تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: عضویت در شبکه های اجتماعی موبایلی، خطری برای امنیت ملی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
(۱۷/فروردین/۹۷ ۷:۵۹)سعدی نوشته است: [ -> ]حتی همین فعالیتهای کم اهمیت هم مهم میشن اگر قرار باشه به کاربر این شبکه ها یک مسئولیتی داده بشه.
اگر بخوای فرضا کاندیدای مجلس بشی، عکسهای خصوصی شما می تونه سوژه ای برای خبرگزاری ها باشه.
یا اگر بخوای استخدام شی، ...
سلام

خب این حرفی که شما میزنید کلی هست و فرقی بین پیامرسان داخلی و خارجی نیست

در پست قبلی هم گفتم که راههای زیادی برای بدست اومدن اطلاعات هست مثل isp ها و ارایه دهند گان اینترنتی که جزییات فعالیت کاربران رو می دونن و حتی اطلاعات مردم در تلگرام هم قابل دسترسی هست
در ضمن این مثال شما هم يه امر معمولی نیست و به همه مردم ربطی پیدا نمی کنه

بحث سر اینه که بیشتر مردم نباید از این نگرانی ها داشته باشن چون عمل خلافي انجام نمیدن

(۱۷/فروردین/۹۷ ۱۱:۴۸)amirabdi نوشته است: [ -> ]انقدر جواب شما زیاد و بدیهیه که من احساس میکنم شما دارید شوخی میکنید
لذا به یه شکلک Big Grin اکتفا میکنم

سروش جدا از تمام مسائل دیگه از نظر امنیتی هم فاجعه ست،یه سر به توییتر بزنید تا با باگ های این ابرشاهکار قرن آشنا بشید
سلام

خیر كاملا جدی گفتم شما هم چنانچه دلیلی دارید بیان کنید

بازم ميگم سر ماموران امنیتی ما اینقدر شلوغه که به مردم عادی نمیرسه

در پست قبلی هم گفتم چنانچه لازم باشه ميشه از isp ها و خدمات دهندگان اینترنت اطلاعات بدست آورد حتی اطلاعات تلگرام یا تلفن ماهواره ای هم برای دستگاه های امنیتی قابل دسترسی هست

پس فرقی بین پیامرسان داخلی و خارجی نیست

منتها در پیامرسان خارجی اطلاعات مردم دست سيا و موساد میوفته و البته سابقه اونها هم مشخصه

در هر کشوری مردم به دستگاه های امنیتی خودشون بیشتر اعتماد دارن حالا معلوم نیست چرا يه عده به سيا و موساد بیشتر اعتماد دارند!!

درباره باگ های سروش هم در پست قبلی گفتم که شما توجه نکردید

اول اینکه اولین باگ سروش که همون شماره موبایل بود در تلگرام چندساله که وجود داره و شما بهتره اینم ببینید و این باگ به سرعت رفع شد

در ضمن يه سری به نظرات چند سال پیش که تلگرام اومده بود بکنید که تلگرام اولش چه مشکلاتی داشت تا به اینجا رسیده
(۱۶/فروردین/۹۷ ۱۶:۱۶)قلب نوشته است: [ -> ]سلام

يه سری دچار توهم توطئه داخلی شدن!!!! فکر می کنن دستگاه های امنیتی کشور اینقدر بی کارن که بیان به فعالیت های کم اهمیت مردم توجه کنن

یکی نیست به این آدمها بگه مگه شما چیکار می کنید که اینقدر میترسید! !!!!!!

طرف يه ستاره تو آسمون نداره فکر می کنه تحت نظره Big Grin

باور کنید تکرار این توهمات بدون منطق و سند هیچ فایده ای برای کشور نداره و صرفاً تبلیغات بیگانه علیه کشور هست که بعضی افراد جاهل اونو دامن میزنن

اینکه گفته میشه روش فی*ل*ترينگ غلطه حرف درستی نیست
فی*ل*ترينگ برای اینترنت لازمه و کاملاً عاقلانه هست و وجود فی*ل*تر شکن باعث نميشه فی*ل*ترينگ کاره غلطی بشه بلکه باید برای فی*ل*تر شکن و وی پی ان يه فکری بشه نه اینکه فی*ل*ترينگ زیر سوال بره

شناخت مصداق فی*ل*ترينگ هم با کارشناسان هست نه هرکسی

سلام

اصلا چه نیازی هست که همون موقع نصب عکس بگيره !!!!Big Grin

خب بعداً هم ميتونه جاسوسی کنه ديگه نیازی نیست همون موقع اینکار رو بکنه

از شما بعيده که این چيزارو باور کنید !

ببینید شما اگر از isp بخواید میتونه تمام فعالیت های اینترنتی شما رو با جزئیات بگه

میخام بگم برای جاسوسی از مردم اطلاعات isp ها و خدمات دهندگان اینترنت کافیه و ديگه جاسوسی به وسیله نرم افزار لازم نیست

تازه برای اینکه بدونيد معلوم شده عیبی که در برنامه سروش بوده سالهاست که در تلگرام هم هست ولی همه خواب بودن

در ضمن سیستم هک وزارت اطلاعات اینقدر پیشرفته هست که اگر لازم باشه تلفن ماهواره ای رو هم هک می کنن و نیازی نیست حتماً نرم افزار داخلی باشه

پس به این بهانه ها اهمیت ندید اینارو افراد ساده لوح مطرح می کنن

اصلا به این فکر نکنید که اگه کسی بخواد جاسوسی نشه بیاد از تلگرام یا جایگزین داخلیش استفاده کنه. بازار سیاه خیلی عظیمی مخصوصا توی ایران هست که بشه ارتباط های پنهان در بستر اینترنت داشت.

دیگه isp که سهله غول های جاسوسی جهان هم در توانشون نیست یک کانال ارتباطی بین دو طرف رو که فقط ۲۰۰ دلار خرج کردن بسازنش رو تو کمتر از ۲۴ ساعت رمزگشایی کنن

موضوع اصلی تر اینه که تلگرام در جامعه ایرانی واقعا یک پیام رسان آزاد بود. اوج محدودیتی که دولت ایران تونست بذاره واسه شناسه دار کردن کانال ها بود که اونم موفق نشد.

اگه پیام رسان داخلی استفاده کنیم کلی محتوی نمی شه روی اون پیام رسان رد و بدل کرد. بحث من محتوی غیراخلاقی نیست. چون همین الانش خیلی محتوی هایی ضروری توی اینترنت فی*ل*تر شدن بدون هیچ دلیلی. دولت ایران امتحان خودش رو توی محدود کردن دسترسی مردم به محتوی پس داده و هیچ کسی نباید بهش اعتماد کنه. اگه پیام رسان داخلی باشه می شه همون اینترنت بدون فی*ل*تر شکن
(۱۷/فروردین/۹۷ ۱۳:۲۴)Bidel.s نوشته است: [ -> ]اصلا به این فکر نکنید که اگه کسی بخواد جاسوسی نشه بیاد از تلگرام یا جایگزین داخلیش استفاده کنه. بازار سیاه خیلی عظیمی مخصوصا توی ایران هست که بشه ارتباط های پنهان در بستر اینترنت داشت.

دیگه isp که سهله غول های جاسوسی جهان هم در توانشون نیست یک کانال ارتباطی بین دو طرف رو که فقط ۲۰۰ دلار خرج کردن بسازنش رو تو کمتر از ۲۴ ساعت رمزگشایی کنن

موضوع اصلی تر اینه که تلگرام در جامعه ایرانی واقعا یک پیام رسان آزاد بود. اوج محدودیتی که دولت ایران تونست بذاره واسه شناسه دار کردن کانال ها بود که اونم موفق نشد.

اگه پیام رسان داخلی استفاده کنیم کلی محتوی نمی شه روی اون پیام رسان رد و بدل کرد. بحث من محتوی غیراخلاقی نیست. چون همین الانش خیلی محتوی هایی ضروری توی اینترنت فی*ل*تر شدن بدون هیچ دلیلی. دولت ایران امتحان خودش رو توی محدود کردن دسترسی مردم به محتوی پس داده و هیچ کسی نباید بهش اعتماد کنه. اگه پیام رسان داخلی باشه می شه همون اینترنت بدون فی*ل*تر شکن
سلام

ما اینجا داریم از مردم عادی حرف ميزنيم که بیشترشان پایبند قانون هستند وگرنه بله اینترنت رو اساساً نميشه کنترل کرد

درباره تلگرام هم بهتره بدونيد همین کانال دروغ پراکنی امدنیوز هک شد و هک تلگرام زیاد شده بود به همین خاطر تلگرام برنامه تلگرام ایکس رو با الگوریتم جدید نوشت

در ضمن اطلاعات تمام مردم از راه سیم کارت قابل دسترسی هست حتی برای دستگاه های امنیتی ما

بماند که سازمان nsa به وسیله ماهواره های kh11 و kh12 تمام اطلاعات موبایل مردم ایران رو داره و به واسطه سیم کارت ها

بدست آوردن اطلاعات گفتگوی اشخاص هم کاری نداره به فرض که اطلاعات رو رمز گذاری کرده باشن خب اين رمزگذاری مربوط به انتقال پیام ميشه اما این گفتگو از موبایل اون 2 نفر قابل دسترسی هست

کلا همه چیز رو ميشه هک کرد

بحث ما اينه که استفاده از تلگرام باعث هزینه برای کشوره و نفوذ بیگانه رو رقم زده چه در عرصه فرهنگی چه سیاسی و حتی نظامی و حتی اقتصادی و این باید اصلاح بشه متاسفانه چون يه عده نفوذی در کشور هستن اجازه انجام کارها رو نمیدن و تا چیزی بحران ایجاد نکنه به فکر نمیفتن

همه خواب رفتن
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع