تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
چندیست هوای چشم من بارانیست

هرخشت دلم بیانگر ویرانیست

بیماری دوری از خراسان دارم

تجویز پزشک من حرم درمانیست.....

من سوره الرحمن رو پیشهاد میکنمSmile
سوره مزمل عالیه ....
واقعا هرکی خونده دست خالی برنگشته
سلام به همه دوستان عزیز و گرامی...بالاخره این چله ها و چلچله ها کار دست ما داد...امشب اخرین شبی هست که منم مثل بچه های این تاپیک مجردم...و فردا شب دیگه وارد مرحله دیگه ای از زندگی میشم...و البته این ماجرا به هیچ عنوان باعث نمیشه که از جمع باصفای شما خارج بشم... مگر اینکه دوستان بخوان مارو بیرون بندازن که ...به قول بچه ها: امشب آخرین شب مجردیم هست
.........................................
دعایم کن دعایم کن ........ برای بهترین هایم دعایم کنبرای خیر عقبایم دعایم کن... برای خیر دنیایم دعایم کن.دعا در عوض دعا...فردا اولین دعام بعد عقد شما هستید ان شاء الله...
ایشالا که دوستان مجرد دیگه هم به جمع متاهل ها بپیوندند...
.
.
.
تا حال به لب داشتم این زمزمه هر دم ... لحظات جوانی به فدای سر مادرزین پس به دعا گویم و در ذکر سجودم... هر قطره خونم به فدای سر مادر
.
.
شعرو همین الان گفتم... تقدیم به بچه های با صفای چلچله...
شب و روزتون فاطمی...
یا مــــــــــ ا د ر!
(۱/مرداد/۹۴ ۲:۱۱)حضرت عشق نوشته است: [ -> ]سلام به همه دوستان عزیز و گرامی...بالاخره این چله ها و چلچله ها کار دست ما داد...امشب اخرین شبی هست که منم مثل بچه های این تاپیک مجردم...و فردا شب دیگه وارد مرحله دیگه ای از زندگی میشم...و البته این ماجرا به هیچ عنوان باعث نمیشه که از جمع باصفای شما خارج بشم... مگر اینکه دوستان بخوان مارو بیرون بندازن که ...به قول بچه ها: امشب آخرین شب مجردیم هست.........................................دعایم کن دعایم کن ........ برای بهترین هایم دعایم کنبرای خیر عقبایم دعایم کن... برای خیر دنیایم دعایم کن.دعا در عوض دعا...فردا اولین دعام بعد عقد شما هستید ان شاء الله...ایشالا که دوستان مجرد دیگه هم به جمع متاهل ها بپیوندند...تا حال به لب داشتم این زمزمه هر دم ... لحظات جوانی به فدای سر مادرزین پس به دعا گویم و در ذکر سجودم... هر قطره خونم به فدای سر مادرشعرو همین الان گفتم... تقدیم به بچه های با صفای چلچله...شب و روزتون فاطمی...
یا مــــــــــ ا د ر!
چه بی خبر برادر ، سکته زدم Big Grin خیلی یهویی بود
حالا منم یه شعری دارم که یهوییه...
بادا بادا مبارک بااادا ایشالله مبارک بادا CoolBig Grin
ماشالله مشخصه سرتونم خیلی شلوغه همچین بدو بدو نوشتین متنو بدون اسپیس و اینتر و ...
ولی چقدر فوق العاده ، که همچین شبی به فکر این بروبچ بودید و اومدید پست گذاشتیدAngel آخه توی مواردی که من دیدم ، مورد داشتیم طرف شب عقد و عروسی ، نفس کشیدنشو یادش رفته ...چه برسه به اینکه شما بیاید تالار و پست بذارید Big Grin

راستی ، شما دقیقا با چله کدوم سوره بود که اینطوری شدین؟ بگین ازین به بعد همون چله رو بگیریم Happy

خ_______ب ، جاب حضرت عشق هم که رفتنی شدن...بعدی؟!؟!؟؟!؟ Bi Dandoon
کلی مبارک هست ایشالله خوشبخت بشین
بگم بعدی کیه آقای فدایی؟؟؟؟
حدس بزنین ؟؟؟؟WinkWinkBig GrinBig Grin
ایشالله هم بگین
(۱/مرداد/۹۴ ۱۳:۱۸)Rangheshafagh نوشته است: [ -> ]کلی مبارک هست ایشالله خوشبخت بشین
بگم بعدی کیه آقای فدایی؟؟؟؟
حدس بزنین ؟؟؟؟WinkWinkBig GrinBig Grin
ایشالله هم بگین
یا خدا
کیه نفر بعدی؟! Huh
(۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۵۷)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]ماکه 9 تا گذروندیم هیچ مشکلی نداشتم Blush اتفاقا دوستان خیلی اصرار بر قرآن دارن...ادعیه رو میشه اختیاری هم خوند دیگه

(۱/مرداد/۹۴ ۱۳:۲۹)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]یا خدا
کیه نفر بعدی؟! Huh
حدس بزنین مژدگانی دارم
سلام
چه خبر مسرت بخشی بعد از چند وقت واقعا با تمام وجودم احساس شادی کردم... ان شاءالله که سکوی پرتابتون باشه به سمت قله های معنویتSmile

ولی یهویی هم نبود جناب فدایی ولایت کاملا مشخص بود Big Grin... من هربار میومدم تا ببینم آقای حضرت عشق یا خانم مهپاره حرفی میزنن یا نهCool

نفر بعدی هرکس هست خودش بیاد خودشو معرفی کنه تا من دوباره حس کنجکاویم گل نکرده...Angel
نقل قول:
ولی یهویی هم نبود جناب فدایی ولایت کاملا مشخص بود
[تصویر: biggrin.png]
...
چیش مشخص بود آخه Huh ما که نفهمیدیم چیزی...

نقل قول:چه خبر مسرت بخشی بعد از چند وقت واقعا با تمام وجودم احساس شادی کردم...
راستش وقتی این خبرو خوندم ، حس اعضای اون گروهیو داشتم مثل ناسا که بعد از مدت ها کار گردن ، تونستن اولین فضاپیماشونک هوا کننBig Grin

نقل قول:حدس بزنین مژدگانی دارم
والا من که نیستمConfused به خودم که دیگه اعتماد دارمBig Grin
(۱/مرداد/۹۴ ۱۳:۴۳)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]چیش مشخص بود آخه Huh ما که نفهمیدیم چیزی...

راستش وقتی این خبرو خوندم ، حس اعضای اون گروهیو داشتم مثل ناسا که بعد از مدت ها کار گردن ، تونستن اولین فضاپیماشونک هوا کننBig Grin

والا من که نیستمConfused به خودم که دیگه اعتماد دارمBig Grin

پس پارمیس جان من کو ؟؟ پارمیس بیا حدست رو بگو؟
کیا این مدت نایاب و کمیاب بودن از چله ای ها حدس بزنین حوب
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع