۱۸/خرداد/۹۴, ۱۳:۴۹
(۱۸/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۹)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]لحظه ای نگاه بوده؟ شما که منبعتان یک عکس بوده بهتر می تونید نظر بدهید یا بنده حقیر که اونجا بوده ام؟؟؟خاک بر سرم!(ناظر گرامی این ارسال را بعداً پاک کند)
حتی اگر شما اونجا بودید(بماند که صرف ِ ادعا رو اصلاً شمایی که نمیخواید براش دلیل بیارید نباید انجام بدید) باز خیلی راهه تا دلیلی برای تهمت زدن ارائه داده باشید.
بدون اینکه بتونید دلیلی ارائه بدید چنین تهمت زشتی میزنید؟؟؟؟؟!!!!!
من کامل گفته بودم:
نقل قول:از کجا میدونید که تازه نگاهشون نیفتاده و یا به فکر زیرپا گذاشته شدن عرف دیپلماتیک نیستن؟ولی شما همه رو ندیدید بجز نیم خط اول!!!!!!!!
یعنی فقط ماها به فکر عرف دیپلماتیک هستیم و ممکن نیست دیپلماتها توی این فکر بوده باشن؟!
یعنی شما به روشی غیر از نگاه کردن تشخیص دادید که لباس ایشون مخالف عرف دیپلماتیکه که انتظار دارید بقیه پیش از نگاه کردنشون چنین تشخیصی بدن؟
چطور میتونید اینقدر بیدقت باشید؟
شما از دین چی میدونید؟
دین و عقل میگه یک انسان بیگناهه مگر اینکه خلافش ثابت بشه.
ثابت شدن یعنی دیدن نشونهای و مدرکی برای گناهش. مثلاً سادهترین مدرک که ما معمولاً استفاده میکنیم اظهار خود افراد به گناه هست.
الآن اینجا شما چه مدرکی میتونید ارائه بدید برای اینکه فلان افراد داشتن چشمچرونی میکردن؟؟؟؟؟!!!!!!!
اینکه ادعا کنید میدونید هرگز پذیرفته نخواهد بود و این رو باید خودتون بدونید!
چه مدرکی میتونید ارائه بدید؟؟؟!!!
هیچ مدرکی!!!
حتی اگر من در ارسال قبلم توضیح مبسوط نمیدادم باز هم خودتون باید میدونستید که ممکنه در همین فکری بوده باشن که ما هستیم، یعنی لباس مخالف با عرف دیپلماتیک.
(۱۸/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۹)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]عرف دیپلماتیک؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چه؟ مگر آنها عرف دیپل مات یک را رعایت کردند....من چی گفتم؟
گفتم رعایت کردند؟
اونجا که گفتم "کنایهی تلخیه" رو میگید؟
(۱۸/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۹)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]تنها جواب این بود که اصلا نگذارند وارد شوند. چه برسد به اینکه نگاه بکنند و چه برسد به اینکه بخواهند لبخند بزنند؟؟؟والله تازه این دولت از بسیاری از ماها جلو هستن، چون هنوز به فیلمهای بدون سانسور مجوز ندادهاند.
(۱۸/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۹)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]جالبه دوستان دیگه این وسط همه را رها کرده اند گیر داده اند به اون عکاس بنده خدابررسی کردیم و فکر مطرح کردیم که آیا میتونه فلان جریان باشه یا نه.
میخواید فکر نکنیم؟
در حالی که خودتون بدون داشتن دلیل، قضاوت رو هم انجام میدید.