۱۹/خرداد/۹۴, ۱۳:۱۹
(۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]این عین فرمایش شماست:
از کجا میدونید که تازه نگاهشون نیفتاده و یا به فکر زیرپا گذاشته شدن عرف دیپلماتیک نیستن؟
یعنی فقط ماها به فکر عرف دیپلماتیک هستیم و ممکن نیست دیپلماتها توی این فکر بوده باشن؟!
یعنی شما به روشی غیر از نگاه کردن تشخیص دادید که لباس ایشون مخالف عرف دیپلماتیکه که انتظار دارید بقیه پیش از نگاه کردنشون چنین تشخیصی بدن؟
(۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]2- به خاطر اینکه عرف دیپلماتیک را رعایت کنند: که بنده هم عرض کردم مگه خارجی ها رعایت کردند.وااااااااای!

من که توضیح دادم!
شما دارید جملهی من رو اشتباه میخونید!
منظورم از زیرپا گذاشته شدن عرف دیپلماتیک، توسط اروپاییها هست.
چرا باید منظورم از زیرپا گذاشته شدن عرف دیپلماتیک، توسط ایرانیها باشه؟؟؟؟!!!!!

اما آخه وقتی توضیح هم میدم نگاه نمیکنید از چه جنبهای میتونست وارد باشه؟

(۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]در مورد عکاس:واااااااای.
شما هرجا میخواهید از خودتان و طرفتان دفاع کنید کلی توجیه می آرید که نه این کلمه تمثیل بوده است و معنایش چیز دیگری و....

یعنی حتی احتمال هم نمیدین که چیزی وجود داشته باشه که شما متوجه نشده باشین، نه؟؟؟!!!
ببینید چه کسی سوءظن بیدلیل داره و همهچیز رو یکسره نفی میکنه!
شما در واقع دارید میگید من به دروغ توجیه میکنم و دارید حسننیت بنده رو رد میکنید!
برای احترام به حسننیت شما، براتون بیشتر توضیح میدم، ولی بیدلیل ردش نکنید.
اون عبارت به دو صورت بکار گرفته میشه:
1. در مواردی برای بیان اهمیت موضوع و هیجان موجود در موضوع بکار گرفته میشه و تنها سرزنش همراه خودش داره(که اتفاقاً صورت ِ رایجتر هست).
الف) مثلاً در یک بازی فوتبال توپ در شرایط ِ تحت فشار میرسه به مدافعین آخر یا دروازهبان، و اونها بجای دور کردنش اقدام به دریبل ِ مهاجم حریف میکنن. بعد ما که داریم از دور تماشا میکنیم خطاب به بغلدستیمون اینطور واکنش بروز میدیم که بدون اینکه منظورمون شنیدن ِ اون بازیکنان باشه، با حالت هیجانزده میگیم: "این چرا عقل تو کلهاش نیست؟"
چون مسئله خیلی برامون مهم هست و اون فرد با این تصمیم ِ بیمورد تیم رو در خطر انداخته.
ب) یا مثلاً مثل توی فیلمها، بعد از اینکه یک پسر جوون راه اشتباهی رو برای زندگیاش انتخاب میکنه دوستانش بهش بگن: "پسر چرا عقل تو کلهات نیست؟"
(یه جورایی صورت ِ امروزی ِ "تو را چه شده است" و "او را چه شده است" هست
)2. در مواردی دیگر برای توهین بکار گرفته میشه، که اینجا موضوعیت نداشت.
(۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]اینگونه بحث ما به جایی نخواهد رسید. انصافا، شما را به مقدسات قسم اگر بنده در مورد شما میگفتم عقل در کلتون نیست، این تاپیک الان 400 صفحه نشده بود؟؟؟؟شما همین الآنش هم دارید چیزی مساوی یا حتی بدتر از معنایی که برای این عبارت متصور هستید(نه معنایی که در حقیقت داره) رو در مورد بنده اظهار میکنید!
یعنی حسننیت و صداقت بنده رو زیرسؤال میبرید.
(۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]چقدر راحت هرجا که دلتان میخواهد نظرها را به بهترین نحو تفسیر میکنید....مصداقی صحبت کنید.
اینطور کلیگویی و ادعای صرف، هیچ کاری نداره و به هیچ دردی هم نمیخوره.
منتظرم چند جا از اون "هرجا" ها رو ارائه بدید.
(۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]این کارتان را عده ای در زمان پیش از سقراط هم میکردندا.....الآن به نقلقول بعدی خودتون نگاه کنید و ببینید که چه کسی از منطق به دور هست:
(۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]بت رسانه ای بنده مهران مدیری است؟؟؟؟ الله اکبر. بنده هوادار ایشانم؟؟؟مرد حسابی! این توضیح رو داشتم بطور کلی میدادم!
این یک توضیح کلی بود!
کجای این صحبتم به شما یا هیچکس دیگه اشاره کردم؟
(۱۹/خرداد/۹۴ ۴:۴۲)ـــ نوشته است: [ -> ]نمونهی قابل تصورترش در میان مردم متدین، افرادی هستن که عقیده دارند همهچیز باید به سمت اسلامی شدن حرکت کنه، اما خودشون هوادار بتهای رسانهای(اصطلاحاً celebrity مثل مهران مدیری) هستن با اینکه میدونن هیچ اعتقادی به دین ندارند و در بخش زیادی از محصولات رسانهایشون قوانین اسلام به مسخره گرفته میشه.
چطور این رو تعمیم میدید به خودتون؟
بعد بعضی افراد میگن آدم بدیام که به مردم میگم "بیدقت".
ببینید چه کسی سوءظن بیدلیل داره.
(۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]شما ماشالا استعداد زیادی دارید در زیر دین دیگران رفتن. هر ارسالتان والله خطری است برای خودتان. خواهش میکنم، استدعا میکنم مواظب باشید.هرکسی که با محصولاتش تلاش میکنه حیا و عفت رو کمرنگ کنه صدالبته که هیچ اعتقادی به دین نداره و اگر بینا باشید این رو خواهید دید. (در مورد مهران مدیری یک نمونهی خیلی خیلی قدیمیاش شوخی جنسی ِ مشاهده شده در یکی از قسمتهای سریال شبهای برره هست. در مجموعههای جدیدشون هم اگر محو شوخیهاشون نشید إنشاءالله میتونید تلاششون برای عادیسازی و قبحزدایی ِ خیلی مسائل رو ببینید.)
(۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]اینجا هم باز به یک نفر دیگر فرمودید: هیچ اعتقادی به دین ندارد.کجا؟
کلیگویی و ادعای صرف؟
مصداقی صحبت کنید.
(۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]این آوردن کلمه هیچ خیلی خطرناک است.در مورد این ادعای دومتون، منتظرم بگید کجا چنین چیزی گفته بودم تا ببینم آیا توضیحی وجود داره یا اشتباه گفته بودم.
اولی رو هم بالا توضیح دادم.
(۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]چگونه اینقدر راحت در مورد دیگران به قضاوت مینشینید؟راحت؟؟؟!!!
این شمایید که دارید من رو بسیار راحت قضاوت میکنید. من اینجا حیّ و حاضرم اما به خودتون حتی زحمت بحث با کسی که نزد شما حاضر هست رو نمیدین و خیلی خیلی خیلی راحت حکم صادر میکنید که من دارم مرتکب ِ قضاوت ِ ناعادلانه میشم. خب ممکنه شده باشم ولی حالیام نباشه، ولی اگر اشتباه میکنم پس یهنفر باید بتونه دلیلی که براساسش به این تفکر رسیدهام رو رد کنه.
نباید بدون دلیل حرفی بزنید.
چطور بدون دلیل بپذیرم؟
چطور چنین انتظاری دارید؟
(۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]من برای احترام به دیگر مخاطبان عزیز این بحث را ادامه نمیدم.این هم مسلّما زیرسؤال بردن توان ِ من برای فهم ِ حرف شما هست.
نشنیده میگیرم.

)همزمان میتونم فقط با یه نفر بجنگم....
![[تصویر: Untitled.png]](http://s3.picofile.com/file/8193169168/Untitled.png)