام از این گرگ ها،نمیونند آسیبی بهش وارد کنند؟!! در دسته اول،مشکل کجاست؟!! چه کمبودهایی میتونند داشته باشند و چه ضعف هایی میتونه در خانوادهاشون وجود داشته باشه که باعث این اتفاق شده باشه و چه کوتاهی هایی کردند ؟!!!

حالا اینکه گفتید چرا بچه ی بعضی خونواده ها درگیر می شه و یه عده نمی شن:
گفتم که بسته به میزان پایبندی به فرهنگ اون خونواده و جامعه بر می گرده حالا یا فرهنگ مثلا اصیل ایرانی و یا فرهنگ اسلامی.
وقتی خونواده ها این چیزها رو از اول تو خودشون و بعد تو بچه ها و نسلشون نهادینه کنند، این کشش ها به فرهنگ غرب کمتر می شه و حتی می شه اون رو به طور کامل کنترل کرد.

(۵/خرداد/۹۴ ۱۹:۱۶)Bahar نوشته است: [ -> ](اگر جوانان کشور من،از نظر شغل و امکانات تحصیلی،غنی بودند، آیا انقدر بیکار بودند که همش دنباله مد غربی باشند؟!!
و یا توی شبکه های ناهنجار ماهواره و سایت های منحرف شرخ بزنند ؟!!!
اگر جوانه کشور من که از نظر علمی و درسی در درجه بالایی قرار داره،بهش اهمیت داده میشد،امکانات داده میشد، ارزش داده میشدو تحت فشارهای مختلف قرار نمیگرفت،آیا نیاز داشت برای ادامه ی تحصیل به کشورهای غربی رو بیاورد ؟!!!
اینها خارج از بحث بود ولی تنها یک مثال بود که حرف هایم را روشن تر کنم. )

هر کدوم از این مصادیقی که گفتید خودش پتانسیل یک بحث جدا رو داره

من به هیچ وجه منکر تاثیر وضع اقتصادی و بیکاری روی فرهنگ نمی شم ولی این یک رابطه ی مطلق و یک طرفه نیست
و تنها یک مثال نقض برای رد کردنش کفایت می کنه
مطمئنا اقتصاد موثره
ولی چیزی که بیش از همه باعث مشکلات اقتصادی مردم شده، تغییر سبک زندگی اونها که منجر به مصرف گرایی و تجمل گرایی و تنبلی شده، هستش
مطمئنا اگه خانواده ها از خرج های غیرضروری و اضافیشان بززند بسیاری از مشکلات اقتصادی که درگیرش هستند حل خواهد شد

خانواده سراغ دارم که با هزینه ی تغییر دکوراسیون داخلی خانه اش می توانست برای پسر در سن ازدواجش شغلی جور کند تا او را به موقع سامان بده، ولی این کار رو نکرد
پسر آزاد آزاد می گرده بی هیچ سرمایه ای تا کاری جور کنه اینه که رو میاره به تکنولوژی و شبکه های جدید و از فرهنگ اصیل دینی دور می مونه و نمی تونه به موقع زندگیش رو تشکیل بده

اکثر مشکلات اقتصادی جامعه ی ما از این دسته
سلام

ببخشید برام مقدور نیست مفصل جوابتون رو بدم. ان شاءالله سر فرصتSmile

عجالتا :
این نیست که وقتی می گیم مشکل از غربه، بشینیم و نگاه کنیم، چون ورودی ها از یه جای دیگست ما دست رو دست بذاریم و نگاه کنیم

همون جنگ نرم، جنگ نرم که حضرت آقا به کرار تاکید دارن، سر همین قضیست
وقتی حضرت آقا می فرمایند که فرهنگ اون چیزیه که من حاضرم جونم رو حتی براش بذارم به این دلیله

مشکل از خود افراد هم هست
کاهلی های مسئولین مرتبط واقعا هست و سرزنش، بجاست
ولی وقتی می بینیم کسی از مسئولین دلشون نمی سوزه، من هم بشینم نگاه کنمHuh
اینطور که خودم بدتر دارم تبر به ریشه ی اعتقاداتم می زنم.
وقتی رهبرم می گه جونم رو برا این کار می ذارم، یعنی مردم بفهمید این مساله تا چه حد مهمه که همگی باید بسیج شید
منتظر اینو اون نباشید
خودتون یه کاری بکنید

چند روز پیش داشتم یه کتاب می خوندم
می گفت زمان امام حسین کسانی که بهانه آوردن، یکی می گفت نون زن و بچم، یکی می گفت من فقیهم باید بشینم برا مردم احکام بگم، یکی می گفت اگه بیام پس کی به این مردم قرآن یاد بده و ...
یعنی به بهانه های مختلف و توجیهات بی منطق که هیچ اهم مهمی پشتش نبود، امام زمانشان را تنها گذاشتند

بعد اومده بود تطبیق داده بود به ایران دهه ی 80 و 90
می گفت الان هم وضع همونه
الان هم امام غایب منتظره که ماها وظایف و تکالیفمون رو انجام بدیم
کارهای رو زمین مونده رو انجام بدیم
و نه فقط خودمون، بلکه همدیگه رو به خیر دعوت و از زشتی باز داریم(امر به معروف و نهی از منکر)
منتهی شبیه اون دوره بهانه میاریم :
من الان دانشجو هستم نمی تونم تو فلان کار فرهنگی کمک کنم
من امتحانام نزدیکه نمی تونم
من تو زن و بچه ی خودم موندم!
من از شب برا یه لقمه دوندگی می کنم، بابا کو وقت
و...

بهانه و بهانه... توجیه و توجیه.... دوره، همون دورست فقط جنس توجیهات و بهانه ها برای شانه خالی کردن عوض شده.

پس من باید همین الان از خودم برای تغییر این وضع شروع کنم (من اگر برخیزم، تو اگر برخیزی، همه بر می خیزندWink )

(۵/خرداد/۹۴ ۲۱:۵۹)Bahar نوشته است: [ -> ]پس این بخش از حرفتون:
میتونه هم بشه جواب این صحبت آقای عزتی:

در رابطه با این قضیه شما کتاب "دنیا بازیچه ی یهود" که پی دی افش تو نت موجوده رو بخونید + پروتوکل های یهود
کتابای دیگه هم هست. اگه خواستی تا معرفی کنم. منتها اینا دم دست ترینشونه

ان شاءالله سر فرصت مفصل توضیح می دم Smile
موفق باشید
جالب بود اما و اما ...
سوا از قوانین و تحصیلات و حقوق زنان و ...
سوا از تفاسیر و پاسخ های دوستان...
سوا از انگل و حروم زاده : اسرائیل
آیا نتایج تعمیم به کل هست؟
- فرقی بین یهودیان و اسرائیلی های صهیونیست وجود ندارد؟
- تمام یهودیان دنیا از سیاست های صهیونیست حمایت می کنند؟
_ کریاس جوئل سیاست یهودیان صهیونیست رو دنبال میکنه؟
.
.
.
در آیین یهود ٬ مسئله حجاب و عفاف وجود داشت
تفکیک جنسیتی که مطرح شده و رعایت حریم ها در آیین یهود وجود داشت
هر گردی گردو نیست( همه یهودیان دنیا صهیونیست نیستند)
اثباتی و شواهدی بیاوریم که آیا ساکنان این شهر از آرمان های صهیونیست حمایت می کنند و زیر لوای آنان هستند ... یا نیستند ؟!
یک کتاب خوب تو این زمینه سال ها پیش خونده بودم اما اسمش دقیقا یادم نیست و دسترسی به شخص معرفی کننده کتاب ندارم اما مقالات فراوانی از یهودیان مخالف صهیونیست در تمام اعصار تاریخ مخصوصا حوادث جنگ جهانی اول و دوم در دسترس دارم.میتونم در اختیار علاقمندان قرار بدم.
(۵/خرداد/۹۴ ۱۴:۰۸)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]سلام
1_ آمریکا نیازی ندارد ازش دفاع بشه
واقعا دفاع از آمریکا باعث تعجبه
آمریکا دیگه در دنیا آبرویی نداره

من از آمریکا دفاع نکردم.
حقایقی هم در مورد کشورهایی که ما باهاشون دشمن هستیم وجود داره ولی چون رابطه ی خوبی نداریم با این کشورها این مسائل رو هم نمیخوایم بپذیریم و کسی که این مسائل رو بازگو میکنه متهم به دفاع از آمریکا میکنیم.

(۵/خرداد/۹۴ ۱۴:۰۸)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]2_ آزاد بودن مسلمانان در غرب بیشتر شبیهه جک میمونه شاید سالها پیش اینطور بوده باشد اما الان به اعتراف تمام مسلمانان این همه فشار به آنها در غرب سابقه نداشته است
فشار روانی از جسمی بدتره
میگم شما اصلا اخبار میبینید از دنیا خبر دارید!!!

اولا مگه بحث اینجا آزادی در غربه؟؟؟
شما ارسالهای منو میخونید؟؟
دوما اگر مسلمانان در غرب آزار می بینن پس چرا اینقدر مهاجرت میکنن اونجا؟؟چرا ول نمیکنن بیان کشور های خودشون؟؟
تمام مسلمانان کجا اعتراف کردن.؟؟؟

(۵/خرداد/۹۴ ۱۴:۰۸)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]3_ بازم انگار شما کم اطلاع هستید شما برید گزارش حقوق بشری جدید علیه ایران را مطالعه کنید چندتا از موارد ضد حقوق بشری ایران از این جمله است

این بار دومتون هست که امروز منو متهم به بی خبری و نا آگاهی و بی اطلاعی و کم سوادی میکنید.
یه اصل روانشناسی ساده هست که میگه:معمولا آدما چیزی که خودشون ازش میترسن رو به دیگران نسبت میدن تا اینجوری خودشون متهم نشن.
پس با یه حساب ساده میشه فهمید وقتی شما به من میگید بی اطلاع در واقع این خودتون
هستید که اطلاعی ندارید......

(۵/خرداد/۹۴ ۱۴:۰۸)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]حقوق هم همجنس بازها
حجاب
قصاص
و...

در مورد حجاب و قصاص که حرف واسه گفتن بسیاره.....
ولی اون بیانیه حقوق بشر که اینا صادر میکنن بخشهای دیگه ای هم داره شما چرا گیر دادید به این دو تا؟؟؟

(۵/خرداد/۹۴ ۱۴:۰۸)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]خدا با ما خدا پرستان است نه با شیطان بزرگ امریکا

خدا با شیطان یزرگ نیست ولی مسلما با شمایی هم که فکر میکنی خودت فقط خوبی و خداپرستی هم نیست.

(۵/خرداد/۹۴ ۱۴:۰۸)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]آزادی هم در چهارچوب اسلام مورد پذیرش موحدان و خداپرستان است نه آزادی تفسیر شده کافران

خب منم همینو گفتم دیگه شما آزادی در چارچوب اسلام رو که هممون قبول داریم تعریف و ارائه کنید.

(۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۵۴)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]نه کسی چیزی نمی گه چون اون موقع شما زیر ترن مترو قرار دارید
آخیی
چه جالب.
پس این همه آدم با ظاهر و عقاید مختلف که دارن توی کشورهای مختلف زندگی میکنن رفتن زیر ترن متروBig Grin
راستی هفته پیش دو تا دختر خودکشی کرده بودن چند ماه قبلش هم یکی خودشو انداخته بود زیر ترن مترو....
احیانا اینا رو که نشنیدید؟؟؟؟

(۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۵۴)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]حالا اینکه اونا اسلام خودشونو دارن باب می کنن مثل مسجد زنونه که توش بی حجاب نماز می خونن و غیره به کنار
اینکه توی آمریکا کسی بی حجاب نماز بخونه عجیب نیست اینکه توی ایران کسی نماز نخونه عجیبه......

(۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۵۴)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]طی اقدامی خود جوش در راستای سیاست های کاربر سالاری من هیچی نمیگم حتی شکلک خنده هم نمی زنم

بعله...
بایدم بخندید....
دلی شاد و سری پر امید دارید.....چرا نخندید.
ولی من وقتی می بینم یه دانش آموز پول نداره بره یه بستنی بخره از اون طرفم میبینم یه عده پولدار بی درد گردن کلفت سرمست از...... با ماشینای میلیاردی و پول باد آورده میزنن به درختای خیابون و یه عده هم دارن اون طوری زندگی میکنن خندم نمیگیره ...گریه میکنم.
(۶/خرداد/۹۴ ۰:۳۹)پارمیس نوشته است: [ -> ]
من از آمریکا دفاع نکردم.
حقایقی هم در مورد کشورهایی که ما باهاشون دشمن هستیم وجود داره ولی چون رابطه ی خوبی نداریم با این کشورها این مسائل رو هم نمیخوایم بپذیریم و کسی که این مسائل رو بازگو میکنه متهم به دفاع از آمریکا میکنیم.

اولا مگه بحث اینجا آزادی در غربه؟؟؟
شما ارسالهای منو میخونید؟؟
دوما اگر مسلمانان در غرب آزار می بینن پس چرا اینقدر مهاجرت میکنن اونجا؟؟چرا ول نمیکنن بیان کشور های خودشون؟؟
تمام مسلمانان کجا اعتراف کردن.؟؟؟

این بار دومتون هست که امروز منو متهم به بی خبری و نا آگاهی و بی اطلاعی و کم سوادی میکنید.
یه اصل روانشناسی ساده هست که میگه:معمولا آدما چیزی که خودشون ازش میترسن رو به دیگران نسبت میدن تا اینجوری خودشون متهم نشن.
پس با یه حساب ساده میشه فهمید وقتی شما به من میگید بی اطلاع در واقع این خودتون
هستید که اطلاعی ندارید......

در مورد حجاب و قصاص که حرف واسه گفتن بسیاره.....
ولی اون بیانیه حقوق بشر که اینا صادر میکنن بخشهای دیگه ای هم داره شما چرا گیر دادید به این دو تا؟؟؟

خدا با شیطان یزرگ نیست ولی مسلما با شمایی هم که فکر میکنی خودت فقط خوبی و خداپرستی هم نیست.

خب منم همینو گفتم دیگه شما آزادی در چارچوب اسلام رو که هممون قبول داریم تعریف و ارائه کنید.

آخیی
چه جالب.
پس این همه آدم با ظاهر و عقاید مختلف که دارن توی کشورهای مختلف زندگی میکنن رفتن زیر ترن متروBig Grin
راستی هفته پیش دو تا دختر خودکشی کرده بودن چند ماه قبلش هم یکی خودشو انداخته بود زیر ترن مترو....
احیانا اینا رو که نشنیدید؟؟؟؟

اینکه توی آمریکا کسی بی حجاب نماز بخونه عجیب نیست اینکه توی ایران کسی نماز نخونه عجیبه......

بعله...
بایدم بخندید....
دلی شاد و سری پر امید دارید.....چرا نخندید.
ولی من وقتی می بینم یه دانش آموز پول نداره بره یه بستنی بخره از اون طرفم میبینم یه عده پولدار بی درد گردن کلفت سرمست از...... با ماشینای میلیاردی و پول باد آورده میزنن به درختای خیابون و یه عده هم دارن اون طوری زندگی میکنن خندم نمیگیره ...گریه میکنم.
سلام
1_شما دقیقا از آمریکا دفاع کردید خوبی غرب فقط در تکنولوژی خلاصه میشه نه اون چیزایی که شما ناقص گفتید

2_شما بحث آزادی را پیش کشیدید
یعنی واقعا شما نمی دونید مسلمان ها در غرب تحت فشار هستند

اصلا نیستن شما راحت باش

3_ اطلاعات کم شما کاملاً مشهوده
تازه طبق اصل روانشناسی که گفتید شما هم حتماً بی اطلاع هستید خخخخ

حرف باید حساب داشته باشه خواهر من
(۶/خرداد/۹۴ ۱۰:۵۲)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]سلام
1_شما دقیقا از آمریکا دفاع کردید خوبی غرب فقط در تکنولوژی خلاصه میشه نه اون چیزایی که شما ناقص گفتید

2_شما بحث آزادی را پیش کشیدید
یعنی واقعا شما نمی دونید مسلمان ها در غرب تحت فشار هستند

اصلا نیستن شما راحت باش

3_ اطلاعات کم شما کاملاً مشهوده
تازه طبق اصل روانشناسی که گفتید شما هم حتماً بی اطلاع هستید خخخخ

حرف باید حساب داشته باشه خواهر من
دوستای گلم گرچه نوشته ام ربطی به موضوع نداره اما لازم دیدم برا بحث های آخر دوستامون نظر و پیشنهادی بدم و با مسالمت ختم به خیر کنیم حواشی به وجود اومده و شاید تخریب؟؟؟؟؟/HuhDodgy
قبل از دفاع یا سرکوب کشوری ، آیینی و ...و متهم کردن همدیگر به آرمان هایی ذهنی خودمون
برای تمام این مفاهیم : آزادی ، حقوق بشر ، سیاست ، پشرفت ، جهان سوم و ...
اول باید کاملا با این ها آشنا بود و بعد قضاوت کرد و سخن گفت.
از کشور خودمون شروع کنیم از تاریخمون
با درک عمیق با تمام مسایل برخورد کنیم ... راهکارش مطالعه هست
اگر علاقمند هستین و دوست دارین همیشه صاحب نظر باشین به تمام مشکلات ، عقب افتادگی ها ، پیشرفت ها ی سیاسی و اقتصادی و الی ماشالله
گام اول از کشورمون: مطالعه کتاب جامعه شناسی نخبه کشی از علی رضا قلی
قدم به قدم تا... تا ... مسایل دیگر و مطالعات منطقه ای و روابط بین المللی
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع