(۹/خرداد/۹۴ ۰:۴۲)Dido Armstrong نوشته است: [ -> ]سلام السا خانم! خوشحالم به بحث پیوستید !
در مثال آقای مهدی معلوم شد که شبکه های اجتماعی مثل وایبر میان مخاطبین مارو ور میدارند و یک ذره سرچ می کنند و شماره حاج قاسم رو پیدا می کنند !
واقعا چرا این همه زحمت؟
وایبر تو کجا ها نصب میشه ؟ تلفن های هوشمند !
تلفن های هوشمند یا آیفون هستند یا اندروید ( جدیدا فک کنم ویندوزم هست خبر ندارم )
اندروید که مال گوگل هست! میتونه بدون اینکه متوجه شیم همه چیمونو برداره!
آیفون هم که iCloud داره و قشنگ بک آپ بر میداره! مثلا با مراجعه به سایت icloud.com میتونم همه کانتکت های گوشیمو ببینم.
مثلا من دایی هام تو وایبر نیستند. ولی این آیفون الان خوشگل میتونه بفهمه که من 3 تا دایی دارم! نیازی به وایبر نیست ؟ (تازه داروین هم فامیل ماست
)
اگه بخوان جاسوسی کنند ، راه های ساده تری هست ! راه هایی هم هست که به ذهن من و شما نمی رسه!
سلام
ببینید شما دارید 2-3 مسئله رو با هم قاطی می کنید. من سعی می کنم اینها رو تفکیک کنم!
1- نسخه پشتیبان از اطلاعات گوشی (Backup)
هم اندروید این امکان رو داره که از اطلاعات مهم مد نظر شما به صورت دائم نسخه پشتیبان تهیه کنه و به سرورهای گوگل بفرسته، هم IOS چنین امکانی داره که به کلود بفرسته. اما یک گزینه هم داره که میشه غیرفعالش کرد! نداره؟
اینها خودش خطراتی داره و آسیب هایی داره که لازم بود در جای خودش شرح میدم!
یک شرکت نرم افزاری معتبر قطعا این امکان رو به کاربر میده که Contact List خودش رو، تنها محلی ذخیره بکنه
بحث امن سازی استفاده از خود گوشی های هوشمند خودش داستان بلند بالایی خواهد بود. ولی به هر حال همین هم که شما یاداوری کردی خوب بود! این هم یک راه جمع آوری اطلاعات مردم به صورت قانونی و با رضایت خودشونه
2- دزدیدن غیرقانونی اطلاعات
ببینید برای حفظ ظاهر هم شده، شرکتهای بزرگ نمیان خیلی از کارها که احتمال بر ملا شدن داره، غیر قانونی انجام بدن. دزدیدن اطلاعات درون گوشی بدون اجازه اونقدرها هم راحت نیست. چون با کنترل ترافیک عبوری گوشی میشه تا حدود زیادی این مسائل رو کشف کرد!
به خاطر همین شرکتهای بزرگ تولید کننده ی سیستم عامل نظیر مایکروسافت و اپل و گوگل و ... انقدر اعتبار خودشون رو مورد ریسک قرار نمیدن!
وقتی گوگل رسما میاد گوگل هیستوری راه میندازه و خیلی راحت همه اطلاعات جستجوی شما رو ذخیره میکنه، این یعنی چی؟
یعنی اینکه انقدر میان سرویس های خوبی میدن که در کنارش بتونن با رضایت کاربر و قانونی ازش جاسوسی کنن. چرا بدون اجازه؟!
3- کار شبکه های اجتماعی غیرقانونیه؟
وقتی قراره شبکه اجتماعی مثل وایبر بیاد مخاطبین شما رو شناسایی کنه و اونهایی که در وایبر عضو هستن رو در لیست وایبری شما نمایش بده، انتقال اطلاعات لیست تماس که کار منطقی محسوب میشه!
موقع نصب هم به شما هشدار میده که من به اطلاعات فلان بخشها دسترسی خواهم داشت....
پس تا اینجاش که کاری مخالف رضایت کاربر نکرده؟!
وقتی حجم بالای اطلاعات رو در دیتایس خودش ذخیره کرد، دیگه ما به اون دیتابیس دسترسی نداریم که بخوایم کنترلش کنیم! اصلا چند تا کپی ازش گرفته بشه؟! به کیا داده بشه؟
دقت کنید که ما در دنیای شفافی زندگی می کنیم. هکرها و متخصصان امنیت خیلی حواسشون به این بحثها هست. شک نکنید شرکتهای بزرگ هیچوقت نمیان خدمات جاسوسیشون رو به سازمانهای جاسوسی تابلو انجام بدن!
چون یکجا صداش در میاد
به همین روش محترمانه و قانونی و مورد رضایت کاربر، میان اطلاعات مورد نظرشون رو جمع آوری میکنن، فردا هم هیچکس نمی تونه اعتراض و شکایتی داشته باشه