چندیست هوای چشم من بارانیست
هرخشت دلم بیانگر ویرانیست
بیماری دوری از خراسان دارم
تجویز پزشک من حرم درمانیست.....
من سوره الرحمن رو پیشهاد میکنم

سوره مزمل عالیه ....
واقعا هرکی خونده دست خالی برنگشته
سلام به همه دوستان عزیز و گرامی...بالاخره این چله ها و چلچله ها کار دست ما داد...امشب اخرین شبی هست که منم مثل بچه های این تاپیک مجردم...و فردا شب دیگه وارد مرحله دیگه ای از زندگی میشم...و البته این ماجرا به هیچ عنوان باعث نمیشه که از جمع باصفای شما خارج بشم... مگر اینکه دوستان بخوان مارو بیرون بندازن که ...به قول بچه ها: امشب آخرین شب مجردیم هست
.........................................
دعایم کن دعایم کن ........ برای بهترین هایم دعایم کنبرای خیر عقبایم دعایم کن... برای خیر دنیایم دعایم کن.دعا در عوض دعا...فردا اولین دعام بعد عقد شما هستید ان شاء الله...
ایشالا که دوستان مجرد دیگه هم به جمع متاهل ها بپیوندند...
.
.
.
تا حال به لب داشتم این زمزمه هر دم ... لحظات جوانی به فدای سر مادرزین پس به دعا گویم و در ذکر سجودم... هر قطره خونم به فدای سر مادر
.
.
شعرو همین الان گفتم... تقدیم به بچه های با صفای چلچله...
شب و روزتون فاطمی...
یا مــــــــــ ا د ر!
(۱/مرداد/۹۴ ۲:۱۱)حضرت عشق نوشته است: [ -> ]سلام به همه دوستان عزیز و گرامی...بالاخره این چله ها و چلچله ها کار دست ما داد...امشب اخرین شبی هست که منم مثل بچه های این تاپیک مجردم...و فردا شب دیگه وارد مرحله دیگه ای از زندگی میشم...و البته این ماجرا به هیچ عنوان باعث نمیشه که از جمع باصفای شما خارج بشم... مگر اینکه دوستان بخوان مارو بیرون بندازن که ...به قول بچه ها: امشب آخرین شب مجردیم هست.........................................دعایم کن دعایم کن ........ برای بهترین هایم دعایم کنبرای خیر عقبایم دعایم کن... برای خیر دنیایم دعایم کن.دعا در عوض دعا...فردا اولین دعام بعد عقد شما هستید ان شاء الله...ایشالا که دوستان مجرد دیگه هم به جمع متاهل ها بپیوندند...تا حال به لب داشتم این زمزمه هر دم ... لحظات جوانی به فدای سر مادرزین پس به دعا گویم و در ذکر سجودم... هر قطره خونم به فدای سر مادرشعرو همین الان گفتم... تقدیم به بچه های با صفای چلچله...شب و روزتون فاطمی...
یا مــــــــــ ا د ر!
چه بی خبر برادر ، سکته زدم

خیلی یهویی بود
حالا منم یه شعری دارم که یهوییه...
بادا بادا مبارک بااادا ایشالله مبارک بادا

ماشالله مشخصه سرتونم خیلی شلوغه همچین بدو بدو نوشتین متنو بدون اسپیس و اینتر و ...
ولی چقدر فوق العاده ، که همچین شبی به فکر این بروبچ بودید و اومدید پست گذاشتید

آخه توی مواردی که من دیدم ، مورد داشتیم طرف شب عقد و عروسی ، نفس کشیدنشو یادش رفته ...چه برسه به اینکه شما بیاید تالار و پست بذارید
راستی ، شما دقیقا با چله کدوم سوره بود که اینطوری شدین؟ بگین ازین به بعد همون چله رو بگیریم
خ_______ب ، جاب حضرت عشق هم که رفتنی شدن...بعدی؟!؟!؟؟!؟

کلی مبارک هست ایشالله خوشبخت بشین
بگم بعدی کیه آقای فدایی؟؟؟؟
حدس بزنین ؟؟؟؟

ایشالله هم بگین
سلام
چه خبر مسرت بخشی بعد از چند وقت واقعا با تمام وجودم احساس شادی کردم... ان شاءالله که سکوی پرتابتون باشه به سمت قله های معنویت
ولی یهویی هم نبود جناب فدایی ولایت کاملا مشخص بود

... من هربار میومدم تا ببینم آقای حضرت عشق یا خانم مهپاره حرفی میزنن یا نه
نفر بعدی هرکس هست خودش بیاد خودشو معرفی کنه تا من دوباره حس کنجکاویم گل نکرده...

نقل قول:ولی یهویی هم نبود جناب فدایی ولایت کاملا مشخص بود
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
...
چیش مشخص بود آخه

ما که نفهمیدیم چیزی...
نقل قول:چه خبر مسرت بخشی بعد از چند وقت واقعا با تمام وجودم احساس شادی کردم...
راستش وقتی این خبرو خوندم ، حس اعضای اون گروهیو داشتم مثل ناسا که بعد از مدت ها کار گردن ، تونستن اولین فضاپیماشونک هوا کنن
نقل قول:حدس بزنین مژدگانی دارم
والا من که نیستم

به خودم که دیگه اعتماد دارم