تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
دوستان مارو یادتون نره لطفا...خیلی متاجم به دعا...خیلی

خانم مهپاره
سلام
بنظرم اول بصورت کامل دوستانه و با لحنی کاملا دلسوزانه به خودش مطرح کنید...یا به شخصی که ایشونو میشناسه و مطمئن هستید که اگر بفهمن این ماجرارو به صورت ضربتی نمیرن تا سرش غر بزنن و کارو بدتر کنن بگید تا باهاشون درمیان بزارن...کسی که فن بیان خوبی داشته باشه و فصیح باشه...خلاصه بلد باشه حرف بزنه...ایشالا خدا کمکشون کنه...کاملا میفهمم و درک میکنم...موفق باشید
دوستان چله ای طاعت وعبادات ودعاهای همگیتون قبول پرودرگار بزرگ ومهربون
این شبهاو ایام و شهادت اول مظلوم عالم رو به همتون تسلیت می گم
امیدوارم ودعا می‌کنم به حق امام ومقتدامون امیرالمومنین علیه السلام برای سال اینده برای همگی بهترین وباارزشترین مقدرات رقم بخوره..اقای فدایی هم اول یخورده صبرشون رو بیشتر کنن دوم توی توکل کردن به خدا هم ان قلت نیارن دیگه Blush
مهپاره جون راستش موقعیت سختیه واقعا اول باید مطمئن بشی که این دختر روابطش غیر از اونی‌که فک می کنی نباشه ودر واقع قضاوت نشه دوم اینکه چقدر باهاش صمیمی هستی ..اگه در حدی هس که می تونی باهاش‌موضوع رو درمیون بزاری حتما فقط با خودش مطرح کن ونهایتا اگه نشد با یه ادم مطمئن که مورد اعتماد اون دختر هم هست بگو
وگرنه درست نیست که به هیچ کس دیگه بگی چون تو مساله ای وارد شدی که حریم خصوصیه فرد خواهر یا فرد خیلی نزدیکشم نیستی‌که بگی باید به مادرپدرش بگم..من به نظرم رسید که فقط همین دوراه هست
ونهایتا وظیفه ات در حد گوشزد وهشدار دوستانه وخواهرانه اس نه بیشتر
پایان آدمیزاد بی خداییست!
نه از دست دادن معشوق
نه رفتن یار
نه تنهایی...
هیچکدام پایان آدمی نیست!
تنها بی خدایی
ادم را تمام میکند...
پ ن : یا حبیب من لا حبیب له ..
هرچند تصمیم گرفته بودم راجع به موضوع زشت و نابجا و بی ربط ا ز د و ا ج حرف نزنم . اما خوب اینو نتونستم نگم.

ایت الله فاطمی نیا:

مجرد ها به جهت ازدواج و بخت خوب روز ۲۵ماه رمضان در یک برگه نام خود و ایه ۴۹سوره شوری تا (عقیما) را نوشته بین همان صفحه قران بگذارند.

من اینو از کسی شنیدم.Smile

ای ماه سر به مهز
سر از سجده بر ندار
پشت سرت کسی ست
که شق القمر کند.....
یاعلی
امشب التماس دعای عاقبت بخیری دارم از همتون.

خوبه این روزها

یه چند دقیقه ای زیر آفتاب بایستیم

زیر لب بگیم

قربون لبای تشنه ات برم

ح س ی ن ....
نقل قول:موضوع زشت و نابجا و بی ربط
آره دیگه مگه نشنیدید! توی تالار حرامه ...Surpriseو اما بعد...
حالا که بحث فضا و آدم فضایی های عزیز توی تاپیک همسایه داغه ، میخوام بگم دنبال چی میگردیم؟! فضا همین جاست...همین امشب... به یاد هم باشیم..."هم" نه ،... "همه"
ز مردم دل بکن یاد خدا کن

خدا را وقت تنهایی صدا کن

در آن حالت که اشکت می چکد گرم غنیمت دان و ما را هم دعا کن
سلام به همه ی دوستان گرامی
در این شب عزیز التماس دعای ویژه دارم از همه ی شما
انشاءالله که بهترین ها برامون رقم بخوره

خانم حدیث عشق هم پیام دادن و بهم گفتن که ازتون بخوام که هنگام تلاوت یاسین امروزتون یکی از بستگان ایشون رو هم مد نظر داشته باشید.
ممنون از همه ی شماRose

یا علی (علیه السلام) مدد است.
(۱۶/تیر/۹۴ ۱۲:۵۷)mahpare نوشته است: [ -> ]
ایت الله فاطمی نیا:

مجرد ها به جهت ازدواج و بخت خوب روز ۲۵ماه رمضان در یک برگه نام خود و ایه ۴۹سوره شوری تا (عقیما) را نوشته بین همان صفحه قران بگذارند.
[i]

دیشب پای سخنرانی ایشون بودیم

ایشون به شدت این موضوع رو تکذیب کردن و درخواست داشتن که به بقیه هم اطلاع رسانی بشه.
بچه ها به یه نکته جالب دقت کردین؟!
قلب قرآن ، سوره یاسینه...
قلب ماه رمضان هم شب قدر...

سوره یاسین توی جزء 23 هست ، فردا شب هم شب 23 ماه رمضان و شب قدر...
فکر کنم ایشون حجت السلام والمسلمین فاطمی نیا هستن....هنوز آیت الله نشدن
الآن به خیلی از کوچکتر و بی سوادتر از ایشون آیت الله میگن...
چه برسه به ایشون که واقعا عالم و عامل هستند...
آیت الله فاطمی نیا...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
تو این شبها خیلی برای هم دعا کنید...
مارو هم فراموش نکنید...
چون منم شما رو فراموش نمی کنم...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع